Любов като по филмите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов като по филмите
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 884 пъти
Вярвате ли в любовта, като по филмите? Това е въпросът ми.
Аз съм момиче на 19 и почти нищо не съм видяла още, но до ден днешен си мечтая за такава разстърсваща любов.
Връстничките ми се запознават с някой пич в инстаграм, излязат 2, 3 пъти, зарибяват се и тръгват. Честно казано това ме плаши, не искам нищо подобно да ми се случва, толкова ми е скучна и монотонна цялата идея за любов в днешно време. Искам нещо по - специално някой ден.
Изживявали ли сте нещо подобно? Нещо наистина истинско и вярвате ли в така наречената “епична” любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 54bcf34282
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   А ти мислиш ли, че баба ти и дядо ти, които са заедно 50 г. всеки един момент са се обичали като по филмите? Любов си трябва, но не е казано да е чак като по филмите и да и се придава прекалено голяма важност. Важно е да има взаимност, подкрепа, уважение, общи цели, желание да са партньори и в живота. Това са постоянните неща. Любовта може и да я няма чак толкова в някой момент, но това не е важно. Сега малко се разлюбили, тръпката свършила и айде развод. То първо че тръпката не е любов, второ че любовта макар и да има значение, не трябва да е на пиедестал.

Разбира се, това не означава, че човека не трябва да е специален и че трябва да излизаш с всеки втори. Просто трябва правилно да си подбереш критериите и приоритетите, ако искаш да избереш правилния човек за дълъг и щастлив брак.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d31de3cb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Този тип любов, за който си мечтаеш, е предимно идеализиране на другия, като си и затваряш очите за недостатъците му. Романтични личности или интроверти често се влюбват по такъв начин. Един човек със свръхреалистичен или критичен светоглед не би могъл да изпита подобна любов.

Истинската любов, която те съветвам да търсиш, е от друг тип - хармония с другия, споделени ценности, интереси и прочие.

Има още един тип любов, където напълно противоположни типове характер се привличат, но там нещата доста трудно се стабилизират в дългосрочен план при повечето хора.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 643f981a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Романтиката е нещо приятно, но си е утопия. Който вярва, че има вечна любов, просто греши. Ти си все още дете, явно формирано в консервативно семейство. Това съществува само в романите и филмите. Реалността е различна. Там действа химията, разума и осъзнаването. Ако се подадеш на чувствата си в романтичен стил си загубена кауза! Човек може да обича, да уважава, да оценява, да е фидел и точен, но само с такъв като него. А това не е романтика. Живота е комплекс от осъзнаване и разум, логично мислене и анализ. Останалото е заблуда и ни кара да страдаме, дори да стигаме до самоубийство.
Ан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b81bd38ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма такава, само в книгите и на екрана. Реалността е съвсем друга- срещаш се с някой месеци-години, късате си взаимно нервите, може и изневерка някоя и така. Уж правите секс, а на много двойки им куца комуникацията. Масово не споделят, срам ги е да си говорят. Споделат с дружки, в нета, но не и с конкретния човек. Брак е мъчно да се случи, повечето по незнайни причини не се женят. Дали заради скръндзалъка на мъжа, дали заради модерните убеждения , че един подпис нищо не значи и така. Иначе си правят 2-3 деца, а мама и тати се водят съжителстващи, като съквартиранти.
Във филмите всеки се бори за любовта си, къде физически, къде иначе. В реалността при първите проблеми се разделят или паралелно са с други.
Филмите са илюзорни и там всичко е възможно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker