Игривост или пробване под формата на шеги и действия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Игривост или пробване под формата на шеги и действия?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1396 пъти
Чудех се има ли смисъл да пускам тази история , като още от сега ми е ясно че няма да кажете добри неща за нея , въпреки това съм готов за градивната критика и истината.
След дълга пауза и отношенията бяха решени от нея , че няма да го бъде между нас , тя отново реши да ми звънне и ме покани. Ходехме на определено място , през цялото време мрънкаше и не спря да ми казва какво да правя като на малко дете. Досадно беше и на няколко пъти и го намекнах да се усети. По пътя тя ми каза типичните работи за да ми каже че ме харесва като сладък и други , след което
добре ни беше деня , може би до момента в който усетих някаква промяна. Преди да влезем в водата аз тотално бях обзет от някаква малоумна фобия от дълбока вода , и аз дори не зная защо. Не съм се интересувал професионално или на любителско ниво , но съдейки по това как се чувствах , бях като малко дете за пръв път което го водят и оттам насетне и да бях влязъл и всичко не можех да свикна лесно и бързо като другите хора. Чудех се ЗАЩО , при положение че нито съм малък , нито има реално опасност , аз си мислех че просто мога да се удавя и самото ми плуване беше пълна трагедия - не мога да го правя. Другите го правят с лекота и не се усещат така , докато аз незнайно все едно в най откритото море на света щях да вляза и да се удавя. После последваха ебавки че не съм можел , аз имах чувството че ще ми изскочи сърцето , тя не спря да се майтапи че съм едва ли не смешен. В нейните очи може би , но какво усещах аз само аз си зная . Питам се сега да взема ли уроци по плуване и да ме направят машина за отрицателно време и да отвърна на необоснования си страх главно за самия себе си. Но и тогава ще се почувствам така..... Очаквах да е едно , то се оказа пълна излъгация , после някакво момиченце се появи и почна да говори с нея , тя спря да ми обръща внимание защото си правеше нещата и и беше толкова лесно. Грешка ли е от нейна страна не знам и не мисля че така трябваше да се развие виждането. Главно тя си гледаше кефа , идеята беше да се видим за да потръгнат нещата между нас , но ние почнахме да се разправяме , главно аз каквото и да я бях питал , отговаряше троснато , или с насмешка в водата , помогна ми малко донякъде , но не спря да се ебава и намеква че не мога. Като излезна от водата пък защо съм излизал , иначе на мой гръб да се забавлява не ми беше кеф. И тя и някакво дете уж на игра да заставаме под водата това тест ли беше или просто майтап , не зная. Имах чувството , че това виждане е просто приятелско , тя така го намеква всеки път(много добре знае че не сме там за да се виждаме ПРИЯТЕЛСКИ , но сигурно тя така го приема) , аз не. Намекнах и , че искам повече , при което получих дърпане и не само. Тя с други думи си отиде там колкото да и е кеф на нея и тва е. Мен кеф ли ми беше , много и дреме.
Накрая с глупавите си шеги и ебавки когато ми беше писнало излязох и просто тръгнах в друга посока. Накрая след като се върнах след малко почти никва реакция , пита ме колко е часа и тва беше. По важно и беше да си говори с момиченцето , забравяйки че е там уж за следващия си партнъор , което в моите очи беше голям червен флаг. Аз знам , че се чувствах стреснат от това да не се удавя , но реално аз съм начинаещ и не знам как да напредна бързо и да съм като другите. Освен с заплащане на опитен тренъор не виждам как да стане. Искам да си махна този глупав стрес от главата , но не знам дали ще стане бързо и лесно.
Другото е , че не можех да се концентрирам почти , бях разконцентриран и правех кви ли не неща само за да експериментирам ,но по мое мнение беше пълна трагедия. Постъпила ли е тя правилно според вас или всичко ми е в главата и много го мисля? Чудно ми стана друго , накрая аз станах виновен когато и казах да не ми обръща гръб. Викаше ми ставай и си тръгвай ако така ще се държиш , как се държа като тя не ми обръщаше внимание най-нагло и седеше забита все едно че тва дете е нейното? Нямам нищо против , но аз освен глупави женски правения на интересна друго не видях от нея . Разпитваше ме защо говоря с друг човек , да ме подразни нарочно но аз не съм обърнал внимание дори на глупостите и . :)
Накрая тръгнахме , но и казах да си оправи отношението а не като преди , очевидно е доста глупава за да си позволява да се сърди на мен при положение че тя е тая дето не усеща кой игнорира толкова време. Може би на друг човек няма да му направи впечатление , но на мен да. Детински работи ще си кажете , абсолютно така е. Колкото до това има ли интерес , тя не спря през цялото време на виждането ни "намажи ми гърба с лосиона" , аз се съгласих , това е нормално. "Вържи ми това" , окей опитах се не успях точно както тя искаше , но майната му. Тя се разсърди като малко дете което не и дали нещото което иска тя и пак вменя чувство на вина , и аз не знам защо. За глупости се пали.
Не знам , но си представях срещата ни по друг начин , вместо по този за мен много тегав и безмислен , нито сме си говорили сладки неща нито нищо , само едно дърпане от нейна страна и закачки , но дотам. Целувки от нейна страна 0 , от моя няколко.
След като тръгнахме нямах желание да говоря почти , разбирам че си е харесала детенцето и се зарадвах за това , но тя тотално ме изолира и от разговор и от всичко. Не и е за пръв път това , явно и доставя удоволствие или не се усеща. Аз няма да ходя да и се моля да ме включва. Пикленски работи прави според мен.
След което накрая "я това му изкарай въздуха" , аз го направих , но освен благодаря друго не получих. Гледах да съм внимателен и не прекалено груб с нея , но май не стана нищо съществено. После като пътувахме тя мълчаща и аз , питах я няколко въпроса , тя ми натякваше "ти щото не правиш грешки и други неща" , "знам всяка твоя дума и последващо действие" , с което ми сигнализира че съм предвидим и лесен за нея , най-вероятно. Не получих нито прегръщане нито нищо , беше изморена вече , хапнахме и дотам. Аз очаквах да е по-радостна , казах и "нали си изкарахме хубаво беше весело и така" , трябваше при мълчание да оставя тя да го каже , но очевидно друго си е мислела в тоя момент.
Преди да тръгне каза "утре ако нашите си заминат ще ти се обадя , ако не се пак ще" , "просто понякога не ми се говори както и на теб". Усетих една студенина и отдръпване от нейна страна , нито писане нито обаждане досега. Не знам защо така реагира. Уж трябваше да се видим за да се сближим още повече а не да спорим и да се държи като кучка , без изобщо да се съобръзява че аз съм мъжа и имам право на мнение и да я поставя на мястото и.
Вчера трябваше да ми се обади , живеем в близост , като отивах към магазина забелязах че техните са тръгнали и ги няма , обаждане от нейна страна НЯМАШЕ , с други думи ме е пратила за зелен хайвер , и миналия път обещаваше че ще ме викне у тях , дори аз и казах в деня преди това "покани ме у вас" , тя първоначално закима глава неодобрително с категорично не, което всъщност и бе истинския отговор , миналия път когато трябваше да ме покани беше същата работа. Обещания , после "те няма да искат да си тук" , но в крайна сметка аз се избъзиках нещо тогава за приятелката и и тя се върза , при което обясних че е било ебавка. Тя иска да раздава голямата шегаджийка ,но когато аз направя или кажа нещо вечно се цупи. Каква е тая игра дето тя ми прави , и защо? Върнала се е просто да се ебава и да ме залъгва или какво? Тя обича да сменя и върти мъжете да вметна.
Но естествено не го казва , само го прави. На едните едно отношение и неща на другите друго. Месеци наред от Март трябваше да се съберем , изпуснах момента тогава и нищо , само излизахме и предишния път преди въпросния ден накрая ми беше казала "Искам да се виждаме 2 месеца просто така за да видим" , на което аз казах че няма , трябва да ме слуша аз какво искам , няма как само тя да диктува , при което каза че е свикнала да бъде екскурзовод на хората около нея и аз не казах нищо тогава. Каза ми "нека се видим да видим какво ще стане" и го играеше много неебателна в тоя ден вчера. Просто като чели е чакала аз да дам напред ход към нея , а тя да си вдига егото за моя сметка. Жалка и тъпа работа от нейна страна , както и от моя. Излъга ме за вчера , вероятно си е викнала други хора в тях , а аз нищо , нито предупреждение нито каквото и да е . Знаех че вчерашния ден не беше минал перфектно , но сега дали има смисъл за нещо? Толкова време на вятъра , всеки път резултата един и същ и то далеч от този който аз искам. Просто тя иска да сложи ПРИЯТЕЛСТВО , което е само в глупавата и глава , и е наясно какво искам , тя твърдеше че я е грижа за мен , всеки път го твърди просто в сексуален план НЯМА НИЩО , защото някъде бъркам. Иска да ме вижда , ама дотам. Защо ми се обажда при положение че нищо не се променя а едно и също се върти всеки път? Защо така винаги ми го надробява и не дава за повече?
Какво мога да направя сега и как? Вие на мое място как бихте постъпили? Тя не иска да съм агресивен и да я пришпорвам , което не разбирам. иска тя да се ебава , аз да не се. Иска тя да тъпче и да си прави квото и е кеф а аз не. На маймуна ме прави най-вероятно , и накрая обаче дава фалшиви надежди и ме праща в трета глуха много тънко. Казва едно , прави друго , трето мисли , такива хора са ми били винаги под въпрос , и защо съм хлътнал толкова и настоявам нещата да се получат по моя начин? Не знам хора , но това ме влудява , искам да не е така вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 79607efc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Страшно дълго и много зле написано. Коя е тази тя, откъде се взе, връзка имахте ли? Историята ти захваща от средата, без никакви предварителни обяснения.
Не го прочетох до края, нищо не се разбира. На море ли сте ходили, на басейн ли , на аквапарк? На река, езеро?
Стигнах с мъка до частта, където ревнуваш от дете, и спрях. Просто е нечетивно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ab785b4dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И ти луд ли си да се занимаваш с тая шматка?!?!?
Нямам нерви да го изчета цялото, ама и по диагонал ме заболя глава....

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d4ecab0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като не искаш да не е така вече, не излизай с нея, остави я и толкова. Не като ти подсвирне да тичаш и после да пишеш цели фермани и да се жалваш как те разигравала. Нали уж се бараш за мъж ("аз съм мъжа и имам право на мнение и да я поставя на мястото и.") Глупава била, ами ти като си умен, защо си с нея? Намери си по-умна.
За плуването ти не знам как си се изложил, но писането ти е пълна излЪгация, не е лошо да вземеш няколко урока освен по плуване и по български.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2fd0c8b895
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   По диагонал е, че и тоя като оня шишко от една подобна тема се мъчи да накара зорлем жена да го иска за гадже докато тая жена му казва и показва с действия, че могат да бъдат само приятели. Бахти нахалниците. Ти на мен ми се самопокани така и ми разправяй, че трябвало да идваш в дома ми видиш ли и ще забравиш да се разпореждаш така докато си почиваш в някоя травматология.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 550512724a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нищо не разбрах, но по-добре не се занимавай с нея.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a0586aae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако някой може да прочете тази глупава история до край ще го/я почерпя една голяма, вече вкиснала, боза. То бива неграмотност, но това е вече прекалено. Модератори защо публикувате такива простащини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff0030da25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Как точно искаш да я поставиш нея на мястото и след като ти дори не знаеш своето?! И колко пъти още тя трябва да ти повтори, че не те вижда за нищо повече от френдче, че да зацепиш?!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e32e8c133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "След дълга пауза и отношенията бяха решени от нея, че няма да го бъде между нас"

Не знам защо беше цялото това словоизлияние, ти сам си си дал отговора. Ти мъж ли си или букова шума? Щял да записва уроци по плуване за да угоди на някаква слива? Ами кажи не обичам вода, ако не и отърва айде у лево...

Страх се избива заради самия теб, не заради кефа на филанкишията, или да угаждаш на някого. На този етап и задни салта да правиш, шанс с тая мацка нямаш - докато се стремиш да и угодиш, друг я опъва.

Как се избива страх - с правене на това, от което те е шубе. И аз имах такъв страх като малък, като 5 годишен ме беше страх, че ще изтека в каналчето в банята хахах. Но започнах да влизам навътре в морето, там където не стигам дъното, после с водните колелета (вече по-голям) започнах да се гмуркам и изчезна. Сега като се сетя как съм бил на дъното и като погледна нагоре се вижда светлинка на майната си - ми не бих го направил хаха, но страх от вода нямам вече. Плуването не е нещо трудно - просто трябва да го правиш.

Друг страх, който имах - от паяци. Как го избих - просто ги вземах и ги оставях да ходят по ръката ми и избих страха. Сега пак са ми неприятни, но го няма шубето.

Всеки човек изпитва страх, силата е в това да действаш въпреки него, така се калява характера.

И най-важното - започни да четеш книги. Мисълта ти просто не тече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker