Много теми станаха за кифли и мутри - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много теми станаха за кифли и мутри
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1554 пъти
Да се изкажа и аз барем. В едни казват, че трябва да си тип мутра, за да си успешен с жените, други богат, трети да си красив, четвърти да ти знае устата и да имаш чувство за хумор (което противоречи на теорията за сериозен, мускулест, гледащ лошо и не толкова разговорлив мъж), пети да си вървежен курвар, че да може жената да се опита да победи останалите жени, шести някаква пълна утайка, че жената да има мотив да си влезе в ролята на възпитателка и вовеки да се опитва да те "проимени". И почти никоя не иска добър възпитан образован средностатически мъж с добра средностатическа работа, освен ако не се е наживяла достатъчно и не търси балък за отглеждане на деца, ако е решила, че и дошло времето за това. Да, знам, че някои жени си мислят, че искат нормален мъж, но има разлика между това, което искат и си мислят, че искат. Сигурен съм, че на повечето ще им подкосят краката, като видят Георги Илиев (ако беше жив), докато са в компанията на скормните си средностатически мъже, нищо че е оставил хиляди хора вдовици, сираци и почернени майки.

1. Има ли типаж, по който си падат по-голямата част от жените?

2. Ако не, то какви типажи жени си падат по изброените типажи мъже според вас? Ще ми е интересно да направим нещо маркетингово сегментиране и в зависимост от това какъв тип жена иска даден мъж да знае какъв да го играе. Тъй като очевидно да си естествен не помага, ако това естественото не е оценено и трябва да се правиш на някакъв, ако нямаш късмета да си роден мутра/богат/красив.

3. Подобните нискоенергийни вървежни мъже само в България ли са толкова желани? Има ли разлика във вървежността на тия типове мъже в различните държави или в цял свят жените си искат примати?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: a8f39bcb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   "There is more than one way to skin a cat", както се казва.
Всичките типове, които изброи биха могли да са успешни архиетипи. Има и още възможни даже.
Аз бих казал, че е по-важно да имаш конкретен "стил". Демек да се диференцираш по някакъв начин на пазара. Това е маркетинг похват. Не можеш да угодиш на вкусовете на всички, затова се фокусираш над определен сегмет на пазара и стилизираш "продукта" си така че да се харесва най-много на този сегмент. Буковски има стихотворение точно на тази тема:
https://www.youtube.com/watch?v=6HpgtW8tGfA

Повече от ясно е, че най-добрият вариант е да наблегнеш над стил, който ти се отдава по принцип. Ако си едър, тренираш от години боен спорт и си с доминираща физика и излъчване, няма смисъл да се правиш на Даниел Петканов. Както и обратното.
Истината е, че повечето мъже са крайно взаимнозаменяеми. Нямат грам СТИЛ, харизма, остави настрана това, че са непривлекателни, глуповати, скучни, ограничени и т.н.
Когато подхванем с някой тази тема, аз винаги ги питам един елементарен въпрос - "Аз ако съм една добре изглеждаща жена, защо трябва да си легна с теб, а не с някой друг от околните?". И познай какво, повечето забиват и не могат да отговорят, или плямпат някакви вятърничеви общи неща.

Казано иначе, ако искаш да бъдеш харесван от повече от 1-2 жени за целия си живот, трябва да имаш някакъв силен плюс в персоната си, който да пласираш. Дали ще е външност, статус, пари, лайфстайл, харизма, голям чеп, каквото там. Ама ВСЕ НЕЩО ТРЯБВА да имаш.

Та Авторе, твоите силни страни какви са?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9cb8db5dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това което не можеш да го имаш,най-много го искаш,Това е човешка черта всеки иска нещо по-добро а не поглежда себе си и това на коет о е способен,това води до нереална самооценка и грешна представа за света!!!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5509ac075d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   За да имаш неограничен успех с жените трябва да си висок, атлетичен, гений с чаровна усмивка, който има много пари и голям кур.

Всъщност дори и само много пари и голям кур са сериозна гаранция за успех.

Той иначе номер 1 е казал вече всичко.

Ако не, потърси там в интернет литература по темата пикъп, пикъпьорство и т.н... Изписани са стотици страници и методите работят. Тествано е нееднократно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3f51867349
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Могат и да ме впечатлят въпросните типажи на първо време, но в момента, в който покажат неуважително поведение ... просто режа контакт.
Излизах преди време с едно момче - първоначално много мило, бяхме с общи интереси и си говорихме много. Като цяло, уж щяха да се получат нещата. Но неговите приятели му втълпиха , че не може така да се възхищава от една жена и да е толкова ентусиазиран за отношенията с такава и момчето от еднакво заинтересовано и участващо... почти си излезе оттам. Започна да се прави, че не му пука (без каквато и да е реална причина), да парадира с това какви занимания има (нямаше почти никакви хобита преди да ме срещне, всъщност) , на колко места ходи... и като цяло, да се прави на оборотен и желан, паралелно с това играейки си на топло и студено с мен (доста посредствена манипулация).
Това моментално ме отблъсна и прекратих контакт.

Сега съм с човек , който ме цени, не ми играе театри, който е себе си, много талантлив и мил.

Съветът ми към мъжете е... Ако си търсите лека жена или някоя за едната бройка, така казано, игричките може и да помогнат, ще се върже някоя мадама.
Обаче ако искате връзка и готина жена до себе си , можете да я спечелите само в случай, че сте 100% себе си, държите се добре с нея и имате все пак някакви общи интереси и можете да водите хубави разговори, отворени сте да преживявате заедно красиви неща и се уважавате взаимно, споделяте радостта от успехите си и не се комплексирате един друг, а дори напротив - нахъсвате се да сте по-добри хора.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: edbccabf4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, би ли споделила колко си висока ти и колко е висок сегашният мъж до теб? той като средностатистическите мъже ли е в лице и тяло, или е по-кофти/по-добре от средното? Също така, каква кола имаш ти и каква кола има той? Кой от вас има жилище, или кой плаща сметките по квартира, ток, храна, таксита, гориво, данъци и т.н.? Ти какви доходи месечно изкарваш и той какви?
Като отговориш на тези въпроси изцяло искрено и недвусмислено, едва тогава ще си проличи дали наистина си го избрала и си с него заради отношението му към теб, или заради всичките други неща. Този съвет, който даваш, е правилен и съм съгласен с него, но работата е там, че почти всички мъжете, които действително се държат с жената добре и с разбиране, го отнасят и тя тайно им изневерява или направо ги сменя с други мъже, с които да си играе на котка и мишка.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a4358e640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Към номер 1 "Аз ако съм една добре изглеждаща жена, защо трябва да си легна с теб, а не с някой друг от околните?"



Това звучи като интервю за работа бе джанън. Бас ловя, че си хванала паяжина отдолу. С тоя ти подход всеки един мъж би избягал от теб. Освен при проститутките сексът в всичките му други форми се случва по ествествен начин, без сценарий, подготвка, предварителни въпроси и прочие.






Иначе по темата за всеки влак си има пътници. Проблема е, че някои си изпускат влака, и търсят вината не в себе си, а в другите. Например: Защо жените харесват бандити? Защо жените харесват богати и образовани? Защо оная се хванала с тоя чехльо? А ми е то, че има различни типове жени, които харесват различни типове мъже. А ти твоята или си я изпуснал или нищо не правиш по въпроса, или те първа предстои. Или както има един комарджийски лаф: Не си насилвай късмета, да не те насили той.













Чингис Хан

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker