Тема за пичове, които са девствени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тема за пичове, които са девствени
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1703 пъти
Понеже продължават, от време на време, да излизат теми от рода на "мъж съм на 20/30+ и съм девствен", реших да направя една обща тема, да се опитаме да теглим една статистика, пък и да сравним различните подходи.

Вие сте. Всеки който е девствен и над 20, нека сподели. Също така и на какво смята всеки един от вас, че този ви неуспех се дължи, и какво правите по въпроса, за да го решите (ако все пак искате да го промените).

Аз не съм девствен, на 30 съм, но имам приятели около моите години, които са. На тях знам какъв им е филмът, но ми е интересно да чуя и опита на други.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac03c9b3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не, при мъжете е по-различно. Някои си имат усещане за нещата, залагат на импровизация и се получава. Вие не сте ли гледали порно и еротични сцени, ако жената се подмокри от ласките преди съществената част- пъхате и вадите. Даже се разбивам от смях, защото се сетих за съветите на мои приятели преди години, че при проститутка не трябвало да лъжеш, че си окей. :D
Аз направо пих 200 уиски и два часа по-късно отидох на адрес за сефтето си, след двучасовото си изпълнение останах доволен. Някъде година измина и си намерих приятелка, а пък тя беше с доста опит на 27 години. Била си загубила девствеността на 19г. Нито проститутката ме е усетила, ниито привтелката с няколко мъже опит преди мен. Това си е всичко до самонавиване и филмиране от разни некомпетентни критикарчета. Знаеш ли колко жени се мъкнат с бастуни, които ги лъжат за предишни връзки и опит. Жените не са интуитивни създания, хубаво е това да се знае. Като си много приказлив я гледаш в очите, бързо разбира че си уверен и изобщо не може да разбере бил ли си преди това жена или не. Над 90% от жените не може да те познаят дали си девствен. Само някой дето си гледа в краката и се поти.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1841fdb10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Филмът"...?!? Щом си мислиш че е филм, ясно е каква "статистика" правиш...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b5dacb3bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Какво означава неуспех?Не са срещнали човек-не са успели да се оженят или просто не искат,няма нищо странно и ненормално.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5d5440dfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами братленце, аз съм на 24 и девствен. Допреди няколко години основната причина да не ми върви беше, че бях дебел. Сега проблемът е, че не срещам момичета на живо, понеже напуснах университета (не харесвах специалността си), но за сметка на това съм в най-добрата форма на живота си (тренирам от 2 години и ми личи). Преориентирал съм се към програмиране в момента и успоредно с това си работя. Работата ми не е бляскава, но покрива разходите за курсовете, на които ходя.

Забелязах някои любопитни промени в отношенията ми с определени хора от обкръжението ми през последната година, покрай физическата ми промяна. Всички момичета от кръга ми станаха супер дружелюбни с мен, а на моменти откровено си флиртуват с мен, нищо че всяко едно от тях е обвързано. Примерно с едно от тях се опипваме доста повече от обичайното последно време и му личи, че е недо*бано. Друго пък съм го хващал неведнъж да ме зяпа със зейнала уста. Разбира се, и през ум не би ми минало да тръгна да ги задявам.

Някои от мъжете в обкръжението ми от друга страна доста се озлобиха към мен последната година - злобата им най-вече се изразява в заядливи коментари относно работата ми и заплатата ми. Интересното е, че на въпросните господа също хич не им върви в романтичен, сексуален или финансов аспект. Не съм получавал подобни коментари от обвързаните мъже в обкръжението си или от тези, които се справят добре финансово. Трябва да уточня, че физически съм най-силният в кръга си, както и спорно най-добре-изглеждащият (не бих се нарекъл красив, но имам представителен външен вид).

Като цяло, в момента проблемът ми е, че не се поставям в ситуации, в които да срещам момичета органично. Отдавна съм се убедил, че няма да срещна момиче в обкръжението си поради причини, в които сега не ми се навлиза. За сайтовете за запознанства да не говорим. Разглеждал съм разни обяви за мероприятия из фейсбук, но не мога да намеря събитие, на което хем да мога да отида сам, без да изглеждам като крийп, хем тематиката на събитието да е нещо по мой вкус, примерно (стрийт) фитнес, видео или настолни игри, походи, рок/метъл и т. н. По тези събития почти всеки е с някой свой приятел или е част от клика.

Отворен съм за идеи. Чувал съм хубави неща за танцовите школи, но не мога да кажа, че танците ми са страст, пък и се притеснявам да не ме надушат женските там, че съм неопитен :D

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 604a96f275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   В момента съм на 32 г. Първият ми път беше на 21. годишна възраст с компаньонка. Просто ми беше омръзнало да чакам. Няколко години след това се получи и първият път без финансови уговорки. (в класическия смисъл на думата).

"Проблемът" ми е, че не съм достатъчно настъпателен. Когато видя че момичето не проявява особен интерес или започне с някои оправдания, не продължавам да настоявам и упорствам докато не се навие за нещо повече от първоначален разговор. (среща например). Другото което е. Изобщо не обичам да вися по дискотеки, барове, нощни заведения и други подобни. Нито пускат музика, която ми харесва, нито има нещо смислено за правене там, шумно е, препълнено с хора, задимено, стоиш и се наливаш с прекалено скъпи безалкохолни и за съжаление най-вече алкохолни напитки. За капак на всичко това се чувствм доста неуверено и неудобно да заговоря момиче, знаейки че единстевната ми цел е да правим секс - тоест без връзка, чувства и т. н - с други думи да я залъгвам докато не ми пусне и след това чао, "Wham, bam, thank you ma'am. " Но като цяло в други отношения не съм стеснителен. А когато знам, че и тя не иска нищо повече от неангажиращи отношения се чувствм значително по-спокоен и съм по-отпуснат.

В ученическите ми години освен дискотеките и заведенията нямаше много други подходящи възможности да се стигне до неангажиращ секс. На днешно време с интернет, форуми, апликации за запознанства има много повече опции за осъществяване на контакт. Но най-големите "пречки" при мен ги реши времето. С минаването на годините много неща се променят. Смених обстановката, градa, приятелския кръг, далече съм от родителите си. В близкото си обкръжение (колеги, проятели, познати) има вече хора, които изживяват последствията от неуспешни дълготрайни връзки, разводи, скандали, проблеми. Това променя човек и възгледите му върху живота. Жените, с които редовно се срещам (не за секс, но като цяло в ежедневието) не са някои неуверени тинейджърки, а вече узряли дами с опит и не гледат на сексуалния контакт като нещо което трябва да пазят като златно съкровище в някой банков трезор. Доста от тях имат либерални възгледи, знаят какво искат и как да го постигнат. И мога да кажа, че сексът точно с такива жени винаги ще бъде по-добър, отколкото с някое неуверено момиче, на кето не му е толкова комфортно но се чувствa длъжна защото си я почерпил и си поел сметката в пицарията.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a101fd726c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 5, можеш във фитнеса да се запознаеш с някое момиче, или пък да изпратиш покана за приятелство на непознати.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c1d82ed309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм на 34. Проблемът ми е че имам страх да общувам с хората, с жените още повече. Цял живот се боря с това но така и не успях. Отделно самата ми работа на програмист е вече такава че не излизам много навън, даже и да не беше така то пак нямам много колежки. Това засилва и оше повече страхът ми от хора и намалява социалните ми умения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker