Голямата любов - мисия невъзможна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голямата любов - мисия невъзможна
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 907 пъти
Здравейте. Прескочих средата на 20-те си години и напук на повечето си връстници, до скоро нямах интерес към момичетата и в частност за нещо сериозно с тях. Причините са комплексни, но съм убеден, че основната е била, че не съм бил ударен зловещо от мокрият парцал на любовта. Да, чак на тази възраст се влюбих за първи път. Радвам се, че стана, но радостта ми върви и със страх и притеснения да не загубя тази любов. Сега сигурно ще ви стане смешно и странно, но въпросното момиче, в което съм се влюбен, изобщо няма представа за мен. Дори не ме познава. Трудно е да го опиша с думи, но съм убеден, че всеки, който го е изпитвал знае какво е. Вече няколко месеца мисля само за нея, дори си позволявам и да мечтая. Но един огромен проблем не ми дава мира. То хубава си мечтая и радвам да любовта, на как да подходя? Как да направя така, че да дам възможност и тя да ме види и опознае. Разбира се варианти много, но страхът да не сгреша някъде и да проваля този шанс ме е обзел и непрекъснато отлагам да поема инициатива. Налудничаво е да, но преди да я зърна живота ми беше сив, но като разбрах, за съществуването на подобно момиче на света, всичко се промени. Макар, че тази любов е само в моето въображние, тя прави дните ми по хубави и именно страха да разбера, че нещата между нас няма да се получат ме въздържа от това да опитам. И за да ме вземете за още по побъркан, ще ви споделя и че взех мерки да се подобря външният вид с това и самочувствието. Знам, че за няколко месеца е пресилено да с каже, че някой би влязъл във форма, но каквото зависи от мен искам да го направя. Отделно имам известна представа за интересите и и в тази връзка си докарах принудително някой хобита и интереси, за да имаме общ език. След всичко написано, стана ви пределно ясно, че не съм сладкодумен, самоуверен и нахъсан, който може да общува свободно с момичетата. То ако беше така дори нямаше да Ви пиша. В случая съм точно другата крайност. Крайно затворен, срамежлив, пасивен и с липсва на всякакво самочувствие и увереност. Да не говорим и за опит, в противен случай нямаше да организирам и подготвям запознаството си с някое момиче сякаш готвя инвазия в някоя страна :D. Въпреки всичко все още не се чувствам готов да взема някаква инициатива. Всяка седмица отлагам за следващата, давам си някакви налудничави извинения и не действам. С всеки следващ ден шансовете ми намаляват, защото и тя е почти на моята възраст, но не мога да се реша. Моля ви дайте ми малко кураж и ме заредете с увереност за да направя нещо по въпроса. Не искам от отлагане със сигурност да я изгубя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: dded7eb052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ще се опитам да ти напиша нещо "философско" - грешките могат да се поправят, но изгубеното време не може да се върне назад. Не губи повече време в страх, съмнения и терзания. Действай, пък каквото сабя покаже, както се казва. И дай шанс на момичето да те опознае такъв, какъвто си, както ти си я харесал такава, каквато е тя. Хубаво е човек да се развива и усъвършенства, но да се "принуждаваш" (цитирам те) за разни хобита, за да й се харесаш, не е на добре. Само ако тези неща са ти интересни, тогава има смисъл. Разбира се, че трябва да търсите общ език, общи интереси, занимания и т. н., но при това всеки трябва да бъде на първо място себе си. Радвам се на красивите емоции, които те изпълват и правят живота ти по-светъл. Пожелавам ти смелост, успех и взаимна любов!
"Съдбата обича смелите. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker