Не е като преди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е като преди
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 864 пъти
Здравейте, момиче на 19г съм. От малък град, започнах студентство в един от най-големите градове в България. Имам приятел от почти 2години, с който решихме да живеем заедно, докато учим в големия град. В момента сме онлайн, отново в родния град. Проблемът ми е, че може би откакто се изместихме и заживяхме заедно, той се държи по-различно към мен. Разбира се, че един човек трябва да прогресира, да се среща и запознава с нови хора, но сякаш не е същия към мен… Не прекарваме толкова време заедно, въпреки че сме под един покрив. Аз лично не смятам, че съм се променила, той не ми е споделил нещо такова, докато аз на него съм му казвала и той отговаря “не, няма нищо, не знам защо така мислиш”. Може би на моменти се филмирам, но започвам да виждам как се “отдалечава” от мен по някакъв начин… Струва ми се, че вече предпочита да излиза с приятели, отколкото да е с мен…(а преди беше точно обратното…) Аз не съм се променила на външен вид, характер или нещо подобно, за да започне да ме отбягва… Напротив, старая се още повече… Мислех, че може да е харесал друга или направо да ми изневерява, обаче той приятелки няма, само познати на здрасти и чао (не съм го ограничила аз, той така си е преценил) Не ме ревнува като преди, изразява се на моменти, сякаш му е все едно като му разказвам за случка с момче, а преди доста ревнуваше. От няколко месеца насам забелязвам, че самочувствието му се е вдигнало доста, в което няма лошо, но доста често е леко без покритие… Първа любов съм му, не смятам, че ще ме остави, но май вече съм му твърде скучна… Секс редовно си правим, готвех му, чистих, когато живеехме заедно… Виждам, че ме обича, но явно е по-малко от преди… Реално смятам, че съм направила и правя всичко възможно, но явно не съм достатъчна. Не е женкар, даже напротив, но явно аз съм му станала скучна… Какво да правя? Не искам на 19 да водя пенсионерски живот и да се чудя с какво не съм достатъчна. Как отново да му привличам вниманието и да ме иска, както в началото (ако има някакво значение, той доста дълго време ме харесваше преди да тръгнем, аз него не) Моля, дайте някакъв съвет, обичам го и ще се боря, докато виждам, че има смисъл. Благодаря предварително :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: bd7a22af68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много важно е да измислим като поколение как да зарежем приказката и фантазията, че не е нормално това, което се случва при вас, но не знам как... Толкова двойки си мислят, че нещата приключват, а те просто се успокояват, както се очаква да стане след известно време. Никога не остава както е било в началото, а ние така бързо свикваме и после ни се струва, че няма смисъл.
Едно важно нещо има само. Има едно усещане на свързаност. Ако го има това, въпреки, че всеки си уляга във личността, характера и живота - всичко е наред. Ако го няма обаче, малко повече прилича на раздалечаване - не на всички им е писано завинаги, даже на много малко двойки, случва се. Прецени как го чувстваш, още ли сте партньори внещата, които имат значение без съмнение? Може да сте на път и още да има как да се заздрави, ако и двамата искат да истанат заедно. Усети го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker