Как се лекувате след раздяла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се лекувате след раздяла?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1036 пъти
Още когато видях вече бившия ми приятел преди 4 години разбрах, че това е моя човек. Обичах го с цялото си сърце, давах всичко за него, исках да имаме семейство, за тези четири години не ми е омръзнал никога. С две думи смятах, че този път всичко ще завърши с щастлив край.

Думите му “вече нямам интерес към теб” ме поразиха като гръм от ясно небе. Разбиха ми сърцето и ме пратиха в 1ви клас. Връзката ни беше щастлива и беше цветя и рози цели четири години. Единственото нещо, което усетих беше, че 1-2 седмици преди да ми каже, че вече не иска да е с мен нямаше много интерес към мен и реших да поговоря с него. Той ме увери, че ме обича и всичко е наред.

Уви, вече нищо не е наред. Не ми се яде, не ми се спи, самотата ме е обгърнала изцяло и постоянно плача. Ходя на работа цялата подута, защото съм плакала цяла нощ.

Сърцето ми кърви, защото раната ми е много прясна, но искам да се върна към нормалния цикъл на живот. Какво ви е помагало при раздяла?

П. С. Ако може да се въздържите от коментари от сорта на “Как не си разбрала, не видя ли разликата по-рано, не ти ли беше ясно като се отдръпна той” и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: bc8a0ef987
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Здравей, аз минах през същата връзка само че 3 години. Помня денят в който отидох в тях да си събера вещите и видях очите й за последно.. :)
Истината е че няма правилен начин да се справиш с това, сама трябва да намериш нещата които те правят щастлива и да запълниш ежедневието си. В моят случай бяха тренировките най вече. Имай в предвид че е лошо ако следиш какво прави в социалните мрежи, веднага ти казвам защо... Ако все още го следиш в социалните мрежи най-вероятно ще станеш свидетелка на новите му запознанства, интерес към други и това само ще те дразни. Както и да е ако имаш желание можем да обсъдим по подробно нещата защото знам колко е тежко, можеш да оставиш имейл ако решиш, аз следя темата
Успех авторке

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fa05c1d689
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Химичните процеси които протичат в мозъка при раздяла са много подобни на абсистенция. Един вид пристрастявме се към отношенията с хората (дори да не са добри! ). Подобен е и срокът в който се преживява раздялата и отказването от субстанции - между половин и една година.

Първото не се хвърляй в нова връзка веднага - едва ли ще си в състояние да я изградиш добре. Доколкото е възможно занимавай мозъка си с други неща - хобита, филми, книги или каквото решип.

Когато се поуспокоиш потърси нов човек - от един момент нататък правилото "клин клин избива" си важи с пълна сила.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9b1efbe0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Чак лекуване не, защото от разочарованието може и да боли, но няма смисъл да се губи време в самосъжаление и тъга. По-скоро е добре човек да си даде сметка какво представлява като личност и какъв човек желае да има до себе си. Щом се е стигнало до раздяла и досегашният човек до теб е постъпил неуважително или просто е загубил интерес към теб, значи ти дава знак, че заслужаваш по-добър от него и ти дава свободата по-скоро да се случи това, като не ти губи времето излишно.
Една от най-хубавите пици, които съм ял някога, беше същата вечер след раздялата ми с една от приятелките ми, когато поканих приятели на ресторант да отпразнуваме това, че тя сама ме е отървала от себе си и тягостното ни ежедневие заедно. Няма смисъл човек да се бори за едни отношения, а ако вижда, че липсва взаимност от другата страна.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9bfc917810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря за коментарите, изминаха вече две седмици и не съм следила сайта, защото се опитвам да се занимавам с много неща едновременно. Взела съм живота си в ръце и се стремя към това да си намеря хубава работа, чета книги и се опитвам да комуникирам с толкова много хора, че само и само мозъка ми да не остава без работа.

На следващия ден след раздялата изтрих всички снимки и го махнах от социалните мрежи, защото ме боли да го гледам какво прави, а ако видя друго момиче с него ще се почувствам ужасно.

Чувствам се емоционален инвалид за две седмици болката поутихна, но нищо не ме трогва, не усещам силни чувства и ме е страх, че ще се затворя в себе си. Ужасно, ужасно съм разочарована и дълбоко в себе си знам, че никога няма да вярвам на мъж, че ме обича на 100% дори да е истина.

До номер 2

Мисля, че админа няма да ми постне мейла, тъй като сайта е анонимен, а и да ми пишеш няма да знам дали си ти или хилядите хоа,р които четат

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: aa3637e4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Най-добре е човек да се захване с някакви хобита и неща, които му доставят удоволствие. Да се среща ежедневно с приятни хора. Според мен незаменими хора, могат да бъдат само семейството ти, с което имаш кръвна връзка. Майка, баща, брат, сестра, дете. За другите си има заместници.









Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8e03cc4262
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   до авторката

МОЖЕ един човек да обича силно и до полуда друг, но само ако влюбвал преди това малък брой пъти.
За вярването - също. Няма как да вярваш на човек, за който знаеш, че е бил с много партньори и да ти каже, че ти единственият за нея/него по простата причина, че той вече е претръпнал. Нищо, че не го осъзнава. Иска или не той подхожда към всяка следваща връзка с все по-голяма доза недоверие, все по-лековато и с все по-малко надежди.

За раздялата - аз бих поговорил с него. Все пак са 4 години от живота ти. Може да е временно, може да има нещо, което единият не харесва в другият, но не го е споделил. Може другият да иска да се промени за да останат заедно.
За снимките - може да ти е болно, но триенето на снимки според мен не е вариант - това са ВАШИТЕ спомени. Освен, разбира се, ако не се срамуваш от нещо.

Аз съм в същото положение като теб и те разбирам. При мен само разговорите с друг помагат, но само временно. Работата също. За занимания - нямам никаво желание в момента.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: edace731fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лекува само времето! Иначе моят метод е духовно пречистване чрез физическо изтощение - може да е спорт, бягане, дълги преходи през планината, каквото и да е, което ще те изтощава до такъв предел, че като легнеш да заспиваш на секундата вместо да мислиш за бившия. И постепенно ще усетиш радостта от природата, красотата на нещата около теб, ще погледнеш хората с други очи и дано видиш и истинския за теб човек!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker