Харесвам я много и не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам я много и не знам какво да правя
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1496 пъти
Здравейте приятели и съжалявам за правописните и пунктуационните грешки който съм допуснал!
Та историята ми е следната аз съм на 19 години и от скоро се запознах с едно момиче по-малко от мен... Излязох навън с един мой приятел той ме запозна с няколко момичета, но едната още от първият път ми влезе навътре в сърцето. Първите дни беше много жизнена много говореше и искаше да я гушна и даже да я целуна защото стана един майтап да я целуна и тя стоеше и чакаше.... Но тогава не знам какво ми стана... Хвана ме срам и нищо не направих.... След това тя започна да се отдръпва и да се държи различно с мен да не говори ако не и кажа нещо аз или да ми звънне да излезем но някак си изпросено. Вчера я повиках извиних и се и я попитах имах ли нещо и ако има да ми каже, но тя ми каза няма нищо аз имам семейни проблеми ти не си виновен а и просто ми е странно все още не се познаваме много добре пък и не знам до кога нашата компания ще съществува и такива.... Аз се пошегувах нещо гушнах я и я носих на ръце до колата тя се притесни малко че я дигнах но не каза нищо.... След това е казала на своята приятелка че съм добро момче но съм прекалено загрижен за нея и това я задушава.... А нейната приятелка я разпита нарочно за да видим какво мисли за мен... Моля ви дайте някакъв съвет какво да правя за напред и как да процедирам не искам да я изгубя много я харесвам и съм готов на всичко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 645c07138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Май не си си изиграл правилно картите. А и щом я задушава това, че си загрижен за нея, лично не не ми харесва. Ак ое от тоя тип момичета, дето си падат по лошите момочета, които са емоционално недостъпни, но за сметка на това са сексуално агресивни, не ти трябва. Явно си свестно момче, търси си подобно момиче!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c473fcb637
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "След това е казала на своята приятелка че съм добро момче но съм прекалено загрижен за нея и това я задушава...." това, че си се притеснил(нормално е на тези години и ако нямаш много опит с жените, спокойно), когато е трябвало да действаш и е внушило подсъзнателно, че не си достатъчно мъж за нея и е решила да се отдръпне, като оправданията за проблемите й са само, за да те отреже по-леко("Не е в теб проблемът, а в мен" е класика).Лошото е, че вече си е изградила образ за теб и който трудно ще можеш да пречупиш.Можеш да почнеш да го раздаваш по-непукист около нея и наистина да не си толкова загрижен, за да видиш дали ще й се промени държанието спрямо теб, но моето мнение е, че ще е доста трудно и не съм сигурен дали би си заслужило усилията.Концентрирай се върху други дейности или момичета и увлечението ти спрямо тази ще изчезне с времето(точно така, увлечение, а не любов).Като ти се понормализират хормоните няма да си толкова загрижен за нея вече, повярвай ми.Даже тогава може и да ти върже, но вече да ти е все тая.Не поставяй жените на пиедестал и не бъди твърде загрижен за тях и има по-голяма вероятност да те се получават нещата.Звучи нелогично, но е точно така и ще го видиш с времето.

Успех !

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 15be9442a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Харесва те, следващия път я целуни!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 046a6c4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Само като прочета, че сте 19-20 г., които пишете за връзки направо ми става зле.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff8a9c4866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Брат, имам подобни проблеми и не е лесно, но както беше написал някой трябва да се фокусираш върху нещо друго. Почни фитнес или нещо странично. Не й звъни една две седмици или поне не говорете толкова. След това ще види промените в теб и ще можеш по спокойно да направиш, каквото искаш. Ще види новото, че имаш ново занимание, че не я притискаш вече и ти даде със сигурност още един шанс. Гледай клипчета за самочувствие и увереност или чети статии, интервюта на известни как се справят и какво ги крепи също ще ти е от полза, но не и съвети за среща, защото не струват. Успех и не го мисли толкова наистина. Ако усетиш момичето не го пускай лесно, но не показвай и на нея, че ти е чак толкова важна, мисля, че ще се справиш.

Пиши като има напредък

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 319946c2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жени/момичета на всяка възраст не обичат колебливи мъже. И аз го разбрах след като ми взеха две под носа докато се помотая.
Станал майтап да я целунеш, отказал си. Най-важното пред хора си я изложил. Почувствала се е засрамена, че не си се престрашил все едно не я харесваш достатъчно и/или нямаш смелост. Има втори шанс още IMO - не го пропускай. Успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0aa15e9e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До номер 1 благодаря ти за хубавите думи!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0aa15e9e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 2 човек много съм ти благодарен за този готин коментар накара ме да се замисля.... Жив и здрав да си и все такива мъдри съвети да даваш!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0aa15e9e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И до номер 3 много ми се иска да има следващ път но не ми се вярва тя ми звъни да излизаме като приятели смисъл държи дистанция...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1961f282cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами мисля че сам се досещаш. Тука вече игра няма, момичето е усетило страха ти. И да приказваш мача е приключил. Следващият път с друго момиче като усетиш момента, действай.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1961f282cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Също така пред хора мора тия работи не се правят, трябва да заградиш насаме. Изобщо лапешка работа :D

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 55b0eb9fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е до страх, колебливост или каквото и да било. Ако беше неин тип като визия – лице, тяло, ръст, тя самата щеше да предприеме стъпки и да се случат нещата. Всичко останало са приказки за лека нощ. Един важен урок, който младите мъже научават твърде късно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker