Къде да си потърся работа в чужбина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде да си потърся работа в чужбина?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 668 пъти
Здравейте! От доста време насам съм безработна, уви, тук просто няма какво нормално да се работи. Живея в малък град, има обяви само за продавачки, сервитьорки и робини в заводи. Работила съм ги тия неща, ама не са ми по нервите. В града всички се познаваме, където и да отида, все се намира някой, който да ми трови живота и да се прави на интересен. Работа иначе не ме плаши, каквато и да е, стига да не е свръхмизерна и експлоатационна. За съжаление, още нямам висше, уча го в момента. Имам средно специално по бизнес администрация. На начално ниво говоря английски, а го разбирам малко повече. Почти идеално се оправям с руския - говоря, пиша, разбирам. Къде да си потърся работа за лятото поне, готова съм даже веднага да замина. Не ме бърка каква ще е работата, стига само да не е крайно непоносима, да мии стигат 2 ръце и 2 крака и да не е мръсотия до ушите. Къде ще е по-добре да търся работа - чрез агенция, или сама? Не искам да ме мамят, още повече пък в чужбина. Който има опит, ще бъда много благодарна да сподели как, какво, защо и т.н. Целта ми е да правя поне 2-3000 лв на месец, ако е възможно. Трябват ми доста пари да се лекувам и за висшето. С българска заплата никога няма да мога да ги платя. Работи ми се много, не ме мързи, само ме е страх да не ме измамят. Много пъти се е случвало тук, в България, та какво остава за друга държава.
Например, много искам да помагам някъде, където има украински бежанци, само без да се занимавам с дечурлига. Те са рускоговорящи, но без връзки и висше никой няма да ме вземе за повече от бачкаторка в завод или берачка на плодове. Но това сега ми е на заден план. Най-много ме интересуват парите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 28 дни
hash: 051d96fa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Можеш с английски и или български да си намериш работа в офис в аутсорсинга в Чехия, Словакия и Полша. Аз си намерих такава работа от сайта Profesia.sk

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: bbfdb900ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Отвори сайт - примерно jobs.ie и чети какви работници се търсят. Най-добре е да търсиш директно в чуждите сайтове. Там ще направят кратко интервю с теб по телефона и ще решат. Така че се подготви за интервюто. От българските агенции горе-долу ми е позната Анонс. Но по-добре е да работиш дериктно с чуждите сайтове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker