Нова любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нова любов?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1023 пъти
Здравейте,жена съм на 23,студентка 5-ти курс в София.Наскоро приключих 4 годишната си връзка.Връзката ми завърши с изневяра,приключихме в що-годе добри отношения и той продължи своя път и е щастливо обвързан.Аз от своя страна,след доста рев,доста въпроси смея за твърдя,че също продължих напред по моят път.Бившият ми със своята изневяра и купища лъжи,ми донеше някаква вътрешна ,,травма",да нямам доверие на никой мъж повече,че всеки лъже и че довера ли се допусна ли го близо до себе си ще ме предаде/изневери.
Преди по-малко от месец,мой дългогодишен приятел ме запозна с негов приятел и така започнахме да излизаме в една компания.Той е 3 години по-голям от мен,не учи,работи.За външен вид,изобщо не е мой тип,но душата му е доста хубава и чиста.Доста си допаднахме с него,имаме еднакво виждане за света,за какво търсим в другия човек,сходни черти от характера.С него,хаха,ами чувствам се като малка тийнейджърка,мил е,когато ми е студено ще ми даде връхно да се наметна,покани ме няколко пъти да ме развозва насам натам.Разбрахме се тези дни да играем билярд тъй като се оказа че ни е общо хоби.Дотук,звучи супер,но има винаги НО ..
Моят дългогодишен приятел,този който ме запозна с ,,новата ми любов" е влюбен в мен.През годините ми го е признавал няколко пъти и няколко пъти съм го режела,защото насила хубост не става,никога не съм го усещала,като повече от приятел.Та това е сложното той знае за това,приятели са и не знам,дали изобщо ще станат нещата между нас именно заради това.Все пак брат за брата,мъжка солидарност и т.н.Та да изобщо не съм сигурна как да постъпя,в такава ситуация.Аз края на септември заминавам да уча,почти няма да се прибирам в родния си град където е той-новия.Работа,университет,няма как,от друга страна след толкова месеци това момче ми направи силно впечатление и си ми стана някаква тръпка,някакво влюбване.Да и не съм сигурна как да постъпя в тази ситуация.,,Новия знае,че аз нямам нищо към дългогодишния си приятел,вижда,че съм доста дръпната с него и всичко си е до приятелството.
Другото голямо НО ми е недоверието към мъжкия пол,тази подмолвност,това че никога не може да има само една жена в живота и да се посветиш на нея. Това,че с годините хората си омръзват и скачат веднага на нещо по-лесно и достъпно.Това ,че мога да бъда отново предадена и наранена...
Да действам ли директно и да си кажа,каквото имам да казвам или да изчакам да замина и да се оталожи с времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4e10e024fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Относно това с приятеля ти, който е влюбен в теб - сподели на новото момче, той да прецени, ако стигнете до този момент. Тъпа е ситуацията, но повече за него, отколкото за теб. Ти отдавна си заявила, че не го харесваш по този начин и нямаш причина да го пазиш от нещо, но наистина, за новия може да е проблем. Все пак зависи колко са си близки и т.н. Според мен пробвай, въпреки че учиш в друг град и си заета, винаги е по-добре да дадеш шанс на човек с потенциал, отколкото да се чудиш после какво е можело да стане.

За недоверието - научила си ценен урок. Пълно доверие никому и никога, само така ще се запазиш. Не бъди параноична, не дебни предателства зад всеки ъгъл, но винаги си имай едно на ум. Всеки може да те предаде и ти можеш да предадеш всеки в зависимост от ситуацията.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9bf03e1c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Всички мъже са курви и повече от секс не можеш да видиш от тях. За тях морал, любов и вярност са непознати думи. Чукай наред и следващия. Толкова им е капацитетът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker