Защо мъжете не се запознават, а защо жените не го правят изобщо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете не се запознават, а защо жените не го правят изобщо?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1872 пъти
Доста мъже не страдат от липса на самочувствие, нямат си никой и дори са привлечени физически от голяма част от жените, които срещат, но не биха станали да се запознаят с жена. Това е независимо от нейното мятане на коси, погледи, език на тялото, самочувствие. Не разбирате, че не ни се играе вече на принцове и принцеси - търсим си сериозен партньор. Мъже, които не ви реагират на знаците, или чакат Вас, или нямат интерес, или мислят, че имате интерес само да се забавлявате. Жените почти никога не правят първата крачка, а са по-социални, по-красиви и по-желани. Свалят ви по няколко мъже едновременно. Свестен човек би се гордял със смелостта да направите първата крачка и не е необходимо да поемате юздите, или да се борите за равенство във връзката. Искаме женствени жени, които ще останат верни, когато дойде Дон Жуан. Не разбирам особенно красивите жени, които чакат, а искат сериозна връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: e54d5961f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Често жената е тази, която избира мъжа първа. Например заглежда го по продължително, търси контакт с очите, но след това мъжът би трябвало да я заговори и да поеме инициативата да се запознаят и да се срещат. Поне аз не бих тръгнала първа на улицата да заговоря мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eeac519a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Ти си като тоя от онази тема, дето мрънка, че българките се били дърпали и не правили св*рки като им се щракне с пръст, пък циганките правили, иначе писка из форума, че жените били к*рви. Еми, те тези, дето не са к*рви не са ти интересни и не ги забелязваш.
И ти така - искаш женствена жена, която да направи първата крачка, защото вероятно си слаб мъж, или си мързелив, или и двете. Същото като свястна жена, която да прави св*рки на тоя и оня. Ами, няма такава жена или е някаква рядкост. Женствените жени чакат да направите първата крачка, защото това е мъжкото поведение. Жените, които първи правят крачката, обикновено обичат да се налагат и те да са водещи. Така, че или правиш крачката към женствена жена, или се оставяш на някоя мъжкарана да дойде при теб. Женствените жени не са привлечени от слаби, женствени и мързеливи мъже, те искат водещ и действащ такъв. Но на една мъжкарана даже може и да й хареса, че по- пасивен.
Аз никога не съм правила първата крачка. Мога да покажа интерес, но до там. Моят приятел направи първата крачка към мен. Той е водещ и с лидерски качества, а аз винаги съм искала да съм жена до мъж. И се радвам, понеже като гледам познати с техните мъжки приятелки за гаджета, направо оставам без думи. И те така, направили първите крачки към мъжете си.....

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a750fa55bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Аз съм мъж, който постоянно получава знаци. И честно казано вече 5 пари не давам. За мен единственото, което правите е да си начешате егото, че сте много желани. Да си получите дозата валидация, а след това обатно към токсичните боклуци, които ви бият, които ви изневеряват и т.н.
Еми за кво да си хабя времето. Да, и аз мога да съм такъв и понякога съм бил, но просто повече не ми се занимава с такива драми. Това са фалшиви отношения. Вечно търсите драмата, нищо, че уж искате сериозната връзка. Тя е сериозна, докато не ви писне, а това става много бързо.
Вече дори не ги гледам по улицата, а усещам, че ме запят много често.
Не си правят труда изобщо, нито да ги свалям, нито нищо. За мен усилията просто не си заслужават. Драмата ми идва в повече.
Ако се появи жена с мойте възгледи, която не търси драма, а наистина иска да е с 1 човек, ок. НО аз лично гледам вече само себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 919478a48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз освен някакви ученички и студентки не съм срещал друго, а те за мен са в групата на "загуба на време", ако човек си търси сериозна връзка, защото те са по купоните, екскурзиите и т.н, трябва да се луди, че да се задомят на младини.
Къде са тези малко по-възрастни самотни жени, които искат деца и семейство, нямам си представа? Сигурно суайпват по приложенията...
Излизам по заведения в петък, събота и неделя, много е зле положението, според мен, ако човек си търси сериозна връзка и е около 30-така.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6ad031a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   В грешка си като си мислиш, че жените не правят първата крачка. Голяма част от света вече е матриархат и жените са мъжемелачки. Една вечер като бачках в кухнята на един ресторант на скандинавието, тамън си тръгвах и шефа извади пари от касата да ми плати, ми каза, че една жена ме е харесала и иска да отида на нейната маса да се запознаем. Оказа се нашенка с още няколко нашенски кифлета, по женски са излезнали да се забавляват, докато мъжленцата им в къщи дундуркат и преспиват бебета и мият чинии и простират пране. Започна настоятелно да ме сваля, иска да де снимаме и веднага ми поиска номера. След няколко дена излязохме на кино и вътре ме награби като хамалин акумулираща печка от шестия етаж на блок 52 в квартал Люлин. Но аз и тогава когато бях без една стотинка си имах самочуствие и знаех много добре какво искам. Казах и , че ако иска да я мина няма грижа. Но да ставам играчка в свободното време на някоя вече обвързана това няма как да стане. Поставих и условия, че ако иска да е с мен, трябва да бъде сама и чак тогава. Тя обаче държеше за топките тогава една шматка, където и беше предоставил доста приличен стандарт, а аз дори и колело нямах и повече не я и видях. За което се радвам. Та такива ми ти работи.











Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4d7ff72e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Когато един мъж си прави сандвич, той го прави, за да го яде. А жената може и да го направи, просто за да си вдигне самочувствието, че може. И затова много мъже са резервирани към тия знаци, защото са си патили, като жената го играе на чесане на его, а мъжа си остава с надеждата и пръст в уста.

Надявам се, ти отговорих на въпроса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 780f34e2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Аз съм жена и правя първата крачка, но към мъже, които ми харесват и доста често към тях има доста внимание (красавци с някакво интелектуално ниво близо до моето). Мъжете или тръгвате твърде настоятелно, или изобщо не. Противоречиш си. Искаш женствена, едва ли не обратното на еманципирана, но тя да направи първата крачка.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c75a2ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Лични аз мога да изтъкна няколко причини за себе си.

1. По характер съм си такъв - интровертен, обичам да съм сам през повечето време.
2. Ако някоя мадама е по-хубавичка, почти 100% е сигурно, че е заета, така че за какво да се хабя и само да се излагам и унизявам?
3. Жените повече искат, отколкото дават. Това е моето впечатление. За мъжа свалките и отношенията с жена са инвестиция с малка възвръщаемост. Времената са такива, че не е лесно да имаш достатъчно, за да дадеш.
4. Липсва ми самочувствие. Не работя работа, която ми харесва, не получавам заплащане, което да ме удовлетворява и още няколко такива фактора, които ми е трудно да си представя как да променя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 19d170e6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Автора:
До 2 - Аз курви не харесвам, нито курвенско поведение. Не съм нито слаб, нито мързелив. Нямам проблем да заговоря и 100 жени днес. Точно в това е проблема, че не искам жена, която да я омаям с някакви глупости за 5 минути и след първата среща да сме у тях, или у нас. Другият вариант да ми се изсмее в лицето, или да се държи като принцеса, или просто да не иска. Доминантен характер съм и имам лидерски качества. Искам да видя, че тя ме харесва и не само врътки на косите, възбудени погледи, сексуални движения докато е седнала - да виждам, прави ти се секс, ама човек ли си отвътре?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 19d170e6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора
До 1. и 7. Искам женствена жена, която да се държи като възрастен, когато си хареса някой. Множество жени ми правят знаци всеки ден. Не да е мъжкарана и да се бори за контрол. Къде отиде това кротко и мило - "може ли да се запознаем". Просто не си признавате, че вече Ви е срам и сте свикнали да чакате на тепсия. Мъжът да Ви води, мъжът да Ви защитава, мъжът да Ви забавлява... Ама и да е социален и позитивен и да плаща сметките и да е майстор и т.н.
Каква е ролята Ви в тази връзка? Ние също искаме нещо насреща от Вас и не е само красота, или секс. Стига да изкарваме достатъчно можем да сме всеки ден на проститутки, ако това ни водеше. Аз мога, ама не го правя. Чакам някоя да докаже, че е по-различна от всички останали и да се старае да ме прави щастлив като е женствена и нежна около мен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6276f39e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   А, нещо само да вметна: „Доминантен характер съм и имам лидерски качества. “ Съмнявам се в това. Ако беше вярно, нямаше да имаш нужда от коментари в нета.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3860c96dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Цялата тази проблематика ще се изпари яко дим като започнете да се интересувате от съвсем нормални момичета.
Тях обаче никой не ги поглежда, каквито и погледи да ви хвърлят.
И си се въртите все в същия омагьосан кръг и така до безкрай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: eeac519a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторе, щом омайваш жени за пет минути и после сте в леглото, значи точно по леки жени се падаш. Аз защо абсолютно никога не съм си лягала с някой след кратко флиртче, колкото и атрактивен да е бил?? А щом са ти се смяли в лицето или са се държали като принцеси покрай теб, значи харесваш надменни кифли. Като повечето български мъже. Имам една новина за теб и тя е че жена, която дойде да се запознае с теб, вероятно ще е също с основна цел секс.
Колко си доминантен и какви лидерски качества имаш, е под въпрос, щом искаш жената да прави първата крачка. Това на един мъжествен мъж трудно би се харесало. Искате от нас да правим първата крачка, после ще поискате да ходим на работа, докато вие гледате децата вкъщи, ще поискате ние да поправяме счупени неща, докато вие печете бисквити и накрая ще пожелаете и половите си органи да разменим, но! Пак да сме женствени...
Аз пак ти казвам, че женствена жена трудно би направила първата крачка, защото това е мъжко поведение. Така стоят нещата в природата, но вие искате невъзможното от нея, само и само да е на вашата. Това "Искам женствена жена, която да направи първата крачка. " е като да кажа "Искам висок 1. 90, богат, красив мъж със сини очи, плътни устни и мускули" - може и да стане, но е малко вероятно. А защо да карам себе си да се чувствам като мъж, когато мога да изчакам истински мъжествен мъж направи първата крачка, както и стана?
Авторе, с това оплакване, че трябва да ни защитавате, да сте водещите и да поправяте разни неща още повече ме убеди, че едва ли си толкова мъжествен и с толкова изявени лидерски качества, колкото си мислиш, че си. Това за един мъж на място не би следвало да е никакъв проблем, както за мен не е проблем да готвя, чистя, да украсявам, да се грижа за мъжа до мен. Да, винаги бих го защитила, винаги бих помогнала в поправянето на нещо, ако ме помоли, но ако пожелае аз да съм водещата, ще му кажа да си намери някоя доминираща мъжкарана, а ако не ме защити, когато трябва, бих била много разстроена, в случай че не го напусна.
Естествено, че ще искаме да сте водещите и да имате някакви елементарни умения за поправяне на разни неща, както и вие искате женствени домакини, нали? Само, че когато мъжете имате изисквания, се приема за нормално, но ако жена има изисквания, бива критикувана.
Ти, ако няма да си водещият и да защитаваш приятелката си, за какво си й? За мъжка приятелка? Аха, добре.
Мисля си, че проблемът не е че някоя не е дошла да се запознае с теб, а че не можеш правилно да си отсяваш жените и в началото на коментара ми обясних защо мисля така. Повечето български мъже сте закърмени с образите за поп- фолк диви, плеймейтки и техните копия като кифли, дискотечен планктон, Фейсбук и инстаграм кикимори и пр. и избягвате всичко различно от тях. Моят приятел е чужденец и не може да понася такива жени, особено прекалелите с филъри, грим и "дамите" с оскъдни дрехи.

От номер 2.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 083a05a671
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ако една жена иска да бъде считана като равностойна и годна за сериозни отношения, то не бива сама да се принизява до това да набляга основно на външен вид и пошло поведение; трябва да показва и развивани през годините качества на личността, за да може един стойностен мъж да гледа на нея като на семейно настроена жена.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 708c9ac12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Авторе, когато яйцеклетката почне да гони сперматозоида, тогава и жените ще почнем да правим първата крачка.

Още нещо като задачи ако можем да поемем, само кажи. В днешно време, а и още от майките си така и така сме свикнали всичко да правим: и къща въртим, пари вадим, децата отглеждаме, няма лошо. И първата крачка остава да почнем да правим и съвем я втасахме. Не се учудвам, че на олимпийските жени взеха медали по бокс и борба, то с такива мъже, нямаме друг избор вече.

За протокола: по принцоп защиавам мъжката част от аудиторията, защото често бивате нападани без причина (мое мнение), но всичко си има граници. Стегнете се, защото наистина започва да става жалко.

Лола

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker