Защо на мен, за Бога...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо на мен, за Бога...?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3390 пъти
Здравейте! Моята историйка не е кой знае колко интересна, но просто се случи и искам съвет (чух много мнения и знам, че всички са прави и за съжаление против мен).

Та влюбена съм от 5 години в женен мъж, но той нищо не знае - просто сме приятели с него и семейството му. Но това лято бях на работа по морето, той знаеше за това, беше близо до мен и една вечер ми се обади да се видим, за да пийнем по едно и да си поговорим чисто приятелски, както до сега. Стана доста късно и си легнахме в хотелската му стая - на едно легло, поради факта, че нямаше друго. Гушнахме се, той започна да ми пуска ръце, целунахме се и правихме секс. Беше невероятно... (имаме 14 години разлика - аз съм на 24). От тогава не сме се виждали, само се чуваме рядко. Какво да правя - женен е, а аз умирам за него? Дайте ми съвет! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 66bc81b0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да направиш винаги женения мъж ще гледа само да прави секс с тебе и това няма да има чувства към тебе в смисъл да те обича.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 4cc61f6ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Би било като истинска приказка ако той е лудо влюбен в теб и зареже жена си заради теб и заживеете щастлива, но сбъднатите приказки в живота са рядкост. Така че премисли много добре нещата. Все пак ако наистина го обичай не се отказвай. Истинската любов веднъж в живота се среща. Не я изпускай, но имай впредвид че има голяма вероятност да бъдеш наранена

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c0202b9ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много се дразня от такива категорични коментари, като на номер едно. Нещата никога не са нито само черни, нито само бели.

А на теб, мила ще ти кажа, че правиш голяма грешка, ако чакаш точно тук да получиш отговор на въпросите си /ако имаш такива/.

Аз лично не бих си усложнявла живота с такав връзка. Има много интересни свободни мъже, които те чакат.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5313f06494
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря номер 3 за Вашият съвет, апропо благодаря на всички, които са ми писали. Знам, че има много свободни мъже, но какво да направя, като моето сърчице иска точно този мъж. Опитвала съм с много други, но само той ми е в главата и още на първата среща прекратявам "новата" си евентуална връзка. Знам и, че не мога да очаквам нищо от него, но не спирам да се надявам, че ще се случи чудо, както това стана онази нощ, в която бяхме заедно... Любов - не намирам друго обяснение, поне за мен! :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d4cd20141f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   МНОГО СЕ ДРАЗНЯ НА ТАКИВА ПИКЛИ КАТО ТЕБ ЗАШТО НАИСТИНА НЕЗНАЕТЕ КАКВО ПРИЧИНЯВАТЕ ИДВА МОМЕНТ В КОИТО ТАКИВА НЕШТА НЕ ОСТАВАТ СКРИТИ И ЗНАЕТЕЛИ КАКВО СТАВА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ .КОГАТО САПРУГАТА РАЗБЕРЕ ПОЙЕЛАВАМ ОТ САРЦЕНА ВСЯКА ПИКЛА КОЧТО СЕ ЗАБАРКА С ЖЕНЕН МЬЖ ДА И СЕ ВАРНЕ И ДАВИДИ ТОГАВА КОЛКО МНОГО БОЛИ,И МОЕТО МОМИЧЕ ШТЕТИГАЖА ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ ВИЕ ВИНАГИ СТЕ ГУБЕШТИ,И ПРОСТИ КОЛКО МЬЖЕ СА СЕ РАЗВЕЛИ БЕ И МИСЛИЛИ ТЕ ЛИ ЧЕ ТЕ НЕ ЧУКАТ ЙЕНИТЕ СИ ДОКАТО СА С ВАС НАПРОТИВ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ ТОВА.НО КОФТИ И ЗА ВАС И ЗА МЬЙА КАТО СИ ИЗГУБИ ДОВЕРЕИТО,И ЗАПОЧВА ЕДНО СВАЛЯНЕ НА ЗВЕЗДИ И В НЯКОИ СЛУЧАИ ВРЬЗКАТА МЕЖДУ САПРУЗИТЕ СЛЕД ТАКАВА СЛУЧКА РАЗБИРА СЕ КОТО ПРЕМЕНИ БОЛКАТА СТАВА ПО СИЛНА.ТАКА ЧЕ РАЗБЕРИ ТОВА Е ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ НЯМАЛИ ЗА ВАС СВАБОДНИ МЬЖЕ .ЗНАЕТЕ ЛИ ВОБШТЕ ДАВА ТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКОВО ПРИЧИНЧВАТЕ НЕ ДО ДАНО ДОИДЕ ДЕН ДА РАЗБЕРЕШ!

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e69df07abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката: Много "мило" написани думи, за което Ви благодаря - това си е вашето мнение! Не казвам, че не сте прав/а. Аз си осъзнавам грешката и съм готова да си понеса последиците, ако недай си Боже има такива. Прекалено много обичам този човек и ще продължа да съм с него, докато той не реши да сложи край. Не искам нищо повече от него, знам че си държи на семейството и не го спирам да е с него, и не желая нито развод, нито да избира между мен и съпругата си. Не смятам, че аз нося цялата вина за това - той направи първата крачка, а аз му позволих да стигне до там, така че и двамата си носим кръста. Обичам го, искам го и турско да стане, ако ще - аз умирам повече от 5 години за точно този мъж и ще продължа да го правя щастлив доколкото мога, щом е решил да е с мен, макар и рядко и понякога... Това е любов, безсилна съм за съжаление, или може би така ми харесва, колкото и зле да изглежда това в нечии очи. Прекрасно разбирам какво мога да причиня на съпругата и децата му, но така се случи и го желая, макар да не е моят мъж. Ако е рекъл Бог, някой ден може би всичко ще ми се върне, но пак казвам, че съм готова да си изкупя греха и вината!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker