Кръстопът в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кръстопът в любовта
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 386 пъти
Здравейте на всички! Много често съм писала и споделяла в тази платформа, и винаги съм била благодарна на всички, които са ми помагали, упреквали, или подкрепяли в даден случай. Днес пиша по друга тема - а именно за любовта, и кръстопътите, пред които често се озоваваме заради нея. Аз съм жена на 30 години. Имам четири годишна връзка. Така се стекоха събитията, че за да бъдем заедно трябваше да се преместим в друг град. Аз бях твърдо против, обичах живота си, обичах всичко което имам, но трябваше да направя жертва в името на нашата връзка. Така от година и половина живеем в друг град - аз, той, майка му, и новият и мъж. Първите месеци всичко беше наред, но след това всичко почна много да ми тежи - липсата на близки и приятели, съжителството с родителите му, цялата нова обстановка и все още е абсолютно стресова за мен. Скандали, ние с него се очуждохме, говорили сме много пъти, той не иска ( твърди, ще няма как) да се върнем в града, в който живяхме преди, много пъти съм била открита как се чувствам, и че това не е моето, но не съм срещала подкрепа, а само мълчание. Чувствам се напълно сама. Обичам го, но понякога само любовта не е достатъчна. Изборът е аз, или той, ако аз си тръгна, той ще страда, ако пък остана, обричам живота си. Страх ме е, че ако сега се примиря и се жертвам в името на нещо, което е почти обречено, че след 10 години, когато видя че няма промяна ще се усетя, че трябва да прекратя всичко, и ще бъда сама. Поставена съм под много труден лично за мен избор - да остана, в името на бъдещето, и да вярвам, че нещо ще се промени някога... или да рискувам и да търся щастието си там, където се чувствам спокойна. Тръгна ли си, не знам как бих се справила с чувството на жал, аз съм чувствителна и много състрадателна, може би това ми пречи да предприема категорична крачка и да пиша тук. Мисля си, правя ли грешка, като оставам, или правя грешка, като си тръгвам. Наистина, ще бъда благодарна ако получа мнение от човек, който е минал през това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker