Не знам какво,да правя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво,да правя.
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 729 пъти
Здравейте хора, момиче на 20 съм и не знам какво, да правя със животът ми от днес нататък.
Предварително се извинявам, ако има граматически грешки, причината за това е, че отраснах във чужбина (обмислям, да осъвършенстнам родния ми език, но това е отделна тема)
Проблемът е там, че на пръв поглед имам всичко от което някой някога би се нуждал, а именно здрава съм, имам годеник, родителите ми са здрави- НО се чувствам толкова нещастна и изпадам във депресии през цялото време от много дълъг период насам. Чувствам се сякаш съм на неправилното място със неправилните хора, сякаш никой не може да разбере чувствата и желанията ми.
Усещам предателство от страна на годеникът ми, защото той е съгласен със всяка моя мечта която му споделя за нас двамата, а когато настъпи моментът на действие той се превръща във коренно различен човек и започва, да разсъждава съвсем противоположно, например си обещахме, че няма да живеем заедно със родителите му когато се сгодим, защото те мен не ме харесват и само ни създават проблеми, сега когато сме сгодени имам чувството, че нарочно ни спъва и не се застъпва да си наемем апартамент или да работи на редовна работа само и само, да опрем до техните… във момента поради тази причина живеем при родителите ми, защото неговите родители се бяха отказали от него заради мен… аз не можех да печеля нужните доходи по време на проблемите ни със техните, защото учех и беше последната ми година в която завършвах и се концентрирах върху това, да успея да взема дипломата си. Сега, когато вече имам диплома, се наложи наще да ни вземат при тях във съвсем друга държава, защото буквално бяхме останали на улицата след като завърших… и сега тук не мога, да работя мечтаната си работа и започвам от нулата ( с ученето на нов език и адаптиране към новата среда) а годеникът ми отново се сдобри с родителите си и им обеща да им помогне за да живеем заедно със тях.. а те във момента показват уважение към мен, но не мога да им се доверя напълно защото те не се интересуват от нашите желания ами само налагат своите мечти като например да им помогнем, да ремонтират къщата им и така нататък… (говори се само за финансови успехи).. Моите родители пък отиват на работа, докато аз оставам по цял ден вкъщи пера готвя, и чистя :/ аз не си представях, да живея по такъв начин, когато бъда на 20. Понякога ми писва до такава степен, и ми се приисква, да се самоубия, за да се оттърва… моля за съвет и отново се извинявам ако има грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: dafe2c25b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Много си млада, за да си играеш на семейство. Сега ти е времето да учиш, да се събираш с приятели и да сменяш гаджета. Не отивай да живееш у родителите му, защото ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f0c3e4e7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   До номер 1. от авторката. Попринцип и аз го усещам така, все още ми се живее и чувствам неизживяност във себе си…
Но имам голям страх, да се разделя със него , защото сме вече 5 години заедно а родителите ми много се разбират с него и не знам как ще продължа така 100% на 100% всички, ще ме обвинят, ако си поема по пътя и на мен ще ми дотежи и отново, ще се върна…

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker