Сама съм… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама съм…
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1582 пъти
Здравейте.
Сама съм нямам човек до себе си на 21години съм, от последните три години нямам сериозна връзка.
Уча, работ, нова кола карам имам си собствен бизнес. Всеки който ме види, може да ми завижда с това. Но животът не е това и да имаш пари, като нямаш човек да себе си. Не ми трябват нито пари, никакво ценности като в този живот не те правят щастливи. Не съм била лишена от нищо никога. Не се подценявам, но страничните хора покрай мен и познати и непознати си мислят чи на мен постоянно ми пишат, но и да ми пишат просто не съм открила моя човек. Тъпо ми е почти всички мои приятелки си имат приятел да тях, а да не говорим че някой са и женени. Тъпо ми е всеки път така и Кякво толко лошо ми има на мен, че съм сама. Висока съм, сравнително слаба хубаво тяло, винаги съм модерно облечена……. Но не съм намерила човек да себе си, а толко много искам сериозна връзка. Вече нямам желание нищо да правя в този живот. Имам родители и ме подкрепят, на искам да имам мъж до себе си, нуждая се от човек който да ме изслушва…. И да ме цени…..
Да, млада съм живатът тепърва е пре мен, но не разбирам прокълната съм да бъда сама ли…..
От толко време нищо сериозно
Да, започнах да се занимавам с един женен, нос него няма как да станат нещата и сега толко много и за него съжалявам…..
Какво мислите вие?
Някой минавал ли е през такъв период в който се нуждаеш от човек да себе си, но го нямаш в този важен момент.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d555a37fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Привет, мило момиче.Пише ти един много разочарован в интимен аспект мъж, на 30 години.Аз все още нямам сериозна приятелка до себе си, а така искам, но също като теб все още не съм я открил.Мога да ти дам един много ценен съвет.Кога човек тръде много иска нещо, то просто не се получава!Поне така ми го е показал опитът.Отпусни се, бъди весела, комуникативна, позитивно настроена и не си мисли какво се случва с хората до теб, ами мисли само за теб и близките ти.Вие да сте добре.Когато направиш това и се самоусъвършенстваш, спортуваш и си жизнена и се чувстваш добре, Той ще се появи когато въобще не си го очаквала, повярвай ми.Вярно е, че съм малко по-голям от теб, но ако можеше, бих ти дал координати да се запознаем.При мен пък много хора не могат да повярват, че нямам жена и деца, тъй като си имам много качества и имам брутално чувство за хумор. :Д
Желая ти успех и недей ги мисли толкова нещата.Поживей си, още си много млада и имаш много време.Не бързай и изчакай колкото е необходимо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 35a12d7f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не познавам мъж който ще седне и ще те изслушва, Сигурно за това твойте приятелки са женени а не омъжени :D. Млада си още, живучкай си вместо да събираш чорапи в хола

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c31404983
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Чета ви младите, и ви се чудя, вярвате ли си. На 21 една била, и "сама" вече, трагедия голяма... Че той животът ти сега започва. От 3 години нямала "сериозна връзка"... На 18 много сериозна предполагам е била... Като предния 18 годишен, който тяло във фитнеса вече направил, през 3 връзки и разочарования минал, че после будизъм и какво ли не... Накрая и той приключил и апатия.

Вие сте поколението което много бързаше да порасне, и на 20 вече са ви изгърмели бушоните, минали сте през всичко за 5 мин, и не сте разбрали нищо. Пак се вижда фиксация върху това как изглеждаш, и липса на всякакъв вътрешен живот и интереси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c6bc859fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Излизаш на кафе с няколко от тия, които ти пишат, по снимка няма да разереш дали ти харесват, може само да се ориентираш. Пробвай тиндър или другите апликации, така няма да стане. Аз също съм сама и по принцип доста ме харесват, обаче тези които познавам са заети и това ми е под нивото. Реших да пробвам да приема няколко покани за кафе и да видя с кой може да продължи тази история. Трябва да определиш какви ти подхождат като мироглед - националност, етнос, професия, хобита и от тях да търсиш подходящ. Иначе е губене на време, не обичам да ме карат да се чувствам зле с един разговор дори и вече знам каква група от хора не ми подхоща на разбиранията. От останалите, ще видим кой е зает и кой свободен, все с някой ще се получи. Външния вид няма нищо общо с успеха ти във връзката. Помага, но ако си стоиш вкъщи и не излизаш, не говориш с хора, дори и онлайн, не се запознаваш - ами няма как да стане. Дори и да си топ красаваца, няма да се получи с първия, с който излезеш най-вероятно. Излез на кафе с няколко, без продължение разбира се, само колкото да видиш има ли химия и смисъл и вече от там нататък, ако се харесате с някой - може да отидете на още срещи. Съжалявам, но друг начин - няма. Малко са тия късметлии, които са намерили любовта на живота, просто седейки си така и нищо неправейки. И на мен не ми се занимава да пилея време и енергия, но реших че прекалено дълго съм била сама. Така че ще трябва да говоря с хора :D

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f614dbdd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   На 21, със собствен бизнес, капитал, учение - кога ги постигна тия неща бе, госпожа, да не почна да инвестираш още от детската градина.
Че и красива, интелигентна, сърдечна, обичлива - ай да спрем с глупостите, а?
Вързалка за наивници.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 19177a7836
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ще намериш. Пълно е с не обвързани мъже. По фейса предлагат и пишат на всяка. Радвай се сега на живота, защото няма да си все сама.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cbc313ce92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На 21 години, самотна и те клати женен мъж. Дано след някоя годинка мъжа ти да клати комшийките докато ти си "развиваш" " бизнеса".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1de3518854
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Тати е прекалено богат, от там ти идват кахърите...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8a97d04320
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв бизнес на 21 г.? Ти защо не следваш? Какви женени приятелки на 21:г? Ако сега трябваше да върна живота си обратно, никога, ама никога нямаше да родя пак на 33, щях да го направя най-рано на 38. Живей си живота, ходи на почивки и екскурзии в чужбина, щом си толкова добре финансово, не ти трябва никакъв мъж. Забавлявай се, момиче, смей се, излизай с несемейните ти приятелки, а жененият похитливец, го зарежи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7581bc0eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "толко, толко, толко" и още фрапиращи глупости... Що не пробваш да се пообразоваш малко, може и да ти се получат нещата. Какъв собствен бизнес въртиш не знам, ама ако си комуникираш с потенциалните кандидати пишейки, не се учудвай, че те отсвирват. И понеже няма да ме разбереш, ще ти го кажа направо — брутално неграмотна си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c959986fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сама си щот искаш Джейсън Момоа да се приземи на бял летящ кон от небето и да ти се врече в любов, и не признаваш другите пичове дето ти се предлагат ежедневно.

Е това е разликата между това защо мъж е сам и защо жена е сама.
Мъжът, в повечето случаи е сам, защото няма НИКАКВИ опции.
А жената е сама, защото е с пренадуто самочувствие и се мега завишени претенции, до такава степен, че вече никой не е достатъчно добър за нея.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 70dcfea8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сигурно като чуят за собствения бизнес и направо се отказват от теб. Прави се на бедна и щедра и ше видиш как ще потръгнат нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8ebce6bad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж млада си, не се вманиачавай по тази тема, не мисли само за това.
Явно си по- сериозно момиче...Радвай се, че имаш възможности- нали знаеш какъв е живота в България, доста хора нямат...Не е задължително да имаш човек до себе си, ще се случи и това в някой момент. А дотогава няма да стоиш да чакаш...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 22015d72ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хаха женени приятелки. До няколко години някой от тях ще бъдат и разведени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker