Той е с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е с нея
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1777 пъти
Здравейте! Докато чета вашите истории реших да споделя и моята. Момиче на 24 г. съм, нямам богат опит с мъжете, защото имах 5г. връзка в която нито веднъж не съм си и помисляла да изневеря. След раздялата ни, около година бях сама и тогава срещнах един мъж на 28. Добър беше с мен, мил, но колкото повече го опознавах, толкова повече виждах лошите му страни.. При мен беше любов от пръв поглед, когато го видях и разбрах, че искам той да бъде човекът за мен, не знам дали ви се е случвало. Връзката ни беше кратка, но за това кратко време се превърна в много сериозна, аз напрактика живеех в тях. Запознахме се със семействата и приятелите ни и всичко беше нормално. Но един ден нещо ме накара да му проверя телефона и, както се досещате имаше хронология с жена.. какво щял да и прави, и т. н, а всяка вечер става и заспива до мен.. доста мъжко. Когато му казах, че знам, той избухна.. изкара ме мен виновна как съм могла да го предам така, това било най-долното, което съм могла да направя и разни такива неща....каза, че иска време, за да отшуми цялата тази ситуация, аз също исках.. Чувахме се известно време, след това ме попита да се видим, беше станала трагедия в семейството му, беше разстроен и явно просто искаше да бъда до него в този момент. През тази нощ всичко беше като преди, сякаш никога не сме се карали...но след това, когато си тръгнах и го потърсих си каза, че бил луд, искал само да работи и бил в депресия... казах добре, съгласих се.. наскоро обаче разбрах, че е заедно с онази въпроса жена, за която ми казваше, че били просто приятели и се шегували като си пишат такива неща, тя си имала приятел от не знам колко време и нищо между тях нямало да стане... е, уви-стана!
Не мога да формулирам правилно въпрос ща си... но случвало ли ви се е на вас? И ако да, как минавате през този период??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 44f2a238ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Радйва се, че си се отървала навреме от такъв боклук! Да си го гледа сега тя!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 37d8cb55b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Е какъв ти е проблема? Държиш се незряло, а си жена вече. Научи се да приемаш, ЧУЖДИЯ избор, независимо дали ти харесва или не.
Всичко е минало, затвори страницата и гледай напред, защото докато мислиш, обмисляш, живота минава покрай теб и изпускаше хубавата страна на живота. Така и така си виждала негативните страни, в сърцето му явно е друга жена, но ти пак не приемаш.
Ако сте "щастливо" заедно, с изневери но типично по български да сте заедно, в скандали, негативност, но заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: df7bcb7d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това ви е проблема на вас жените - като си навиете че 'искам той да е моя мъж' и дотам. Игнорирате всички червени флагове и бомби, само и само защото ви подмокря гащичките.

С такова мислене, когато си създаваш представа и се влюбваш в някого преди да си го опознала, ще страдаш много. И ще продължават да те използват, защото за много мъже е лесно да кажат точно каквото искаш да чуеш, без да влагат и грам чувства в него. Поработи върху себе си и това как възприемаш нещата, и ще видиш че си се отървала и единственото за което можеш да съжаляваш е че си изгубила времето си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cc4f3f9599
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Като "завоюва" нея ще погледне и към трета, и т.н. и т.н.
Такива хора заслужават само партнорки като тях самите.
Ти като не си от техния отбор - радвай се, че си се отървала, както ти пишат по-горе.
И да бяхте останали заедно - цял живот щеше да си все в същата ситуация, независимодели го знаеш или не.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 722dd0ab2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Оф ужас, много гадно. Аз щях да се депресирам. Не стига, че те е лъгал, ами всъщност нея я харесва повече и затова те е оставал, очаквайки тя да му върже. Явно с тебе е бил като временен заместител.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c1ea603459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е чистокръвна мъжка курва. Няма смисъл да го мислиш. Намери си друг и го гледай тоз курволяк в какви лайна ще затъне.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 563062cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Случи ми се нещо подобно по-рано през годината. Уж общуваше с момичето поради обстоятелствата, уж не я харесваше, уж беше малка, а накрая го плюха половината ни познати как парадирал с отношенията им. Които не бяха само приятелски.
Не знам ти как го възприемаш, но за мен нещата се случиха много лесно. Още преди да разбера истината, усещах, че трябва да го махна от живота си, но го обичах твърде силно и ми беше много трудно да не му давам повече шанс. Но една вечер, когато преди минути ми беше казал, че са го задържали на работа, го видях с нея на няколко пресечки от дома ни. Държеше я за ръка. Писах му във вайбър, погледна си телефона и не ми отговори. При което докато се върне от разходката им багажът му беше стегнат. На следващата сутрин изхвърлих малко спомени. И сагата приключи. Нито съм плакала, нито съм тъжала, нито нищо. Просто... това е човек, който ме лъжеше най-нагло и безочливо, който ме уверяваше в любовта си, докато хойка по други и на който очевидно нямаше как да имам повече доверие.
Колкото и пъти да ме е търсил след това, за мен е тотално безразличен. Не го искам до себе си, отвратена съм от отношението му. Дори не ми се занимава да му обяснявам кое точно в цялата ситуация беше най-лошото и кое ме е огорчило най-много. Просто... няма смисъл.
Със сигурност и двете с теб сме се отървали. Няма какво да му мислиш. Като иска друга, да ходи с нея. Какво толкова?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9045981e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Типични патешки разсъждения на съвременната подрастваща българка. Сигурно поне половината са в тази жалка ситуация.
Просто тъжана и жалка картинка. Точно такива сездават този тип успешни свалячи, обиграни и безцеремонни, които въртят по няколко гъски на пръста си и си го вкарват дето им е кеф без задръжки и угризения. Е сега сами ще си сържате попарата.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a931b855d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами трябва време и ще ти мине. Тоя човек не си струва, не го съжалявай, не се чувай с него, прекъсни контакти, няма смисъл и да те потърси не се подлъгвай! Далече от такива!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker