Как разбирате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как разбирате
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1669 пъти
Здравейте. Как разбирате, когато някой ви харесва? Имам предвид, че на всеки от нас се е случвало да се влюби. Да идеализира човека, в когото е влюбен. И понякога си задаваме въпроса дали това е само в моята глава. Да мислите всяка постъпка и поглед за нещо повече към вас. Най-малките неща ви се струват, че са насочени към вас. Как можем да разграничим приятелските отношения с любов? Мислите ли, че има начин? Ако не се страхувах и подхождах
по-смело нямаше да питам. Просто е изключено директно да попитам или да кажа харесвам те. Изпитвам силно влечение към една жена. Всъщност виждам недостатъците и, но въпреки това искам просто да я прегърна. Изпитвам страх, защото не знам как ще реагира. На 26 години съм. Единственото, което забелязвам е, че се притеснява от това ръцете ни да не се допрат. Винаги когато сме заедно сяда срещу мен. Не до мен, а срещу мен. Това по-скоро са знаци на незаинтересованост и въпреки това в моята глава винаги намирам начин да си помисля, че тя също има чувства към мен, но просто я е страх. Моля споделете вие как мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: b06b773556
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами не го мислиш толкова, ако я харесваш, покани я да се видите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5908c3512d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нали знаеш поговорката "Който го е страх от мечки, не ходи в гората". Като те е страх и срам, като си неуверен, ще си стоиш сам и на 46 години. Ако не можеш открито да ѝ говориш за чувствата си и да си изясните отношенията, не чуди защо след време ще спре да контактува с теб и започне да излиза с друг.И няма да имаш право да ѝ се сърдиш. Докато ти се наумуваш, хората действат.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ce608e2baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто човекът, който обича гледа да те търси повече, пише повече, иска да изкарвате време заедно, понякога го играе добрият слушател след любовни мъки, ако е по-самоуверен директно ти подарява цветя, или иска да ти помогне с нещо, предлага помощ, независимо за какво - учене на език, в бита, така се сближава с теб, мил е с теб, чувал добри думи за себе си

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 79ca806623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако харесвам мъж му го показвам. Само девствена ученичка може да отбягва контакт ако е влюбена. Голяма жена - не.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 466252babf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако те интересува невербалната комуникация, ти препоръчвам едно четиво за начинаещи - "Езикът на тялото" на Алан Пийз и Барбара Пийз. След това можеш да минеш към книги за по-напреднали.

Сядането срещу теб не е знак на незаинтересованост. Напротив. Вярно е, че в един контекст може да показва желание за конфронтация, но в случая на отношения между половете говори за опит да ангажира цялото ти внимание. Накъде са насочени очите на човек през по-голямата част от времето? Напред, към човека срещу теб, не в страни от теб. Тя търси да заеме основно място в зрителното ти поле. Вторият довод е, че когато сядате само двамата един срещу друг на маса в заведение например, вие сте в затворена позиция спрямо останалия свят и изцяло насочени един към друг.

Притеснението от допир може да говори за свенливост, срамежливост, неувереност. Подавай й ръка за здравей и довиждане всеки път, когато се срещате. Така ще свикне с близостта ти. Да, вярно е, че в общите правила пише, че дамата следва първа да подаде ръка при ръкостискане, но това са много стари правила. Подай й ръка за здрависване в неутрална позиция или с дланта, насочена нагоре. Показването на дланите се приема за открита позиция - "аз нямам нищо за криене и съм честен и открит към теб".

Кани я да излизате заедно, разчупи ситуацията с някоя шега, питай за интересите й, вкусовете й. Гледай я в очите, усмихвай се искрено. Страхотно звучи това, че просто искаш да я прегърнеш. Пожелавам ти да се прегърнете взаимно. Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4b94d6b559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всички влюбени идеализират обекта, но далеч не всички тълкуват жестовете като харесва ме, а по-скоро са притеснени и несигурни.
Държането за ръчичка е показно, ангажиращо, символ, че вече сте станали двойка, избързаш ли с него, ще я отблъснеш.
Не става да налетиш да я прегръщаш или целуваш, не върви, може много да ти се иска, но не става.
Освен това на някои хора, когато са притеснени им се потят ръцете.
Посъветвай се с някой по-опитен приятел или близък, посъветвай се със сестра си или братовчедките, ако сте близки, как да ухажваш една жена. Можеш да я поканиш на някое по-специално място, атрактивно заведение, или ако обича сладки неща, да я заведеш да хапнете парче торта или сладолед. Може да я поканиш да тичате в парка или да играете тенис или да карате колело заедно. След 5-6 срещи, ако е имало толкова, можеш да я поканиш и на кино. Постепенно ще почувстваш дали и тя те харесва.
Ако бях около вас веднага щях да ти кажа, дали те харесва или не, но от тези обяснения няма как да разбера друго, освен че не си се научил да познаваш хората и не е изключено да представяш желаното за възможно.
В общи линии в живота нахалните мъже рядко остават сами в младежките си години, защото жените са свикнали да бъдат ухажвани, а на нахалниците не им пука, че ще получат отказ, защото ако тук не стане, веднага се прехвърлят на следващата, а по-нерешителните губят заради страх от отказ и в един момент виждат желаната жена в прегръдките на някой друг. Жената дори и да те харесва, очаква ти като мъж да направиш съответните първи стъпки.
За да се получи връзка е нужно да има тръпка, да има химия, възможно е и да не се получи, но ако не се осмелиш, няма как да разбереш.
Ситуацията е като да питаш, да сее явя ли на този изпит или не, защото ме е страх, че ще получа двойка. Е, ако се явиш имаш шанс да получиш и хубава оценка, но ако не се явиш, получаваш служебно двойка.
В живота успяват предприемчивите, защото те не се страхуват от провал, знаят че ако действат, може и да не се получи, но са наясно, че ако стоят и чакат, никога нищо няма да се случи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fa3ec8c161
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Щом се старае да не се докосвате, е забелязала че я зяпаш като маниак и я е страх от тебе. Общо взето нямаш шанс, сори.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ad9f1cb775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, ако имам само приятелско отношение към теб и ти ми подаваш нещо, изобщо няма да се замисля как ще го взема. Не само няма да се притеснявам, че ще ни се допрат ръцете, а от невнимание може и малко кожа да сваля с ноктите. Това притеснение е доста сигурен знак за сексуално напрежение (или просто вълнение) и единственото, от което се бои, е да не изгуби контрол и да се издаде. :))) Може би има причина да крие, че е привлечена и е по-важно да разбереш какви са ѝ задръжките. Но това определено не е безразличие и вероятно не си въобразяваш, че има специално отношение към теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker