Какво бъдеще има връзката ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво бъдеще има връзката ми?
преди: 2 години, 20 дни, прочетена 948 пъти
Здравейте! Във връзка с моя приятел съм от почти две години. Той е много добро момче, с добро възпитание, от добро семейство, съвестен, имаме страхотни взаимоотношения, но има нещо в него, което доста ме притеснява. Не бих искала да съм груба, защото действително имам силни чувства към него, но е видимо с по- , така да се изразя, ниско ниво на интелигентност и по-лошото за мен - липсата на амбиция. Аз цял живот много съм се борила за всяко нещо, което съм постигнала, за образованието си, за допълнителните квалификации, които съм получила и т.н. В доста начален етап от зрелия си живот съм и тепърва ми предстои да завърша висшето си образование, да започна да градя кариера и въобще тепърва са големите усилия, които човек има да положи. В семейството си съм видяла как майка ми цял живот мъкне на гърба си двама мъже, тъй като е силен характер като мен, с високо образование и кариера зад гърба, и това много до ден днешен я тормози. Притеснявам се да не се случи същото и с мен. Той наистина не е положил никакви усилия в средното си образование, завършил е прилично, но с нищо особено като умствен багаж не е изпъквал. Смятам, че това се дължи на неговото семейство, тъй като техните доходи не идват от занимания, изискващи "акъл", както се казва, повечето му близки нямат висше образование и са завършили, защото са били задължени, а не защото са виждали смисъла в знанието и съответно не са му дали тази ценностна система. В днешно време повечето хора осъзнават, че конкуренцията е огромна и ако човек няма необходимия патос и амбиция, няма да надскочи и с един сантиметър масата. Аз съм доста различна и съм готова на всичко, за да се боря за успех и да оправдая всички усилия, които съм положила до момента. Ще си кажете, ами остави го тогава, но съвсем не е лесно. Аз действително съм много влюбена в него, влюбена съм в отношението му към мен като негов в партньор, във вниманието, което ми отделя и цялостната му роля в нашата романтична връзка. Какво трябва да направя според вас? Моля без хейт наистина, а реален съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 17 дни
hash: 005be31132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Прогивоположностите се привличат. Ако и двамата бяхте амбициозни нямаше да сте заедно. За да има семейство единият трябва да се грижи за вкъщи. Иначе и двамата ще сте посветени за професията и кариерата и няма да създадете дом и семейство. Така е добре и кажи на майка си да не се тормози.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 4cf1da1b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз съм същия профил като теб, но по-възрастна вече. Не ми се получаваха връзките с неамбициозни мъже. Два пъти преди мъжа ми са ми предлагали да правим деца в нелепи ситуации - без завършено образование или без стабилна работа. Не съжалявам, че не съм продължила с нито един от тях. Така или иначе с времето имахме все по-малко общо и все повече ме дразниха. Никога не се примирявай с по-малко отколкото заслужаваш. Омъжих се за човек, който е готов да градим всичко заедно - делим и работата, и домакинските задължения, и отглеждането на децата. Много го обичам и сме много щастливи заедно. Не съм съгласна с номер 1. Или сте донор и паразит или партньори. А това да си амбициозен съвсем не пречи на баланса между работата и семейството. Човек може да прави и двете стига и партньорът му да му помага. Според мен си остани с този човек, но не предприемай по-сериозни стъпки с него. Времето ще покаже дали връзката има бъдеще или не.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: c36e267b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми и ти ще си бавачка на мъжа си като майка ти. Ти ще си мъжа, той -женичката.
Може да се промени, ако надскочи семейната си среда и поумнее.Виж майка си и това ще ти е бъдещето. Не ти трябва да си силна жена, повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: c36e267b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Цялата ти влюбеност и розови очила ще се изпарят когато при проблем разчита само на теб и това се повтаря с години. Чувствата понякога не струват пукната пара, ако се мъчиш.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 0c60ba1bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз мисля, че липсата на амбиция и желание за развитие може да се компенсира с отношение.
Далеч не съм толкова амбициозна като теб, но също имам висше образование и си намерих добра работа по специалността. Приятелят ми няма образование и няма желание да си потърси по-добра работа. Работи за минимална заплата.
Но отношението му към мен е прекрасно - подкрепя ме, успокоява ме, помага с домашните задължения, грижовен е и романтичен.
Вече свикнах с липсата му на амбиция. Всеки има своят път и върви по него с различна скорост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker