Срещи след 30 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещи след 30
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1808 пъти
Здравейте, дайте идеи как да си увеличим срещите и социалните кръгове. Мъж на около 30 съм и искам да си увелича социалния кръг, за да може да имам повече срещи с жени. Вие какви неща правите за да си увеличите жените около вас. Наистина след 30 е трудно и социалния кръг намалява и срещите с жени стават по-малко.
Питам най-вече мъжете, понеже ми липсва жена и искам да излизам по срещи, все пак за да се чувстваме пълноценни мъже. И според вас възможен ли е успехът с жените да е голям колкото когато сме били на 20 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3a492889f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Размера на социалния ти кръг е правопропорционален на размера на оная ти работа - теорема на Питагор на жена му ...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ef0bf0a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   "дайте идеи как да си увеличим срещите и социалните кръгове"

Навремето четох едно социологическо проучване, в което участниците даваха на социолозите да им следят позицията с GPS-а от телефоните им. Накратко, минат ли студентските години, навиците и дневната рутина пускат корени: до офиса, до магазина, до кварталния бар, това горе-долу изчерпва повечето ни дестинации. И ако там не си намерил кандидат(к)и, тогава едва ли ще ги намериш утре. Решението? Посещавай други места, запиши някой курс (танци, език, спорт), смени бара, посети друг парк, все там. Идеята е да си разшириш посещаваните места.

"възможен ли е успехът с жените да е голям колкото когато сме били на 20 години"

Успехът как е дефиниран тук? За ебавки еднонощни, едва ли. Жените на по 20 са все още тийнейджърки, колкото и да се имат за зрелички. На наша позната дъщеря ѝ преди няколко месеца направи 18, вече за независима се има, но пак мама и тати дават джобните. Жените на по 30 вече гледат към хоризонта и планират бъдещето си (ако не са тотално задръстени, де). Тук вече играеш друга игра с други правила.

Играта с партньорството е икономическа: какво търсиш и какво предлагаш? Ако предлагаш търсеното от нея и тя предлага търсеното от теб, пасвате си. Ако ли не, рано или късно отборът се разпада, ако въобще потръгне. Какво искаш и какви са ти плановете? Моят съвет: разбери какво търсиш, че да го търсиш.

Ако искаш да е като модел, да има докторантура, да бачка като вол и да има пачки в банката, искай си. Такива, както с мъжете, са рядкост и освен ако не ѝ предложиш нещо сходно като нейното, само с мечтите ще си останеш.

1) Влез във форма (имаш ръце, лицеви опори прави);
2) научи се да готвиш (няма нужда да си Гордън Рамзи);
3) развивай кариерата си;
4) имай спестени пари;
5) имай шофьорска книжка (Ферари не ти е нужно, но поне ако шофираш, гледай да не е баш каруца, поддържай я);
6) махай си черните точки от носа, мий се редовно;
7) обличай се стилно (няма нужда от маркови);
8) бъди уверен;
9) не бъди мрънкало, никой не обича мрънкала.

Направиш ли тези неща, самото ти излъчване ще е вече привлекателно. И, естествено, търси партньор за теб, не търси само защото те е шубе да си сам. Жените надушват отчаянието от километри и бягат с 200 от него. Ако ще ѝ сеподпичкваш само, за да не те отебе, не си прави труда. Ако можеш сам да заживееш със себе си, тогава вече има място до теб за друг човек.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9a45b70535
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   заговаряй на улицата.
След 100 тното отрязване ставаш Бог и започва да не ти пука.
Това е най-натуралната комуникация с жени!!!!!!!
Мацките като видят че не ти дреме става хубав разговор.
Дават ти телефонче,после при късмет кафе и така по реда.
За силни хора е обаче да знаеш :)))
Защото жените могат да те сринат емоционално за отрицателно време.

Тази игра я признавам. Днес може да ти върви и да си яко в настроение, утре може да си тотално 0 и да искаш да се хвърлиш от моста от срам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0f8c48eebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Самотните жени след 30 не са наред с главата батенце. Така че не си давай зор изобщо за нешо сериозно, просто няма смисъл.
Щом са сами знапи са много объркани, с daddy issues минали са ги много пъти, още страдат по бивш от преди 10 години, който ги е заебал и най-вече ще дават зор за деца.
Не си заслужават нервите.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f40155958
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много е трудно в Пандемията според мен. Но можеш да поканиш определени жени на срещи, кафе, кино (ако имат Зелен сертификат).

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 58cbf5a69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Човек си създава комфорта сам!
Mich

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4d175e3c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И аз искам да питам същия въпрос - мъж на 35 години съм.

Най-вероятно повечето ще кажат да се запишеш на някакви курсове, танци, за да общуваш с повече и различни хора. Така ще увеличиш кръгът си на познати.

Аз имам същите проблеми, но проблема ми е че повечето време го прекарвам у дома, почти не излизам по заведения. Повечето ми запознанства в последните години и срещи с жени и т.н. са в социалните мрежи и сайтове за запознанства. Много сложно е там - повечето са фалшиви профили или жени на които им пишат стотици хиляди мъже... съответно на почти никой не отговарят. Сбъркана е работата, ама какво да се прави... Най-кофтито е, че познавам жени, които също тако мен си стоят сами, а не че не съм правил опити да се случи нещо между нас...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d1e5345537
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ходи на танци, в който се танцува по двойка -салса, бачата, суинг, танго...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 655b70510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Още като видях темата, бях убеден, че няма да се мине без "ходи на танци".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 50ce3ee6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе ти имаш проблеми със себе си и определени емоционални липси, които очакваш да бъдат запълнени от други хора, и най-вече от жената до теб. Това товари и отблъсква. Първо намери собствената си формула за щастие и тогава потърси жена с, която да го споделиш. Личното ми виждане е, че човек колкото по-малко социален кръг има толкова по-малко главоболия. Истински съжалявам хората, които не могат да бъдат сами. Често те се принуждават да влизат в токсични отношения от колкото да бъдат сами.










Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 655b70510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Чингисе хан, 10, прав си, обаче ти не си най-добрия пример и самият ти не можеш да си намериш жена като хората. А явно имаш желание, щом си способен на отчаяни мерки като купуване на калайджийки и ходене до другия край на света с цел спасяване на полу-азиатска проситутка от сутеньора и, за да се омъжи за теб. А звучиш все едно го казваш от личен опит и се даваш за пример. Няма лошо да си отчаян, просто да се уточним.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 375ce62195
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, бе явно с танците става работата ;))))
Аз на танго веднъж отидох и се пробваха да ме "заградят" една дузина чичаци (мерака умира последен). Повече не повторих.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f7a1556658
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Така е.След 30 години и з мъжете, и за жените става по-трудно да нмерят партньори. Разшири си интересите. Вземи си куче, ходи по планините, запиши се в доброволчески груп за нещо, в която им жени. Най-лесно става свалката като имате обща дейност.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 42e58ca31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Запиши се на фитнес.Алтернативата на танците,актуална от недалечното минало тук.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e972686702
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   "Запиши се на фитнес"

Хахахаха. Това е универсалния съвет в този сайт по всички проблеми. Не ти върви с жените? Запиши се на фитнес. Имаш здравословни проблеми? Запиши се на фитнес. Не си уверен? Запиши се на фитнес. Дебел си? Запиши се на фитнес. Не си успял? Запиши се на фитнес. Не изкарваш пари? Запиши се на фитнес.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 77276b6293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   По-скоро се запиши на някакъв боен спорт. Момчето по-горе очевидно няма представа какво означава да си ангажиран физически с нещо. То ти изгражда психиката, волята, дисциплинира те и в по-дългосрочен план ти повдига самочувствието чрез промяна на визията/уменията. Иначе фитнеса не знам какво толкова го хвалите... Утре като някой ви обара приятелката навън какво, ще чупите стойки с надеждата да го уплашите ли? Много по-добре е да се научиш да се биеш, когато е неизбежно за да си запазиш здравето/живота, освен това развиваш нещата, които писах по-горе. При фитнеса не може да се каже, че чак толкова си каляваш психиката и дисциплината... Бойните спортове те изграждат като личност, учат те на самозащита, издръжливост, движиш се и си здрав и способен за действия.. Фитнеса е позьорщина и при сериозен проблем бъди сигурен, че никой няма да се впечатли от това колко вдигаш на лежанка :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0f57f4bd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   4, батенце, на 30 за какво да дава зор?!?
Хайде първо да навършиш 25 и тогава да пишеш. Ако случайно ги имаш, направи така, че и на мислене да ги докарваш до толкова....

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 29a8f6817f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   А, реално за мъжете след 30 става много по-лесно, тъй като никоя жена не очаква да са девствени, смотани и инфантилни, особено ако изглеждат стабилно. Достатъчно е да имаш визия, да си симпатичен и спортен, никоя жена няма да те мисли за странен или самотен. Не така стоят нещата при самотни жени, които даже и девствеността си не ликвидират след 25. Даже мъжете дето не са правили секс, не желаят да се занимават с такива, защото знаят, че нищо не може да излезе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f76ccb9b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Вие се ебавате с фитнеса, но никак не е лошо един мъж да ходи изправен и да има самочувствие. Да спортува и да се чувства добре. Това се забелязва много, като е във форма(понеже никой не гледа външния вид, а само душата). Дори от здравословна гледна точка само, е добър съвет. Изобщо, това, че някой си представя, че "на фитнес" е равно на назобени батки и комплекси до небето, за повечето хора там никак не е така. Аз не ходя, тренирам си вкъщи, но докато ходех преди време, съм си говорил с няколко жени там, та можеше и да се случат нещата, ако съм дал малко зор. Но бях във връзка, в която все още съм си. Та, не е лош съвет, но тука няколко човека не спряха да иронизират. Да, смешно е, че едва ли не е лечение на всичките проблеми, което естствено не е, но конкретно за тези на автора е добра стъпка.
За танците какво да кажа, познавам много хора, които ходят. Мъжете главно, за да си намерят жени. Не обичам да танцувам и не бих отишъл за нищо на света, но тези, които познавам и отидоха, едно 80% ако не друго, се изпона*баха там. Грозно казано, но факт. Затова и им предлагат подобни неща.
Аз бих те посъветвал да излизаш повечко, дори ей така където има повече хора и според ситуацията, може да заговориш някоя жена. Дето се казва, дори чорапи да си купуваш, а тази вътре да е симпатяга, полафи си с нея. Някоя касиерка в магазина също ако има по-готина. Ходи и я издирвай да си при нея на каса, лафи си с нея. Естествено, не да следиш жената, но просто като минаваш, хвърляй по някой майтап, ако видиш, че откликва и така... По-натам би могло да се залафиш по-сериозно и ако я поканиш да излезете и т.н. Давам ти пример само.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker