Любовта и бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта и бившата
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 844 пъти
Здравейте!Историята ми е следната класическа-аз/бивша/,мъж и друга жена/с която ми изневери и му е сегашната приятелка/.С въпросния мъж се запознахме 2015,любов от пръв поглед,красива,силна бих казала.Преминахме през какво ли не заедно имахме много хубави моменти заедно имахме и много лоши.Бяхме 6 години заедно,изневери ми със сегашната си приятелка,разбрах разделихме се после се събрахме за още година,докато не го хванах в паралелна връзка и с нея и с мен.Тогава окончателно се разделихме по взаимно съгласие,тъй като исках да се махна от тоя триъгилник.Майка му ми звъни и ми пише и до ден днешен да се опитам да се съберем,че новата му е злобна и т.н.Заради годините заедно с въпросния мъж си останахме приятели.Проблема е че не се чувствам самата аз добре от това,не тая злоба към приятелката му,а напротив солидарност.Защо солидарност,защото виждам какво е правел той зад моя гръб,как прави същото с нея.Те живеят заедно,той се крие от нея пише ми,звъни ми да се чуем,трие разговори,виждаме се и тя почва да му звъни и аз му казвам кажи й човек,не я лъжи и винаги той ми казва вече е късно,тя не те харесва,знаеш ли какво ще стане,ако разбере,ще се разделим с нея и ще спрем контакт с теб.Черешката на тортата постави той след многократно молене да се видим с него се видяхме и той каза,тя е бременна,ще ставам баща и аз се втрещих защото сме в началото на 20-те си години.От тогава се отдръпнах от него,но той продължава да ми звъни за ми пише да се крие от нея,въпреки бебето.На 14 бях на изпит и той ми звъни под претекст,взела ли съм си изпита и аз му казах,човек поне днес недей празник е,празнувай си с нея в отговор получих тя не е като теб,тя не го празнува ти кажи за изпита.Чувствам се супер гадно,за другата,бременна е,иска ми се да й кажа какво се случва,но в това състояние което е тя ме е страх да не пометне.Той не иска да й каже в същото време не иска и да спира контакт с мен.Как да постъпя правилно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9304ee280c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Да го блокираш веднъж завинаги.Какво му обръщаш внимание?! Неговите драми са си само негови, ти си бивша, която ползва за резерва и да си помпа егото. Щом те кефи друг да се облагодетелства на твой гръб и да ти хленчи, още му дръж ръчичката и си бъдете дружки. Какви са тия извратени приятелства с бивши?! Ако имате деца е едно, но каква е нуждата да си лафите, ако нищо не ви свързва ? Да ти споделя за гаджето, техния живот?
Само за секунда се постави на мястото на горката нещастница-един и и направил бебе, но постоянно точи лиги по бившата си. Естествено не знае с какво леке се е събрала. Плюй си в пазвата, че не си реално тази жена, спасила си се! Блокирай го.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9178973803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Твоя бивш че е боклук - боклук е. Но ти също си част от проблема. Колкото и да му приказваш, той не се интересува, за него е много по-удобно да ви върти и двете. Ако искаш да разрешиш нещо - прекъсни всякакъв контакт с него и това е.
В противен случай всичките ти оплакваници са излишни, защото ти сама избираш да продължаваш участието си в тази драма.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6dd8d5b636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си губи времето с този човек, той цял живот ще гони дивото, цял живот. Изобщо не си говори с него, не мисли за него. Като го изолираш, той ще стане още по-настъпателен за период от време, да знаеш.

Имали сте си хубави моменти, помни си ги, но - това е. Изправи раменете, погледа нагоре, и давай напред!

Тр.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4583cff589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Прекрати веднъж и завинаги.Тоя е комплексиран до краен предел.Зарежи го.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2c78e9363f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-правилното е просто да спреш да се занимаваш. Ако не го направиш, вярвай ми , някой ден ще си спомняш този коментар и ще се чудиш как изобщо си била с него.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 931b02f9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Блокирай му телефона, вместо да се лигавиш с него и да си му душеприказчик. Освен, ако не ти харесва, де.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 004ac0af83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "Той не иска да й каже в същото време не иска и да спира контакт с мен" Ами ти? Ако ти не искаш можеш да го блокираш отвсякъде, да не се срещаш с него и да го разкараш категорично и окончателно. Вместо това си играеш на някакво уж приятелство и лицемерна загриженост за другата жена.
И аз съм жена, но не мога да разбера какво намирате в такива лъжливи лекета като този? Че се влачите с тях и като уж сте се разделили и са с друга? Толкова ли малко уважавате себе си и толкова ли нямате воля да ги изритате от живота си?
Ако си бременна и мъжа ти се лигави с някоя бивша ти ок ли ще си? Един ден може и да ти се върне същото...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker