Едно от децата ми не е мое - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едно от децата ми не е мое
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1363 пъти
Разбрах преди няколко дена. "Моята" дъщеричка, момичето на тати, принцесата ми, не е мое дете. Жена ми ме е лъгала 7 години.

Започнах да се съмнявам преди две години. Реших да направя един тест за бащинство. Седмица по - късно....БАМ. Дойдоха резултатите и дъщеря ми не е мое дете. Жена ми ми е изневерявала. Даже не знам как да се чувствам. Не искам да си го изкарвам на детето - то не е виновно. Не искам и синът ми да мрази сестра си. Той е в предпубертетна възраст и това ще го срине психически и ще му повлияе зле. Но е абсурд да продължа да съм женен за тази жена. 13 години брак отидоха на вятъра.

Сега седя и пия. Само това ми остана. Всеки път, когато момиченцето ми каже "тате" и нещо в мен се пречупва и сърцето ми се пръска на хиляди парчета. Чудя се какво да правя. Никой не знае освен мен и най - добрият ми приятел. Плаках пред него. Плаках като малко дете, защото 7 години си мислих, че това малко момиченце ще ми донесе толкова радост, а то какво се оказа? Че ми разби сърцето. Само защото жена ми не може да си държи краката затворени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: bc2cb5562e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Съжалявам!

Със сигурност не си единственият такъв случай. Лично съм чувал за такъв. Общо взето няма какво да направиш, освен да напуснеш "жена си". Да седиш заради децата при нея и да се правиш, че нищо няма, не си е работа. Ще се разболееш така. Постави край и карай напред.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 582c0b8b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Покажи й теста и й кажи, че искаш да знаеш истината.Има и някои редки случаи на разменени деца в болницата или на сбъркано инвитро. Ако жена ти дори при вида на теста твърди, че никога не ти е изневрявала, трябва да направите ДНК тест за майчинство, за нея и детето.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bfd51b9468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   подкрепям 1.
за съжаление няма какво да направиш. много е лошо това и сърцераздирателно. с децата трябва максимално да се култивират отношенията, но тази жена не заслужава вече твоето уважение, за съжаление. надявам се да съумееш да излееш максимално мирно от тези отношения. оставането не е вариант, ако ще се чувстваш зле.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e5c9194efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Първо се съвземи и заведи децата при бабите и дядовците за няколко дни . После се консултирай с адвокат за това какви са ти възможните опции и накрая седни с жена ти и й кажи че знаеш . Не й давай много информация но й кажи че знаеш че детето не е твое и сега й е шанса да признае всичко . Ако не го направи : развод и ще кажеш на цялото семейство . Изборът е неин . Кажи й да не лъже защото знаеш достатъчно но искаш да чуеш всичко от нейната уста . Запиши разговора и гледай да не се издаваш . След това се разведи . Нямаш бъдеще с нея . Съжалявам авторе .

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f864261a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ееее...айде сега...Дъщеря ти ти си я отгледал. На кой очакваш да казва "Тати"?
Аз съм отгледан от втория си баща. Беше чудесен баща и когато пораснах, ми беше добър приятел.
Знаеш ли кога разбрах, че не ми е биологичен такъв? На 25.
Ми нищо не се срина. Когато почина преди 13 години, ми беше адски тежко. Аз друг баща нямам. Биологичния ми никой не знае къде е. Заминал е някога за Коми (тогава СССР) уж да изкарва пари и никога не се е прибрал.
Каквото станало, е било преди 7 години. Момиченцето ти е на 7 и тепърва ще има нужда от баща. Не в биологичния смисъл. Пък и ти...на кой друг ще си баща, освен на децата, които си отгледал?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 15dd71f704
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Детето пак си е твое, ти си я отгледал, все едно си я осиновил.

Жена ти обаче - по-добре я разкарай.
И ти имаш право на щастие и да си намериш някоя, която те обича. И спри да пиеш - това сериозно - нов живот е пред теб, последното което искаш сега са здравословни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8371605135
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Трудно е но бъди благороден. Тръгнеш ли си- ще бъде мъка най- вече за децата. Между теб и жена ти- стомната е на парчета, а тежкия разговор е неизбежен. Изговорете лъжата и знай, че има прошка, ако си силен да я дадеш. Пазете децата- не ги стресирайте- особено момиченцето, няма да го понесе. Сигурен съм, че те обича истински, невинно по детски защото ТИ си нейния татко в съзнанието!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e7f082cbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За мен това е най-голямото престъпление в едни отношения - генетичната измама. Вярно е, че детето няма никаква вина, а в женската глава винаги е важно детето - те гледат на мъжа като на необходимия нещастник, който да носи и помага в отглеждането. Затова и ще чуеш думите “Бащи много - майката е една“ само от жени. Според мен не можеш да останеш в този брак. Аз бих се развел, като обясня на детето, че го обичам, но вече не обичам майка му, и че като порасне тя ще му обясни защо сме се развели. Общо взето ситуацията ти е такава, че каквото и решение да вземеш, ще има наранени. Ти си решаваш кое е по приемливо за теб - да живееш с такава жена в името на детето или да се разделите, а с времето с детето да изградите някакави отношения, които са приемливи и за двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d33b10e791
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много мъже са в тази позиция, независимо дали знаят или не.
Пичове, записвайте си. Гледайте ги какви са жените и много му мислете, за коя се жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d33b10e791
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много мъже са в тази позиция, независимо дали знаят или не.
Пичове, записвайте си. Гледайте ги какви са жените и много му мислете, за коя се жените.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a28edee4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Вземи си сина и се разделете. Ще си намериш нова, верна жена и ще имаш дори още деца. Това е, ако егото ти не позволява да преглътнеш и да продължиш напред. Човешко е да се прощава, а детето вече го обичаш като свое. В крайна сметка е по-важно кой ще го отгледа и възпита това дете, а не кой е биологичния баща, който може дори да не знае. Аз лично бих обяснил на детето за своето решение честно и отрито, независимо какво е то и как ще се продължи напред. А алкохолът само влошава нещата, не помага. По-добре иди тичай, ден, два, три, но ще се почувстваш по-добре, ще премислиш нещата и ще вземеш трезво решение!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 426fed62c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересно ми е да си каже мнението в тази тема онзи, дето все плямпа за арабите...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f1b2a760b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторе, докато не излезеш на чисто, не ѝ кажеш, че знаеш и не ѝ поискаш обяснение (но на трезва глава, със спокоен тон и цивилизовано) няма да стане. Само ще се измъчваш, ще се пропиеш , а жена ти тогава пак може да тръгне с друг. И каквато е опитна лъжкиня и безскрупулна (щом си е позволила да роди от друг и да те лъже с години), ще ти почерни живота съвсем. Семейството ти никога няма да бъде щастливо, децата ще го усетят и също ще страдат. Истината е по-добра от най-мазната лъжа. И да ѝ простиш, евентуално, няма да забравиш никога, счупеното ново не става. Посъветвай се с адвокат, спри пиенето първо. Ако се разведеш си вземи сина при теб, няма да си сам. На един познат му се случи същото като на теб и се разведе, не плащаше и издръжка на детето, след като теста доказа, че не е негово.
Тези, които ти дават съвет да ѝ простиш, не са гледали чуждо дете
, лъгани с години. Едно е да осиновиш, тогава това е твой ИЗБОР, съвсем друго е да те мамят .

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 51a9f00970
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   А, да, ти си мъж, а мъжката природа не допуска грижа за чуждо поколение. Ще си позволя да те посъветвам, понеже не знаеш какъв точно е бил случая- да постъпиш благородно, както ще е добре за всички- дръж тайната за себе си, не ти трябва да знаеш подробности, повярвай- няма да ти олекне, не разваляй семейството си и прави децата си също нещастни. Направи нещо в името на другите, независимо, че ти е трудно. На лошото отвърни с добро, бъди добър мъж и баща, не допускай и ти същата грешка. И спри алкохола. Желая ти много сила и мъдрост.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 26697f5389
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Кошмар, просто кошмар...

* бъди силен, предстоят ти тежки месеци!
* спри да пиеш, да ти е бистра главата!
* помисли и планирай всичко, преди да започнеш да действаш!
* с тази жена нямаш бъдеще, не живей с нея. Ако се опитваш да я търпиш - ще избухнеш и ще стане по-лошо
* има малка вероятност за грешка в АГ-то. Ако не е копие на майка си, направи и тест за майчинство

Когато дойде момента да действаш - децата на село или другаде за седмица. Нищо, че ще пропуснат една седмица училище.

Не влизай в капана:"Не казвай на децата, ще го понесат тежко!" Да, ще го понесат тежко. Да, ще е добре да не разбират, НО - ако не разберат и останат при майка си, тя всеки ден, ВСЕКИ ден, ще говори срещу теб, и те ще те намразят. Единствено, ако си вземеш сина при теб, тогава може за някоя-друга година, да не му казваш.

Очаквай удари под кръста, и то - много! Жена-кукувица, дето ти е подхвърлла чуждо дете, е способна на много мизерии. Планирай и
парите, и децата, как ще ги делите. И биячи ще търси, и адвокати, и връзки, и медицинско че си я бил. След като свалите картите - НЕ живей с нея под един покрив. Грозно ще е, съжелявам.

Най-добре планирай всичко добре, с адвокат, и после - само през адвоката, да не се побъркаш при развода.

Късмет, и да си силен!

Тр.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 72460c9010
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нищо ново. Имам двама приятели, които са ми споделяли, че имат деца от други омъжени жени, без бащите им да подозират. Израстнаха пред очите ми в редовни семейства, само дето приличат на биологичните си бащи.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: abc243a7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Преди година имаше една тема затова, че омъжените жени все повече раждат деца от други мъже, не от собствените си съпрузи. Та тогава жените като скочиха не било вярно...Да, ама не! Напълно съм убеден, че ако се направи изследване ще се види, че бащите на децата на поне на 30 % от двойките не са им биологични. Имам двама приятели, които си направиха тестове за бащинство след изневери от страна на жените им, ами вторите им деца не са техни. Това е, хайде жени се, де!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0685024594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За детето ти си тате, а за теб също не би трябвало да се промени че, тя е твоята принцеса. Предполагам Че, всичките тези години си обичал именно нея, а не предполагаемата генетична "обвързаност".
Жена ти...там вече е друго! Такова предателство не се прощава! Но детето не е виновно за нищо.
Не искам да влизам в подробности, но познавам семейство в което едното дете не е от бащата. Останаха заедно, но беше ад за всички- мъжът се пропи, започна да малтретира жената, по- лошото е че, започна да малтретиране и детето от другия мъж.
А преди бяха от тези семейства за "пример".
"Чуждото дете" избяга от в къщи веднага щом навърши пълнолетие и не иска да види никой от двамата. Наскоро (миналата година) се наложи спешна сърдечна операция на мъжът. Жена му потърси точно малтретираното, отхвърлено "чуждо" дете за икономическа помощ. Въпросното "дете" (вече възрастен човек със собствено семейство) даде голяма сума безвъзмездно, но изрично каза че, не иска да се виждат...
А собствените му деца дори не отидоха на свиждане...за тях той си остана "пияндето насилник".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 84e10c3651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това е много долна постъпка и много съжелявам, че се е случило. Детето няма вина в цялата ситуация и ще му е трудно да разбере промяната в поведението ти.
Моят съвет е да си вземеш време, далеч от всички, само със себе си, да се опиташ да погледнеш ситуацията от страни и да решиш как да действаш. Опитай се да преработиш травмата, а не да я подтискаш. Постави себе си на първо място, защото щастливия родител е добър родител!

Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker