Зачеркнат живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зачеркнат живот!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2783 пъти
Здравейте,
на 27 години съм и искам да споделя с вас...

С приятелката ми имахме 3 годишна връзка.. Любов, усмивки, щастливи мигове с една дума живот. Последва раздяла с думи, които ме убиват все още, бавно и мъчително. И тези думи са: аз направих аборт от теб... Постоянно си повтарям не и вярвай, но не се получава..

Търся вината в себе си, питам се защо.
Не съм плакал от дете, но след този случай се сринах...
Какво да направя, сега съм сам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4136cab988
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Hещо си згафил ама не казваш. Ние кво да ти кажем като не пишеш кво е станало но щом се стигнало до аборт бая си се насрал Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d56f9b7708
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей така, щом е направила аборт значи не е искала дете от теб (все пак 3 години не е малко, за да знае иска или не да бъде с теб). Ако те е обичала истински щеше първо при теб да дойде и да ти каже, че е бременна, няма значение искате или не детето - то е и на двама ви и трябва да решите заедно.

Не си виновен ти, не ти си я подтикнал към аборт, а тя го е направила и то зад гърба ти, та това е било твоето дете за Бога как така тя ще решава ще живее ли то или не.

Много е трудо и е нормално да си сринат, но си здрав млад мъж, с времето ще го преодолееш и ще намериш жена да те обича истински, ще имате деца и ще бъдете едно много щастливо семейство. Нали знаеш, че най-тъмно е преди зазоряване...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 21c3177a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Каквото и да напиша, няма да намаля болката ти.
И все пак ми се ще да кажа нещо успокоително.
В подобни случаи вината почти винаги е и на двамата.
Както казваш, сега си сам и "сринат".
След време ще си с нова любов, щастлив и с деца.
Има само една посока - НАПРЕД.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 803a2ada4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста подличко от нейна страна да направи аборт без да ти каже и да те постави след свършен факт. Ние, жените, наистина сме ужасни понякога.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6861c97807
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Я се стегни хората праят по 5-6 аборта а ти че приятелката ти напрайла ами кво от това друго ще напрайш дали с нея или с друга не си стерилен ще напрайте друго!

/Мариела/

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 953bf9dea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това което ти се е случило е наистина брутално жестоко. Не я притискай сега да се срещате. Мисля, че е по-добре да останеш сам за известно време, но не се изолирай от хората

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3404b3491b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Радвай се, че поне си изживял една истинска и пълноценна любов.. и то цели 3 години.. аз нямах шанса да се порадвам дори една година на любовта, а думите с които и ние се разделихме не бяха по-хубави от тези, които тя ти е казала...
Момиче на 20 г

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fc89e2e07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тялото си е нейно и тя решава какво да прави с него. Ако е решила да абортира не можеш да я спреш. И да, вината не е в нея. Може за нея тази връзка вече да е била изчерпана. Не става на сила. Недей да мрънкаш и да хленчиш, защото има къде по-лоши неща.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c485625913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Кой определя кои неща са по-лоши и кои не? Детеубийството си е детеубийство, пък било то и на неродено дете. Просто в нашето общество е прието това да се счита за нещо, което жената прави с някакъв неодушевен израстък на тялото си. Това е нейното тяло, да, но то се е превърнало в дом на тяхното общо детенце. Решението би трябвало да е на двамата.

Съпричастна съм изцяло с мъката на автора и го разбирам напълно! И аз като другите ще кажа - гледай напред, там ще има други дечица, които ще са с по-добра съдба! Миналото не може да бъде променено, но настоящето е изцяло под наш контрол. Забрави за това момиче и нещата, през които ти се е наложило да преминеш, заради нея. Постарай се да намериш правилната за теб жена, която да износи и роди децата ти с желание и любов! Всичко добро от мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b49f5302ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, вместо да говориш глупости, отиди в един от домовете за изоставени деца в страната и положи доброволен труд там, дари нещо - хвайда от глупавите ти приказки няма!

В нашата страна има 70 000 изоставени деца + хиляди, за които не се полагат адекватни родителски грижи. И аз съм против абортите, но да наричаш това „убийство“ при положение, че става дума за сбор от клетки без мозък и нервна дейност...

Определено абортът е гадно и осъдително нещо, при положение, че имаме 1000 други начини за контрацепция в 21 век, но е 1000 пъти по-добре от това да подхвърлиш детето си на държавните институции или да не се грижиш за него.

На авторът мога да кажа, че сам си е виновен. Защо не е ползвал кондоми? От сега да знае, че ако иска да има контрол върху ситуацията, трябва той да поеме отговорността за контрацепцията, а за мъжа значи това само кондом!

Приятелката ти не е читава жена, защото трябваше или да те инволвира във взимането на решението, или да запази това за себе си. За мен може и да те лъже, за да те нарани.

Ако е вярно, питай се все пак, изобщо любов имало ли е или каква е причината тя да абортира дете от теб. Ти същност какво можеш да предложиш на едно дете - от материалното, до емоционалното? И ако не е много, то не съжалявай - едно нещастно дете по-малко. Изобщо - тя не те е обичала и не се е чувствала сигурно с теб, иначе не би направила така аборт и не би те тормозила с това.

Мисля, че или ти не си читав, или тя е луда истеричка, което пак е в подкрепа на мнението ми, че си се отървал, както и не си създал така нещастно дете с ненормална и безсърдечна майка.

Вземи си поука и не позволявай за в бъдеще жената да има такава власт над твоя генетичен материал. Мисли как можеш да предложиш повече на една жена, както и какво искаш от живота. Осъзнай, че това не е било любовта на живота ти, за жената да не говорим!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker