Жалка картинка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жалка картинка
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1091 пъти
Здравейте! На 25 години съм, мъжът ми е на 39. Заедно сме от 5 години. Женени сме от 2, живеем заедно от 4 и половина.
Интимност нямаме! Мираж е!
Преди имах желание, но след няколко огромни разочарования и отблъсквания се отказах.
Веднъж в месеца вече дори е добре!
Не ме привлича, а в редките случаи, когато се случи, той се обръща и заспива.
Излизаме рядко с приятели, защото мъжът ми има бизнес и вечно е зает, но когато излезем в края на вечерта е нормално, ако сме пили по нещо да се забавляваме в леглото след това.... да ама не! Колко пъти съм си лягала бясна, че не му пука и си заспива, без да има грам желание за секс.... Смятам, че не му доставям удоволстяието, което е имал с други и препочита да си върши работата сам или ми изневерява.
Колко пъти съм му казвала вече, че бракът ни е една развалина, че не правим секс... а той е важен за нашата близост, обещава, че ще промени нещата и до там. Само с обещания си оставаме. Дори нямам желание да си купя някакво бельо или пък да излизам с него, защо да го правв? Аз не съм желана, никога не ми е казвал, че съм красива, никога! Никакви комплименти не ми е правил.
Какво да правя? Има ли надежда да се оправят нещата и начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: b57ac30ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Замисляла ли си се, че може да е гей? А ти да си за параван? Веднага щеше да ми светне лампичката.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 71757ffa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Вървете на специалист... Аз лично не разбрах кой на кого е омръзнал. Като и двамата сте си омръзнали, най-лесно - развод и ...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 286542c0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А красива ли си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2c363dbe43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Е па интересно тогава, как си се хванала на 20, с някакъв на 34, който "един комплимент никога не ти е направил"??? Или си го избра, защото имал бизнес?
АЛоууу, пичките, кога ще осъзнаете, че не може и хуя до край и душата в рая?

Хем искате да изглежда еди как си, хем не знам си колко висок, хем на не знам си какви години, хем голям хуй да има, хем да ви ебе редовно, хем бизнес/пари да има. Еми не става! Почти никой на планетата не покрива всичките тези критерии едновременно.

Ето, аз примерно съм на 30. Бизнес нямам, но пък изкарвам по едни 3000лв на месец, засега са ми ок. Търся си приятелка на 20-30 години, и имам пълното намерение да я чукам всеки ден... и от 3 години не успявам да намеря такава. Да спомена и че тренирам и изглеждам добре. И какво става накрая? Седя и слушам как някаква шматка на 25 мъжът й не я ебе, пък аз седя с хуй в ръка... баси светът! Честно...
Явно така ще я караме.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e7d4bd7956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4 описа положението в България съвсем точно. Адски много жени правят възможно най-погрешния избор на мъж, от когото да забременеят или за когото за се омъжат и после бързо съжаляват, дори и да нямат деца все още. Естествено, докато в началото наблягат на забавленията, не се замислят за дългосрочните последствия от това с какъв мъж са избрали да движат; за тях е важно в момента да получават точно това, което най-много ги истройва краткосрочно. Официално около 25% от децата са отглеждани от самотни майки, а неофициално вероятно поне още толкова от жените са силно неудовлетворени от това в какво семейство или връзка на семейни начала са нагазили до шията и единствената причина да търпят такъв нетърпим за тях мъж са неговите пари и предоставяните от него условия на живот, в това число и покрив над главата. Просто повечето няма къде да идат, защото не работят и винаги са очаквали мъжът да ги издържа още от самото им запознанство. И после това им решение им се "отплаща" точно с тази им уязвимост и неспособност да се издържат сами. Като тук не се касае само за самотни майки, а и за жени, които още от ученическите си или студентските си години са свикнали да не работят и някой друг да им покрива разходите: първо родителите, после приятелите им (с които имат връзки), а накрая и мъжът, с когото са решили да се задомят уж сериозно. Дори и част от тези жени да работят, в почти всички случаи те нарочно са си избрали някакви леки длъжности, които - макар и с ниско заплащане - все пак им оставят свободно време да си зяпат в телефона и/или да си бъбрят по него или на живо с дружките си. От друга страна, почти никоя длъжност, на която работят предимно мъже, не позволява такива волности, тъй като обикновено там се изисква поемане на отговорност и съсредоточение в работата. А тя често е и с извънредно удължаване на работното време. А жените не обичат така и странят от подобни длъжности. Нямат нищо против мъжът да работи много, но не искат и те да са като него. Много редки изключения при работещите извънредно време жени има най-вече при лекарките и учителките. Първопричините за последиците от всичко това следва да се търсят в зародиша на проблема, а именно - съзнателният избор на жената кой мъж измежду всичките ѝ налични кандидати да влиза между краката ѝ. С извинение за грубия израз, но той е пряко отражение на грубата действителност и по-точно от това няма как да се опише!
Към историята на авторката няма как да се произнесем, тъй като само те си знаят какви са междуличностните им отношения. Но определено не е нормално жена на 25 години да не успява да привлече вниманието на мъжа си към себе си, нито мъж на 39 години едва ли не да страни от младата си жена и дори да не иска да се любят заедно.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker