Обичам 17 години по-възрастен от мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам 17 години по-възрастен от мен...
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1613 пъти
Да, имаме 17 години разлика. На 23 съм. Но това не е важното. В началото ми се струваше странна разликата, защото никога не съм харесвала някого с повече от 5 години разлика. Но и никога не съм обичала повече от сега. Мислех и още мисля, че е човекът за мен.
Проблемът е, че той се раздели с мен внезапно, ден след като ми каза, че ме обича. Как е възможно въобще? После каза, че е голям глупак и се събрахме отново... И пак се разделихме след съвсем леко скарване. Опитах се да оправя нещата, но като че ли в него нямаше никакво желание. Твърди, че не ме е излъгал и има чувства към мен, но те не са от значение и имаме различия, заради разликата в годините. На различни етапи от живота сме и на него му трябвала по-улегнала жена. Няколко месеца след раздялата, не мога да го преживея и това е. Няма ден, в който да не плача за него. Никога не съм страдала толкова за мъж. Просто ми се иска болката да изчезне вече. Проблемът е, че продължаваме да си общуваме и то всеки ден. Пишем си, говорим си с часове. Не сме се карали никога след раздялата. Той сам ме търси, не само аз. Пробвали сме да спрем контакт, за мое добро. Но се връщам към него. Продължава да се държи супер загрижено, да ми помага винаги, когато имам нужда. От различни градове сме, но ходя при него да се виждаме понякога. Знам какво ще си помислите, но не - не му е за секса. Тъй като сам ме е отблъсквал много пъти и не е искал да се виждаме или ако се видим да е без секс, защото не иска да ме използва. И да, виждали сме се без да правим нищо. Идвал е и при мен да ме види, когато бяхме решили да прекъснем отношения. Не се вижда с други, в това съм сигурна, защото по цял ден общуваме. Когато го питам, ми казва, че няма интерес към друга и не си търси. Показва и лека ревност, на която няма право по принцип, затова я прикрива.
Въпросът ми е, възможно ли да ме обича и да има чувства към мен? Или съм му някакъв отдушник за проблеми?
И защо не иска да е с мен, след като очевидно му е приятно да общуваме, приятели сме и го привличам също доста? Наистина ли може да се води от разума и да не е с мен, защото смята, че нямаме бъдеще заедно? Също така, ако проблемът е, че иска да има дете, ( в което не съм сигурна) аз умишлено съм му правила някакви намеци относно това, за да види, че бих родила от него някой ден, ако сме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: a0bf8d8066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Той вижда ,че разликата не е малка ,а както знаеш в Бг на такива връзки се гледа с друго око,може да го притеснява мнението на родителите му дори ,приятелите .....,но всичко зависи от него

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9c632c728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Той е сдухан чичо на 40-41, ти си на 23. Класика.
Ползва те за секс. Ужким се връща за теб, за да опипа почвата, за да ти замаже очите колко изгаря от любов, а реално го връща младото ти тяло. Играе си mind games. Понеже си млада и наивна си мислиш, че няма друга, защото по цял ден общувате. Как- пишейки, нали? Може да ти пише и след час-два да хукне с друга. Може тя да е с него и той отвреме на време да драсва някой ред. Пък и няма комуникация 24 часа в денонощието. Чатове през няколко часа не са цял ден общуване. Загрижен бил. Ами ти реално може да си му дъщеря. Пък и проверява дали си нямаш младо гадже.
Искал дете. Къде е спал досега?
Остави ги тия изхабени от живота чичовци. Хвани си някой до към 30 и ще се родиш. С този какъв живот те чака?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 394d0c36ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Послушай номер 2! Пиша го като мъж, който е на 41 години. Но, не защото мъжете над 40 години са сдухани, или поради разликата в годините ви (имал съм връзка с 15-години по-млада от мен и годините не са били пречка), а защото точно ТОЗИ тип, който очевидно те върти на шиш, виждайки колко си лековерна, е долнопробен и изпечен хитрец, който те използва за чукане и за галене на самолюбието си (ако приемем, че тази история е истинска, а не поредната измислена). Това, че тук-там сте имали по някоя среща, без да те опъне, е по-скоро с цел да замаже очите ти, че уж много те обича. При вас няма любов! Нито ти го обичаш, нито той теб! Ти просто отчаяно си хлътнала не по него, а по представата си за него, която е много изкривена и няма нищо общо с това какъв е той по нрав. Той също не те обича, но обича да те опъва и да гледа как си умствено зависима от него и му играеш по свирката. У теб има чувство на неудовлетвореност и липса на стойност като човек, породени от страх от отхвърляне. Той затова и ти върти номерата с това, че уж той не те искал, пък после снизходително ти "позволява" да го търсиш и да общувате от разстояние, плюс по някое и друго изчукване отвреме-навреме, когато си му удобна и другата, за която ти не подозираш, не е около него да му пуска. Как някой ти показва, че истински те обича? Като прави всичко възможно да живеете заедно, като носи усмивка на лицето ти с грижовното си отношение 25 часа в денонощието (не с подаръче дрънкулка или с посещение на ресторант), като е редом до теб в трудни моменти, като не те държи на разстояние от себе си!

Насочи се към отговорен, уважителен, умствено надраснал детството си и владеещ поведението си мъж, чиято дума на две не става и постъпките му са постоянни във времето! Не да се отмята на втория ден, не да те употребява, не с действията си да те кара да плачеш и да чувстваш тревоги! Нямат значение толкова годините, колкото самото отношение на двама души един към друг! Липсва ли уважение, всичко останало губи смисъл и рано или късно ще се разпадне.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bfb96dfda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: 27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 92012a772c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Търсел "улегнала жена", а поведението му на 20 годишен. И то няма как да беше друго яче, щом си луднала по него, явно е на твоят акъл. Аз лично не виждам смисъл в подобна връзка, не само разликата в годините ви е голяма, но и той е остарял само на години. Подобни "драми" можеш да разиграваш и с някой около твоята възраст, да не е тотална загуба на време за теб...

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: faa486a91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До номер 2 - не общуваме само писмено, говорим си с часове... Винаги звъни след работа. Не виждам кога ще намери време да се види с друга. Може и да има намерения, не знам. Може и аз да го устройвам за момента. Но сам ми е казвал много пъти, че ще е най-добре и за двама ни и най-вече за мен - да не се виждаме. Ако му беше за секса, при всеки удобен момент щеше да ме вика за това. И нямаше да се вижда с мен, дори когато не мога да правя секс. Не знам какво да си мисля и аз вече... Не си харесвам "изхабени от живота чичковци", харесвам него само. Така се получи. Нещо супер неочаквано и съсипващо за мен. Срина ме тотално. Наистина си представях живота с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1daef89c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мъжете на тази възраст започват да усещат, че излизат от играта. Нито е всъстояние да ти надмогне сексуално, нито емоционално.
Той ясно си дава сметка докъде ще стигнете, че ако сега те накара да родиш, след 3-4 години ще започнеш да се заглеждаш по други, защото той няма да може те задоволи.
На теб и сега ти се живее, излиза ти се в компании, а на човекът вече му се стои повече вкъщи.
Ревеш, защото се чувстваш отхвърлена, но не е така.
Този мъж наистина те харесва, но разсъждава трезво и си дава сметка, че общото ви бъдеще няма да е розово.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1daef89c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мъжете на тази възраст започват да усещат, че излизат от играта. Нито е в състояние да ти насмогне сексуално, нито емоционално.
Той ясно си дава сметка докъде ще стигнете, че ако сега те накара да родиш, след 3-4 години ще започнеш да се заглеждаш по други, защото той няма да може те задоволи.
На теб и сега ти се живее, излиза ти се в компании, а на човекът вече му се стои повече вкъщи.
Ревеш, защото се чувстваш отхвърлена, но не е така.
Този мъж наистина те харесва, но разсъждава трезво и си дава сметка, че общото ви бъдеще няма да е розово.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88ad635a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз съм в момента на 24, мъжа ми е на 40. Разликата ни е 16г.
Абсолютно отговорен човек, живеем от 5 години заедно и имаме дъщеря на 4годинки родих на 20г и не съжалявам. Ако и двамата се искате и виждаш, че е стабилен.. не те използва за секс иска семейство борете се за връзката си. Най-голямата грешка е ако се разделите заради хората и ще съжалявате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9c632c728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6 от 2
Не виждаш кога ще намери друга. Млада си още. Мъжете са страшно хитри, страшно подмолни, страшно изобретателни. Днес ти се хили, мазни, утре ще го хванеш на калъп. Винаги може да си намери друга- работното време, разговорите по телефона не са никакъв критерий. С някой и да живееш, пак може да има любовница. Просто си малка и гледаш розово на живота и отношенията мъж- жена.
Няма мъж, който ще общува с теб и да не иска секс. Може да не е всеки ден, да не сте като зайци, но няма как мъж на 40 да се мотка с 20 годишна заради ума и. Всичко е заради тялото ти и това, че си наивна. Номерцата му не биха минали при жени на неговата възраст. Това е жестоката истина. Ако беше читав, щеше да те остави на мира.
Родителите ти знаят ли за него, приятелите ти? Теб някой познава ли те? Или си развлечение за час-два? Можеш ли да разчаташ на нещо за него, дори и нещо малко? Помагал ли ти е? Не финансово, а като човек? Ама не да ти звънка, да ти се лигави , а да е човек на място? Отговори си на тези въпроси и ще разбереш сама колко е безсперспективна връзката ви.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf19d196f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към авторката: Искам да те попитам! Наистина ли обичаш този мъж и държиш на него? Ако е наистина така, тогава му го признае и ДИРЕКТНО попитай какво мисли по този въпрос. Без да заобикаляш. Вярно е, че разликата е много голяма, това е абсолютен факт и той явно е напълно ясно с това и не предприема нещо, защото мисли, че може да ти е в тежест (разлика в приоритетите в живота сега), но ако не бъркаш любов със само физическо привличане (с*кс), тогава настоявай за това. Може пък нещата да се получат, ако го искате и двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: db3b7c1687
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и като станеш на 33 - в разцвета на силите си бих казал, а той ще е на 50 и откъде да си сигурна - може да почне да му умира самолета.
Кво ше правиш?
от 33 до 40 години има много време ... а казват, че жените на 40 години влизат в нещо като втори пубертет. Много им се прави секс тогава - но твоя ще е на 57, кажи го 60.
Какво ще правиш??
Ако ще да е такъв, че да ти помага в живота и да те разбира - ок.

Но за секс - забрави. Като удари 50 и го видиш сутрин да си чете вестника с очила с черна рамка, ше се замислиш дали си е заслужавало някога (навремето) да го взимаш.
Докато твои приятелки, наборки, за закуска ще успокояват сутрешната ерекция на мъжете си, които са с до 2-3 години по-големи от тях (35-36г.)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf19d196f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам въпрос към авторката: Как така постоянно се отбягвате? Ако годините са ви толкова, то тогава е разбираемо защо той отбягва да предприеме нещо. Наясно е, че приоритетите ви в живота са различни. Той може да иска и деца, ти също, но сега например сигурно ти се живее, той едва ли иска да е перфектния такъв, който да ходи навсякъде по заведения и дискотеки. Просто не иска да ти е бреме, но, ако изясните ситуацията и имате сходни представи за бъдещето и двамата, тогава тази бариера може да бъде свалена. Ако се обичате и двамата, тогава това може да ви събере с различните ви респ характери и мироглед към живота!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c52c1d73fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хората са различни...и наистина само възрастта не е критерий. С моя мъж примерно, също имаме голяма разлика в годините,но ето,той си пада повече по купони,веселба,приятели..Докато аз съм си по домошар,винаги съм си била такава..И като млада.А той с 18 години е по-голям от мен.До характер и темперамент си е.
Но и сме доста по-големи и живеем заедно почти 20 г. , с деца.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bdce620fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 10 от авторката:
Помагал ми е по всякакъв начин и продължава да го прави без да искам нищо. Финансово, емоционално, нематериални услуги. Винаги е насреща и сам ми каза, че не иска да се блокираме и да спрем да общуваме, защото иска ако имам нужда от него, да е на линия. Имам му пълно доверие, знае неща за мен, които никой друг не знае и знам, че винаги ще ми помага. Твърди, че иска да е сам и не си търси друга.
Също ми обяснява, че още има чувства към мен. Но какво чувства и аз не знам. Близките ми знаят за ситуацията и според тях той ме манипулира.
До 11:
Да, наистина го обичам. Не ми се е случвало да обичам някого така. И с разум и със сърце. Всъщност мисля, че никога не съм обичала досега. Въобразявала съм си... Прекалено лесно ги забравих другите. За него страдам вече месеци. Не мога да си представя, че няма да общувам повече с него. Дори без секс, просто искам да имам комуникация с него.
12: Относно секса - мисля, че либидото няма общо с годините. Той е доста активен. Не смятам, че ще се промени това, а и да се промени не ми пука. Искам да съм си с него.
13: Това със заведенията и дискотеките си го има като проблем може би. Аз не ходя всеки ден, но отвреме навреме имам нужда от такова забавление. Обаче нямам против да си ходя сама, ако той не иска. Явно смята, че ще му правя проблеми в бъдеще.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c632c728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15, авторке, близките ти са напълно прави. Помагал ти. Ами може преспокойно да ти е баща, на подходящите години е. За него си като лапе, което го кара да се чувства млад. Странно ми е как се мятате на 40-50 годишни, после искате да създавате семейства с връстници и ставате примерни жени?
Какви са отношенията с баща ти? Или търсиш това, което той ти дава у мъжете като отношение, или компенсираш липсата му.
Това са ти най-хубавите години, ти ще ги прекараш с чичо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b51f3905ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 3
Тази история не е истинска, а поредната измислица.
До всички жени,
които казват, че на 42,43 години мъжете вече не ги бива сексуално или желанието им за секс е много намаляло. Тези жени които мислят така ви уверявам, че причината е във вас, а не в мъжете, защото вие сте тези които сте се занемарили. Аз в момента имам връзка с една филипинка на 43 години, а аз съм на 63 години и винаги като правим секс ми казва ти си MALIBUG на тяхния ТАГАЛОГ език. Питах я какво означава тази дума, а тя ми казва, че съм много HORNY на английски жаргон. Вие жени да имате много здраве, че мъжа на 40 г. или малко след 40 г. сексуално не го бивал. Причината е във вас, а не в нас. Ясно ли е.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c632c728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, добре, дядо. Тая по-младата филипинка сигурно се плющи с още по-млади , ама забаламосва пенсионера, защото и снася пари. Наивни ставате с възрастта, наивни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 81813c50c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 17 от авторката:
Какво те кара да мислиш, че историята не е истинска??? Невъзможно е да се влюбя в 40 годишен? Да, по принцип и аз мислех, че е невъзможно, но ето на. Не съм го искала, просто се случи.
До 16: Значи не съм примерна, само защото съм се влюбила в по-възрастен от мен? Не схващам логиката ти. Винаги съм харесвала връстници или такива с малка разлика. Но този човек успя да ме спечели. Доста по-младолик е, никой не му дава тези години. Дори аз в началото мислех, че е около 30 и после бях шокирана, но не съм питала веднага за годините, не съм го мислила, гледах други неща в него... Но не мисля, че годините са от значение. Има много успешни такива връзки. Просто на мен не ми провървя.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c632c728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19 от 16
Ами не е много примерна 20-годишна жена, която си похожда с чичовци, после си сяда на задните части и иска да ражда от връстници. Ще вкара някой невинен мъж в заблуждение.
Младолик не значи млад. Просто явно не се е сбръчкал още , или не се е прошарил още. Ако е някой заклет ерген, работите са ясни
. Явно имаш и daddy issues.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b133e725a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторке не ги слушай тези животни комплексари и тесногръди душици
Познавам жени които са били с по млади мъже. След не дълго време ревът за по възрастен. Годините не са важни. Тези врели не кипели че на 40 на жената много и се искало са пълни глупости. Познвам жени на 40 дори и не мислят за това. Добре поддържан мъж може да те чука, като 30 годишен. За щастие или нещастие познавам жена на 42 с мъж на 60 и ми е казвала че здраво я чука. Но проблема е че не могат да намерят общ език. Ако се разбирате и обичате бъдете заедно. Това по важно от всичко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker