Нямам желание за връзка, защото все още нямам шофьорска книжка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам желание за връзка, защото все още нямам шофьорска книжка
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1449 пъти
И преди пусках тема за това тук, но не мога да я намеря. Става въпрос, че съм мъж на 22 години и съм студент, трети срещу четвърти курс. Понеже, в мойто семейство не се карат коли, не се сетих да запиша шофъорски курс, като станах на 18, щях миналото лято, но изникнаха други въпроси, с които бях заангажиран, а и реших да почакам уж да мине пандемията. нНоро записах курсовете Проблемът ми, обаче, е, че аз ги записах, не само защото реших, че имам нужда от кола, но и защото приемам шофъорската книжка като нещо, показващо мъжественост. В резултат на това, станах мноо обсебен от нея, съжалявам, че не започнах шофьорския, още когато станах на 18, ядосвам се на мъжете, вкл. някои от приятелите ми, за които това не е приоритет. Като чувам, че шофирането е голяма отговорност, това вместо да ме плаши, ме подтиква още по - силно да се науча да карам. Но най - вече, нямам желание да се занимавам с момичета, особено пък с някоя, която има шофьорска книжка. И не ми пука, дали тя, ако ме харесва, ще ме приеме и без книжка - аз не се чувствам уверен да влизам в интимни отношения, преди да съм се доказал, че съм способен в една традиционно мъжка дейност - тоест да имам шофьорска книжка. Все пак, може би да си намеря приятелка, но докато изкарам книжката да искам отношенията да се ограничат само до гушкане и целуване - в никакъв случай секс. Колкото и да искам гадже, съм горд, че докато нямам шофъорска книжка, ще съм девствен. Просто искам максимално да се чувствам закрилник на тази, която ми е партньор. Проблемът е, че не знам кога ще я изкарам, ясно ми е, че ДАИ са корумпирани и като нищо и повече от един път късат, за да им пълниш гушите, освен това, още съществува и опасност, заради вируса, да спрат курсовете или тези към БЧК, което ще забави получаването на книжката и следователно - търсенето на приятелка. А пък и аз, ще си имам и ангажименти, най - вече в сесиите, държавните изпити и тогава няма да имам време да уреждам шофьорския въпрос, следователно може и чак другото лято, да имам книжка. Не знам как ще издържа дотогава психически, и то не само заради нямането на гадже. Нормално ли е, според вас, да съм толкова обсебен от шофирането, като жизнено определящ критерий за мъжественост?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e3665234d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ебаваш ли се?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 829d4debbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Еххх, ако книжката правеше от мъжа Мъж... Тогава щеше да е пълно с мъжкари в майка България. Куцо и сакато взема книжки вече; друг е въпросът колко са читави някои от тях.
Самочувствието ти и отношенията ти с жените не следва да са пряко зависими от това дали имаш книжка или не, а да се градят въз основа на твоите качества, които си развил, плюс грижата за тялото ти, така че цялото това съчетание да ти харесва изрично на теб. А тогава ще се харесва и на околните, защото ще излъчваш удовлетвореност.
Вярно е, че много съвременни жени непременно държат мъжът да има кола и СУМПС, но ти лично би ли се радвал, ако бъдеш избран точно заради това, знаейки, че същата жена би те подминала като пътен знак, ако нямаше кола?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ee918064b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Първо научи, че се пише "шофьорска", студенте почти в четвърти курс! По мое време казваха, че магаре да вържеш на "коневръза", ще завърши СУ! За сведение, коневръза се наричаха парапетите, отделящи бул. Левски от тротоара пред входа на университета... Все още ги има... И като види човек какви екзестенциални въпроси мъчат българския студент и бъдещ "вишист", мога само да кажа: Боже, пази ни!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5cc85a8901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Каква ти книжка!? Първо трябва да станеш астронавт, за да си докажеш мъжествеността и чак тогава да целунеш жена.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c796cd7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хубаво е че имаш високи изисквания към себе си, но шофьорската книжка не те прави непременно истински мъж. Има много псевдомъже с книжки и коли, както и свестни и качествени мъже без кола, че и без книжка. Това си е съвкупност от различни качества (чест, лоялност, принципност, поне според мен). Търси момиче, което да е с теб, заради самият теб, а не заради книжката или други материални неща, защото такава ще те зареже, заради всеки новопоявил се левент с по- хубаво возило, с повече пари, с по- хубав апартамент и други материални неща, които същият ще има повече от теб. И не спирай развитието на потенциална бъдеща връзка, защото може да се окаже пагубно (визирам частта с това, че не искаш да се стигне до интимни отношения, защото нямаш книжка). Току- виж си попаднал на добро момиче, а развалите нещата.
Книжка се изкарва, пари се изкарват, образование също. Ти си на 22 и имаш целият живот пред себе си за тези неща.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e128a813e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Прав си авторе. Ако един мъж не познава свободата на шофира, не познава свободата сам да изкарва парите си, сам да изгради собствения си дом, то това не е мъж, а жалко подобие.






Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b02d5c35f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Добре, че са били шофьорските книжки, та човечеството е оцеляло хиляди години. Сигурно едно време са издавали тапии за яздене на коне и магарета :) Извън шегата - драги младежо, звучиш като изключително депресивно и негативно настроен човек. Едва ти изчетох поста.
Съветът ми е да прочетеш мнението на номер 2 няколко пъти. Един истински мъж няма никаква нужда от разни патерици като коли, мускули, апартаменти, нивите дядо или татуировки, за да бъде мъж. И обратното - всички тези неща няма да те направят мъж, особено ако ги искаш, само за да се опиташ да "измамиш" околните да те мислят за такъв.
Работи над себе си и никога не спирай да се развиваш. Учи, работи, изкарай курс за СУМПС, свалай колкото момичета си искаш и бъди с тях. Ако някоя съди за теб според това, дали в момента имаш кола или апартамент, смятам сам се досещаш с каква жена си имаш работа. Такива жени не ти трябват, независимо дали имаш или нямаш тези неща в момента.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fd1919588e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми хубаво де изкарай една книжка и си готов. И аз малко късно я изкарах, докато мои приятели и познати вече смениха няколко коли ама какво да правиш за всяко нещо си има 1-ви път няма да се плашиш ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eb6420eb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Само ще ти подхвърля за информация, че когато имах връзка моята още не беше скъсала с притежател на два автомобила, кешовица в джоба и почти собствено жилище. Аз кола все още нямам, а от този случай минаха няколко години. Ако си малко по-умен ;) ще разбереш колко нелепо изглеждат словоизлиянията ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0440dc2115
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Която те обича истински ще те приеме и без книжка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker