Отчаяна съм и не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съм и не знам какво да правя
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1386 пъти
Здравейте, момиче съм на 22 години. Имам приятел от повече от половин година. В началото всичко беше перфектно, отнася се много добре с мен. Проблемът идва от там, че иска постоянно да сме заедно. Нямам време да подишам малко въздух. Когато се случи така да искам да се прибера вкъщи примерно и се започва едно цупене, едни скандали. Със секса също имаме проблем, постоянно иска, правим го по около 3-4 пъти всеки ден, тоест около 25 пъти на седмица. Понякога ми идва много на мен и като се опитам да поговоря с него, започва да говори как явно не е моя човек, как той си искал, но аз не съм искала и той нямало какво да направи. Омръзна ми честно казано, не знам вече какво да направя и се зачудвам по-често дали наистина е моя човек.
Дайте ми някакъв съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: cceaefb0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Точно напасването в секса е един от основните показатели дали партньорът, когото си избрала, е правилният за тебе. Очевидно имате сериозни разминавания в това поле, така че....

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8d2fd15b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Обсебващ е и според мен няма да се промени. Или се примиряваш и някак си я карате така, или се разделяте. Средно положение няма (в този случай).

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b179911391
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да ви имах и проблемите. Няма нищо фатално тук. Всеки мъж иска секс постоянно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a12cef97eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Той е несигурен и се опитва да те обсеби, вкл. И сексуално. Има някакви комплекси за малоценност. Имала съм такъв. Или ще се рзздфелите, или ревността му ще доведе до тормоз върху теб. Не ти трябва такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f4ed7ffd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лепка.
Чудя се как още не ти е заискал отчети какво правиш, къде ходиш. Явно има някакъв натрупан страх от предишни връзки, че ако не е като бик в леглото, или не те изпуска от поглед, ще избягаш. Параноя го гони.
Сядай и говори с него. Ако известно време няма подобрения, изходът е ясен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bf7d115c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие сте напълно несъвместими като характери. Единствения смислен съвет тук сигурно вече си се усетила какъв е, но искаш някой друг да ти го каже. Раздялата е единственото решение, независимо колко се "обичате".
Защото ако имаше сериозни чувства той щеше да се опита да те разбере най-малкото. Може да е свикнал така с някоя бивша, но ако си е набил в главата че това е нормално поведение във всяка връзка, този проблем е нерешим.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: e50a9c52b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   За следващият ще пишеш, че въобще не ти обръща внимание и правите секс 25 пъти в годината. Няма идеални хора. Това, което те дразни в него, е мечта за други жени. С него си известно време, със следващият още известно време, докато и с него се разделиш. С всеки следващ, нещата ще са все по-зле, защото междувременно и годинките ти ще са повече. С течение на времето, ще се наложи да правиш все повече компромиси и накрая ще си с мъж, който е многократно по-зле от този. Обича те. Правите много секс, но с времето той ще намалее. В моментът в който родиш дете, тези, , проблеми'' ще ти се сторят песен. Помисли, струва ли си да изпускаш мъж, който те обича и няма ли да попаднеш на някой женкар и негодник!? Ако те обича много - не е добре. Ако не те обича - защо не ме обича. Мисля, че двама трябва да живеят няколко месеца заедно, но когато това продължи няколко години, неминуемо се разделят. Когато си живял с някого и опознал достатъчно, според мен, е добре да се скрепи тази връзка с брак. Трябва да знаете, че не може да се разделяте при всеки по-сериозен скандал. Ромите не сключват брак, заради социалните помощи. Но я си представи, че има закон, според който социални помощи ще се дават само при сключен брак! Животът си е твой, но е време да помислите за следващата сериозна крачка. А тя е дом и деца. Някой ще каже, че бракът е отживелица. Какво би ме спряло мен като мъж, да си взема багажеца и да те оставя да се оправяш сама с дете, или с деца, ако сме се сдърпали здраво? Нищо. Ще си плащам издръжката докато детето стане на 18 години и ще си намеря жена за секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker