Ограничения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ограничения
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 501 пъти
Здравейте!
Първо малко за мен, студентка съм, на 22 години, трети курс фармация. Имам приятел от 2 години, който ми е първият и единственият. Издържам се сама, като работя като сервитьорка, родителите не ми помагат.

Както си личи, ми е много трудно да съчетавам нещата, съботите и неделите работя, през останалото време съм на смени, когато не съм на университет, уча до късно и напоследък не мога да се наспивам. Приятелят ми е от друг град и аз пътувам, както и той, за да сме заедно.

Работя на минимална заплата, като бакшишите добавят около 100-150 лв към заплатата, заведението не е оборотно, пък и около пандемията съвсем намаля работата. Трудно ми е да събирам за скъпите семестри, за квартира, ток, вода, храна. Дрехи от месеци не съм си купувала.

Покрай работата ми в заведението, се запознах с една жена, която е представителка на модна агенция. Проверих я в Гугъл и наистина е тази, за която се представя. Тя ми предлага различни видове работа, някои от които се вписват в представата ми за морално- като например снимки за онлайн сайт на дрехи, който продава тениски, дънки и др. Така и други, които не смятам, че са за мен- работа в казина, снимки по бански. Предлага ми да участвам в различни конкурси. Приятелят ми обаче е твърдо против и ми каза, че ако и навия на тази на акъла- късаме. Аз му обясних, че съм съгласна само на неразголени снимки и че той може да идва с мен, защото и аз самата нямам добро мнение за хората в тези среди. Ограничава ме и в други неща, не ми дава да ходя на морето лятото за работа, защото ще съм сама и го е страх за мен. От една страна то разбирам, от друга ми трябват пари,защото ми омръзна в края на месеца да не ми стигат за храна.

Ако за моделската работа аз самата не знам дали въобще да се съгласявам, за работата на морето мисля, че е добре. Печелят се добри пари с бакшишите и ще си покрия семестрите за следващата година. Той обаче не иска и дума да се каже по този въпрос. Правилно ли е поведението му или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ef0a1822de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Насочи се към друга сфера, стига с тоя туризъм в тази пандемия. На 22 си, крайно време е да спреш да бачкаш по морето за 2-3 месеца или да се кефиш, че си сервитьорка. Търси си нещо по специалността, стажувай, ще ти е по-полезно от това да събираш бакшиши, да носиш чаши и да те зяпат. Повечето хора знаят какъв купон е по морето и явно затова напираш да ходиш.
Малко съмнителни са тези снимки. Това е несериозна работа, непостоянни доходи. Малко зрялост трябва, порасни.
Приятелят ти или е ревнив, или просто смята, че е крайно време да си намериш сериозна работа. Ти искаш да те снимат, да носиш чаши, пияни клиенти да ти правят намеци, да те има по кориците на списания и т.н. Още летиш в небето, щом това ти е смисъла на живота-сервитьорстването, сезонната работа и моделстване.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d39e084251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами за моделството е напълно прав, а за морето зависи къде и като каква ще работиш и дали ще кръшкаш, докато работиш. Така че и за там има основание да те подозира.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2d2f5ff083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като модел е по-рисково, отколкото на морето, само ще ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ccb61291e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   След трети курс ще можеш да си намериш работа в аптека, по-добре платена. Изтрай още малко, иначе за снимки с тениски за нета, защо пък да не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker