Жената никога не е била родена да бъде прислуга! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жената никога не е била родена да бъде прислуга!
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2049 пъти
Този пост е, защото събрах много мъжки "фенове" в сайта, макар малко да им кипва като ми видят постовете, но хей! Това е последицата да говориш истината! Добре дошли са! :D

Ами то заглавието си го казва! Мили сестри, видях покъртителни мъжки мнения, които са стандартният стереотип, но нека ви кажа- Прислужниците се плащат скъпо нали?
Тогава, ако мъжът ви не ви обсипва с любов и внимание, защо по дяволите му се държите като прислуга и го оставяте да мързелува?

Защо го оставяте да ви обвинява за всички проблеми и тайно да ви изневерява докато прикрива действията си зад гняв и вечно недоволство докато вие се чудите какво сте сторили отново?
Защо го оставяте да ви крещи и обвинява за готвенето ви, да крие пари от вас и да настройва близките ви срещу вас?

Най- закостенялото вярване, което е било безкрайно ИЗКРИВЕНО от обществото е ролята на жената- Която е да бъде майка и добра любовница, но НИКОГА не е била да бъде прислужник?

Нейното желание да се грижи за мъжа е идвало от щастието и любовта, с които самият той я е обсипвал, а НЕ защото някое гневно същество така и е отредило!

ВИЕ НЕ СТЕ РОДЕНИ ДА БЪДЕТЕ СЛУГИНИ!

Слугините се плащат! И ТО СКЪПО!
А ако той не е готов да ви уважава, парите му ги запратете през прозореца и си намерете някой истински мъж! Без пари, eдин гневен деспот, на когото слугувате по цял ден е НИЩО. Наистина няма НИЩО, което може да ви даде! Той е безполезен за живота ви защото не допринася С НИЩО за щастието ви!

Връзката е била създадена за щастие и любов, а не за правила, гняв и контрол! Ако държи пари срещу вас, кажете му да си ги завре някъде където не го грее!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3f28e54b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Не разбрах какъв точно е смисълът, който влагаш в понятието "слугиня".
Домашна прислуга някога е имала прабаба ми. Били са две жени, (даже по-скоро момичета, защото са били на по 16-17 години) които са се занимавали с пазаруването, чистенето и по-голямата част от работата вкъщи, докато прабаба ми е отглеждала 4-те си деца. Не знам точно историята каква е там... по онова време е било практика семействата, които са можели да си го позволят, да наемат за прислуга бедни момичета, най-често сирачета или с един родител, да помагат в домакинството. Плащали са им някакви пари и са се грижели да получат образование.
Тия времена са отдавна минали и не ти разбирам базата за сравнение. Днес всяко жилище има пералня, хладилник, сушилна машина, миялна за съдове, прахосмукачка и дузина кухненски уреди за приготвяне на храна. По времето на прабаба ми само прането на дрехите за 5-6 членно семейство е отнемало 3-4 часа. После колосване, гладене...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1b738dce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   В другата ти тема ти дадох един съвет- намери си един истински български мъж, здрав, прав и корав, и всичко ще ти дойде на мястото. Определено имаш нужда, личи ти от далече.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ea50d9673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Въпроси за авторката: а ти изобщо нещо друго освен да искаш и да се оплакваш, правиш ли? С колко мъже си "живяла", че вече много разбираш всичките? Дай един пример какво толкова много си направила ти, а насреща не е имало никаква благодарност. Освен да дразниш, друга цел имаш ли в този сайт? Ай мирясай се вече!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3588347926
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

4.   Жените СА родени и се чувстват най-щастливи, когато са "слугини" на силен мъж. Като казвам силен, имам предвид психически и физически.

Недоволничат единствено жените, дето са се набутали да са "слугини" на неамбициозни търтеи, на които не се възхищават.

Ако не беше така, защо всичките жени бленувате за богати, ВИСОКИ, успешни, силни мъже? Щот ще сте на равно с тях ли? хахаххахахахха
Искате да бъдете доминирани от мъжа до вас. И в обществото и в леглото. Затова и това е топ женската фантазия. Да бъдете изнасилвани и поробвани.

В влезте в темата, дето си споделят най-мръсните фатанзии. Всяка втора пише как иска да бъде изнасилвана анално и после да й пикаят в устата.

А авторката е просто една нискокачествена жена, която на всичкото отгоре или наближава 30така или го е прескочила вече, и вижда, че не се пласира добре, особено предвид по-младите момичета. Та не й е останала друга опция освен да се опитва да присламчи други заблудени жени към собственото си нещастие. Misery loves company, е казал народът. Не й стига, че тя е смотана и не може да си намери мъж, иска всички жени да са като нея.
Акъл от грозна жена не търсете. Ще срещнете само киселина, породена от това, че никой мъж не й обръща внимание. :)

А хубавичките и добрички момичета, си го поемат в устичката и в дупето редовно, гълтат си дозата протеин за деня, и усмивката им не пада от лицето. :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1143c2e1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Номер 1, и моята прабаба е имала такова момиче, о въпросът е друг. В наши дни може и да имаме куп уреди, но и работим на пълен работен ден. Там е разликата! Да, не перем с часове, но след 8-10 или дори 12 часа на работа, дали е ок само жената да се грижи за всичко? Ако е само домакиня, ок. Той ще работи, тя ще поддържа дома, но колко такива жени познаваш? Масово жените работят и при това положение наистина се превръщаш в слугиня, ако не получиш помощ от човека до теб. Или жените не се уморяват според теб и не е проблем първо да са 10 часа на работа, после да готвят, да чистят, да перат, да обърнат внимание на детето (щото и това си е женска работа, според повечето мъже) и накрая, вече напълно изтощени да си легнат и да има упреци, че ги боли главата или манджата не била сготвена както я готвела майка му.
Та кажи ми това не е ли слугинаж?

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3f28e54b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм №1. Това, авторке, не е слугинаж. Това е грешен избор на партньор в живота. Грешен във всяко едно отношение. Другото е следствие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2fb265b31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Няма смисъл, авторке. Погледни ги - 90% от ганьовците си живеят с мислене тип пещерната ера. Не можеш да им промениш мисленето.
Тука се котират простаците и к*рволяците. Затова родната действителност е проста чалгаджийка и до нея - още по - проста мутра.
Те така. Хан Аспарух е бил доста импулсивен; на кръстопът не се пикае, той основал държава точно на кръстопътя.
Затва и матриала е толкова зле и некачествен.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a177b0bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4 - типичният татуиран селташки изрод с мозък на пиле и претенции на орел. Жалък плазмодий, вживял се в порноклип сякаш е действителния му живот.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c2c566a6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   "Прислужниците се плащат скъпо нали? " - 1200 до 2000 лева, в зависимост от града, без осигуровките. Не е чааак толова скъпо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dd695b0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Номер 4
Авторката е не само нискокачествена, тя въобще няма никакви морални качества, а за женствени качества въобще да не говорим. Тя е абсолютно пропаднала във всякакво отношение. Всичките и истории са гадни плювни по мъжете. Тя не наближава 30така, тя отдавна го е прескочила още преди 35 години. Дърта 65 годишна баба е, никой мъж даже не я поглежда и тя затова беснее толкова много. Ако сайта не я изгони от модераторската и работа при тях, тя ще продължава да плюе по мъжете докато сайта я държи при тях. Да, тя е модератор в този сайт и затова тя сама си публикува гнусните истории и коментари. Тази дъртофела е най-гнусното същество което някога съм срещал. Както историята, също така и коментар номер 5 са нейни. За каква работа тя говори, тя е вече пенсионерка. Злобна, гадна, гнусна, дърта баба без никакъв морал и разум. Бабо ще публикуваш ли този коментар или ще го изтриеш както си правила много пъти досега. Хайде да видим.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 71c7eef8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Интересен пост на аворката!
Слугините се плащали скъпо, затова жените трябвало да изхвърлят парите на мъжа си през прозореца. Хм, дали тези пари всъщност не заплащат слугинстването на половината дом? Реално тя ако чисти и готви поне половината работа я върши за себе си, няма как мъжа да й плаща за храната, която тя е направила за себе си нали? Прави разбирате ли два сандвича по един за двамата и се очаква да й се плати за два сандвича а всъщност това което тя е свършила за него е един сандвич, ако той е платил продуктите за двата сандвича си е съвсем честно тя да ги направи.
Колкото и да не й се иска на авторката в живота има правила и те са всеки от партньорите да бъде еднакво полезен за връзката/семейството, от там който изкарва по малко пари би трябвало да полага и повече физически труд в дома. Ако жената е тази която изкарва парите а мъжа не работи няма нищо лошо в това той да върши домакинската работа, съответно важи и обратното, ако двамата изкарват пари по равно, ще си разделят домакинските задължения, ако пък и двамата вадят по много пари ще си плащат на други хора да им чистят и готвят.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6ddcd128a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Да, ама в България мъжете мислят, че сме слугини. На всичкото отгоре са нагли и смятат, че имат правото да ни обиждат. Целият Фейсбук е пълен със обиди по наш адрес. Българските мъже са тъпи, нагли, прости и надменни същества. Но ако ние ги обидим, веднага реагират като ощипани девойки. Безочлива наглост свинска.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f866385731
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Най-голямата неистина написана в изложението е че слугините се плащат СКЪПО.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Чудесна тема! Ако можеше повече жени да се замисклят върху тези думи щеше да бъде чудесно! браво за авторката

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Да, ако жената си стои постоянно вкъщи тогава няма проблем да върши цялата домакинска работа. Но както казват хората, ако жената е домакиня И същевременно работи на пълен работен ден, тогава мъжът е доста нагъл в опитите си да стовари всичко отговорности върху нея. А на комплексираните им е доста криво, че авторката дори смее да ги разобличи за грешките им. Ами грешни са в поведението си и не заслужават хубавите неща, които получават, ако не ги оценяват. Могат да обиждат и да хейтят, но трябва да спрат да вземат хубавите си жени за даденост.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Мили дами, благодаря ви за отговорите, аз съм авторката.

... Искам да знаете, че целта на моя пост НЕ Е да ви настроя допълнително срещу мъжете. Целта ми е да осъзнаете манипулацията, на която сте подложени и да потърсите нещо по- добро! Тъмнината е успяла да направи уважението към жената да изглежда като слабост и женствената енергия да бъде намразена.

Забележете, че повечето от отговорилите мъже са изпълнени с обиди и хули, негодувание към жените като цяло, приличат по- скоро на разглезени и ядосани деца с мрачни лица и омраза в себе си.

За тях на мен лично по- скоро ми е жал, защото си въобразяват, че възмездие няма да има за ненавистта им и, че Вселената ще си затвори очите за грешките им. Ние не можем да отвръщаме на омразата с омраза! Те просто мразят самата истина. Обвиняват ме, че аз ги мразя, защото ги разобличавам.

Пак ще го кажа, мъж който използва жените, мрази ги и иска да страдат, никога няма да бъде истински мъж, още по- малко добро човечно същество!
След себе си оставя само тъмнина и един ден, когато си замине от този свят, ще бъде запомнен като мрачен и лют човек. Това ли искат мъжете да се случи? Да продължават да убиват и насилват, да малтретират и използват... И с това да бъдат запомнени?
Аз съм студентка и уча за учител. На 25 години съм и вече имам стаж като такава. Моята задача винаги ще бъде да карам децата да се уважават!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 85fd671d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Аз съм съгласен с авторката. За мен жените са Богини, аз не живея с слугиня, за самия Мен ще е срам да живея с такава, аз имам избор и моята Жена е Богиня, мирише на парфюм не на манджа! Ако искаме да ядем има ресторанти, никога няма да позволя моята Част от мен защото тя е такава да прави нещо което не иска или което не й подхожда, това означава че аз не съм слуга да избирам слугиня, аз съм Бог и и избирам Богиня! Лъва избира лъвица не овца! Не можеш да очакваш от слугиня в кухнята с деца и да работи и да е кралица в леглото трябва да си много тъп! Аз съм избрал Кралица, който иска слугини е същия като тях, не разбирам такива смешни хора, това което си избрал е отражение на това което си ти всъщност. Не живея в БГ и това което чета понякога не мисля даже че е реално толкова е смешно!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6ec051e9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Учителко, учителко, много си заблудена. Оттам нататък на какво ще научиш децата, един Бог знае.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6248a9e412
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   въобще нямам намерение да чета коментарите, защото за съжаление много хора в тази държава все още са с мисленето, че жената ще седи и ще готви, а той ще седи на масата с ракията по потник и брадясал.
достатъчно търпях и подреждах гардероби докато не теглих чертата и осъзнах, че домакински задължения ще върша САМО И ЕДИНСТВЕНО когато има защо да го правя. не става даже дума за пари, а за желание, вътък от негова страна за поддържане на тези отношения.
каквото и да приказват селяндурите и бай ганьовците, жените вече са жени на 21ви век, по-скоро по-младите и на онези със салатките ще им залеце слънцето хаха

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dd695b0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Номер 18 как не те беше срам да казваш: "Аз съм студентка и уча за учител, на 25 години съм". Абе дърта 65 годишна бабо до кога ще продължаваш да се представяш на младежка възраст. Ти със твоята злоба никога не можеш да бъдеш нещо от значение. Ще си останеш такава гнусна, злобна дърта баба на 65 г. Да кажа ли кой е баща ти, което ти сама си призна в една твоя история. Произхода ти е от румънски циганин копанар, който е преминал в България когато река Дунав е била замръзнала за цели 89 дена през 1953 и 1954 г. Ти това го беше разказала в историята си: "Ревност ли е това или го смята все още за своето малко детенце" в "Други" която после я изтри защото имахме голям спор с теб. Ти си родена към края на Ноември 1956 г. В м. Ноември 2021 г. ти навърши 65 години. До кога ще продължаваш да лъжеш бе бабо. Хайде добави към 25-те ти години още 45 г. и това ти е възрастта.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bcdb4e8102
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   Вярно е. Жените не са за слугини. Те са най-вече за ебане и да раждат. Чак след това са другите неща. Но днес са преди всичко за ебане. Акъл на жена не се набива, набива се само к.р.

Авторката ще се пръсне от злоба, щото няма кой да и го набива. За това е тоя феминизъм у нея. Ако и го слагаха редовно, нямаше да си губи времето да пише тия феминистични тиради.

Най-яко е да наебеш феминистка. Номера е да се правиш на луд, докато разтвори краката. После смеха е голям. Като вече е наебана, друга песен пее.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c1f30aa9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Към 19,

Всъщност, не. Лъвицата избира лъва....объркал си се. Я потърси малко клипове в national geographic, преди да си правиш фантазиите. Малоумен плазомидий.

Ти просто си плащаш за курва, дето да й е леко, щот е родена с вагина. Само, че ти липсва акълът да го осъзнаеш. Лайно си. И най-лошото е, че такива като теб влошават положението за всички. Никакъв ебач не си, ти си един пичко-разводач!

А към тази дето обяснява, че целия фб е пълен с лоши коментари относо жените, пък "ако кажеш нещо против жените.....мрън мрън". WTF? Мисля, че живеем в различни паралелни вселени, защото в моята е точно обратното. Естествено, истината не ти изнася, затова просто гледаш да обърнеш нещата.

От номер 4.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Хехехе номер 24, наричали са ме много пъти висококачествена и интелигентна, и за мен техните думи съм си ги запазила завинаги. Учили са ме да слушам позитивните хора които казват хубави работи :p

Някакъв дришлю където само секс му е в главата и тревица, ще ме учи аз каква съм :D Хахаха! Добра шегичка! Я първо си вдигни гащите и си удари едно шамарче хубаво да ти се завие свят че да си избиеш бръмбарите от главата!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 85fd671d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   24,много грешно избра да си показваш простотията пред мен!Аз съм номер 19 и само за тези думи към мен без да ме познаваш и без да съм се обръщал към теб изобщо-“малоумен“,“плазмоди“,лайно“ и да наричаш моята жена “курва" само за това мога да те осъдя ,а и за по малко в моята държава в която живея,ясно ли ти е тъпанар?Тук си анонимен и много си позволяваш да говориш защото не си пред мен,но иначе бих ти обърнал захапката и щеше и да ми плащаш за това!Такива уроди долнопробни като теб не би трябвало да съществуват,ходи се скрий откъдето си излязъл,защото е ясно,че не е от правилната дупка!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 43b4c64a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Тази недоклатената авторка вече съвсем се запени от злоба.
Модераторе, защо ѝ пускаш истеричните излияния? Или наистина тя си ги пуска сама?

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8924de47b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Корена на проблема е, че се навъдиха сред мъжете прекалено много п*ткопоклонници, които са готови на всякаква гавра с мъжкото достойнство само и само да имат жена до себе си и да оставят поколение. Обаче какво поколение оставя след себе си, или син латентен педерас, или дъщеря к*рва. Защото във времето е доказано, че най-правилното възпитание и най-здравите индивиди излизат именно от патриархални семейства. Я погледнете сега младото поколени на възраст между 18-25г. Мъжете масово по козметици, обескосмени, скубат си веждите, жените вече минали през креватите на всички боклуци в града, иначе ако ги хванеш за някаква работа и на две магарета сламата не могат да разделят.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Нали знаете, няма по- мразен човек от онзи, който говори истината, хахахахах!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ce3697b6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Дали жената ще бъде прислуга или мъжът ще бъде касичка зависи и от двамата партньори и това как са се разбрали. Като не искаш да си слугиня просто не бъди такава - лесно, нали? Или предпочиташ да се изживяваш като жертва от рода: "Горката аз, не искам да съм слугиня, ама той ме принуждава". Има жени, на които им е приятно да прислужват на мъжа си и той да ги издържа: ти нямаш право да се бъркаш в техните отношения, на тях така им харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b6a00651ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Жената винаги Е била родена да бъде прислуга и винаги ЩЕ бъде, защото е жена!!! Жената е само за ебане и разплод и затова е по-низшият пол. Мъжът е по-висшият пол и заслужава като се върне претрепан от цял ден тежка работа, да му нарежеш салатка, да му сложиш мезенце, да му сипеш ракийка, да му пуснеш мача, да не му пилиш и да не му мрънкаш на главата, за да може да релаксира и да му е приятно! А след това ще те тръшне на леглото и няма не искам -ще те мандръса толкова яко че чак акъла ти ще мръдне, и няма и да си помислиш за тия простотии, дето ги ръсиш тук! "Ощастливената" кокошка е най-щастливата кокошка!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5ab8535922
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Наистина ли си мислиш, че всичко живо, което е от мъжки пол, е пълен боклук? Нямам представа с колко мъже си била, но явно не си имала връзка с мъж, който е истински свестен. Наистина ли мислиш, че всички мъже изневеряват, обиждат, използват, не работят, държат се отвратително? Какви са ти критериите по които харесваш някого и му позволяваш да ти е интимен приятел? Как го избираш? Ако е отракан, нагъл, надут, с напълно непокрито самочувствие, брутален, такива ли харесваш? Човек, който се интересува само от чалга, футбол и коли? И само не ми казвай, че в началото не е бил такъв задник, който описваш! Безпардонният мъж крещи, че е такъв. Ако търси скандал с други, ще има такъв след време и с теб. Престанете да харесвате боклуци и след това да се жалвате от тях! Но ти не можеш да забележиш свестните мъже, защото според теб са задръстени, смотани, непробивни нали? Тях няма да ги намериш на дискотека или в заведение, защото те ходят там рядко. Такива мъже можеш да намериш на работното им място. От такъв мъж можеш да очакваш постоянно добро отношение, уважение, обич, любов, нежност. Възможно е да не може да танцува, да не е център на внимание, но няма да те е страх, че ще ти изневери, обиди и бързо да се изпари при първата трудност. Избираш неподходящи партьори и после мислиш, че всички мъже не струват. Имаш ли предства, че може да живееш с мъж, с когото не се карате? Че ще иска да те прегръща, целува, люби, без да те натоварва психически? Че няма да имаш търпение да се прибереш, за да го видиш, говориш, докоснеш? Че този мъж ще се интересува първо да задоволи теб, а след това себе си? Плакала ли си от любов? Но не заради потъпкани чувства, а от много силна любов? Едва ли. Всичко описано дотук съществува и само от теб зависи, то да стане наистина. Просто трябва да спреш да харесваш лоши момчета. Напълно съзнавам, че това няма как да стане.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e8be10e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Номер 32, ако ти мислиш, че съм визирала всички мъже като такива... То явно не си прочел правилно поста и го гледаш през някакъв личен гняв. От там нататък нямам нищо какво повече да коментирам.
Всичко най-добро!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b2c9ae0013
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Откак свят светува мъжа е доминирал над жената и така трябва да бъде, защото природата, Бог и всичко натурално земно и неземно така е проектирало човешкия род жената да бъде изцяло отдадена на мъжа си, което включва и да му е прислужница разбира се. Друг е върпоса, че последно време много се изродиха взаимоотношенията мъж-жена и не само и в много западнали-западни държави всичко е сбъркано и по-зле ще става докато не дойдат пак времената, в които жените ще имат страхопочитание от мъжете си и ще ги уважават и подкрепят, а мъжете ще са истински мъже на място, а не пу*копоклонници. Радвам се, че в България тази западна пропаганда и изкривена мода мъжете да са чехльовци не минава при всички мъже както е в запада, там над 90% от мъжете са такива с обратни резби и пу*ьовци и следователно жените им изневеряват с негри, араби и т.н.








Чингис Хан

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker