Бракът ми се разпада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бракът ми се разпада
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1563 пъти
Здравейте, омъжена съм от около 6 месеца, иначе с мъжа ми бяхме заедно преди това 3 години. Имахме прекрасна връзка, разбирахме се толкова много, не знам защо след сватбата всичко се съсипа между нас. Започнахме много да се караме, постоянно за всяко нещо, вече всичките ми роднини са ни виждали и си мислят че нон стоп само се караме. И сега след като завършихме университета съвсем, всичко се разпада. Започнахме работа в един град, но на мен не ми по тръгна и напуснах. При него по тръгнаха нещата, щастлив е харесва си колектива. И оттук започнаха проблемите, така се стекоха нещата че аз не мога да започна работа по специалността си в този град. Опитвах, търсих, нищо не мога да намеря. Предложих му да отидем в по-голям град, там ще може и той да си работи по специалността, намерих дори място, където биха го назначили, но той отказва. След време се съгласи и ми каза че една година ще ме остави да живея сама в другия град и после щял да дойде при мен. Не разбирам защо го прави, аз искам само да сме нормално семейство, на нашите години спестяват вече за жилище, а той иска аз да живея под наем на едно място, там да плащам наем, и той да плаща на друго място, това за мен е безумно, защо трябва да стоим толкова време разделени, не разбирам наистина.... И ми каза ще се оправяш сама, аз не съм длъжен да те гледам. Направо бях шокирана от думите му. Нали сме семейство, когато имам нужда от помощ към кого да се обърна, ако не към съпруга си... Откакто започна тази работа, много се промени, и аз се промених, но него наистина не мога да го позная. Не вярвам че друга жена е намесена във всичко това. Просто вече не знам какво да правя, да замина без да се обръщам или да остана и да се опитам да оправя нещата....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0ab97f7987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Kaто останеш какво ще работиш? Да бъдеш вечната жертва? Неговите думи не ми харесват, май значат доста повече. Не е зле и да провериш дали няма някоя нова звезда.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5d54f8b30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Жената е родена, за да бъде до мъжа си и да му помага. Ако не чувствате помежду си интимна близост, която да прерасне в безпрекословна вярност и преданост, то честито, вие сте от новия тип семейства и е силно вероятно нещата между вас да се разпаднат.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 218c685056
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така са мъжете, не си развалят рахата, нямаш финансова сигурност с тях. Много сте млади още. Щом отсега не върви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4699dfae28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   "Не вярвам че друга жена е намесена във всичко това"
В голяма грешка си! За толкова малко време никой не се привързва толкова към работен колектив че, да е готов да изпрати новата си булка сама в друг град за една година... освен ако не иска да пробва една година с новичка изгора.
Не разбирам защо се правите някои жени на глупави, защо себе си лъжете. И аз съм жена, но когато фактите са толкова прости като 2 2... да се лъжем че, може да е 5 ли? !

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2fba842004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не искам да ти мътв главата, но това негово изказване звучи доста грубо, а мъжете стават такива, когато се прехласнат по друга. Може някоя да му се струва привлекателна, защото постоянно се карате, но ако държи на теб, раздялата, ще го отрезви. Радвай се, чеоще нямате деца и сега започва да си показва рогата. Когато отидеш в друг град, ще разбереш дали ти липсва и ще усетиш дали ти му липсваш

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a819637c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако тази история е истинска, то, за съжаление, отношенията ви никак не са истински... Трудно би се получило разбирателство по-нататък, дори и да преодолеете разногласията относно местоработата и квартирите.
Просто хората не могат да проумеят, че докато всичко е по мед и масло, докато си излизат на срещи по заведения, забавляват се и са безгрижни, те не се познават истински. Те познават само добрата си страна тогава. Истинското опознаване идва тогава, когато се случат житейски препятствия от всякакво естество (влошено здраве, безработица, напълняване, загуба на пари, забременяване и т. н. ), изискващи сплотеност в двойката и справяне с всичко заедно, а не поединично!
Аз даже на една мацка, която миналата година ми каза как се учудва колко бързо и гладко се бяха развили нещата помежду ни за броени дни, предложих с шеговито-сериозен тон нещо от сорта на "Давай да си измислим причини да се караме още от самото начало, за да видим дали ще успеем да се изтърпим! Случи ли се, значи сме един за друг! ". :) Трудно беше да се зачекнем за нещо, но все пак го сторихме и си доказахме, че можем да преодоляваме нещата с общи усилия и желание. После понякога се случваха още няколко по-напрегнати разногласия за нещо, но винаги отшумяваха поради провежданите разговори със спокоен тон и взаимно изслушване. Когато има желание и от двамата, решения винаги се намират. Съвсем друго нещо ни раздели след месеци.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 97f6e07428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Не вярвам че друга жена е намесена във всичко това"

Не, не е друга жена. Аз лично ти гарантирам!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fed37ff5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти, изобщо опозна ли го, преди да се омъжиш за него, защото с това "оправяй се сама"... малко странно звучи...
По - принцип след сватба, наистина много хора започват да се карат, защото образно казано се приема, че единият е даденост на другия.... и се губи може някаква тръпа, когато живеете, на семейни начела например...
Но с това оправяй се сама... е малко странно...
Седни и поговори с него, ако ти каже... да се оправяш сама... ако нямате още деца... аз на твое място бих помислил за раздяла... "Оправяй се сама"... в никакъв случай не е любов...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 976296f9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждам как биха се оправили нещата, след като е повече от ясно, че този мъж не те обича. По думите ти изглежда сякаш с бракът ви е свършено. Когато в една връзка и двамата човека се обичат, то всеки от тях прави компромиси в името на общото щастие. В този случай съпругът ти постъпва егоистично и освен това по поведението му личи, че е незаинтересован за развитието на вашият брак.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9e76898d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Явно преценява, че без твб ще се справя по-добре! А това означава, че вече не те обича достатъчно, за да е готов на компромиси в името на общото ви бъдеще! Дано да греша!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0ea8bcdece
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, вие жените нали затова се жените. Да има кой да ви гледа, да имате сигуност и ако се наложи да може да не работиш, докато той се чупи като за двама. Еми да, не е длъжен да те гледа. Ако под семейство разбираш да правите това, което ти казваш и да те гледа нон стоп. Мерси, аз съм категорично пас да създавам такова семейство.
Масово така разсъждавате жените. Личи си, че не си и много голяма, но това не е оправдание.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05f8d65beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   на колко сте години? Работили ли сте преди университета? За да има, , Ние", първо трябва да има Аз. Ако мислиш, че си намерила половинка, нещата няма да станат, за да са добре - всеки трябва да е завършена самостоятелна личност във връзката си. Разстоянието може да съживи връзката ви... Остави го да разбере, какво може да изгуби, ако не го разбере, значи не е бил за теб..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6623a1d17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има си любовница.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a1e78259e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   След като не гледате в една посока, няма смисъл да сте заедно. Това брачно състояние е само "на книга". Не мога да си представя, че ще отпратя съпругата ми, сама да се "оправя" няколко месеца, след като сме се врекли в съюз и неразделност, любов и вярност!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7ca80789f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Тоя е кауза пердута, зарежи го. По добре щастливо разведена, отколкото нещастно женена.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 91a2df91f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Напусни го този мъж!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 93ef4f6c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Оставам с впечатлението, че искаш мъжът ти изцяло да те издържа докато намериш работа, а кога ще намериш дали ще е скоро, не се знае. Извинявай, но звучиш като разглезено малко момиче, което тропа с крак. За квартирата си права, а защо дава срок година за да помисли ще я бъде ли връзката или не. Ако се обичате бъдете на едно място, но работете и двамата. Да, той може да те подпомогне, но ако е в майчинство или е много богат. Твоят май не е много богат и ти не си в майчинство. Една жена

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker