Какво означава това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава това?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1152 пъти
Заедно съм с момче от месец. Преди да станем гаджета сме били приятели и се харесвахме. Според мен държи на мен щом се запозна с майка ми и баща ми явно има сериозни намерения. Дори е казал на най-добрият си приятел, че ме обича. Проблемът е, че от няколко дни ми обяснява, че иска време да помисли дали иска да подължалваме да сме заедно и дали иска гадже. Ако ме обичаше дали щеше да го мисли? Не сме имали някакви сериозни караници но мисля, че след като твърди, че има чувства към мен не би трябвало да се чуди дали иска да сме заедно. Все пак той е по-голям от мен и е на 18 и може би мисли по-сериозно и зряло. С поведението си показва, че много му пука за мен. Постоянно ме пита какво ми е, какво искам, дали искам нещо. И аз и майка ми сме останали с впечатлението, че е добро, възпитано и сериозно момче. До сега не съм имала толкова хубаво гадже. Не искам да го загубя но не знам какво означава това, което ми казва. Може би просто смята, че не е готов за сериозна връзка и му идвам в повече или просто не ме иска. Според Вас какво означава това и какво трябва да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 512a429e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Това може да означава много неща. Възможно е да е хлътнал доста по теб и да се е сетил, че може да е избързал под влияние на емоция. Не го притискай. Дай му малко време да помисли и поговорете. Ако искаш да си с него, му кажи как се чувстваш и се разберете.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ab76653745
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Означава че е гледал много филми и иска да минете на ниво "приятели с привилегии". Така хем ще може да спи с други жени, хем ще те има като резерва. Или пък е намерил друга девойка с която да преспи моментно, заради което "иска почивка".

Абсолютно права си че поведението му не съвпада с думите, и това е причината. Ти прецени дали те устройва да бъдеш използвана по такъв начин. Ако не - просто не поддавай изобщо, кажи му че няма да търпиш подобно поведение и се разделете. Дори да си промени приказките, той вече е решил какво всъщност го интересува, и явно не си ти, или поне не единствено ти.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ef92e24364
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен въпросът не е в това, че не те иска, по-скоро може би си задава въпроса дали не му е рано да се ангажира със сериозна приятелка и дали няма да му е по-комфортно на този етап да бъде свободен електрон. Не знам дали съм права, защото може и да се е появило ново момиче в полезрението му. На тази възраст и момчета, и момичета са все още лесно влюбчиви (повечето, не всички) и вероятно не е много трудно някоя да му завърти главата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker