Прокълната съм да не ми върви в любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прокълната съм да не ми върви в любовта?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1273 пъти
Здравейте, момиче съм. Историята е следната, преди две години се запознах с едно момиче, приятелски отношения. Бяхме си много близки, но тя живееше в друг град, бяхме си “приятелки от разстояние” да кажем така. Тя бе бисексуална, аз знаех това, не беше проблем за мен. Аз съм хетеросексуална. Една вечер докато си говорихме тя ми сподели, че изпитва нещо към мен. Почвала да се привързва към мен и усещала как се влюбва. Аз не можах да й отвърна със същото, защото не го изпитвах. Обясних й, че аз не мога да я гледам по друг начин освен като приятел. Продължихме някакви приятелски отношения, но се виждаше, че почват да се разпадат. И един ден се скарахме, тогава тя ме прокле. Този ден беше последния ден в който ние сме си говорили. Аз продължих напред. Появи се момче, от друг град, но живееше в моя, след няколко месеца му се наложи да си замине в неговият, така приключиха нашите отношения. И заради слабата комуникация последните дни между нас. След това се появи още едно момче, от друг град, но живееше в моя. Всичко вървеше добре, докато не му се наложи да замине в чужбина, и след това комуникацията ни отслабна, и в един момент се отказахме. Сега се занимавам с друго момче, живеем в един град, но му се наложи да замине за малко да работи в друг град, и от както е заминал почваме да губим комуникация. Та да. Когато с нея се скарахме тя говореше точно за тези две неща разстояние и комуникация, след което ме прокле на глас ( тя вярваше в тези неща, кълни, магии, манифестване и т.н.). И всеки път във връзките ми нещата свършват точно заради това? Възможно ли е, това да е проклятие? Как може да се развали? Ппрц да кажа, че аз съм християнка, не вярвам много в тези неща, но започва да ми излгежда толкова истинско. Всеки път се случва, всеки път след като аз съм почвала да се привързвам към тях, те заминават. Тя се превърза към мен, говорихме от разстояние, и след това комуникацията ни се разпадна, и тя се чувстваше по начина по който се чувствам аз в момента. Разбита, а аз искам щастие, не искам връзката ми да свършва заради някакво проклятие? Как мога да го разваля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: bacebaeb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   На колко си, че да вярваш в магии и проклятия?! Просто се хващаш с преселници от други градове, които явно са и играчи. Живеещи на квартира, пребиваващи за малко.Щом примерите ти за връзки са все едни и същи, значи си падаш по един и същи типаж мъже.Но нали е по-лесно да се обвиняват магиите, вещиците, кълненета и прочие фантасмагории, а не че ти просто си падаш по несериозни мъже. Това ти е проклятието-несъществуваща ти преценка за мъжете.
Следващият път избирай внимателно човекът отсреща и не му споменавай изобщо за проклятия. Ще ти се смее. Онази може всичко да е казала в яда си, както правят всички хора, когато са ядосани. В 21-век живеем, малко по-реалистично гледай.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 94a370053c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Все едно чета за себе си. И аз съм в същото положение и не вярвам в магии, просто до късмет.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 333207e258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Простотията и ограничеността ти, раждат велики идеи, като прокълнатост и така, като си го повторящ, това става твоята реалност, защото ти ТАКА ИСКАШ. Вместо да мрънкаш, работи, учи, развивай се и ще се появи човекът за теб, но с този начин на мислене не очаквай чудеса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker