Изречена лъжа от половинката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изречена лъжа от половинката
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1655 пъти
Здравейте!
Жена на 26 години съм и ще споделя как започна всичко.
Ще Ви, въведа с малко предистория.
Запознахме се с моят приятел в социалните мрежи и след месеци уговаряне от негова страна се срещнахме за пръв път.
Писането, чуването и срещите зачестиха (само малко уточнение, че и двамата до този момент живеехме в различни градове).
След месеци решихме да опитаме като двойка и докъдето стигнем.
За да видим как ще се получат нещата между нас, взехме решение аз да се преместя при него и да сме самостоятелни.
Всичко вървеше добре, до преди да се запозная с една негова приятелка от години. Беше ми споделял, че бившата му го е ревнувала от въпросното момиче и при един от разговорите и с нея, той ме попита дали не ревнувам и започна да ме успокоява, че между тях е нямало нищо.
Да, но мен ме глождеше от вътре, че има нещо, което той не иска да сподели, тъй като многократно го питах дали все пак не е имало нещо и просто една вечер грабнах телефона му и проверих чатовете им (може би е глупава постъпката ми).
Изчетох почти всичко и разбрах, че въпреки всичко, това съмение в мен не е било напразно. Натъкнах се на това, че е имал чувства към нея, че и се обясняваше колко много я обича, как се е чувствал когато са били заедно и т.н.
След прочитането на всичко това, отидох и го събудих, за да получа отговорите които исках да знам. Най-важният за мен лично беше ,,Защо е решил да ме излъже и да скрие всичко това от мен".
Отговора от негова страна беше, че му е било неприятно, не е искал да стигаме до там да ревнувам, като бившата му и не е искал да ме нарани, същото така се е чудил как да ми каже, че ме излъгал и търсил подходящо време, за да си признае.
Заболя ме от това, че ме гледаше в очите и ме бе излъгал за случилото се между тях.


Пиша тук само за да споделя и поне малко да ми олекне.
Ще се радвам ако споделите какво Вие бихте направили в такава ситуация.
Благодаря за отделеното от Вас време за прочит на моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: b28aabe4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Зарязвай!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f293e86d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Направих глупостта да простя изневяра от мъжа до мен. След неопровержими факти, той излъга, че нищо не е имало и нещо повече - изкара ме луда и истеричка пред роднините си. Трябваше да скъсам още тогава с него и не е късно, защото не само, че ме предаде, а не се посвени да очерни мен пред всички за своята грешка, което е двойно предателство.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cceba5025a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абсолютен лъжец и лицемер е този. Още малко и щял да ти признае, ама пък го било грижа да не те нарани. На твое място ще го разкарам. Да върви да се обичат с въпросната.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2ef8549c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Номер 2, ти сериозно още ли си с него?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9c8929befd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Преди години, когато приятелят ми бил още в гимназията, се влюбил в едно момиче. Имало е разни малки драми свързани с чувства между тях, но никога не се е стигнало до връзка или секс. С времето станали най-добри приятели, били в една компания и натрупали спомени като за цял живот. Аз нямам почти нищо общо с нея, все едно гледаш север и юг на картата.
Запознавам се аз с него и след седмица вече сме двойка, такава любов ни удари, че не е за приказване. В самото начало седнахме и си разказахме всичко, което не ни представя в добра светлина и което би накарало нормален човек да избяга с 200. Сподели ми и за нея, а аз му споделих за бившия, с когото останахме приятели. Честността се оказа от особена важност и за двама ни.

Ако приятелят ми ме беше излъгал, нямаше да сме заедно 5 години. На мнение съм, че разкриеш ли една лъжа, започваш да се съмняваш във всяка дума и жест. Някои хора са по-доверчиви и им минава, други са крайни като мен в това отношение. Е, като страничен човек, четейки твоята тема, аз много добре мога да разбера притесненията на гаджето ти, но на твое място нямаше да ме интересува, какво разбирам. Ти сама трябва да си вземеш решенията, ние не можем да ти помогнем особено. Възможно е страховете на момчето да са надделели и повече да не се повтори, а може и да крие нещо по-сериозно. Би било немислимо зле, ако ти си заминала при него, а той още е влюбен в нея. Във всяка друга ситуация, предполагам, че нещата са поправими при определени обстоятелства. Опичай си акъла и си отваряй очите на четири, надявам се да си щастлива, независимо развитието на връзката ти.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c1cb69ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли колко мъже и жени, които са имали вземане даване са си останали приятели...Трябва ли всички техни половинки да ревнуват или да го правят на проблем?
И един въпрос, ако ти беше казал, че е имал чувства или нещо повече с нея ти какво щеше да направиш? Да му кажеш да я забрави, да не я вижда повече или да постъпиш като пичка и да кажеш щом сега нямаш чувства към нея няма проблем?
Отговори си първо на този въпрос и след това помисли защо ти е казал, че е нямало нищо между тях!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ede2f9405c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Според мен още я обича, а ти ще си заместител. Аз бих го напуснала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0389f33fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мъж приятелка с жена може да бъде, ако е обратен. Иначе винаги ще я желае. Как си с тоя и какъв приятел може да ти е като се обяснява в любов на друга? Че те може да се потъркалват в леглото от време на време, ей така по приятелски. Страшен мазник-нямало нищо, ама защото явно тя се дърпа, иначе той е навит отдавна. Гнусна работа.
Бившата затова се е махнала, защото тоя не е стока. Във френдзоната е, докато му пусне тази, после стават гаджета. Дори и да не спали, пак е ужасно . Махай го тоя, да си стой с френдката.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c389cd1409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Често се случва мъжът да бъде отрязан от жена за връзка, но дс си останат в приятелски отношения. Аз също имам такъв познат, който преди беше влюбен в мен. Той поддържа отношения и с една друга негова несподелена любов. Така че според мен не е толкова драматично. Въпросната го е отрязала, което значи, че няма шанс да бъдат нещо повече от приятели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c1d60c8f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В началото на връзката с жена ми я хванах в лъжа. После след като и разгледах телефона установих че поддържа комуникация с мъже които и имат мерак. Под поддържа нямам предвид че си е писала с тях ежедневно или нещо подобно, но когато те са и писали им е отговаряла, така че да не им реже мераците. Съответно аз исках да поговорим спокойно на тези тема, а тя отричаше всичко. Това вече стана съвсем подозрително. По обстоен преглед показа, че някога са водели секс чатове, но не се е виждала с тях. В крайна сметка след няколко сълзливи месеца стигнахме до там че вече никога повече да не вярвам на сълзи. След време си призна всичко. Че не се е чувствала достатъчно желана от мен защото не съм и писал, звънял и подобни, това при положение, че и двамата работехме 12 часови смени и просто нямаше кога поне с моята работа. И това я е карало да се чувства желана. Минаха доста години от тогава и мога да кажа че двамата си имаме пълно доверие и не ме е лъгала. Да болката от подобно предателство е много тежка и да винаги оставаш с едно на ум, но никой не е перфектен и не бива да се съди за човек по едно лошо решение в началото. Виж след години връзка да разбереш, че половинката ти те лъже е съвсем друго. За това споделяйте си, казвайте си всичко, бъдете честни и открити, не се страхувайте и срамувайте да казвате какво чувствате и какво желаете. Преди да се обърнете към приятели и роднини говорете, говорете и пак говорете един с друг. Връзката е между двама души и всякакви чужди съвети по-скоро биха я унищожили от колкото да я спасят. Това е вашия живот и вашия избор, вашите грешки и вашите успехи. Споделяйте си като половинки, не забравяйте че връзката не е само страст и секс, тя е сбор от всички онези малки неща които правят живота ви заедно по-лесен и хубав. Бъдете най-добри приятели и страстни любовници, бъдете безсрамни и помнете че това си е вашия живот и вашата връзка!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 982f4d6764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Зарежи го! Заслужаваш по-добро!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c44cc683a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да разбереше, че веднъж излъже ли - пак ще го направи! Веднъж изневери ли - пак ще го направи! Такива хора за съжаление рядко се променят и винаги си остават същите!

Аз направих грешката сляпо да вярвам и да простя многократно и за сметка на кого?! На мен! Никога повече, по-добре сама от колкото с някого който не ме оценява!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker