Абсурдна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Абсурдна история
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1007 пъти
Здравейте, четящи! Не търся съвет, а по-скоро искам да споделя. Омъжена съм и доскоро живеех с мъжа си, детето, свекървата и майка ми под един покрив! Сега сме без свекървата. Тя отиде на вилата на село. Няма такъв абсурд просто. Дълго е за разказване как и двете останаха без покрив, но преди около 10 г. пристигна първо свекървата, а после и майка ми. Те съответно бързо се скара ха и се намразиха и отровиха и нашите отношения с мъжа ми. Той прави всичко възможно да запази нашето семейство, но моето търпение свършва. Сега свекървата ще се връща от село. И не желая да живея отново в същия кошмар. Намерих начин да се изнеса, въпреки че не съм много финансово стабилна, но трябва да остана за известно време сама. Детето е вече по-самостоятелно. Аз ще съм близо и винаги може да разчита на мен и баща си. Но как да кажа на майка си, че имам нужда да съм за малко поне сама. Адски съм уморена психически, а и финансово не знам дали ще мога да се справя и с нея. Имам сестра, която има малко дете и нужда от помощ, понеже то често боледува и тя не може да работи, заради това. Сестра ми иска да я вземе, за да й помага за детето, а тя да се грижи за нея, но майка ми отказва. Свекървата се е вкопчила в мъжа ми, моята майка се е вкопчила в мен и това е... Семейството ми виси на косъм. Възползват се, че ги съжаляваме, но просто ни съсипват и въобще не им пука! А детето ми израстна между омраза и скарани възрастни! Освен раждането на детето и постиженията в училище нямаме един хубав спомен като семейство и всичко заради това, че майките ни не мислеха като останаха на улицата.!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d06782e04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Тъжно :( Много тъжно за детето, че е живяло в такава токсична обстановка.
Разковничето е в сестра ти. Накарая я да настоява майка ти да отиде при нея, нека тя да я моли, да и казва, че има нужда от помощ, да и плаче. Рано или късно ще се съгласи.
Ти пък вземи малко по-късно съпруга си при теб.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f835627c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   В много сбъркана ситуация сте се вкарали. Майките ви нямат място във вашето семейство. Казваш, че мъжът ти те подкрепя и се старае, а ти просто се изнасяш и го оставяш да живее с маминка. Ще направиш голяма грешка, която може да ти струва семейството. Говори сериозно с майка си, че не ви е удобно да се връща при вас, а да отиде при сестра ти, щом тя има нужда от помощ. А свекървата е проблем на мъжа ти. Нека той да намери вариант къде да живее тя, например при роднини или да й намери някаква евтина квартира. Щом майките ви искат помощ от вас, ще се съгласяват на вашите условия. А вие не сте длъжни да изпълнявате всички техни прищевки.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: eca3863dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Освобождавайте се от двете! Няма друг вариант! Да се оправят!
Не знам как си допуснала детето ви включителна да расте в такава отровна среда.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d5a027d434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Как така ти ще се изнасяш от собствения си/семейния дом, че и с детето, за да дойде майка/свекърва да живее с мъжа ти? Жено, опичай си акъла! Няма какво да ги съжалявате и двете, щом ви тровят живота - аут!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 847331cebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Я си отстоявайте позицията, бе, хора! Стегнете се! Дете имате, което зависи от вас, а поддавате под две вещици...
Стегнете се! Вие сте родители! Ти си майка , той е баща. Дръжте се като такива. ВИЕ СТЕ СЕМЕЙСТВО. Те не са част от това семейство.
Те са просто роднини.
Преместете се в друга квартира без да им казвате къде се намира, дайте им ключа за тази да си живеят двете заедно щом искат и готово!
Дайте им ясно да разберат, че не са част от семейството им и няма да им позволите да го разрушат. Водите детето да играе с приятелка ,за да не става свидетел хлапето на поредния скандал, викате двете майки у вас да говорите и решавате проблема - или те остават в сегашното жилище и вие се махате или те се махат , а вие си оставате. Среден вариант няма просто. Тези са ви взели за канарче и си живеят на ваш гръб. Не мога да повярвам, че им приставате на акъла , сериозно. И вие възпитавате и отглеждате дете.... нямам думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker