Плюс или минус е да си сериозен в 21в? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Плюс или минус е да си сериозен в 21в?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 685 пъти
Здравейте!
Това е тема, която не желая да споделям с близки за това реших да се допитам до вас. Дали за съвет, дали просто да излея мислите от главата си..
Жена на 26г съм, завърших медицина, работя по специалността си, но не съм удовлетворена в личния си живот. Смятам, че съм лъчезарна, не много общителна, а по-скоро притеснителна в нови среди. Не съм страдала от мъжко внимание, нямам комплекс свързан с външния си вид. Не съм конфликтна личност, даже напротив. Всички близки ми казват, че съм твърде разбрана.
До сега съм имала 4 връзки, в 2 от които бяхме в съвместно съжителство. Но… както вече, предполагам, че става ясно нещата в един момент просто не се получават. Всички връзки са приключвали цивилизовано, без скандали и запазвайки приятелски отношения.
Имам чувството, че съм толкова старомоден човек и не се вписвам в сегашната пошлост. Никога не съм имала посредствена връзка, винаги съм била семейно ориентирана. Обичам да се грижа за хората около мен, обичам да давам подкрепа, а все едно това качество в днешно време е нещо толкова нестандартно, че хората не го приемат за чиста монета.
Напоследък идеята, че съм на 26 и нямам връзка, и възгледи да градя семейство ме плаши. Колкото и нелепо да звучи си навивам, че вече престарявам и мисълта, че това се превръща във фикс идея ме влудява.
Та завършвам с два въпроса - смятате ли, че причината е в мен? Смятате ли, че тези ми качества по-скоро отблъскват, от колкото да привлекат? Или просто не съм попаднала на Човекът?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4643b91c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не, точно тези качества привличат мъжете, говоря от опит, аз съм същата. По-скоро други са били проблемите, че да не се получи. За жените тип майка, си има и мъже - тип деца. Насочи се към по-зрели мъже, които вече са готови за семейство, с добри професии. Ползвай приложения за запознанства и развивай странични хобита, свързани с мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 068f6691dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз съм на 30, сам съм от 3 години. Имал съм като теб, 4 дълги връзки, най-късата беше 1 година. Другите по 2-3.
Казвам това, защото ми е АДСКИ странно, как така от 4 връзки, където явно е имало силни чувства, че да се задържите, НИТО ЕДНА не е приключила по-драматично.
Жените имате един навик, като си пишете темите, удобно да пропускате важни подробности, и тук мисля, че усещам точно това.
4 връзки! И четирите изведнъж, цивилизовано, сядате на масата и си казвате "абе айде да се разделим, че нещо не ми понася" и другият казват "оки :) "??????? Така ли е??? Аз за това чудо не съм чувал.

Също така, кой инициира разделите в тези 4 връзки? Ти или мъжете? (и не ми казвай, че било взаимно! Никога не е взаимно!).

Мъжете, за разлика от жените, харесваме рутината и сигурното. Кеф ни е, да знаем, че жената ни е вкъщи, че имаме редовен секс под ръка, някой да ни каже мила дума или "лека нощ", ако и не мрънка много, ПЕРФЕ! Кой ще бяга от това? Особено пък, след като вече е във връзка от край време с тази жена???? Е гледай съседните теми, жените (на твоите години) зарязват мъжете си, защото не ги чувствали вече, щот не било както преди, щот нямало вече тръпка и тинтири минтири. А мъжете седят и гледат като ошамарени и се чудят какво е станало.

Бъди малко по-искрена и си кажи всичко. Никой мъж не му е кеф да човърка курви в тиндър или да се алкохолизира редовно по баровете, с цел някоя да му върже. Аз мисля, че ти си ги зарязала тези мъже, защото си си мислела, че можеш да си намериш нещо по-добро.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 669c87625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Огромен минус. Жена на 32, завършила право в СУ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 669c87625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С тези възгледи ще ти е много трудно да срещнеш партньор, но при положение, че имаш цели 4 сериозни връзки няма да е проблем. Семейство имаш още 10 години, за да направиш. Аз не съм точно като теб. С перфектно образование и кариета съм, чисто сама на 32 и всеки срещнат ме отрязва. Те бягат като дявол от тамян от връзки. Най сигурният начин да ги разкараш е да покажеш коооолко много искаш серииозна връзка. С времето се научих да наблягам на секса. Спах с не знам си колко мъже. Но отново зъм недоволна, защото не мога да направя връзка. Даже и само секс не искат за постоянно, защото усещат, че съм сериозен човек. Сякаш на челото ми е изписано Търся семейство, искам бебе! Те го знаят мъжете, повечето жени това искат, затова малко да ги притиснат и край. Бягат при следващата. Ще срещнеш пофходящ, но трябва да си търпелив и да нв излъчваш отчаяние. Трябва да ги играеш.
Днеска излъгах един, че съм модел и той знаеш ли какво ми вика? Ааа това е по-добре от юрист, определено. Хем е вишист. Просро всички са въздухари.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f96bbdbf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 2 от авторката
Да, не е имало кой знае какви драми при разделите ми - едната беше заради разстоянието, в другата ми изневериха и т.н. До ден днешен се поздравяваме за рождени дни, Коледа и др празници. Разбира се, например при изневярата, не ми е било приятно, но съм човек, който не умее да вдига скандали. Просто си хващам багажа и си тръгвам без много излишни приказки и нещата за мен приключват. Бързо забравям и там може би ми е грешката.
Аз също обичам рутината, обожавам домашнкя уют и не е приятно да чуеш “не съм те карал да готвиш” в края на деня. Та.. в този ред на мисли - явно попадам на описания от теб тип.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker