Да се боря ли за нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за нея?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1500 пъти
Здравейте, преди седмица се разделихме с приятелката ми след 4 годишна връзка. От 2 години живеем в различни градове, но се виждаме при всяка възможност (уикендите и неработните дни). Всичко вървеше супер, разбирахме се, нямали сме караници, любовния ми живот беше супер. Дойде момента да се местя да живеем заедно, но тя ми каза, че го е решила още преди 2 месеца и не иска да сме заедно повече. Отидох при нея да се срещнем лице в лице и каза, че няма повече какво да говорим и че няма какво да се направи. (моето преместване щеше да се случи буквално следващата седмица) Казва, че още ме харесва и обича, но иска да бъде сама. Какво да правя от тук нататък? Да се боря ли за нея или да я оставя сама?
Много ми е трудно да не и пиша или да и се обаждам, защото 4 години всеки ден съм общувал с нея, казвали сме си всичко и сега изведнъж това трябва да спре. Не мога да спра да мисля за нея. Допитвам се до познати и приятели всеки ми казва да се откажа от нея и че има още много риби в морето, но аз искам точно тази риба. Моля за съвет, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 1485508ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Нещо не се връзва - хем те обича, хем иска да е сама. Да, в някои случаи хората трудно се нагаждат да живеят заедно, което е нормално донякъде, но ти още не си се преместил и тя вече те реже. Трябва да ти светне червената лампичка. Може би има друг мъж.
Според мен правилно те съветват да се откажеш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c6d3bab04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами тя си е имала друг. Въртяла ви е двамата едновременно. Сега тайната и е щяла да излезе наяве и затова те е зарязала. Според мен си се отървал от нея за добро.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 00c8cca582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искаш точно нея, щото още не си се наиграл….. Ще ми изгуби четири години от живота, а аз ще и превземам планини за да и се доказвам……… Откажи се, преди да я намразиш тотално.










Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 03e517a791
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Гаранция ти давам, че има друг. От опит ти го казвам. Жена никога не прекратява по този начин връзката, ако не е намесен трети човек. Виждал съм го многобройни пъти, самият аз съм го изпитвал, а до край не вярвах че е възможно. Още повече, че тази нейна реакция е точно, когато настъпва момента ти да отидеш там. Което значи, че не е от съвсем скоро цялата афера, просто се чуди как да те отблъсне в последния момент, защото вече няма накъде да мърда, знаейки че пристигаш. Затова и моя съвет е да я оставиш и да не се занимаваш, защото при тази ситуация връщане назад няма. Само ще се унижаваш и измъчваш. Оставяйки я ще си запазиш поне достойнството и себеуважението, самата тя ще съжалява повече ако не я търсиш повече. Не е изключено и след някой друг месец да те потърси хленчейки. Но не те съветвам да откликваш, ако някой те е предал веднъж, със сигурност ще го направи и втори път.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 485b07cf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много правилно са ти казали да я зарежеш. Една жена ако иска да е с теб, ще мине през 9 планини, ще прекоси ако трябва световния океан, ама ще намери начин да бъде с теб. Според мен рибата която искаш, си е намерила друг рибок или просто си и омръзнал, пък знам ли, историята ти е кратка и не е детайлна, може и ти нещо да бъркаш. Факт е, че ти си искал да говориш с нея и си се опитал да спасиш връзката, тя не е проявила желание... достатъчно си направил. Престани да я търсиш, знам, че ще ти е адски трудно в началото но ме послушай ! Това означава, никакви лайкове на нейни постове, снимки и пр. , никакво писане, никакви обаждания, абе все едно не съществува за теб ! Ако продължиш да я търсиш ще се унижиш и ще и паднеш в очите доста ! Дай и време тя да те потърси, ако не те потърси до 20-25 дни, почни да излизаш с други жени а нея напълно я зачеркни от живота си ! Така по-лесно и бързо ще излекуваш болката и сърцето си. Желая ти успех.

М 23

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 485b07cf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много правилно са ти казали да я зарежеш. Една жена ако иска да е с теб, ще мине през 9 планини, ще прекоси ако трябва световния океан, ама ще намери начин да бъде с теб. Според мен рибата която искаш, си е намерила друг рибок или просто си и омръзнал, пък знам ли, историята ти е кратка и не е детайлна, може и ти нещо да бъркаш. Факт е, че ти си искал да говориш с нея и си се опитал да спасиш връзката, тя не е проявила желание... достатъчно си направил. Престани да я търсиш, знам, че ще ти е адски трудно в началото но ме послушай ! Това означава, никакви лайкове на нейни постове, снимки и пр. , никакво писане, никакви обаждания, абе все едно не съществува за теб ! Ако продължиш да я търсиш ще се унижиш и ще и паднеш в очите доста ! Дай и време тя да те потърси, ако не те потърси до 20-25 дни, почни да излизаш с други жени а нея напълно я зачеркни от живота си ! Така по-лесно и бързо ще излекуваш болката и сърцето си. Желая ти успех.

М 23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a7ec1073e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да се боря ли за нея?

-НЕ!

"...защото 4 години всеки ден съм общувал с нея, казвали сме си всичко...

- Не си бил единственият. Имал си баджанаци. А това, че си изживявал връзката си с нея като единствена и неповторима те прави кон с капаци.

Следващият път повече акъл в главата!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dac7e5a9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора съм.

Вчера след още един проведен разговор с нея тя е обедена, че не иска да сме заедно повече и няма какво да направя. Блокивах я от социалните мрежи и мисля да прекъсна всякакъв контакт с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab45e1473a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "иска да бъде сама"
Превод от женски - има друг, или си търси по-добра партия. Не знам как си го представяш това да се "бориш" за нея. Детински глупости. Жената е същество на емоциите. Трябва да те иска, а те иска защото има нужда от теб. Така както си в друг град, е видяла, че просто няма нужда от теб, и особено като се е стигнало до задълбочаване, е решила да приключи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b85810412
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не вярвам, че още те обича, по-скоро вече се е хванала за следващия клон.
Откажи се. Ще свикнеш като си запълниш ежедневието с нови занимания. Една врата се затваря, друга се отваря. Приеми го като нови възможности.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b14d5ed3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами кажи и това, което тук си написал. Поискай поне обяснение за разбития си живот.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9643426386
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам колко ти тежи това и със сигурност е много трудно...Но моят съвет е да изчакаш малко, след време пак да опиташ да говорите...Според мен, ако тя наистина те обича, ще размисли, ще иска да оправите проблема и ще иска да сте заедно отново...Да, според мен, ако я обичаш истински и вярваш, че че тя е човекът за теб, бори се...Дай и време, ако трябва, но не се отказвай...Следвай сърцето си и всичко рано или късно ще се нареди.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f9e0a9d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз поддържам връзка от разстояние. С въпросното момче се познаваме от 5г, имаме връзка от 2 години и правим планове за съвместен живот. Той живее в чужбина и не сме се виждали засега. Твоята тема ме притесни, защото и мен може да ме сполети същата съдба. Като съвет бих ти дала да се откажеш, това момиче най-вероятно те е използвало, колкото да й запълваш времето, а реално не е имала истински чувства. Не се обвинявай, в такива случаи очите ни се замъгляват от фантазии и емоции и не можем да осъзнаем реалността, а и може би не искаме, но в един момент всичко приключва. Приеми го все едно си се отървал.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5e45dfad6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Откажи се. Почнеш ли "борба" крайно ще я отблъснеш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: edaa274af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Както са ти казали почти всички по-горе - изобшо не се занимавай с нея повече. Много добре си направил, че си я изтрил отвсякъде. Ще ти бъде трудно няколко месеца, но след това ще се върнеш към нормалния с живот. Имай предвид, че е много вероятно след време да те потърси отново, ако нещата с този, който крие не се получат. Не прави грешката обаче да я приемаш. На мен ми погодиха този номер преди години. Тъкмо нещата да станат по-серизони и изведнъж не ме обичала и т. н. Спря почти всякаква комуникация с мен и се държеше доста нагло и гадно. Тогава си мислех, че аз нещо съм сбъркал и съм я обидил. Не можех да повярвам, че може да има друг. Само като ми минеше тази мисъл през главата, веднага я отхвърлях. Примирих се обаче и спрях да се занимавам с нея. След няма и година ме потърси отново. Беше станала супер мила и любезна. Бързо изплю камъчето, че са я зарязали. Не спря да ме преследва година и половина след това, но аз я бях преодолял и се радвам, че не се поддадох. След време, съвсем случайно от общи познати научих, че изобщо не е момичето, за което се представя. Била обичала да се прибира от дискотеките всеки път с различни и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 016fbe3ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора.

Сигурен съм, че друг човек няма. Главно моята грешка идва от там, че уговорката беше да се преместя до февруари, но работата ми е такава, че има да се уговорят много неща докато се случи това. Бях на финалната права, уговорки с шефовете и т. н. и тя каза, че вече нямала желание и ми нямала доверие вече понеже не съм се преместил до когато сме се уговорили. Да де, но след като вижда че работя по въпроса не би трябвало да реагира така. В контакт съм с част от семейството, който ходи почти всеки ден у тях и казва, че се чувства зле, не иска да го обсъжда с никой въпроса, ходи на работа и вкъщи да спи. Ще я оставя известно време без контакт (10-20 дена). След това ще се свържа с нея и ако решението и е същото се отдеглям завинаги.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3c9bf1237
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Eто затова никога не се хващай с жена над нивото ти. Ако ти си 6, тя трабва да е до 5 максимум. Говорим за лице, тяло, кариера, пари, всичко. Хубаво се погледни в огледалото. Ако рлевъзхождаш жената значително ще я харесваш по-малко и ще ти пука по малко за връзката. Така ще видиш, че привлекателността обяснява много неща от поведението на харота. Жената е над теб - ти я гониш - губиш битката. Ти си над жената - тя те гони - голям шанс ти да си печеливш. Защо мислиш, че най-готините мъже трудно се обвързват? Тях ги гонят няколко жени едновременно, затова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker