Бивши.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бивши..
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1228 пъти
Случва ли ви се винаги когато някой скъса с вас след време да иска да се Завърне в живота ви? При мен винаги така е ставало, та се чудя дали си е като закон, че бившите винаги се връщат

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 353c09dedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всичките ми бивши са прекратявали категорично контакти с мен и не са искали после да имат каквато и да е връзка с мен и дори да чуват за мен, защото съм много луда. Единствените от миналото, които са се появявали в живота ми отново са били такива, които не ме познават достатъчно и не са успели да ме "завоюват" т.е. да стигнат докрай с мен още. За мен това означава, че досега не съм срещнала истинската любов. Истински обичащите се хора не прекратяват всякакъв контакт туко-така и чувствата им да се изпаряват за 5 дни. Истинската любов се преодолява бавно и мъчително, с регресии. Което ме навежда на мисълта, че и повечето връзки в днешно време са пълен фарс.
Ж25

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ddd883b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да, случвало ми се е. С първото ми гадже и с третото, за което се омъжих. С второто останахме много добри приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 612b4ee428
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Чувал съм случаи за които бившите така ги търсят след като скъсат че даже се стига до съд

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 90818cc74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Връщат се, ако не им върви. Искат да смучат енергия.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b9b866401
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Връщат се, когато разберат, че си във връзка, защото не допускат и не могат да приемат факта, че си с друг /нищо, че са те зарязали/. Моят опит е такъв.
Ж.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f7bae4ac98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, при мен игри на иди ми-дойди ми не вървят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 09c37c3615
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Номер 1, ако мъжът истински обича жената, но се разделят поради някаква причина, има две развития:

1. Прави всичко възможно да се съберат отново, знаейки какъв прекрасен човек е тя. Това не значи, че той е прецакал нещо в миналото, защото разделите често са следствие от прибързани действия или изтървани в момент на нервност думи, които може да са изречени и от жената, и от мъжа.

2. Опитва се възможно по-бързо да се отърси от мислите за нея и да заеме времето си с някаква смислена цел за своето бъдеще, ако е достигнал до извода, че жената има някакви непреодолими недостатъци в поведението, за които той не би могъл да си затваря очите. В този случай, колкото и да я обича, той поставя на първо място трезвата преценка, без да позволява спомените по отминали хубави моменти да замъглят разсъдъка му.

Аз съм бил и в двете положения. С някои жени сме полагали усилия да сме отново заедно и се е получавало, когато е имало желание и от двамата, докато други съм ги отписвал още на другия ден, макар да съм обичал истински и да ме е боляло вътрешно. Но пак казвам, това е било след осъзнаването за лоши поведенчески черти у жената, които никой уважаващ се мъж не би допуснал да търпи за в бъдеще. След една от разделите ми с подобна жена, която дори си позволи да заплашва как щяла да убива всичките жени в живота ми, за да ме няма друга след нея, още на същата вечер поканих приятели на пицария да празнуваме. Любовта, колкото и да я има силно загнездена в спомените и чувствата, може да бъде опорочена от едно обидно и злобно отношение, което просто показва, че човекът, когото обичаш и не оценява това, просто не заслужава да има място в сърцето ти. И това изобщо не значи, че обичащият човек е коравосърдечен и не е обичал истински. Отдаването на мрачни мисли и рев за безвъзвратно заминал си от живота ти човек за месеци и години напред е неразумно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b546a50e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Връщат се за да ти смучат енергията и да им помпаш самочуствието. Изсмучат ли достатъчно енергия от теб, напомпал ли си самочувствието им много над тяхното, окрасил ли си им сивия живот, точно в този момент те пак се потапят в бездната на неизвестността. Чисти използвачи. Мен една такава ме тормозеше цяла година след раздялата. Напомпано самочувствие, ежедневно окрасяване на сивите дни, изсмукана моя енергия и хоп "аз съм започнах връзка с друг". Докато ми сваляше ежедневно звезди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker