Когато имате деца ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато имате деца ?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1519 пъти
Имате ли свободно време за вас като двойка, когато сте с деца, колко често излизате, или оставате насаме?
Оставате ли децата на бабите, за да отидете на почивка, поне веднъж годишно и като цяло трябва ли да прекарваме и малко време без децата си?
Как планирате почивките или мъжете ви обичат да си почиват вкъщи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9e050f5784
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Ами не знам, честно казано като се замисля циганите правят як и див секс в колибите си, а вътре има поне 4-5 деца! Ако питаш дали трябва да сте сами, за да си направите кефа с мъжа/жената, то братята роми са жив пример, че няма никакъв проблем! Даже си спомних и за китайците! И при тях няма проблем да се ч*кат, докато децата са в стаята. Нито за японците е било проблемно, за да станат една от най-умните и добре развиващи се нации! При корейците също.

Но виж! Ако имаш предвид европейката, визирам западно европейката, а и българката е същата гад, то за да правите секс ви трябва отделно изолирано помещение. А въобще за да си помисли да ражда от теб й трябва поне двуетажен палат с депозирани няколко милиона в банката на нейна сметка - така за всеки случай, за сигурност просто!

Вие видяхте ли кадри от Украйна? По жп гарите, по улиците, на границата, бягащи жени и деца? Видяхте ли колко много са? Там явно не е нищо особено да имаш 3-4 деца в семейството. Но тука?

Баба Ганка вече гони 40-така и още се чуди "ДАЛИ МИ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО, ММЪЪ?"!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 98a811f58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оставяли сме ги на баба, дори на детегледачка, но близка като познаваме добре. Не бих се доверила съвсем на чужди хора.
Смятам за задължително поне веднъж в месеца след половин година на бебето да си вземат родителите един уикенд за тях си. Освен родители сме и двойка все пак, не бива да се виждаме само като мама и тате, това много бързо може да убие тръпката. Пък и за детето е добре да свиква и с други хора. С малко дете рядко може да се планира предварително - колики, настинка т.н никога не се знае какво може да се появи в последния момент. Обикновено буквално в последен момент сме решавали къде. До 3 г. на децата не сме се отдалечавали на повече от половин час с колата. При нас поне мъжът ми с нетърпение чакаше дните в които да "избягаме" насаме. Обича децата, добър баща е, играеше си с тях като още едно хлапе, включително на детска площадка се възползваше покрай тях от люлките примерно, но много държеше и на тези наши си дни без деца. На дълги почивки вече сме ходели с децата след 3 г им възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c1cd7cd3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Значи много зависи от бабите. На моята майка можем да го оставим, свекървата никога не го е взимала, но майка ми има и друга работа и събота и неделя не се получава да го оставим. Нашвто време насаме то липсва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a704e0a1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нямам помощ от баби, преди като се прибирахме за уикенда в провинцията, успявахме да излизем вечер след заспиването на детето на ресторант. Това сигурно един път в месеца. На почивка сами ахахахха абсурд. Авторке много си забавна.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e0b27b9ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Деца трябва да се правят с мисъл , няма как да гледаш много деца без пари .

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 222a4c6a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Двойчице, а ти правиш ли секс пред децата си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ca5284c2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато имате деца, животът ще се промени към доста трудно. Когато има помощ, е добре. Но да мислиш за деца и да правиш планове кога ще си почиваш с мъжа, е смешно.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 557eba0bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не бързайте с децата. Ще имате юного повече секс и прекраснимигове заедно, ако забавите правенето на деца. После ще трябва да се криете и да чакате да заспят, за да не ви ъърсят и да тропат из целия ви дом.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 364297c9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3 Чудесно, ние имаме баба, но мъжа ми не иска да я натоварва, за да отидем някъде без тях, освен ако не е нещо наложително или сме на работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bc1c9df483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има време за всичко по малко или много. Всичко опира до възможности, желание и координация. Ежедневния житейски ритъм го определяте вие самите. Ако сте активни, рационални и комбинативни няма от какво да се страхувате.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a9d30bcffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като детето ми направи годинка два уикенда в месеца от петък вечер до неделя на обяд е при майка ми. За мен това е напълно нормално и определено влияе положително и за детето да се разнообрази и аз да мога, да се наспя като човек и с мъжа ми да се видим с приятели или да гледаме някой филм :) На почивки до момента ходим сами и не съм си и помисляла да го взимам с нас, защото не виждам смисъл като ще съм уморена от нощните ставания, през деня пък да не можем да седнем никъде на спокойствие да се нахраним.. децата имат и режим на приспиване.. това не би било почивка. Много зависи на каква възраст ти е детето и колко е палаво и как е положението с нощният сън. Аз лично възнамерявам вече като стане на 3 да си го водим с нас повече, преди това ми се струва излишно затормозяване. Не бива да се чувстваш виновна, че искаш да имате време и само за себе си, няма нищо лошо в това.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 72269dfcc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Може ли и един мъж да се изкаже по темата?

Имам две деца - на 4 и на 7. Оставяме ги на баби и дядовци достатъчно често. Ок, родители сме, но и ние имаме нужда от малко лично време. Майка ми единият път писна, че само на нея сме ги оставяли, ние кога сме щели да се грижим не знам си какво. Казах ѝ да спре да мрънка. "Наду ми главата за внуци, а сега мърмориш!".

И все пак моите деца са малко по - големи, а не бебета. Има разлика. Докато и двамата бяха бебешоци, абсурд да ги оставям на когото и да било, освен ако не е нещо супер спешно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3379600ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 2 (първия коментар)
От кой да роди баба Ганка, от дедо Ганьо, който на 40 се държи като разгонен нерез и вика "аз не съм се наживял" и ще зареже жена си, щом роди ли? Пропуснах да спомена, че е и крайно непривлекателен, а претенции към жените много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker