От утешителна награда в любовта на живота му? Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От утешителна награда в любовта на живота му? Възможно ли е?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1070 пъти
Въпросът е в заглавието. Напоследък изпаднах в дупка, имам проблеми на работа и си търся нова. Спрях да се захлеждам в огледалото и съм в някаква депресия. Имам повече свободно време да се ровя в Интернет и започнах да сталквам бившата му отново. Имам голям проблем с миналото му, преди също съм се ровила за да успея да намеря някаква следа нещо, понеже за него миналото е затворена тема и никога нищо не ми е споделял. Ние сме заедно от 5 години, като вече сме и семейство. В началото всичко започна на шега и последствие аз хлътнах, но той винаги беше с една крачка назад, предпазлив и сдържан. Аз бях повече хлътнала, дори и влюбена. После разбрах, че преди да се хване с мен е бил с въпросната, с която уж бяха скъсали преди половин година. Всъщност се оказаха само 2 3 месеца. То е ясно, че ме използвав, за да я забрави, а аз му бях казала, че ако му е пълно сърцето да си бъдем приятели. Казах му, че не искам да съм заместител и ако има чувства към друга да не се занимава с мен. Явно съм усетила всичко и както и да е. Мина толкова много време, бях го хванала да и харесва снимките и някакви коментари към нея и общите им приятели. Прости уж всичко, но не забравих още ме гложди отвътре. След всичко, което направих за него ми се иска аз да съм истинската му любов, но не съм. Гледам какви обяснения и е пишел във фейсбук като са се разделили или като с били с карани. За мен никога не е плакъл или никога не ми се е молел не е изпадал в такива романа си и поетични състояния. Збиля ме кто видях тези неща и ще си ме боли. Знам че е с мен вече от няма на къде и се примири, че съм аз човека. С мен му е добре, аз го обичам грижа се за него. Забавна съм, не очаквам много неща от него и не съм лоша като човек. Чудя се дали съм права да мисля тези неща или има шанс да ме е използвал, но след това да ме е обикнал истински. Вие ривите ли се в миналото на партньора, или има ли човек за когото още си спомняте? Грешно ли е да искам да съм последната жена в сърцето му и да очаквам да ме обича истински?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: d6e4fd105c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Какво повече ти трябва? ! Пет години заедно, вече и семейство.
Тая прословута бивша споменава ла я още, пише ли и?
Май ти е наистина скучно и си създаваш сама проблеми.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: df2adc4ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тоя живот по социалките...ти е изпил напълно и чувствата, и разума, и бъдещето. Просто още не го знаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1c3dabe990
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен може, ако твоята любов е истинска и силна. Ти му пиши романтични неща. Не вярвам, че 5 години е бил с теб ей така. Не мисли за глупости, а си гони целите - ако този мъж става за семейство, давайте нататък и развивайте връзката си. Ако не го зарежи и виж как ще реагира.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 84ef7571de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мисля, че търсиш под вола теле. Човекът е с теб от 5 години, дали щеше да остане, ако обича друга или ако не обича теб? Никой не би си го причинил, особено в днешно време, когато това да се разделиш/разведеш вече не е кой знае какво, партньорите се сменят и трудно се правят компромиси от повечето хора, ако нещо във връзката не върви. Не се вкарвай във филм. Това с бившите никога не съм го разбирала между другото. Щом се е разделил с нея, имало е основателна причина. Пишел й романи, не знам си какво, голяма работа. Минало е, на този етап едва ли си спомня и 5% от тези думи, тогава са значели нещо, сега са нищо.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3767c73cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си. Психиясваш се. Стига си ровила в минало. Не се сравнявай с други. Имаш ниско самочувствие и затова си мнителна. Работи върху това.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8d1c7e0054
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е разговор който трябва да проведеш само и единствено с него или с терапевт. Семейната терапия и комуникацията помежду ви е единствения отговор на въпроса ти, както и най-праеилното единственото решение. Вие и двамата не сте деца а възрастни, затова постъпете като такива и обсъдете проблемите си помежду си, а не по форумите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 37bfb077d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Тези неща ги знае само приятелят ти, независимо, тук кой какво ще каже. По принцип, смятам, че връзка без доверие, не е любов, а мазохизъм. Но, явно, ти избираш да се самоизтезаваш. В такъв случай, никой не може да ти помогне. Все пак, бих ти дала един съвет- занимавай се със себе си, а не с призраците от миналото. Купи си хубава дреха, направи си нова прическа, излез с приятелки, направи нещо полезно за твоето бъдеще. Така, ще имаш повече самочувствие, ще изглеждаш по-добре, ще си по- щастлива и от там и въпросният ще те харесва по-вече. Ако си ревнива, намусена, подозираща и скюфтена, естествено, че твоят човек всеки ден ще си мисли, че е направил грешния избор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker