Защо младите момчета са толкова зле? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо младите момчета са толкова зле?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2938 пъти
Защо масово момчетата под 25 години не знаят как да говорят с жена и кое е допустимо и кое - не?
Последната изцепка беше, че един 22-годишен, който от месеци преследва вниманието ми в социалните мрежи, и най-после му отговорих, два дни по-късно ме помоли за съвет как да свали сервитьорка, която си е харесал. Няма ли кой да научи младежите как да бъдат джентълмени, как да се държат, как се сваля жена, че след като си предприел действия спрямо някоя жена, дори да не ти е отвърнала по същия начин, не молиш НЕЯ за съвет как да сваляш друга?!? Други келеши (ако мога така да ги нарека) през годините са ми предлагали да ми пратят снимка на задника на бившата, какви ли не простотии... Сякаш мъжете от старата школа знаят как да се държат с жена и да я свалят, знаят максимата "На една жена не се говори за други жени", а младите никой не ги е научил и си нямат представи от елементарни правила за общуване с жените. На какво според Вас се дължи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: e7c122a677
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Абе като ти чета тея писания и ти не си цвете за мирисане, така ги усещам нещата. С месеци някакъв, който наричал келеш и бил писал, ама тя накрая му отговорила. Е ясно ми е и ти каква си.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e0a94b0440
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Дължи се на еврогейщината и педалската пропаганда. В училищата у нас вече ежегодно се отбелязва "Ден на розовата тениска", а за тесните дънчици да не говорим. И по-зле ще става. Идва поколение от късогледи татуирани педалчета.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 39d185250b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами вземи организирай един семинар на тема ,,Как се свалят жени'' и ги научи малко тези младежи,майтапа настрана много абстрактно понятие е това ''не знаят как да свалят жена''ами има ги всякакви едни срамежливи,други нахакани,трети абсолютни смотаняци,това е нормално ако всички бяха като Казанова щяха да почнат да си пречат и женското съсловие пак недоволни,че видиш ли мъжете били големи курвари хахах,това е моето скромно мнение надявам се да не съм обидил някого,приятен ден

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eb3db7a2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   На порното

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8d81d5cf79
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   В моята младост 7 от 10 бяха така - подробно ми обясняваха на коя какво ще правят, как, къде, колко и прочее. Заглеждаха всяка мадама по улицата, коментираха, споделяха ми на какви страшни пичета са лъскали в порнхъб и не можело да правим секс. Отделно гадни коментари за външния ми вид и интелекта ми, въпреки че продължаваха да ходят с мен, след като толкова не ме харесват и има бая по-готини. Иначе интелигенти, забавни, с образование и от културни семейства. Можем да говорим за влиянието на порното, наличието на тежки комплекси, които избиват и/или откровена тъпотия, но когато тези млади мъже се влюбиха истински, поведението им се обърна на 180 градуса. Изведнъж станаха мили, внимателни, нежни и абсолютно нищо общо със скапаното отношението преди това. Колкото и да ми беше неприятно да го призная, явно не са ме имали за нещо особено, просто са си губили времето и не им е пукало. Това оправдание ли е да се държиш като идиот? Не, разбира се. Но явно са способни да чувстват и, най-малкото, им идва отвътре да се държат добре с човека, когото искат. А когато не ти дреме за другия - ясно.
Та да, 50% липса на реален интерес извън това да те боднат няколко пъти, 50% чикиджийство, комплекси и чист тъпизъм. Щеше ми се да имах повече акъл тогава и да ги завра в миши гъз, ама ей го е. Ако не си вързала на въпросния, може да го прави и от чиста злоба - да ти натрие носа, че те е преживял, вече има друга яка мадама, от която се интересува и така. А това е смешно, защото говори за точно обратното. Ако някой наистина не се вълнува от твоята личност, въпреки че я е свалял преди време, нямаше да те пита баш за това. Доста смешно поведение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 69d4d2954a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами то те на ментално ниво са почти жени,как искаш полужена-полумъж да те сваля,ами никак,той утре вместо да те качи ще ти легне и ти ще трябва да вършиш всичко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 528057892c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Такива ги имаше и преди 25 одини.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3eca0d8776
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Точно така е както казва 3. Пълни педалчета са масово.
Отделен въпрос е че и много от жените, показват интерес към определени циркови изпълнения.
Тези от твоето описание съответно гледат и имитират ама на някои не им се получава просто и са комични.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bdefa6c647
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Номер 3?! Твърде некомпетентен коментар, на който няма как да не задам въпроса: Как успя да свържеш неумението за общуване и откровената простотия с ЕС и гей хората? Това, че не учите децата си да общуват културно, адекватно и възпитано не мисля, че е проблем на ЕС съюз и каквото там си помислиш. Най-лесно е да обвиняваме някой или нещо друго, било то ЕС, илюминатите, масоните, Аллах и т.н. Трудно е да проумеем обаче, че възпитанието се изгражда вкъщи и ако ти липсват първите 7, се появяват случаи като въпросния.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: da7bd5f8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На времето, в което израснахте и живеете, поколенията на т. нар. преход, всъщност безогледно ограбване, опростачване, липса на всякаква ценностна система, слабо образование, бездуховност и никакво домашно възпитание. Мога да ти изредя и още толкова. Не че соца беше цвете,но по-лошото от него е постсоциализма, време на пълен разпад, икономическа и духовна мизерия. Колкото тези бройлери са мъже, толкова и вие сте жени.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 83c7221f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Ами да се запишат на семинар при Кобилкина……



Между другото с младите жени положението не е по различно.Мама им е вталпила, че те са ,,по по най,, и, че заслужават принца на бял кон…. и че те са в позиция на ,,избиращите и те търпеливо чакат до към 35г. когато са вече от отбора на избираните, и с пестин зора раждат едно дете от някой мухльо, което в последствие отглеждат сами.Което пък поради липса на баща и мъжка фигура, става джендър.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e99b4236d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Защото родителите им не струват...

Трудните времена създават качествени хора, които правят трудните времена - лесни. Лесните времена, обаче, създават некачествени хора, които рано или късно правят лесните времена - трудни...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6545f1828
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Първо ти не казваш на колко си. Също така момчетата под 25 години се обвързват с " жени" на тяхната възраст- тоест си говорят и свалят 20- 25 годишни момичета, които са още по- зле конкретно в България. Всичко е двустранно- и момчетата, и момичетата са зле. А пък дори и да знае по твоите разбирания как да общува с жени( над 25 години тук там да се намира някоя по- свястна) те не биха го взели насериозно. Жените по принцип си търсят по- големи или най- малкото на тяхната възраст. За момчетата под 25 остават " жените" под 25, които си харесват ей такива келеши. От твойта темичка излиза, че идва ли не мъжете са пропаднали боклуци, а всички жени са едва ли не идеални. Аз пък имам съвсем други наблюдения конкретно за България- масово жените и момичетата са страшно зле и ей такива келеши са най- желани от тях. Имам немалко момчета, които са яко пренебрегвани, докато момичетата се мъкнат с отрепките и после реват. Така че и младите момичета са също толкова зле. Айде стига вече сте плюли само по мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78f1d51c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Ми мъжете като цяло се държат мега идиотски това си е така.. Аз примерно дебели и грозни хора, и най вече жени не приемам, даже не говоря с такива, освен ако не се налага, иначе не. Вече с добре изглеждащи жени си говоря нормално, даже не седя и за еротични неща да им говоря или секс, освен ако не съм решил да вкарам мадамата в кревата.. Не знам защо се ровиш в нета и ти дреме за там, нещата стават наживо най добре, останалото са глупости на търкалета.. Ми този като те е дразнил и досаждал, да му беше дала лош съвет, за да го прецакаш, но предвид темата, която си пуснала и без съвета ти този няма да се оправи сам, щото е идиот и си няма хал хабер (като масовката от мъжете) как да накара една жена да си поска сама дори да му се нахвърли.. Аз такива неща ги умея дори без да искам да правя секс с някоя мацка, просто така си се държа и ми е кеф да карам жените да мислят неприлични неща за мен и да ме харесват повече отколкото аз тях...
Проблема е като цяло, че хората нямат класа и стил, по скоро от много от тях лъха простотия, селяндурщина и глупост.. Гледаш някаква лъскава кола нова, скъпа дали Mercedes или BMW все тая или друга марка, и от нея излиза някакъв ганьо по джапанетки, къси шорти и потник, или с анцунг в по добрия случай... Или често се забелязва как мъж и жена са излезнали, жената се е нагласила хубава е, мъжа по анцунг или с джапанки изобщо с някакви нелепи дрехи.. Та като произходиш от това и простотията им, за какво отношение и за какви 5 лева се чудиш тогава... Просто си нямат класа тия и това е, а мъжете както всички знаем порастваме и ставаме големи хора доста по късно от вас жените, та не се чуди много... На едни от тези глупаци ще им дойде мозъка един ден и ще могат да се държат на много по високо ниво, на други не..

Но и доста от жените станаха меркантилни и златотърсачки, та и това е проблем, пък доста от модерните "мъже" се изпедерастиха та това помага още допълнително за цялата каша и простотия....

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: af49fa1c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Проблемът не е , че не могат да общуват с жени. Те не могат и елементарен ежедневен разговор да проведат. Нарича се липса на култура, грамотност и наличие на убийствена простотия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de519e9038
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Стига със злобата към младите.
Съвсем не ми се вярва тази тема да е пусната от жена.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4ad1768c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Въобразяват си, че по този начин ще вкарат "съревнование, инстинкт за лов" (типично мъжки подадени/внушавани им от дъртите пръчове, малко са истинските мъжкари от старото поколение също) и нр на последно място се надяват на комплексирано момиче което няма да обръша внимание на техните липси.
Бягай с 200 от такива!
Една от култовите свалки "много си красива, мен ме е страх от красиви жени защото сте надути. Ама да знаеш, че има и по-красиви от теб"
Моят отговор "със сигурност има по- красиви от мен, по-тъпи от теб обаче са рядкост".
Дори нямат топки да проверят какво има под външността, изключват, дават "заето" и поведението им е "имам два неврона и знам как да ги използвам"

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ebfa2cd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Все имам чувството, че само в нашата страна има такова плюене по младите хора... Какво искате от тях? Повечето работят или учат, какво друго очаквате? А жените в България са много по-зле от мъжете, ама много по-зле. Арогантни, злобни, намръщени, гледат те с омраза, кифли... Такива сте 90% в Бг, мили дами.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4d4f2ba12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Чингис, чакат до 35, защото господата не са готови, рано им е,... Ама ама ако ще има дете и семейство трябва да взима решения заедно с жената и всичко, което се купува трябва да е общо(ау лелеее колко страшно), трябва да се съобразяват, детето ги плаши и още куп глупости. Всеки път се чудя дали да плача или да се смея, когато слушам разсъжденията на днешните мъже. Нямат никаква нагласа за стабилни от отношение))) Също някой такъв льольо не готов и е загубил 2 - 3-4 години на 35 годишната и така. Може жените да са имали раздяла след дълга връзка или брак, а може и да не са от типа жени, които хващат някой, за да не са сами.. Не си мисли, че чакат, защото не им се занимава..

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 704e8ef2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Защо младите да сме зле?Аз мисля, че се държим много подобре с жените колкото дъртите пияници и знаем много повече от тях!
Аз никога не съм обиждал жена и с много момичета съм приятел в нашата компания има момчета момичета и не се делим и се защитаваме всички!
Аз не свалям мацките с разни тъпотии като да и пращам снимки гол или подобни много ясно че ще ме отсвири,аз изобщо не ги свалям и мисля че е нормално ,аз съм си аз не се правя на никакъв ,ако тя ме хареса какъвто съм без да я свалям смисъл мога да отида в тях да гледаме филми да си поръчаме храна да се гушкаме и то става ,аз съм супер свободен да говоря с нея нормално,да не се правя или обличам по различен начин и ме харесват точно затова.
Плюс това аз харесвам момичета не толкова как изглеждат а как се чуствам с тях и да е най популярната мацка ако нямам с нея химия не става мен ме кефи чара и сам усещам когато не мога да спя и искам да се обадя на момиче и това за мен е любов!
Всичко друго за мен са глупости когато на мен ми е готино с нея и на нея с мен това е ,и няма значение че тя утре може да ме разкара и да отиде с друг аз живея за тоя момент с нея не мисля за бъдеще и подобни шитове.
Свалките за мен са от миналия век ,да й се правиш на пич да се държиш като идиот това е смешно.Според мен трябва да се държиш нормално като с приятел и или става нещо или не ,ако не става няма да и досаждам тя си остава френд .Не разбирам кво сложно има.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 22b857ee41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Басирам се, че ти си негов набор, ама искаш да се изкараш по-опитна. Тия на мен не минават!

Гаро

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 94c37ffbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Всъщност да се говори на една жена за друга жена е доста добра тактика... в дадени моменти. Могат да се получат доста добри резултати.

Какво сега, поставят те в категория приятелки и ти говорят за техните свалки и желания и това не е яко? Жените никога не биха направили нещо такова с един мъж.... Ъмм :D

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1537114ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Заради шибаното порно

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 10c8d1d922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Не ги привличаш,за това да търсят съвет от теб като жена.
Като не ти върви с младите под 25 не генализирай,не всички са такива,само с теб се държат така.
Като си много разочарована не ги отразявай,пиши си само с мъже над 30-40.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 718743849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Към 21,

На кои мъже им е все рано да се оженят? На топ процентът, дето гоните, и които имат 10000 опции??? Да, сигурно е така.

Ако беше валидно като цяло за мъжете, тогава как обясняваш наплива на теми тук, от мъже, тип "самотен съм, не мога да си намеря половинка, никоя жена не ме иска, а съм си ок като цяло"?

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7e95b8be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Голяма част от младите мъже наистина са абсолютни дебили. Същото важи и за голяма част от младите жени. Жалкото е, че често такива отрепки с отношението си към младите момичета, накрая създават едни озлобени курви, кото слагат под общ знаменател всички мъже и си го връщат не на когото трябва. Порнографията страшно развращава младите мъже, а консуматорството и култът към парите развращава младите жени. Резултатът е днешаната трагедия. от набор на набор упадъкът е все по-голям и все повече. Разбира се, все още има свестни млади хора, за които има морал и ценности, но стават все по-млаък процент. Имам двама сина, направо се плаша за тях, като гледам какви курвентии са се навъдили.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 704da0986b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Подражават на младите момичета. Питал съм ги - така казаха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21a06bd119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз съм жена на 25 и излизам само със състоятелни,отговорни ,зрели и кавалерски настроени мъже между 38-45 годишни. Доста добре изглеждаща,поддържана , тунингована където и колкото трябва,умерено. Жена,която дава толкова пари за външния си вид , не би се унижила да излезе,с някой смешен к малък шльоко на 24-25 години,а за онези под 25 да не говорим. Да повърнеш направо,само като гледаш колко са детски и неузряли. Мъжете на 40 ги слагат в малкия си джоб,говоря за тези с хубавите коли и добре изглеждащите.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9d7abe4418
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   "На една жена не се говори за други жени" леле колко комплексирано същество трябва да си, че да ти хрумне това

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 89e94f84b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Мале, как нападат авторката... Ужас, ужас... Ами, чети и сама си прави изводите.... Припознаха се. Защото авторке, са келеши, гейове, мускулести батки и нарцисти, готованковци или кариеристи, които само за пари мислят, свикнали цял живот на телефона и нет, и не могат да откъснат очи от тях... С претенции към жените... И еврогейщината нищо общо няма, стига сте писали глупости... Големи насилници, удрят, посягат.... Едните са аборигени, дето само за порно и футбол мислят, другите, културните, пък с свити, срамежливи, комплексирани и скръндзи... или много надменни. Не всички, разбира се. Не обобщавам! Затова, моля, без да ме хейтите! Има и много свестни. Но няма къде да се намерят, за съжаление.

LA DIABLA

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cf1b9c36c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторке, ако вече си в Френдзоната, може да ти се говори за други жени! Знаеш какво е Френдзона, нали?

Номер 32, оказах се в няколко от твоите групи. Но вместо да ти скоча с пяна на устата, ще отбележа най-хладнокръвно един обективен факт: описанието ти съдържа цял куп недостатъци /подозирам, че и културен го смяташ за нещо лошо, но няма да гадая/, които се очаква да важат за едни и същи хора. Ти нямаш положителен герой, но пък си натрупала няколко различни персонажа заедно, създавайки някакъв остарял филмов злодей /в зората на телевизията злодеите бяха просто някакви изроди, които на закуска ядат лимони и деца/! Само че хората не са толкова еднопластови...

Не всеки скръндза е комплексар, не всеки комплексар е свит/срамежлив, не всеки културен е свит, срамежлив и комплексар. Но пък все някой ще се разпознае в едно от споменатите качества и ако за разлика от мен му кипне кръвчицата, защото в твоето описание той е и още неща, които дори не са му хрумвали. И никое от тях не е хубаво.

Същата работа с порното и футбола - щом си падаш по порното, значи си падаш и по футбола. А щом си падаш по двете, значи си абориген. Можем да си говорим за "корелацията" между мускулести батки и нарцисисти /явно ония, свитите, не са нарцисисти, докато не направят "еГаси яките мускули, баце"/, но вероятно схвана идеята!

Няма да ти скачам с настървение /това по-горе е далеч от заяждане - както виждаш не споменах твои качества, които според мен ти притежаваш въз основа на написаното от теб, а се фокусирах върху грешката в подхода ти - грешки правят и умните, и глупавите, и добрите, и лошите/. Защо ли? Две причини - не е възпитано и ти помоли да не го правя! Лесно е човек да намери причини за обратното след прочитане на думите ти, тук си трябваше доста търпение /а даже не съм от избухливите хора/. След като написах това мнение по-горе, имам предпоставки да стана добър будистки монах. Този сайт наистина помага на хората!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker