Наранена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наранена съм
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 934 пъти
Ето пак се случи, за пореден път, все нещо не се получава в личен план. Или партньорът ми ще ме излъже, но не нещо дребно, което човек може да забрави, или ще реши, че може да взема решения, касаещи мен и здравето ми, без дори да ме попита или ще се държи така, че да развия чувства към него и после ще ми каже, че съм мила, атрактивна и умна и всъщност всичко, което търси, но не изпитва чувства. Не играя игрички, може би аз това съм му скучна. Може би трябваше да се правя на недостъпна и да играя номерца, за да му е интересно. На нашите години ми се струва смешно, не сме малки все пак, би трябвало да знаем, какво ни привича и какво търсим. Не знам вече, наистина не знам. Нямам сили да се боря, уморих се да търся. Може би е време да приема,че няма да създам семейство и ще остана сама.
Иначе всичко друго ми е наред. Работата си върви, печеля си добре, тренирам си както трябва. И хобитата са ми ок. Всичко друго наистина е ок, само личния живот не се получава. Може би нямам късмет, може би наистина трябва да приема съдбата си.
А не искам, в мен има някаква непремиримост към това. Или изисквам твърде много? Добре де, какво толкова искам? Очаквам да имам партньор, не настойник или син (първия си го имам и имам честта да му викам татко, а втория живо и здраве ще си го родя). Искам да сме отбор, да сме двамата срещу всичко, двамата заедно. Да обсъждаме проблемите заедно, да намираме решения заедно, да се грижим един за друг, да се пазим един друг. Много ли искам?
Много ме заболя, заболя ме, защото направих този човек мой приоритет, грижих се да се чувства добре, да му е удобно и уютно. Може би отворих сърцето си и душата си твърде рано? Трябва ли да се държа гадно, за да се влюби мъжа в мен? Ми не мога, съжелявам.

Имах нужда да го излея това някъде, не знам какво търся, не мисля,че може да ми се помогне... Надявам се, че ще мине...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: a370e35eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мило момиче, сама си си дало обяснението. Направила си бившият ти партньор твой приоритет. Даже съм сигурен, че си го поставила и над себе си. Голяма грешка! Явно си много влюбчива и искрено отдадена на хората до теб, но трябва са се научиш да поставяш здравословни граници и да пазиш себе си. Да, не е лесно! Особено когато 20 години си била раздаваща се, готова да свърши работата на друг, да му направи на другия живота по-лесен. Ти не си магаре, че да носиш нечий чужд товар! (Не е обида). Всеки си има уроците, които да научи и кофти моментите, през които трябва да премине.
Ти си на ход в момента! Сега ти е тъжно и си отчаяна, искаш бившия да се върне. И знам, че е много трудно да се довериш на Вселената, че го е направила за добро и си мислиш, че те наказва. Но искам да те питам нещо: докато сте били все още гаджета си се раздавала до безкрай, ако имахте дете и брак, то щеше да правиш и невъзможното. Защо? За да угодиш на някого, който те използва, удобна си ми, сигурна си му и може да те захвърли когато си иска и както си иска.
Не си си научила урока, не си се променила и заради това всеки път така се случва. Може би не обичаш себе си достатъчно, може би не се уважаваш достатъчно - докато е така, все ще привличаш използвачи, за които да изглеждаш скучна и лесна.
Отдели си време да се фокусираш върху себе си, да поработиш върху емоциите си, да не си толкова зависима емоционално от партньора до теб. И тогава всичко ще се нареди, ще намериш някого, който ще те хареса,ще те обича, ще те цени, ще бъде твоето другарче!
Главата горе, усмивката на лицето и изправи раменете! Щом сърцето ти бие, значи имаш шанс и можеш да постигнеш целите си! Много ще се радвам за теб да успееш, да сбъднеш мечтата си и да изоставиш вредните токсични хора. :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 10544be28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не е нужно да правиш промяна в себе си, а по-скоро да промениш средата в която срещаш мъже. Освен това се старай да бъдеш по-критична в преценката си и следи за червени флагове от самото начало. Не бързай да се доверяваш само защото някой ти се струва чаровен и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc31c76718
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "Трябва ли да се държа гадно, за да се влюби мъжа в мен? "

Ами определен тип мъже наистина го искат... И повечето жени, все на тях налитат. Другият тип мъже, са в същата ситуация като теб, и се чудят какво трябва да направят, за да се влюби жена в тях. Защото явно не става като се държат нормално с нея, без да играят игрички, и развиват драми... Ако си зрял човек, трябваше вече да ти е ясно как работят нещата тук... Иначе, ха честито, за следващото поколение без баща, което ще играе тази "страхотна" игра на гоненица и разочарования...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e8b73fbce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Може би твърде много се фиксираш върху някаква твоя представа, схема за това как би трябвало да се случат нещата, а те не се случват точно по този начин и ти се чувастваш "излъгана"? Може би натискаш твърде много там, където не трябва, а изобщо не си даваш сметка за неща, които трябва да се направят?
Зарежи го това с игричките и номерцата... това "върви" при много ниско-интелигентни и ниско-духовни хора.. Ако ги използваш - ще привлечеш и ще се обвържеш с такъв.
Късметът също е фактор, но не чак толкова съществен, особено в среда, където свестните хора са по-голяма от средната концентрация.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4c3bbacdfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Заболя ме, защото направих този човек мой приоритет, грижих се да се чувства добре, да му е удобно и уютно." Така става като правиш друг човек център на живота си, запомни, в твоя живот приоритета си ти. Защо трябва да се грижиш и да угаждаш на някой мъж като че ти е дете? Вие ги свиквате така, да ги глезите, да им давате всичко от себе си, после ревете, че не ви уважават и гледат на вас като на слугини и някаква даденост. В живота човек трябва да проявява и известно количество здравословен егоизъм, да се научи да казва и НЕ, а не да се чуди как да угажда на някой. Особено когато не получава същото отношение в замяна. Не става въпрос за игрички, преструвки и някакви фасони, а за осъзнати принципи и самоуважение. Не уважаваш ли себе си, няма да те уважават и другите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d29f91fc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не се занимавам с никоя/го от 7-ми клас. Стигнах до този извод след като първата пача, която харесах ме употреби да и изкарвам тестовете, а след това се натискаше на различни. След училище пък я чакаха от другото училище наблизо един футболен отбор да ги обслужи... Ядох шамари, но успях да я изритам понеже беше много на ти с математиката и се погрижих да и уредя класното, както ме инструктираха де. След години си го върнах и на тях. Та сега съм на 28 и гордо заявявам, че това беше най-добрият избор в живота ми. Нямам с какво да те посъветвам, освен да те запитам: и какво като си сама? Родени сме сами и всеки умира сам за себе си. Дори да си материализираш "идеалния" мъж, пак ще дойде време, когато си сама. И майка ми е без мъж в живота откакто се родих, пък не се оплаква. Ако толкова ти се играе "ко-оп", влизай в ейпекс или някаква друга тъпотия (въпреки че някои съотборници са толкова зле, че без тях си по-добре, ама то така си е и в живота). За тези, които се чудите защо тогава съм тук - да се смея на шитпостовете, описващи "проблеми" от типа: нямам приятел/ка от 2 седмици и не издържам психически, погледна ме и се изклатихме като за последно - а след това ме от*ба?!, луд/а ли съм или всички ме гледат на сосно, и т.н. :Д

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker