Любимата реплика на жените: Мъжете не поемате отговорност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любимата реплика на жените: Мъжете не поемате отговорност
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3234 пъти
Пичове, това е тема как да се пазите от провокации и манипулации. Жените с това боравят. Те не могат по друг начин да общуват. Те не обичат да взимат решения и да си носят последствията оттях. Точно затова ще чувате постоянно, че мъжете не поемат отговорност.
Ще ви обиждат, че не ставате, че сте като малки деца, ще ви сваля самочувствието умишлено. Няма да признае, че е избрала най-големия сельо за баща на детето си, а просто ще каже, че мъжа не поема отговорност.
Очаква от вас да поеметв вината за всяко нейно решение, ковто се окаже грешно. Ще ви обвинява за всичко, което се случва, докато тя прехвърля вината постоянно на вас.
Ето защо, аз не искам деца. Каква отговорност да поема?
Да поемам отговорност за чужд живот, щото тя не може да се оправи сама. Ами не, има мъже, които просто не искат да си тровят нервите .
А за всички мъжв, които искат деца: знайте, че жената се променя тотално след раждането и нищо вече няма да е същото. Много често жвните разиграват уникален театър, докато родят и после сваля маската. Започва всичко да може, всичко да знае, спира със секса, започва да ви упреква за всичко.
И когато ви изневери ще чуете, че не ств поели отговорност за нейното щастие.
За жената вие сте длъжни за всичко. Те са като децата
Дали е щастлива е ваша отговорност, дали е нещастна е пак ваша отговорност. Ако изневери, вие ств проблема.
Избирайтв много добре жените си, защото носи огромни последствия за щастието ви. Не се плашете да ств сами, отколкото с някоя проста селянка с добра визия.
Семейството не е панацея за щастие. Винаги слагайте себе си пред жените като приоритет, защото те не го оценяват така или иначе.
Айде, чакам сега хейта от бесните лелички в сайта

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: fa5c593eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не би трябвало да те обвинява и да ти сваля самочувствието, още по-малко да ти изневерява. Мъжете също не би следвало да го правят. Би следвало да се обсъждат нещата по по-креативен начин, не чрез обиди. Ако ги има, това не е твоя човек и просто не е порастнал още. След раждане на дете, много хора се изнервят от недоспиване първите месеци. Това е, което си забелязал. Обикновенно отминава след първата година. Но мъжът трябва да помага в домакинството и с детето, иначе се получава това, защото жемата се преуморява. А когато човек е недоспал, е нормално да е изнервен и да говори глупости. Ако мъжът не помага с детето, а само си почива след работа, докато жената е на предела на силите си, разводът е напълно логочиното решение. Все пак така се грижи за един човек по-малко и й става по-лесно, защото няма да домакинства и на мъж. Ако мъжът е достатъчно зрял, ще разбира това. На нас ни трябва мъж, който да ни кара да се чувстваме добре, не да живеем по-зле с него, отколкото бихме живели сами. Разбира се, някои мъже помагат много, но други са като описаните по-горе. Аз не бих била с такъв, защото той ме изцежда за ресурси и ми хаби енергията. Но ако помага, бих го уважала със сигурност и не бих си позволила да говоря по този начин. Т. е ти виждаш само следствието, но не и какво е довело до определено положение. Изневерите не са оправдани в никой случай, трябва първо да се разделиш с човека и тогава да търсиш друг.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d943666c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това е главната роля на истинската, любяща съпруга. Да ръчка, да мрънко, да изисква, та дори и да подстрекава. Довсеки преуспял мъж има една силна жена- тази максима чувал ли си я?! А това, че не желаеш да възпроизведеш гените си- явно не се харесваш или отказваш да вземеш участие в отглежданено, възпитанието и създаването на личност с принципи и ценности. Отглеждането на дете не по силите на един родител.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dbeba5433c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За съжаление си прав за много от нещата. След като роди, очаквайте да я видите в истинската светлина. И ако работите по цял ден, прибирате се, помагате вкъщи или вършите 50/50 задачите, дори и за детето, вие пак ще сте виновен. За секса да не говорим, трябва да просите. На мен лично вече ми е писнало и просто съм го спрял, защото все още не съм си позволил да изневерявам. И това са читавите и свестни жени, които си гледат къщата и семейството. Долните боклуци имат по 1-2 любовника, харизват децата по ясли, баби и кой ли не, харчат яко и накрая ти вземат и къщата. Та, който му е "спрян секса" и му мрънкат, може да е доволен само и да се чувства истински щастливец. Моля, хора, които са си изградили мнение на базата на прочетено в Космополитан или така модерните психологически книги, а не на базата на реални преживявания, да се въздържат от обвинения! Лек ден! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 20a9b4ff4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   "Ето защо, аз не искам деца. Каква отговорност да поема?
Да поемам отговорност за чужд живот, щото тя не може да се оправи сама"
Не знам защо си помислил, че която и да е жена би поискала да репродуцира точно с твоя семка... Или просто извърташ уж, че ти не искаш за да приемеш по-лесно, че даже и за рециклаж не те искат.
Но така е добре, ти ще си по-добре сам, а и наистина светът трябва да се прочисти от толкова кофти генетика "копия"
Научи се обаче да се наслаждаваш на живота си, тази злоба някой ден ще ти прелее и или някой канцер ле лепнеш или някъде от високо ще се метнеш. Радвай се на малките-големи неща, забавлявай се, пътувай, излез от дома на мама поне до сеседното село на разходка.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4834368f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Да, мъжете се променят тотално след раждането. На майките на мъжете им изникват куп задачи, които преди ги е нямало (ремонти, семейни сбирки, всичко, за което можете да се сетите и което поглъща време и пари), жената остава сама с детето, поема всички отговорности и задачи, докато някой другаде ремонтира, пазарува, пирува и си почива - детето е обща отговорност, това го пише и в закона. Добре, че са жените и майките им да гледат децата на мъжете, това са общи деца. Жена в майчинство няма почивен ден, семейството на мъжа безпричинно се конфронтират с жената.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26a4475421
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Браво много добре казано.Виждам точно тая плашеща тендция при обвързаните млади двойки моми4ета на около 20-25 с малко по големи от тех как потоянно им пилят на главата.Ама повечето мъже са виновни станаха като джендъри разни дънки да им се виждат глезените,наргиленца.Пълни кифли нормално жените да им се качват на главата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8523845f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Деиствам както искам , тя си мрънка нещо - влиза от едното излиза от другото

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a4ada6b51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2, аз съм жена и ме е срам от такива като теб. Истински любящата съпруга никога няма да седи и да ти мрънка какво да правиш и ако е успешно, да си го приписва, а ако не е - ти си виновен. Никой не ви е длъжен нито да ви осигурява дом, щастие, пари и тн, нито да ви търпи. Истински любящата съпруга преди всичко е партньор, който работи наравно с теб - в изкарването на пари, в грижата за домакинството, в отглеждането на децата. Това е любов и уважение. Твоето е егоизъм и грешна преценка колко струваш и колко реално заслужаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 874ca35e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   За съжаление го разбрах твърде късно и сега е точно така, както го описваш. От работлив мъж с пари и грижещ се за всичко в къщата преминах през етапа, че нищо не правя, че не гледам децата, само съм работил, виж го този съседа прави всичко и знае всичко, вечно недоволната моя жена. Тръгнах си от нея един ден и какво стана пак недоволна и пак не съм поемал грижи и отговорност. Върнах се при условие, че няма да има такива неща - глупости пак същото. Решението е обръщам гръб на всичко и всички и продължавам напред колкото и гадно да е.... Завиждам на хората с трезво мислещи жени, благодарни, и оценяващи, уважаващи човека до тях...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65711da548
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е то пък като гледам какви боклуци от женски пол се репродуцират, автора го разбирам напълно. Два примера на мои познати. И на двете ги заразяли бащите на децата им и има защо. После те почнаха от ебач на ебач никой не ги взимаше на сериозно, а двете имат синове. На една синът и стана обратнорезбов и заживя като двойка с друг мъж. На другата бавноразвиващ, на 30 години е, живее на социални помощи, анурексик, без мотивация да постигне нищо сериозно в живота си, пристрастен към видеоигри. Честито на бащите им и майките им , които са се възпроизвели. Направо да се гордеят със семката си.








Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 714909d491
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Не искам да го приемеш като критика защото не е.
Жените и мъжете не се разбираме на емоционално ниво .Различни сме няма как ние да влезем в тяхните обувки за да видим за какво иде реч ,а и не трябва.Една жена след като е създала семейство и гледа малко дете се чувства слаба ,уязвима,несигурна ,уплашена търси подкрепа ,сигурност ,стабилност , уважение, нежност и любов ,а когато не ги усеща тя навлиза в малък ад .Ад за който ние сме виновни .Не търси вината само в жените вината е и в нас ,за да не вървят нещата в едно семейство вина имат и двете страни .Прочети какво съм ти писал и внимателно се загледах в потребностите и осигоряваш ли и ги?
М

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 66d8e1fd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Ама нали това искахте, защо сега ревете ?! Нали искате демокрация, либерализъм, свобода, евроге*ски съюз ? Писал съм включително и в този форум теми с такава насоченост - 90% не искат пак патриархалното семейство, в което жената си стои на г*за, всички искат свободията, секс и кинти на килограм. Така че няма какво да се оплаквате, след като сте си го избрали.

Последните 100 години правата на жените са се увеличили умопомрачително много, при намаляващи задължения и отговорности, стигащи дори до пълна безотговорност. Цялото общество е фокусирано върху жената, върху нейните чувства, реализиране и т.н. Мъжът няма думата. Тя е свободна. Жената е издигната на пиедестал. Не е вярно, че феминизмът се бори за равноправие на жените, феминизмът се бори за надмощие на жените. Жената може да ходи където си иска, да работи всичко, да се ч*ка, развежда, разпорежда, но от мъжа все още се очаква да "храни", да е майстор, монтьор на коли, романтичен съпруг, страстен любовник, добре поддържан, силен, смел, благороден. За жената няма проблем - даже и дебеличка да е, вече има мода Х сайз модели с двойни и тройни дупари. И това вече се счита за естетично, различно и дори недостатъкът на жената по този начин пак е издигнат на пиедестал и представен в добра светлина за сметка на мъжа. Къде го видяхте това "равенство" не знам ?

Такава форма на обществото е така нареченият матриархат. Дори за природата е нещо неестествено, има го само при слоновете(и при пингвините май ?!). Всички други животни ги води мъжът. Сега целият западен свят живее в матриархат и мъжът е поставен на колене пред жената. Мъжете живеещи в матриархат, а не в патриархат постепенно стават женчовци, всичко мъжко в тях изчезва и губят всички качества характерни за своя пол. Погледнете мъжете отпреди 100 години, когато е било патриархат, даже отпреди 60 - 70 години си пуснете някой филм и ги сравнете със сегашните льольовци. Естествено, природата на жените не се променя, остават си същите и те започват да презират льольовците, които самите те са създали и да им се качват на главите.

ZZ

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 906e96be6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Кофти хора има и от двата пола! Но е факт, жените като родят и тогава показат истинската си същност. Мрънкат, спират секса, започват претенции за коли, почивки, дрехи и т.н. Смятат, че си им роб за дето са родили. Тук говорим, при положение, че мъжът се грижи и помага.
Бившата ми смята, че съм й роб и съм длъжен все едно не сме разделени да я возя да гледам винаги детето, когато има работа и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0c143c87c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Да поемам отговорност за чужд живот, щото тя не може да се оправи сама. Ами не, има мъже, които просто не искат да си тровят нервите

В случая твоето е поемане на отговорност, да не съсипеш един човешки живот този на детето .Има прекалено много такива деца и аз лично съм ставала пряк свидетел не е красиво. Безотговорно бащи, безотговорни майки накрая единственият потърпевш е детето.
Аз също съм решила да не създавам поколение .

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 59580ec99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Не е за вярване какви мъже има тук. Заради такива като вас някои жени предпочитат да си живеят с котките. И това се оказва добро решение

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fa5c593eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 4,ти си срам за българските мъже. Заради такива като теб не излизам вече с българи. Дължиш извинение на нормалните мъже, които са останали тук. Заради такива като теб, които нямат елементарно уважение към жените, останалите страдат. Ти ще ми кажеш аз каква съм и какви са другите, каква душевност имаме и от какво се вълнуваме, дори не ме познаваш. Не бих излязла никога с някой на такова ниво. Някои от тези, които се оплакват тук, че не могат да ди намерят приятелка, трябва да си поговори с теб, ако се чудите драги мъже защо не можете - ето заради такива като този.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 939fb0b284
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Пич, хейтвай колкото искаш, само не губи времето на жените до теб, а още от началото им заявява това, ковто си написал.
Да не очакват нещо от теб, не за друго...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6f48b20a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Номер 6, искаш ли да направим една сделка? Аз ще ти гледам детето а ти ела да ми строиш къщата, със всичките специфики. За бонус - да ми подържаш колата и бизнеса. Какви усилия ще ти е коствало да подсигуриш парите за къща, бизнес и кола, изобщо не коментираме. Който ги е изкарал, знае какво коства. Който не ги притежава, чака да попадне на "успял мъж", нали така го наричахте?

Или сега ще седнеш да ни обесняваш, че твоята работа е по сложна от моята? Или по трудна? Що? Малко ти е времето на разходка в градинките, кафенце и клюкарене със себеподобните? или щото малкия спи твърде малко наобед и не можеш да си гледаш сериалите? а вечерта не ти стига времето да спинкаш? Леле, ма тва страшно изморителна работа, как издържате на напрежението и натоварването? Скинаха ви се крехките кръстчета и талийки, а?

Истината е, че една средностатистическа жена не може да свърши и 20 % от работата на един средностатистически мъж. А иначе как мислите, колко е трудно за един мъж да пусне прахосмукачка, пералня, да измие чиниите и да се занимава с детето си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db2d64c1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Прав си ,авторе!
За всеобщо добро е да не се възпроизвеждаш!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fec4315d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Леле, доста те е комплексирала някоя жена, струва ми се, както и останалите коментиращи мъже.
Нали си наясно, че твоята не е като мен , не е и като много други жени.
Това, че си попаднал на средностатистически боклук за жена, не означава, че имаш правото да раздаваш "съвети" и да генерализираш как всички жени сме били такива.
В твоята ситуация да гледаш детето на друг мъж не е твоя отговорност и аз лично ако бях мъж, нямаше и да погледна такива жени.
Но пък на мен ми се е случвало да виждам с очите си как баща (биологичен) бяга от отговорност още преди детето да се е родило и изоставя майката сама, въпреки че СЕ Е СЪГЛАСИЛ да бъде родено и заедно са правили планове за бъдещо семейство. В такива ситуации не знам... шантаво е.
Мъжете забърквате големи каши понякога, от едното его и желание да си поживеете още малко.
Затова, не ми ги говори тия. Боклуци има и сред вас, и то никак малко.
И това ти го казва една жена , която не е "бясна лелка".
Мъжете по подразбиране сте едни пораснали единствено на външен вид деца, които ако имате шанс, цял живот ще си останете без каквито и да е отговорности, докато жените масово нямаме проблем с поемането на такива. В обкръжението ми много повече са безотговорните мъже, отколкото безотговорните жени.
Факт е просто, че вие масово не поемате отговорност за действията си, дори за най-малките глупости.
Давам веднага пример, може би малко смешен.
Минава мъж с жена си по улицата и заглежда задника на друга жена, даже възкликва "Ах, какви пищни форми!".
Жената се подсмихва и си замълчава.
Минава един секси мъжага, с релефни мускули.
Жената решава да си върне на мъжа и възкликва "Ех, какви хубави форми!".
Мъжът веднага прави сцена и започва да обвинява жената каква курва е да заглежда чужди мъже, без да си дава сметка, че това ѝ поведение е провокирано от неговото такова.
Всяко действие си има противодействие.
Не може да очаквате да бягате от отговорност и да се държите като задници, а жената срещу вас едва ли не шапка да ви сваля за това поведение и да се държи супер с вас. :)
Научете се да уважавате жените, за да ви уважават и те.
А тази, с която си се занимавал... ами не си заслужава темата, най-вероятно.
Вмисъл, щом не искаш жена с дете - ок. Нямаше нужда да публикуваш цяла тема, понеже се чувстваш виновен и искаш да успокоиш съвестта си, че си постъпил правилно като я разкараш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8dd45b2526
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Ами не прави деца, от твоето поколение ще има много стари моми и ергени, защото сте като ония в парламента, всеки дърпа чергата и гледа себе си. Когато говориш за всички жени, слагаш в това число и майка ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8bc2efce8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ха-ха, а те деца раждат ли, та искат от нас да поемаме отговорност?
То е много лесно все някой друг да ти е виновен за всичко, включително и за собствените ти неудачи...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ee3d1ae2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   До 2. Аз това дето го каза за силната жена не съм го чувал, но съм чувал друго - до всеки успял мъж има една жена, дето му харчи парите. Примери затова под път и над път. Докажи обратното!
Жените често мислят в множествено число - една може да шие, друга може да готви, трета нищо не може, но е жена и казва - НИЕ жените можем да шием и да готвим (или направо - можем всичко).
По въпроса за отговорността - така е, жените не искат да носят отговорност за действията и изборите си. Затова я прехвърлят на мъжете. Ако не можеш да носиш отговорност за нейните действия - какъв мъж си ти бе???
Един въпрос имам - ако жените знаеха че няма да получат издръжка при развод, както и част от "общото" имущество, дали щяха да си избират мъже по същия начин и да си правят деца безразборно?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a372dff3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Към Номер 2, няма такова нещо като силна жена. Има жена, която иска или не иска да е с теб. При жените или е да или е не. Ако иска, тогава ще е послушна, грижовна и няма да ти прави проблем за нищо, защото ще се притеснява да не те загуби. Правилата са за мъжете, в които една жена не вярва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 95f7fbbf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Много сте ми смешни. Говорите така, все едно тези деца не са ваши и о, ужас трябва да се грижите за тях, вместо след работа да лежите на дивана или да обикаляте кръчмите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c226e8278e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   "Ето защо, аз не искам деца. "

Това е то отговорът как да им отвърнеш... От друго не разбират, трябва директно да им кажеш - не те възприемам като майка на децата ми. И не, не е само да се "надцакваме". В момента растат осъкатени деца - от родители, от държава, от култура. Растат на инстаграм, фейсбук и МТВ... Баща неизвестен, училището - забавачница. Това е чист садизъм. И да, при това положение, по-добре да кажеш - не, прекалено обичам децата си , за да ги имам в тази токсична обстановка. Особено когато дори на лично ниво, не можеш да намериш жена с елементарни качества на партньор и майка. Няма как да поемеш отговорността вместо някой друг. Особено за такъв който дълбоко в себе си те ненавижда, защото му показваш грешките му...

И да, част от женската психика е да ненавижда мъжа. И то по-много проста причина. Биологично, жената винаги търси мъж който е над нея - и интелектуално, и финансово, и по ръст, и по-сила. Така сме еволюирали - хипергамия. В същото време като получи такъв мъж който я превъзхожда, тя се чувства със смазано самочувствие, защото вижда че е под него, и трябва да го следва. Това е изконният проблем на жената - хем боли, хем сърби. Затова тя никога не е доволна. Или мъжът ще е под нея (дори в едно отношение), и тя ще го унижава за това до края на живота му. Или той ще е над нея, а тя ще се изживява като перманентна жертва. Затова жените свършват най-често в някакъв вид садо-мазо връзки. Или те унижават мъжа, или намират мъж който да ги унижава. Това е крайният резултат когато мъжът не е глава на семейството като способен на по-рационално и по-отговорно поведение.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c8f9f0b856
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   Направо ми се повръща от тъпите дрипли-селянки, дето споменават семка гени и размножаване. Тъпи животни не заслужават и да им се изплюеш в мръсните свиркаджийски усти даже! Сега жените са пълен боклук ходят с кого ли не с мангали, негри и всякаква най долна измет. После очакват някой стабилен реализиран и романтичен мъж да им падне на колене та да му смачкат живота на горкия човек.
Ако не някой от новоизлюпените педали с по-заможни родители, носещ къси прилепнали земи дунчоци над глезена и лъскави цвички като на лейди Гага. Да го напие да му скочи на на чурката 2пъти да го изпразни и да обезпечи скапания животец. Виждал съм го не веднъж.
Но ако не сполучи и така винаги има някой манго с БМВ и току що купена панелка като резервен вариант.
Смятайте пичове какво поколение ще сепръкне.
Пазете си спермата далеч от такива генетично прецакани БГ боклуци.
Те не заслужават нищо!
Сега имам много приложения ще се изнеднадате какви готини жени се намират и на разстояние 10 000км.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f6c3ba054e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Въпрос: какво общо има лафа за отговорността с това, че си дечко, който не е готов да възпита друг дечко? Сериозно питам!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7f5cada60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Не съм злобна леличка, а мъж на 38, все още свободен! Можеш да ти вземеш куче-да имаш домашен любимец също е отговорност и то немалка! Трябва да го научиш на много неща, изисква постоянни грижи! Но поне ще ти бъде благодарно и ще се забавлявате заедно в парка!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ac19d50890
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Да си "отговорен", значи да подредиш приоритетите си и да се придържаш към собствената си подредба. Не да ми кажеш: "Омъжи се за мен, ти си жената на живота ми!" и после да се изнизваш посред нощ по кръчми и курви.
Ще дам и пример за безотговорност. За жалост героят в него е собственият ми съпруг. Ужасно тежко понесох ваксината срещу ковид. Просто кошмарно. Една седмица не мога да стана от леглото. За тази една седмица нашето домакинство буквално се разпадна. Той обича и е нормално да обича, като се прибере, всичко да е на шест - топла вечеря, усмихната жена, свети от чистота, цветята цъфтят, ароматни свещи и така нататък. Да, обаче някой тези неща междувременно ги върши. Откакто се тръшнах, той взе да се прибира в полунощ, няма кой да изпратя до аптеката, донесе ми някакъв сандвич от улицата снощи и то защото го помолих да вземе храна. А у нас - хаос: разхвърляни бирени капачки навсякъде, мръсни съдове, които той е ползвал, чаши, даже го мързи да отвори капака на пералнята, а си трупа дрехите отгоре. Вчера, подпирайки се по стените, се опитах да въведа някакъв ред, през това време пичът слушаше хеви метъл на терасата, къркаше си и си чатеше с някакви бамбинки. И това е само за една седмица, в която съм извън строя. Иначе, не ми пречи да отделям по два часа на ден, че да завинтвам капачки по пастите за зъби, да събирам чорапи и да влача чували с боклук до контейнера, но тук става дума за съвсем елементарно упражнение - когато жена ти е болна, да си изплакнеш чашата от кафето и да си пуснеш водата в тоалетната, както и да се прибереш навреме да я видиш жива ли е или да търсиш погребално бюро, че в тези жеги ще осмърди махалата... Колата, която лично аз платих, я счупи комшийката, понеже й я дал да си я кара по причина, че има хубави цици. Сега разполагаме с някаква трошка, която постоянно е в сервиз, ако и тя не е у комшийката, т.е. може да разчитаме само на катафалката за превоз. Ето това е безотговорност, драги авторе. Същото е и с децата. "Безотговорност" е да го заболи зъб и да не го заведеш на зъболекар и да му платиш лечението. Тук нито за щастие, нито за несметни богатства, нито за някакъв особен героизъм говорим, а за елементарна човещина към близките ти.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 27f7c94daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

37.   До 36

Скъпа, права си, че се налага помощ и от двете страни, ама такъв льльо си си хванала. Това, което търсите, това намирате. Явно нямаш против да прайш всичките тея работи и да си с такъв мъж

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 27f7c94daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

38.   От автора:

Пичове забравих да добавя още нещо.
Освен, че ще чуете, че не поемате отговорност за нещата и сте като деца, другото нещо най-често, което ще чувате постоянно е че сте яко комплексирани.
Тая реплика, че имате много комплекси обикновено излиза наяве, като почнете да говорите истини на жената, които или трудно асимилира, или умишлено отхвърля.
Ще ви каже, че сте деца, че сте комплексирани и не можете да се справяте със собствения си живот. А в същото време тя дава зор да се жени, да има дете и да има сигурност в живота си, щото сама е за никъде и го знае много добре.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bd24b0f1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

39.   Интересно, все едно ми описа мъжете... Съжелявам, ама това е самата истина. Случка от последната седмица: бях на среща с един мъж на 38г., които ми заяви, че не иска да има сериозна връзка, не иска да поеме отговорност, добре му е така. Да добавя, не може да готви, да чисти, да пуска пералня - това било всичко работа на жената, защо той да го прави, на него му било добре както си е. За храна, ходи при родителите си и те му готвят на него, там дава и дрехите си да му се перат веднъж седмично. Иначе го играе на самостоятелен с високо самочувствие мъж... Така и не се съгласих на втора среща. Но да ми пишеш тук, че ние сме деца и НЕ търсим отговорност е смешно. Да не говорим, че едно 99% от мъжете, като се хванат с някоя и се зсамозабравят, пускат едни шкембета, спират да се поддържат - за какво нали, щом вече са хванали рибката няма за какво да продължават с поддръжката, но ние жените трябва да продължваме, въпреки децата, въпреки работата, трябва яко кола маска, стегнато дупе и пр., и за кого? За тоя дето глътнал балона и не може да клекне да си изреже ноктите дори. Ами ние се чувстваме излъгани нон стоп от Вас мъжете. Какво е мъж - мъж е детето което се предава от майката на жена му. :) Малка смешка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8caa0c8c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

40.   Номер 39, стига си преувеличавала с тези "99% от мъжете, защото 40-45% от мъжете под 30 години дори не са имали и една връзка! За какви шкембета и самозабравяне след започване на връзката пишеш? Дори и да изключим всички необвързани мъже и погледнем само обвързаните такива, то по-малко от 1/3 от от 50-годишните мъже са с леко бирено коремче, а истинските шкембелии с големи търбуси са част от 60-70-годишните мъже. И с "дребната" подробност, че редом до тях са доста тлъсти жени, макар и повече от тях да са с по 5-10 години по-малко стари от мъжете им! Но пък доста по-рано затлъстели, и то не само на корема, а по краката, ръцете, пуснали паласки, двойни гуши и т.н. То и с дрехи се вижда из улиците, че в пъти повече от младите жени са затлъстели, отколкото мъже. Някаква пълна екзотика е да видиш млад мъж с наднормено тегло редом до стройна висока жена (е, има рядко такива, но обикновено жената е държанка заради неговите пачки). Но обратното явление - с 20-30 см по-ниска и/или затлъстяла жена редом до строен и много по-висок мъж - е разпространено навсякъде. Почти всички млади мъже спортуват още от ученици, но това не може да се каже за повечето от младите жени.

Това лято три пъти бях на море на три курорта на нашето черноморие и навсякъде картинката беше потресаваща. От 10 двойки, поне 8 от тях бяха строен мъж с дебела жена, дори и да нямат деца. Дори и половината от момичетата на видима възраст под 15-18 години бяха затлъстели, с едри набити крака, паласки на кръста, с поувиснали гърди още от детството им и е ясно как ще се раздуят в идните няколко години. Сред момчетата почти нямаше някой дебеланко - от 100 момчета едни 2-3 бяха по-затлъстели, което на фона на 50% от момичетата не говори добре за последните.

Между другото, една голяма самозаблуда на много жени е, че са красиви. Те само се мислят за такива или им се иска да вярват, че са красиви. Само се замислете над неоспоримия факт, че дори още в гимназията не повече от 20% от момичетата са средна хубост или красавици (в моя клас 2 от общо 24 момичета бяха красиви и още няколко "ставаха"; същото беше и в другите паралелки и по-горни или по-долни класове), докато масата са невзрачни и в тези най-свежи за тях години ги спасява единствено детското им излъчване. Като станат на 24-25 години и позагубят излъчването си на момиченца, и особено ако качат и някое килце отгоре, което е често явление, тогава съвсем не са така симпатични на вид. Но пък нали затова е измислена многомилиардната промишленост за производство на грим, така че той спасява положението. Поне привидно, докато не бъде свален вечерта.

А кола маската и всичките други грижи са собственото си тяло го правите не заради мъжете, а заради себе си! Защото тогава комплексите ви за малоценност не са чак толкова големи. И защото се съревновавате една с друга! Това е основното, което ви подтиква да се пъчите навън колко сте нагласени. Нелепо е да се оправдавате все с мъжете, че "заради тях се мъчите" с тези приготовления и кипрения. Женското съревнование е причината! Произтичащо от бушуващи у вас вътрешни страхове и неувереност!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 090980bad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   Номер 39 ,евала за коментара ти!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: be9f111af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Почти не виждам жени да спортуват, а мъже да. И защо трябва да поемаш отговорност към някой, след като предварително знаеш, че ще бъдеш излъган и предаден, а за изхабените нерви да не говорим.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c99143b757
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   40, а в твоя випуск колко красиви момчета имаше, ама наистина красиви?
В моя имаше 2, в цял випуск, не паралелка!Като съотношението момичета момчета беше 60 на 40%
Сега, ако ще говорим за наистина красиви жени,е редно да обърнем поглед и към мъжете.
Ами масата мъже също са невзрачни до грозновати.Красавци се срещат наистина рядко.
Голяма част от мъжете са хърбалетести ,което също не е естетично.
А след като си мислиш,че кола маската се прави, заради другите жени, а не заради мъжете, ти би си легнал с жена,която не е епилирана никъде и е оставила растителността по тялото си в естествения вид.Говоря за крака,подмишници, триъгълник.
И не говоря за оформяне и подрязване тук-там.Говоря за абсолютно оставяне космите навсякъде да са в максималната си дължина и гъстота навсякъде по тялото?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 874ca35e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

44.   Не съм мързелив, знам как се ползват прахосмукачката, пералнята и печката, покривах всички разходи през последните 8г за семейното жилище, технически грамотен съм (знам как да ремонтирам колата си, къщата си и тн), не твърдя, че разбирам от всичко, но, ако имам проблем гледам сам да си го оправя, работил съм над 250 часа месечно за да имаме нужното, знам как се сменят памперси и знам кога и за какво едно бебе плаче. Представяте ли си какъв глупак съм? От 13г се познавам с майката на децата ми,а от 10 живеем заедно и тогава започнаха мъките ми. Постепенно навлизаха фрази на абсолютно недоволство от всичко, а от всичко имам предвид найстина всичко. Защо съм направил това, защо другото, защо трето и пето са така, а не обратното, защо съм ял шоколад в колата, като съм бил на работа... Секс разбира се нямаше и всякаш трябваше да се моля за това, което беше абсурдното... Имаше и други изрази "само на нея съм разчитал, нищо не съм правил вкъщи и по принцип, щяла да бъде по- добре без мен да си ходя... Бил съм мамино си че, тя не ми била майка и тн и тн. Какво се случи ли? Тръгнах си оставих я буквално сама да се оправя с всичко, но това не реши проблема. Започна се с другите фрази казани от автора "каква е твоята отговорност към децата, какво правиш ти за тях, имат нужда от това, кой ще ги взима от училище,". "ти си комплексар" беше използвана в момента, когато истината не й харесваше, а този момент беше постоянно. Минаха се 7 месеца и аз празноглавеца с кой акъл й говоря да си поговорим, да се оправим, да сме семейство . Ами не, същото си е пак съм комплексиран и пак съм виновен за всичко :D Решението е само едно-пълна черта на всичко, майната му и това е. Ще кажете "Ами децата" да жалко за децата, че избрах точно тази жена да им е майка и да се гаври с мен по този начин... Ще кажете "ти си саможивляк и мислиш за твоя гъз само" Напротив, никой ЧОВЕК не трябва да търпи такова отношение и да се прибира с нежелание вкъщи след работа. Да малко има различия в поведението и мисленето на българския мъж от тези в напредналите държави и съм съгласен с коментара" за това спрях да се виждам с българи","нямаше втора среща" но и жените сте различни от германките или братанките.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6f48b20a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Четеш номер 39 и се чешеш по темето...

- "СъжЕлявам"....айде да не ставам досадна читанка ама човек който има такива претенции, за толкова години как не се е научил да пише тази простичка дума. Навярно щото рядко и се е налагало пише точно тази дума. Виж, подозирам, че "искам" няма как да я обърка...

- Много ме забавлялва като почнете да давате за пример ей такива льоловци дето една пералня не могат да пуснат. Колко мързелив и тъп трябва да си, че да не можеш да си хвърлиш дрехите в нея и като се напълни, да я заредиш с перилни препарати и да натиснеш едно копче. Или може би простирането и сгъването на дрехи са някаква дзен мистерия и наука дето само жените я умеят. Всеки един обикновен мъж който не блести с някакви технически качества може да пренесе и инсталира кадърно една пералня. Защо използването й се описва като някаква деликатна и сложна работа, лично аз не мога да си обесня. От моя гледна точка да умееш да си пуснеш пералня, е все едно да умееш да си измиеш зъбите. Същото е и с готвенето и чистенето. Да се гордееш с тези си "умения" , значи, че ти е мъничко нисичка летвата с която мериш достойнствата си.

Още по голяма мистерия за мен лично, е как все попадате на такива очевадни недоразумения които имат елементарни пропуски и дупки като личност. Аз самият никога не съм срещал мъж който да живее отделно, и да носи парцалите си на мамичка да му пере. Още по интересното е това дето номер 39 се опитва да ни убеди - че и храната си взимал от техните. Звучи ми малко измислено, най малкото защото е крайно непрактично. И как все жените попадате на такива пациенти, дето ако наистина са реални, и имат такива отклонения, вие , с прословутата си интуиция не сте го усетили в първите минути на разговора ви. Аз лично усещам веднага лекомислените хора по темите които подбират и начина им на изразяване. Специално пък днешните жени са ми отворена книга и много често следват определен стериотип на обличане, говорене, жестове. От тези дребни неща човек много лесно може да си извади изводи и за други личностни качества на субекта отсреща.

- Няма, повтарям, няма жена която да е подържана и стройна като гръцка амфора и до нея да е застанал някакъв разпуснат плужек, и в картинката да не са замесени пари :) Айде да не се надлъгваме по тази тема, искате ли? :)

- Жените се подържат поради следните причини :
- Суета.
- Комплекси.
- Нуждата да са обект на евтино мъжко внимание. Което е тясно свъзрано с горните две.
- Надпреварване с другите жени.
....
....
....
....

- Мъжът до нея обича да клати стегнато дупе и тя, понеже много го обича, е съгласна да се поти по 3 пъти в седмицата само и единствено за неговия личен кеф :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c99143b757
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   44,от това,което си написал,си безотговорен комплексар !

Тази жена не те обича вече,може би и ти нея!Но това са си отношения между вас, вие сте големи оправяйте си се!
Проблема е, че ти искаш да отмъстиш на нея чрез децата!Тях,реално пренасяш в жертва заради това , че не се разбирате с майката!
Ами толкова ли е трудно да полагаш грижи за ДЕЦАТА СИ!
Остави жена си, намери си друга, пет си намери , ако искаш, харем си направи и всяка вечер от седмицата с различна...
Но защо наказваш децата си?
Защо ги оставяш само майка им да се грижи за тях?Те само нейни ли са?Ти нямаш ли отговорност към ДЕЦАТА СИ?
Или ,ако жена ти вече не иска да е с теб, децата да вървят на ма*ната си, ти не ги обичаш, то като те чета и никога не си ги обичал, просто ги използваш да се добереш до майка им!
Е,такъв мъж отговорен ли е според теб обективно.
Защо въобще правите деца, като не смятате да се грижите за тях?
Те хората към домашните си любимци се отнасят по хуманно и с повече грижа!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8caa0c8c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Номер 43, от 7 момчета в класа ми в гимназията (9-11 клас): 3 бяхме хубави (единият беше като фотомодел в лицето и към 180 см висок), а другите 4 бяха нормални на вид момчета тип "средна работа". Нямаше нито едно близко до грозно момче, за разлика от най-малко 5 от момичетата. Нямаше нито едно наднормено момче (всичките играехме редовно футбол, баскетбол, волейбол и т.н.), за разлика от повече от половината момичета (и това са момичета на по 16-17 години, а ти после да ги беше видяла на 5-годишнината как още няколко бяха пуснали бутове и сланини...). Всичките момчета (вече мъже тогава) бяхме все така стройни, с изключение на един. В интерес на истината, баш най-якият висок и готин в лицето пич (нещо като Съли от "Доктор Куин Лечителката") след 5 години вече беше плешив (това си е до ген) и с пуснат бирен корем, което беше невероятно преобразяване, предвид колко мускули имаше в училище и как постоянно тренираше баскетбол. Че и с дълга кестенява коса. Но пък се ожени рано-рано за една руса и много красива мацка с фино тяло на манекенка.

Най-ниският от класа (около 165 см) преди няколко години се ожени за десетина сантиметра по-ниска, но и с десетки килограми по-тежка от него и неугледна в лицето жена. Аз толкова замислен и неусмихнат младоженец не съм виждал досега. За една от снимките се напъна да се усмихне, но дотам. То си личеше, че го беше срам да е редом до жена, която няма мярка и вместо да се поддържа, нагъва калорични храни. А той цял живот кара планински велосипед, катери планини с разни планинари и ако не считаме ръста му, за който не е отговорен още от рождение, всичко друго по тялото му си му е доста наред. Че и няколко хиляди лева заплата взема като ИТ. Но от безизходица да има все пак някакво семейство и дете, се реши да се жертва, че да не е сам. Брат му е по-малък с няколко години и е още по-нисък, така че и той сега на около 35 години си стои сам и не зная да е имал приятелка. Често качват снимки от велопоходите си с приятели във FB. Тях и 10 см по-ниски жени не ги искаха десетилетия наред. И ми е смешно, когато в този форум чета отвреме-навреме женски небивалици като "За ниските мъже си има ниски жени". Нищо подобно - точно ниските жени са страшно комплексирани от ръста си и най-много драпат да са с възможно по-висок мъж, от страх децата им да не наследят ниския им ген. А и много от високите мъже си падат по миньончета, така че изборът на незаети ниски жени е още по-малък. Е, ако са дебели и грозни жени, такива има колкото щеш, защото все пак 40% от българките са по 150 и няколко сантиметра и още 10% са не повече от 163 см - толкова е средният ръст на българките. Като следва да се уточни и това, че около Самоков жените са най-високи, а най-ниските жени са около Пловдив и Стара Загора, така че в тези два областни града средният ръст на жените е под 160 см.

Преди 2-3 години, когато за последно имаше събиране на част от класа, точно нула от жените бяха стройни и красиви. Една горе-долу ставаше в лице, като за почти 40-годишна, но с бричове (имаше леки такива още в училище) и леко къси крака. Останалите бяха надномени и с двойни гуши. Дори и любимката на повечето момчета, която приличаше в тялото на Лара Крофт (много слаба, със сочни устни, големи стегнати гърди и червенокоса), беше заприличала на нещо като позастарял и затлъстял вариант на днешната Скарлет Йохансон. Тютюнопушенето много зле се е отразило на кожата ѝ, която е на петна навсякъде. Пичът, който беше като модел в училище, още си е младолик и готин. Той нито пуши, нито пие алкохол (заради което в училище тъпите съученички му се присмиваха, че бил "задръстен"), учеше прилежно и сега си има фирма.

И нещо интересно - още през 1994 г. в 9 клас всичките съученички - с едно-единствено изключение - яко пафкаха цигари и пиеха алкохол като невидели (а 3-4 от тях направо ставаха пияни курви по време на рождени дни и купони), докато от момчетата само двама пушеха цигари.

От класа ми в началното училище до 8-ми клас само две момичета бяха красиви и всички други бяха в най-добрия случай средна работа с известни уговорки (къси крака, набити крака, дебел задник, прегърбени, двойна гуша, наченки на надномерно тегло още като 13-годишни и т.н.). В другите класове положението не беше по-различно. Просто момичетата не спортуваха, а често скатаваха и в час по физическо възпитание с обичайните умилквания около дъртия учител перверзник и с полуеротични мяукания тип "Господин учител, ще ни пуснете ли днес, защото сме тоооолкова уморени?". Той им рисуваше с химикалка или маркер котешки муцунки с мустачки и точици по бузките, докато една по една му седяха в скута и той поддържаше по дупето да не паднат.... Още от малки бяха нацелили по какъв начин "се отварят много врати в живота". В същото време момчетата играехме футбол, народна топка, баскетбол или учителят ни скъсваше от физзарядка в салона или навън на двора.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 661b7a7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

48.   44 - Присмял се хърбел,на щърбел. ОбЯсня скъпи, умен мъжко ,на който жените са му смешни и лекомислени... Обяяяяясняяяя, а не Обесня , нито обесна. Каква е тази дума,обесня? За бесове ли става дума, някой е обсебен от бесове и е обеснял? Не се ли научи,да пишеш обясня ,вместо да даваш уроци,как се пише съжалявам... Мили Боже, кулинарията си е цяло изкуство,на световен мащаб. Най-добрите готвачи в света,боли мъже,вярно ли е? Значи всеки мъж,съдържа малко женско в себе си,от майка му. Включително и аз,от моята майка,още майчиното ми мляко е първото женско нещо,в мен самия. Уау,твоята се поти,за да не е сама,да останеш до нея ,понеже искаш дупето й да бъде стегнато? Сигурен ли си,че не го прави и заради някой любовник ,ами само и само за теб и твоят кеф?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 661b7a7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   Грешка , граматическата забележка беше до 45 , не до 44. Моля да се поправи коментара ми , вместо обръщение към 44,към 45 или да се публикува и този. Пак казвам,номер 45,отракан си,но научи се да пишеш ОБЯСНЯ А НЕ ОБЕСНЯ. ТОВА НЕ Е ЧОВЕК,ОБЛАДАН ЛТ БЕСОВЕ,ДА КАЗВА - ЩЕ ОБЕСНЯ, АКО ИМАШ ПРЕДВИД ОБЯСНЕНИЕ,СЕ ПИШЕ ОБЯЯЯЯСНЯЯЯЯЯ... БОЖЕ МОЙ. Специално за теб,се глади жена ти,със стегнато дупе,друг път. За да не е сама,понеже мъжът до нея обичал стегнато дупе... Сигурен ли си,ще не го прави,заради някой любовник ,който не си ти ? Може и той да обича стегнати дупета. Всички мъже го обичаме. Може да го прави за всеки,не само за вас,господин Ваше Величество и величественият ви,личен кеф. ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 661b7a7bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

50.   Кифлопрезимител, или какъвто е там този бъбрив екземпляр, постоянно прави хитри комплименти на мъжете, момчетатаколки добре и хубаво изглеждали, а плюе жените по външност, красота и характер... Много ми е съмнително и желая да те попитам, хетеросексуален ли сте, господине? Не се заяждам, бъдете жив и здрав, какъвто и да сте всъщност.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6f48b20a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

51.   Може да се каже, че аз съм почти 100% - во копие на номер 44 , като умения, мироглед и донякъде съдба, като оставим настрана някои незначителни разлики.

Винаги съм се старал да подхождам с уважение към познати и непознати, светици и к*рви. Винаги съм вярвал, че всеки е свободен да си живее живота както си го разбира и най добре да не се меси в чуждите съдби. Още по малко пък да ги съди. Разбира се, често бивах определян като "твъде добричък", понякога "мекушав".

След толкова години разбрах, че на никого не дължа нищо. Да, трябва да сме коректни и учтиви един към друг (въпреки пръските злоба които текат измежду някои коментари тук) но важното е, че уважението не бива да се давам даром, с лека ръка. То трябва да бъде изработено, понякога дори извоювано. Особено що се касае жените, може да се каже, че съм абсолютен феминист - вярвам, че жените имат равни права. Но и равни задължения и отговорности, във всеки един аспект. Последната точка удобно се забравя защото просто така им отърва на повечето. По мое скромно мнение, с разни манипулаторки и лицемерки човек трябва да се отнася като със най долната к*рва. Дори курвите ги уважавам повече. Те поне знаят какво са и имат смелостта да не го прикриват.

Съветът ми към по младите и "романтични" мъже е - Не позовлявайте да принизяват вашите усилия, жестове и умения до "даденост". Защото днешният мъж трябва да може, знае и притежава много. Всеки от вас си знае какво му е коствало да постигне лично жилище, сносна кола, и стандарт на живот. Жените приемат това за даденост и горе долу по тези параметри ви избират. Ако сте и привлекателен, за тях това е бонус. Който пък бързичко губи своята стойност, пропорционално с годинките на жената. Очаквайте и изисквайте от тях същото което очакват и те от вас. Бъдете толкова критични и взискателни колкото са те към вас. Не допускайте да ви работят по толкова тънък начин с "какъв мъж си ти щом не правиш еди кво си за мен". Попитайте я "а ти какво направи за мен". И запомнете, че едноседмична почивка ол-инклузив за нея, не се равнява на "ами направих ти кафе и свирка".

За да не ви се обЕснявам (специален поздрав за една моя "фенка" :) Между другото , посредственият ти патос и жлъч са донякъде забавени но преди всичко показателни - досущ като злобно и недорасло пубертетче) повече, само ще ви помоля да прочетете внимателно номер 10. Защото това е Жената към която трябва да се стремите. Тя трябва да ви е равнопоставен партньор във всичко. И вашата връзка трябва да се гради на взаимно уважение, преди всичко. Само такава жена ще обичате, и тя ще обича вас. Научете се да разпознавате другите типажи жени и не си губете времето с тях защото рано или късно ще осъзнаете, че то е най ценият ви ресурс. И не бива да го пилеете безразборно и лекомислено защото е по малко отколкото си мислете.

Всичко си има цена и накрая всички си я плащаме. Колкото по късно, с толкова повече лихви.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d8b298924
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

52.   Чакам Кифлоприземител ,пак да прави комплименти на момченцата !!!!! Чинзиг Хане , къде изчезна , винкела свърши ли ти добра работа онази вечер ?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed7a76f0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

53.   До Приземния от Кифли
Когато лисицата не може да стигне гроздето, казва, че е кисело.
Твоите съученички не са всички жени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d8b298924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Първо фен съм ти,номер 51, не фенка, не съм приятелката ти. Не разбрах подсредственият ми патос и моята жлъч , забавени ли са,или са забаВни? Иначе е похвално донякъде,всичко това в романа,който си написал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d8b298924
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   53,за него са всички жени,той други,освен съученичките му и онези голоцицестите по плакатите,други в*гини не е виждал и си личи. Виж, за момчетата в живота му,които толкова хвали,може да има и друга тайна история.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker