Той, аз и сестра ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той, аз и сестра ми
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1666 пъти
Здравейте.
Не в тази подредба гледам на нещата сега, но историята така започна, обаче колелото се завъртя отново на "Той, аз, сестра ми, той и аз".

Историята ми е меко казано сложна. За много от вас, дори за всички, тя е неморална и аз съм човек без скрупули.

Всичко започна преди 6 години. Бях на 18 и завързах отношенията с човек, чиято слава е .... лоша. Аз знаех, той беше обект на коментари непрекъснато заради грозните му прояви, но се впуснах в това, защото ... на тази възраст вероятно ми е било приятно най - желания мъж да иска мен. Първият ми път, първият ми сексуален контакт, беше с него. Но криех от всички. Не след дълго разбрах, че в същото време е имал интимна връзка и със сестра ми. Откъснах се веднага и ги оставих по - скоро те да продължат.

Тяхното продължи около 2 години, придружени с малтретиране и тормоз. Накрая тя избяга извън страната.

През всички 6 години той не спря да ме търси, следи и настоява. Сега, след толкова време, въпреки моето съпротивление отново се поддадох. Състои се в телефонни разговори и няколко минутни срещи в колата, но той иска да се превърне в съвместен живот. Най - странното е,че аз искам също. Аз съм си осъждане, но как да контролирам чувствата си ... живея с хилядите главоблъсканици - семейството ми, предразсъдъците, неговия нрав и начин на живот. Знам и осъзнавам, че вървя към тотален Ад. И вече живея в кошмара от всичко, което си представям. И не знам как да си помогна. Не мога и да спра, а трябва.

Въпроса ми е: Да бъда ли честна със семейството си /те ще ме намразят/? Изобщо имаме ли шанс за бъдеще в такава ситуация?

ПС: Знам отговорите. Просто трябва някъде да споделя. Благодаря на всички за отделеното време и ако някой има желанието да реагира с нещо /каквото и да е то/, ще се радвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7470c66c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мъже много, стига глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 506a1dc065
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ти си пример за всички бг к&рви. От най-долните си. Това е моето мнение.
Не заслужаваш никакво уважение нито на живо, нито онлайн. Такива като теб смятам, че съдбата трябва да ги накаже тежко и да страдат жестоко.

Впрочем заради такива като теб най-долните мъжки отрепки вместо да бъдат игнорирани от обществото и по този начин да им бъде показано правилното място и как не трябва да се държат, вие им лъскате имиджа! А сега и ще роди от такъв!
Заслужаваш да те забремени и да те остави сама с детето.
Все чакам справедливост в този живот и все не я виждам.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 60049206e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като не можеш да се учиш нито от грешките на сестра си, нито от твоите, троши си главата. Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e5e78cb587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мило момиче. Аз съм в твоята ситуация. Просто го заеби този, ама по най-бързия начин. Щото любовните триъгълници свършват зле, много зле. Казвам го като момиче, което беше влюбено в гаджето на сестра си. Ами познай, какво стана. Не, никой няма да те намрази, просто повече не имай нищо с този тип.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d344aa8f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дали съм разбрала правилно- ти искаш да се обвържеш с тотален боклук, който е оправял и двете, имал е връзка със сестра ти, малтретирал я е и сега ти обясняваш как не можеш да се откъснеш?! Същевременно, най-големият ти дерт е, какво ще кажат другите ? Като другите са , преди всичко, родителите ти и сестра ти. Както и цялото ти обкръжение и цяло село .
Като не можеш да се откажеш, застани срещу всички, да те побие и потормози и теб, да ти натакова две деца и ела пак след 4 години да питаш какво да правиш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8664fea9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Радвам се, че сподели, мило момиче. Ясно е какво ще стане, независимо ние какво ти казваме тук или някой друг какво ти каже. Ти си едно доказателство за нещата, които тук няколко човека пишат. Накратко, че няма значение колко добри момчета има, дали са красиви, дали имат пари, масово жените си харесват някакви подобни, които имат връзки и със сестрите им, малтретират ги и т.н. Вероятно ще кажеш, че си и млада още за деца, но този поиска ли, ще му родиш и т.н. Наистина благодаря, че сподели, поредната подобна история. Само се надявам след някоя друга година да не пишеш "вече няма свестни мъже" или разни неща от сорта. Само ти ще си си виновна за последствията. Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f07194d246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ами щом искаш да те бият на лягане и на ставане, ОК, нас това не ни касае особено. Наясно си с "качествата" на този човек и сама се буташ между шамарите, кажи на вашите, за да се опитат да те вразумят, което така или иначе няма да стане. Иначе няма да те намразят, просто ще се опитат да ти помогнат, това са хората които държат на теб, а не боклуци като насилника-олигофрен, който описа.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 683f11916a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Тяхното продължи около 2 години, придружени с малтретиране и тормоз. Накрая тя избяга извън страната." - това те чака и теб.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f60ae37f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   След като е съсипал живота на сестра ти така, че да се наложи тя да избяга в чужбина, и ти ли искаш същото?! Остави го, тегли му една и тяка. Или се изчукайте щом ти е мерак, но не кязвяй на близките си ако искаш още да имаш семейство. Взимай противозачатъчни щом идкаш да си с него. Не те съветвам да забременяваш, нито да се омъжваш и т.н. Пази се много от този!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3132bc016c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко ще да е надарен тоя мъж, колко хубав, че да се занимаваш с човек, наранил сестра ти?! Хайде този е ясен, иска да върти сестрички, някаква фантазия от порното и да е пич на пичовете. Ама дори самият факт, че преди докато е бил с теб , е бил и с нея, трябваше да те отврати от този до гроб. Ама не, някои жени си искат лошите пичове и мъчения.
Шест години те претърсва, този човек има психически проблеми, освен лош характер. От няколко минути в колата и телефони-вече съвместен живот. Бая е луд, луд за връзване. Далеч от такива, ако имаш поне малко мисъл! Кажи на вашите, поне да те вразумят.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6edc8ee08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Бягай!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 384f8479ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчета, тая тема е отговор на всичките ви въпроси- защо не ви върви с жените. Тука в тая тема и в лицето на тази авторка ще откриете откъде идва проблема.
Още на 18 тя знае, че той е боклук, но предпочита боклука пред вас пичове, защото е bad boy. Вие се държите добре, скучни сте и не предлагате емоции. Друго си е да излезе с някой пропаднал шушляк, който ще наебе и майка и и сестра и, но тя пак ще го иска.
Жените са склонни да разделят един и същи мъж, ако го харесват, отколкото да бъдат само с един, който не ги привлича.
Това е атестат за всички жени и начинът им на мислене. Тука всички ще ви развиват теории, че не са такива, че не можеш да ги слагаш под общ знаменател, че от емоции са били заблудени- пълни глупости.
Всички са едни и същи.
И ще ви кажа истината. От 18 до 30 се шибат с най-големите боклуици, правят какво ли не, чука ги кой ли не, готови са да зарежат всичко, заради някой, който им плюе в лицето, но на 30 вече се кротват и стават майки за пример. Започват и морал да раздават след 30.
Не се хабете за жените, не си заслужават усилията, не правете нищо само и само за да се харесате на жените. Живейте си живота и не ги мислете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d0de4026f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имаш нужда от терапия за да се отърсиш от нещата които те привличат към пълни отрепки. Това е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 955b7ad92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Имам вътрешното усещане, че понеже сестра ти е избягала от него, той се е прехвърлил на теб и очаквам отношенията между тях да се проектират върху теб. С една дума- нищо добро не те очаква. Помисли си как ще се почувства сестра ти да разбере, че си във връзка с бившия й. Навремето тя не е е знаела, че се срещаш с него. Това е равносилно на предателство. Все едно омаловажаваш тормоза, който е изживяла от него. Не си мисли, че си специална и с теб ще се държи разкошно. На всички жени много ни се иска такива лоши момчета едва ли не да ги опитомим, ама не става- повярвай. Само си помисли, колко пъти в живота на човек има моменти, в които си казва- ех, да можеш да върна времето назад...Това е точно времето да прекратиш тази история, категорично и ще си сместиш много тревоги и разочарования.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker