Странен тип ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странен тип ли съм?
преди: 2 години, 26 дни, прочетена 1174 пъти
Здравейте. На 19 съм. Пиша с мисълта да получа няколко мнения и отговори на въпроса ми. Странен тип ли съм според това, което ще напиша сега за себе си.

Здравейте.. На 19 съм и живея с нашите. Не работя в момента, но не и уча в университет. Сега тази година ще се записвам и нямам търпение като цяло. Уча програмиране самообучение - трудно казано с мотивация. Избрах програмиране, защото в това се виждам единствено. Работа от вкъщи, "висока заплата", много предимства, за тези които знаят - си знаят, кои са те. Харесвам да си стоя вкъщи, сутрин ходя на фитнес, не съм със застоял начин на живот. Излизам си на разходки из природата, НО сам.. Имам няколко приятелчета, които просто ако не ги потърся, няма да се сетят за мен. Не ме и бърка като цяло. Някак си харесвам да прекарвам времето сам. Някак си се чувствам антисоциален. Не обичам кафета, партита, алкохол и т.н ( Ако ме извикат вече бих се съгласил на едно домашно, но говоря за постоянно им практикуване както връстниците ми - не ги обичам тези неща... ) Сега лятото ще работя и ще си спестя всичките пари. Миналата година работех до декември от юни и тези пари, които си ги спестих си взех точно 3 неща - дрехи, лаптоп и нов телефон и имам още остатък от заплатата. Не намирам удовлетворение да ги изхарча, както повечето веднага намират за нещо да ги изхарчат. Сега когато почвам университет веднага мисълта ми беше квартира, а не общежитие, както повечето избират това, заради пиенето, секс и т.н Предпочитам да съм сам и да мога да се концентрирам над учението, и в краен случай да си намеря приятелка и с нея да сме си заедно. Труден характер съм ( предполагам ). Нормално ли е да върша нещата сам, да обичам да прекарвам времето сам далеч от интригите и проблемите на другите, защото преди няколко години бях коренно различен. Съчувствах на хората, изслушвах ги за проблемите им и някак техните проблеми автоматично ставаха и мои, и по този начин страдах. Егоист ли съм да мисля за себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 24 дни
hash: 8d1f62f572
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти си нормален човек. Другите ти връстници са странни. Да пият всяка вечер, да се бутат в общежитията с хлебарки и да си харчат парите. Те не са нормални. Бъди какъвто си и ще срещнеш момиче, което да те оцени. Успех и следвай мечтите си.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: fe7ba7ea20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   спопред мен, ти си пропиляваш младините по един или друг начин (четейки), може да вадиш "могото пари" в този ИТ сектор дето всеки си мисли че, влезели... парата идва и винаги е голяма, МИИИ НЕ.

Разбирай- много зависи от уменията ти, и това как и какво правиш, ако си кадърен.. ще зимаш големите пари, ако обаче е защото си чул (както повечето) за "Големите пари" ами сори..

Трябва ти, страст,любов и желание да си на компа по 9-10 часа всеки божи ден, и като излезеш от домът, слънцето няма да те познае,

Разбира се, ако ти харесва :) що да не пробваш, но знай, че спорт ти трябва, хората не сме направени да седим по цял ден на едно място.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 79078888c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Все едно чета себе си. Като започнем от интересите, минем през професията и стигнем то характера и целите... Не си странен, поне според мен. Моята история е, че ми писна от всичко излишно.. и от всички излишни. Не съм асоциален, нямам абсолютно никакъв проблем да завържа разговор с когото и да е. Работата е там, че ми писна от хората, колкото и тъпо да звучи... Учи си, следвай се мечтите, пък тези работи не ги мисли толкова. С времето ще си намериш хора като теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 799504a589
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си напълно нормален човек! Какво от това, че предпочиташ да си сам? Първо:твоите връстници правят само глупости, не им е до учене( а това е най-важнжто през този период на зрялост, разбира се, след здравето). А ти учиш, не пиеш.. Това е чудесно за, , новото, , поколение. А и няма смисъл да излизаш с тях, защото и ти ще станеш като връстниците си. После, когато се осъзнаеш, ще искаш да върнеш времето назад, но ще бъде прекалено късно. Затова в момента е много важно да продължаваш да бъдеш това, което си. А и запомни един съвет от мен: Няма истински приятели. Приятелите са просто хората, с които да се забавляваш и да споделяш заедно своите лични неща... Аз например съм точно като теб. Само аз от класа ми имам отличен успех, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Нямам приятели, но не ме интересува. Стига ми това, че съм здрава, умна и имам прекрасно семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker