Прозрение за мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прозрение за мъжете
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1575 пъти
Здравейте, мъж на 22 години съм. Чета на доста места, не само в този сайт, че масово на мъжете не им върви в любовта, как не могат да си намерят стабилен партньор и т.н подобни неща. МЪЖЕ, спрете да си губите времето с жени, вместо това вложете това време в себе си за да се подобрявате, умствено, физически, финансово и т.н. Абсолютно никакъв смисъл няма да се доказвате и да се опитвате да се харесате на сила на някоя жена. Виждате, че днешните млади жени искат само внимание, да им вършиш услуги и да манипулират чрез социалните мрежи. Слава БОГУ, прозрението ми дойде отдавна и мога да кажа, че когато се усъвършенстваш (по всякакъв начин) и влагаш време в себе си, жените почват да те забелязват и ТЕ (рядко обаче) правят първата крачка към теб. И още нещо...никога не разчитайте на някоя жена да ви направи щастлив, единствения човек който може да го направи сте вие самите ! Радвайте се на собствената си компания, ходете на фитнес, идете в този ресторант сами щом приятелите ви не искат. Когато вие сте щастлив сам със себе си, тогава жената сама ще дойде и ще иска да е част от вас. До тогава няма никакъв смисъл от ''свалки'', ''флирт'' и тем подобни глупости, защото жените са манипулативни и се радват на мъжко внимание, за тях то е като кислорода, не могат без него :D. Не им го давайте ей така, една жена трябва да заслужи вниманието ви. Бъдете с тази нагласа за живота и всичко ще е тип-топ. Успех и дерзайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f52005846
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Добрутро!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dffaa66e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Вярвай си, момче!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 643e6d7ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   А аз пък да те просветля, понеже масово такива като теб обикновено си умират сами, а едва ли го искаш - докато мъжете не започнат да уважават жените и да се държат с тях като с РЕАЛНИ партньори, а не подвижни полови органи или надуваеми кукли, нещата няма да се получават.

Ако ще и да си Ален Делон с перфектната кариера и външен вид, ако характерът и душата ти са кръгла нула и се държиш зле с една жена , едва ли ще ти провърви, освен с някоя кифла, на която ще ѝ дреме само за дрешките в мола и ще си подвижния ѝ портфейл. На такива им е все тая кой как се държи с тях.

Усъвършенстването е хубаво нещо, всички го правим, но не е задължително да мразиш жените (което всъщност блокира израстването ти като мъж, междувпрочем), за да си стойностен човек, да имаш хобита и да се развиваш. Баща ти и дядо ти това спряло ли ги е да бъдат мъже и да си изградят живота и семействата? Явно не, щом те има.

Твоето мислене е мислене на жалък страхливец, който явно не е изградил още и грам от личността си и се оправдава с жените за това, че все още е кръгла нула.
Изграждай си се като личност, самоусъвършенствай се и бъди все по-готин, но недей да ставаш смотан женомразец, който страни от жените само, защото го е шубе да обича или да се доближи реално до жена.

И не, никоя жена не трябва да ти заслужи вниманието, дребен.
Ти си този, който трябва да се бори за вниманието на жените и да ги кара да се чувстват желани и обичани.
Мъжете (поне истинските такива) са ловци и пазители на жената . Вярно, че новото поколение мъже сте по-скоро от женски произход, но принципно, ако все пак си решил да ставаш мъж, започни да мислиш като такъв, защото това, което чета в темата ти е пълна комплексарщина и драсканици на хлапак с може би вече поникнали хомосексуални наклонности.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 02a5bdf9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Браво авторе, казал си една голяма истина. Аз съм точно това, което съветваш мъжете. Но ме съмнява дали някой ще те разбере.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f6f574b248
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Много точно казано, авторе! Поздравления!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e24bc5b081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз искам да поумнея малко и да не мисля толкова за жени. Ако започна да решавам задачи по математика и физика, това ще ми помогне ли? Как да поумнея?
Съгласен съм с автора, има и по-важни неща в живота от дамите. Човек трябва да се развива, а не като мен да мисли постоянно за любовта и дамите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2b692ee20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Брао брат, открил си топлата вода сравнително рано. Някои и до 30-40 още не го прозират. Сега остава да го приложиш и на практика.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f83f51835b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е една от най-смислените теми в сайта, браво. Дано повече мъже се замислят между младите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 82c7fa333d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Жена съм и съм съгласна с написаното! Само едно уточнение: в природа ни е да сме манипулативни, но не го прилагаме на всяка цена и не при всички мъже! Също така, да не бъдете супер досадни и needy с дадена жена, но и не се правете на супер арогантни и един вид "жената да заслужи вниманието ви", защото ние сме с тази нагласа, а повечето жени особено тези които знаят, че могат да си намерят по-добро и са наистина свестни няма да се занимават с вас!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2b692ee20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 11

Значи викаш не си с всички мъже манипулативна. Демек с тия, които ребром от началото ти покажат кой е шефа и те изчукат с тях не си позволяваш. На всички останали бета шебеци ще им играеш игрички до дупка. На 30, ако си под 30 ще си хванеш някой добряк да родиш от него, за да го отметнеш като нещо свършено.
Ама като цяло викаш треа да се прайме на шутове, щото вие големите принцеси имате нужа от внимание.
За кво изобщо да се занимавам. Могла да си намери по-добър. Нали се сещаш, че както ти можеш да си намериш по-добър, така и ние много лесно можем да ти теглим една майна и да отида при някоя доста по приятна от теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e280638585
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Истински се разсмях с номер 3:))))))


Виж миличка, много мъже може и да умират сами, но истината е, че ние мъжете сме способни да се управяме сами в живота и да живеем сами. Вие обаче не сте способни да живеете сами и не можете да оцелеете сами в живота, именно за това сте масово в токсични връзки или с мухльовци до себе си. И точно поради тая причина вие трябва да се борите за мъжко внимание, а не обратното. Ако се поинтересуваш от старите обичаи на българите, ще разбереш, че някога младите девойки са се хващали на хоро на мегдана и с кръщни танци са опитвали да привлекат качествени мъжкари, а не обратното. Питай баба ти да ти го обясни тези неща:))))



А и има една стара българска приказка: Жена и влак гониш ли ги, никога няма да ги стигнеш…….







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d041d4ea79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Хей 3 ти от кое списание го прочете това. Да не си абонирана за Космополитън?

---а повечето жени особено тези които знаят, че могат да си намерят по-добро и са наистина свестни няма да се занимават с вас!---

Знаеш ли на колко женици им е изгорял бушона защото са повярвали в подобни мантри. И умуват с месеци, къде са сбъркали.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: feb3a6c158
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Прав е автора. Има и един youtuber който ги говори същите тия неща и много други.
Жените са изпълнени с мъжко внимание и просто трябва да посочат с пръст към кой искат да се присламчат.
Единия имал по-големи мускули, другия имал кола и т.н.

Но се дразнят когато някой не им обръща внимание.
Те към такива тичат, защото са мистериозни. Не са отворена книга като останалите.

И аз съм така. Приказвам за нещата от живота, без да ми пука, че жените го живеят тоя живот. Която иска да излезне от материалния си начин на живот, ще си намери и свестен мъж.
Но масово момичетата ще предпочетат мъж с кола например, отколкото мъж без кола.

Докато съседа си харчи парите за да си оправи колата, че да иде на море, аз с два пъти по-малко пари съм вече на морето. ;)
Безсмислица е колата. За хора които ги мързи и не могат да си разпределят задачите за деня. Тва е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ad5d6b399d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   @3 Ми те всички умират сами, бе.
Ако искаш да умрете заедно, трябва война , или пък да организираш масово самоубийство.
Само тогава става.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 112b47a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До номер 3: Къде се споменава в темата, че мразя жените ? Хахаха, явно май съм смазал нечие женско его...нищо продължете с обидите, макар и да се вижда, че аз не говоря нищо лошо. Имам чувството, че докато сте писали този злобен коментар, клавиатурата е почнала да се топи под пръстите ви от горещината. Принципно и аз искам да създам семейство и деца. И още нещо...да умреш сам е въпрос на избор, и да...ако аз знаейки, че съм заобиколен от фалшиви хора които не ме обичат истински, по-скоро бих ги оставил и да умра сам, но в мир, от колкото да умра в мъки по тях. ПС - Нека спазваме добрия тон и не се обиждаме !

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6290ceefb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аааа, сега схванах, тоест няма ти да гониш кифлата, а тя сама ще дойде при тебе, без много зор. Ама тя си е кифла, просто ще ти е дошла на тепсия. Как това ти решава проблема със "стабилния партньор в живота"? Някой може ли да ме просветли? Или се надявате, че няма да е кифла, а ще е нормална жена? Е, надявайте се...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 82c7fa333d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 12 от 11:
"Значи викаш не си с всички мъже манипулативна." - говорех генерално за жените.

"Демек с тия, които ребром от началото ти покажат кой е шефа и те изчукат с тях не си позволяваш. На всички останали бета шебеци ще им играеш игрички до дупка." - още съм с първия си след няколко годишна връзка.

"На 30, ако си под 30 ще си хванеш някой добряк да родиш от него, за да го отметнеш като нещо свършено." - под 30 съм и съм хванала най-красивия добряк, не се притеснявай за мен :)

"Нали се сещаш, че както ти можеш да си намериш по-добър, така и ние много лесно можем да ти теглим една майна и да отида при някоя доста по приятна от теб." - разбира се! същото важи и за стойностните мъже! Макар, че се съмнявам повечето тук да сте такива.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 23fa881d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Номер 3 е право в десятката!
А Чингиса първо да оправи правописа, а и жена да гони с неговите 130 кила, верно няма да я стигне, най-много Бърза помощ да пристигне!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f300b18e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Това важи ако наоколо има жени, мой човек. В България жени няма, има вулгаристански парцалки. Погледни добичето номер три, то е типичен пример: просто, злобно, безмозъчно, невъзпитано леке. Такива или смучат за панелка в София, или имат вече някоя просрана дупка в Карпузица и вече смучат за вила в Швейцария. Ти така можеш и двеста години да се усъвършенстваш, файда няма. Моят съвет е да търсиш жена в чужбина. Там поне имаш шанс да намериш нещо различно от подчовешка селска курва. Ганьовката освен да смуче за жълти стотинки, тя за друго не става. Дори фиромите ни ебават за вулгарките, които навремето са им давали гъз за две червени. Тройчицата сигурно и половин червена не е сакала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2cd1963744
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "Виждате, че днешните млади жени искат само внимание, да им вършиш услуги и да манипулират чрез социалните мрежи. "

Ми, там ви и проблемът. Не се спряхте за тичате след к*рви, после ревете тук. Ами, проблемът е във вашият грешен избор. Аз като нямам тикток, инстаграм и фейсбукът ми изглежда фалшив, че даже и са ми го казвали, защото не съм с реалните си имена и личните ми снимки са само за приятели (към 120 на брой), и аз ли съм манипулаторка? ! Да, не съм първа хубост, но не съм и грозна, а много по- зле изглеждащи от мен жени получават два пъти повече внимание от мен, защото са "дашни". Само това ви вълнува повечето мъже - визията. После циврите, че всички жени били к*рви. А аз цял живот ви гледам как тичате ли тичате след к*рви и подминавате що- годе нормалните жени, с които може да се получи нещо сериозно. И съм стигнала до извода, че всеки мъж заслужава отношението си от жените. Вие допускате за бъдете лъгани и манипулирани, само и само заради едната вагина и едните по- к*рвенски дрешки и май ви харесва!
Добре, че си намерих мъж, който да е някакво изключение! Зор работа!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a6e517af0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Чухте ли пичове, ако не сте да ви кажа.
Тука в тоя сайт нямало нормални мъже. Всички, които пишем сме били последна дупка на кавала.
И това ви го казват същите тея жени, които влизат и те тука и пишат фермани по 5 страници за нас.
Само за справка да ви кажа. Отдавна вече имах възмижмостта да се видя с две от тоя сайт. По някаква случайност разменихме контакти и се срещнахме.
Положението беше олеле майко. Трагична визия, направо грозни. А характерите им дори не си заслужава да ги коментирам.
Същите тея двете говореха по съшия начин и се правеха на много вървежни, умни и красиви, обаче реалността се оказа доста сурова.
Когато им казах нешата в прав текст ме блокираха.
Та номер 11 не се притеснявам грам за теб. Щом влизаш тука ми е ясно колко ти е прекрасен живота и какъв хубав мъж имаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3a129f8c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Забелязвам някаква доста любопитна тенденция — каквото и да направи една жена, винаги е виновна според масовката мъже.

Ако е във връзка с по-скромен мъж, който не притежава личен автомобил и не се намира за достатъчно симпатичен от околните според наложилите се обществени „норми“, то тази жена веднага бива определена като захванала се с „поредния льохман, който е абсолютен злетак“, тя няма никакво самочувствие и реална представа за това що е то мъжественост.

Ако пък е във връзка с изключително самоуверен мъж, който кара по-скъпо возило и се счита от всички за някаква балканска версия на Брад Пит, то тя е „долна материалистка, довеждаща се до крайна форма на меркантилност“, надута е и не поглежда „по-обикновените“, тъй като е чисто и просто повърхностна.

Ако ви обърне внимание на съобщенията в Инстаграм/Фейсбук или пък се организирате за срещи на живо, но тя не откликне на вашите желания и чувства веднага, директно влиза в графата, в която са включени всички останали „леки жени като нея“. Има голям избор и е с изискванията на средностатистическа принцеса.

Ако не ви обърне внимание на писанията онлайн или не търси жив контакт, то следва, че отново е носител на така познатото самочувствие без покритие и ви е преценила според снимки и социален статус. Нищо, че е възможно да си има приятел или да не ѝ се занимава с никого поради дълъг списък от причини.

Търся отговор само на два кратки въпроса след тези си думи — каква жена търсите и защо всъщност всяка се оказва проблемна за вас?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker