Не всички жени харесват турци, араби, негри, рязани, цигани, фитнес-маниаци, богаташи, мъже с 20 см в гащите и комплексирани неудачници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не всички жени харесват турци, араби, негри, рязани, цигани, фитнес-маниаци, богаташи, мъже с 20 см в гащите и комплексирани неудачници
преди: 2 години, 11 дни, прочетена 3309 пъти
Няма да влизам в дълги обяснения, защото темата я види бял свят, я не. Просто искам да кажа, че са останали нормални, адекватни жени, които избират мъжъте по самите тях, не по това, което имат. Другото важно за уточнение е, че има и жени с ВКУС, които НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА не биха легнали с черна маймуна.

Ще разкажа за себе си: на 24 съм (все още), уча, работя, имам мечти и планове за бъдещето. Никога не съм си падала по черни и цигани. Гнус ме е зверски. Гнус ме е даже да се разминавам с тях по пътя. Може би съм расистка в някаква степен, но какво от това? На никого не натяквам разбиранията си и не ги гоня по пътя с брадва. :) Сигурно има и добри хора сред тях, но за интимни и близки отношения категорично не ги искам.

Относно парите, все ми е тая колко има мъжът до мен. Гледам на първо място визията, след това останалото. Ако първата е кофти, каквото и да е другото - не, благодаря! Харесвам красиви в лице, бели мъже, или поне симпатични, с нормални телосложения (не дебели и не кльощави. Ако тренира, да не прекалява. Твърде многото мускули, според мен, са също толкова отвратителна гледка колкото и мазнините. За ръста - колкото повече, толкова повече. Много високите мъже са ми повече от слабост. Нямам обяснение защо, от малка ме влекат. Разбира се, обръщам внимание и на характера, той е не по-малко важен. Просто той не се вижда веднага, затова е номер 2. Красив мъж, но лайно - не, благодаря! Грозен мъж, но прекрасна душа - не, благодаря!

И последно - размерът в панталоните. За него също не ми дреме какъв е по форма, размер, цвят и тн, стига да не е твърде голям или твърде малък (примерно под 10 см). Не всички жени мислят с оная си работа. Даже импотентен да е, няма да го върна. Да, сексът е хубаво нещо за от време на време, ама щом присъстват РЕАЛНО ВАЖНИТЕ КАЧЕСТВА, останалото губи смисъл. За мен е важно мъжът до мен да е с добра визия, добър, верен, да не мързелив и с ръце в г*за и да върши домакинска работа, адекватен, да не е извратен и да не гледа порно, да има ясни възгледи за живота и хората. Това е. Но със сигурност ще се намери някой, за когото пак да е много. :)

И, не, мъже с 15-20 години по-стари от мен също не харесвам. Мъжът ВИНАГИ трябва да е малко по-голям, но не с повече от 7-8, максимум 10 години.

Така че не ни лепете етикети на всички. Тези стереотипи, които изброих са предимно в мъжките глави. Това искат жените, но само по мнението на мъжете. По мои наблюдения, такива българки са около половината. Да, пак не е малко, но и далеч не се отнася за всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 дни
hash: 1fb25b2e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   За ръста - колкото повече, толкова повече. Много високите мъже са ми повече от слабост. Нямам обяснение защо, от малка ме влекат.


Аз имам обяснение. Това е, защото мама едно време е била недоволна от татко, докато ти си била още в корема й. Тя е била кинт и 40, а татко ти кинт и 70 и нещо. Майка ти я е тресял зверски комплекс за малоценност (незнайно защо), докато татко ти даже не е подозирал, какво се случва с двата неврона на обичната му. Така рожбата се е родила централно сбъркана и сега всичко, което е под 2 метра, не го брои за мъж. А за да види лицата на любимите за нея мъже, то рожбата трябва да си прекърши вратлето на 90 градуса в посока небето и да впери поглед в облаците. Не защото 2 и 10 са много високо, но защото самата тя не надхвърля ръста на майка си от кинт и 40. "Тюх да ме порази Господ защо съм толкоз ниска!?" - си каза тя.

С тези словоизлияния се убедих, че приблизително 50% от българките не ме влекат и не бих ги взел.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: c4311abff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   1, темата те е ударила в комплексите, затова квичиш. Не всички се раждане хубави, за съжаление. Търси си булка под 1.50 и няма да се комплексираш

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 014b985c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   аз с приятелката ми гледаме порно :Д голям кеф и дори експериментираме, нормалния секс писва искаме нещо ново

И да гледаш порно не е толкова зле ако се практикува, знам.. не е лесно ама става работата :Д кеф и смях

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 дни
hash: 4cb3abe864
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Много висок мъж, само ако и ти си висока. Иначе макс -10 -15 см. Да стърчи половин метър над теб не е много естетично. Друго е да може да го гушиш и целуваш без той да се покланят ;))))
За стройните, слаби, стегнати (не фитнес блъскащи), с красиви лица съм много съгласна. Наистина това са най-хубавите и желани мъже.
Иначе си расистка и според мен трябва да си по толерантна. Аз нямам проблем да си бъда с човек от каквото и да е раса, етнос, цвят, пол или религия, стига това да е "моя човек".

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 751bf6e3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Искам висок, представителен мъж с не много голям инструмент- може и импотентен. Да слуша, да готви, да гали, да чисти, да целува само мен, да има правилни бели европеидни черти, да ме гледа в очите като вярно кученце и да изпълнява безприкословно като редник- новобранец. Девойката- скромна, почти нищо не иска от бъдещия мъж на сърцето й. Дано го намери, но никога предварително да не му споделя очакванията които има за него!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 дни
hash: b736b5c50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Малко ми звучиш като женския вариант на Кифлоприземителя. Харесвай си каквото искаш, някой да ти пречи или налага друго?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 дни
hash: f7a8754679
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   1, значи, когато мъжете имат стандарти и искат жени с роклички и токчета, а не "онези с дънките" и не ги вълнуват качествата на жената, е нормално, в природата ви е да искате "женствени" жени, друг е въпросът колко наистина са женствени тези жени (повечето като умения и качества не са женствени и после мрънкате от изборите си). Но когато жените искат високи мъже, защото също им в природата, започвате да злобеете и чак тогава се сещате за качествата, но само за вашите, де.
Както мъжете имате стандарти, така и жените имат. Не може вашите стандарти да бъдат приети, защото сте мъже, пък тези на жените да не се приемат, защото не ви харесват и ви бият в комплексите. Но според българския мъж, той трябва да бъде приет такъв какъвто масово е: нисък, с шкембе, ако пък е фитнес батка с големи баници, е тъп на маймунски г*з, мързелив, но българките трябва да им угаждат на всички капризи, стандарти и изисквания за облекло, поведение и начин на живот, но те самите да нямат изисквания. Еми, няма такъв филм, сладури. Вие харесвате рокли и токчета и не искате "онези с дънките", жените искат високи мъже. Точка.

4, значи, една двойка да не пребъде, защото не отговаря на твоите стандарти за естетика? Ужас, никой не го интересува.

По темата: разбира се, че има такива жени, просто не са интересни на повечето български мъже. Аз съм 1,65, приятелят ми е 1,70 и нещо и нито има много пари, нито кола, нито собствен апартамент, нито грамадни бицаги, но съм с него, защото го обичам, но да кажа ли какво уважение получавам от повечето български мъже за това? - от почти нищо. Писала съм го и други пъти, че в България свестни жени не трябва да съществуват, защото българските мъже нито ги забелязват, нито ги ценят, а понякога и ги подиграват, ако пък се случи да ги забележат. Повечето тичат след разни "истински жени" с роклички, токчета, йога клинчета, топлоизолация с грим и пр., а ако се сетят да оценят някоя свястна, е прекалено късно. За какво му е на българския мъж свястна жена като той качествата не ги гледа много, много и си има надутите кифли, които боготвори? Ами, не му трябват свестни. На мъжете им е заложено в природата да "спасяват" такива увредени женки, чакайки от тях уважение и вярност до гроб, но повечето никога няма да тръгнат да "спасяват" една свястна жена от самотата и да й дадат любовта си.
И не, не ми пречи, че мъжете тичат след кифляци, защото то си е за тяхна сметка и на тях изневеряват, те биват излъгани и изоставени. Дразни ме като почнат да квичат, че нямало свестни. Свестни има, да, малко са, но за да са малко, си има причини и част от тези причини се крият в мъжете. Какви са те, вече съм написала по- горе. Знам, че повечето мъже НЯМА да ме разберат, защото не искат или защото смятат, че всяка кифларана, която си хванат трябва магически да се превърне в добра и примерна приятелка, заради тях - "златните" мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 3e6d4584d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   до 4

А досега намерила си нещо из другите етноси ?
Или като минеш 35 годинки ще се ориентираш към българи?

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6ebe3e7069
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Номер 1, ако дори този тип жени ти се струват не ок и дори тези критерии ти се виждат високи, смятай колко си зле. Това е минимумът на минимума. Има 2 типа жени: едните избират мъже по парите, другите избират по външността и характера на един мъж. А ти явно не покриваш нищо от това. Да разбирам ли, че си беден, грозен и с кофти характер? Същото важи за 4, 5 и 6. Няма как да не предлагаш нищо, пък да се пенявиш, че не те искат. Това са правилата на играта. Или приемаш и играеш, или си аут.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 20123f1fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Аз не пиша в този скапан сайт но сега не се сдържах.

Пожелавам си всчики расисти и идолна измет да бъдете изметени много яко!В Б-я само расисти....и никой не казва нищо-вижте коментарите-колко се възмутиха от това?!Това говори МНОГО за нацията и нейното духовно и интелектуално развие..както някои казват-"Народ МЪРША"!

И тая се гордее даже с това..."Не искам да ви обиждам,но ме е гнус от черни маймуни!"...
Черните имат по-добрите гени и във всичко са подбори от васи като външен вид,и като певчевски способности,като движения,като страст.Не може да има сравнение.В леглото,в душата,навсякъде.
Арабите напримар са много по-КУЛТУРНИ от вас.И като хигиена(тук съм виждала да се изхождат по голяма нужда зад спирката!),и като обноски,по-образовани,по-ГАЛАНТНИ!
Вие използвате думата " ориенталец" като обида и мислите,че те са "черни и мръсни" и че бият жените си,но това НЕ е така!Нищо не знаете.Всъщност вие сте най-големите говеда,а прехвърляте тези характеристики на други хора,които са много ,много далеч от вас!

Все пак арабите/африканците са били най-развитата цивализация през Средновековието-цивилазацията на МАВРИТЕ.Със сигурност НЕ сте чували за тях.Владеели са Южна Европа-Франция,Испания!Италия,Португалия(повечето от тези хора имат арабска кръв и черти)... rи ТЕ са причината за Ренесанса на Европа!Маврите научили европейците на поезия,на математика,развили почти всички науки!Архитектура-всичко!Защото ония спали на омазаните парцали години наред-кръв и всякакви други телесни работи...Белите,некъпани европитеци си изливали урината през прозорците въруху главите на минаващите отдолу!Имало някакви ями,в които се сабирали фекалиите и те РАЗБИРА СЕ-преливали и рамърсявали водата,но европейците май продължавали да пият вода оттам!А арабите имали системи за напояване,фонтани-научили ги да спазват по-добра хигиена!Библиотеки направили и учебни заведения...Европа била хилядолетия назад ввъв всяко отношение!
А и ден днешен арабите се мият много повече от вас-няма никакво съмнение в това!Даже са много суетни и държат на външния си вид.Но това НЕ е вежно-важното е,че са СТРАШНО КРАСИВИ.И са МНОГО ПО-ДОБРИ мъже от вашите БОКЛУЦИ.
Но смешното е ,че българите също имат арабска кръв,не го ли знаеш неграмотнице?!Така че внимавай,като плюеш...Вие какво си мислите,че сте сакндинавци или немци??!За тях можете да бъдете единствено "мръсни,черни мангали"!
тука няма интелигентни хора беее-мръсна,воняща д,пка...няма кой да каже-"Тоя/тая как може да говори така и да греда така на хората!?"Колко злоба и простотия има в хората...
Време е да изринем БОКЛУКА!Но чакай-кои " ние"?!НЯМА ние.Повечето са част от боклука,няма как да го изринем петима души...тази дупка затъва вса по-надълбоко и НИКОЙ няма да може да направи нищо,за да я спаси!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6ebe3e7069
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Модераторе, четеш ли въобще какво пускаш или на "онче бонче" одобряваш коментари? Номер 10 окъка всички теми, ти блееш. А може би ти си номер 10?

Мод: това, че не си съгласен с мнението, не означава, че трябва да не се одобри. Защо не казваш нищо за хилядите негативни коментари за турци и цигани?

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6da9914e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Moде, твоята модерация прави безсмислено модерирането. Теми проповядащи омраза, насилие, расизъм, педофилия и подобни, правят сайта пълно падение. Не знам , на собственика ли отмъщаваш, някакви проблеми със себе си ли имаш, но е напълно идиотско. Много пъти ти го пишем, ти си продължаваш. Не знам вече какви аргументи да ти дадем, за да коригираш съдържанието на сайта, което зависи единствено от теб.

Дай конкретен пример, така с общи приказки не ми помагаш особено. Колкото до педофилията се публикуват умишлено, защото съм подал сигнал до ГДБОП и им трябват доказателства.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 2acfb4129c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Какво му обръщате внимание на този комплексар 1? Много е комплексиран и обиден, затова реве. Ако притежаваше нещата, за които се говори в темата, нямаше да реве, а щеше да го приеме като комплимент. Мъжете в България се дразнят на абсолютно всички критерии на жените, защото не притежават никакви качества. Пълна 0. Ако иска богат - много изисквания, ако иска красив и с мозък между ушите - много изисквания. Горчи им на мъжете, че не избират те, а жените и тях дори няма за какво ги изберат.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 4cb3abe864
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   От 4 до 8
Нещо не ме разбра. Аз казах, че не си избирам хората по етнос, раса, религия и цвят на кожата и т.н.т. , не че се ориентирам предимно към такива.
Само за протокола, имам приятел (обикновено българско момче) и вече 8 г сме си заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 4c24d8474c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Номер 6, леееко погрешен опит за сравнение. :) КП няма точно установен идеал за женска красота, нито е пренебрегвал някоя жена поради тип облекло, години, ръст, размер на гърди, дупе, цвят на косата и очите, образование, поприще, доходи, коли, имоти и прочее. Гледа се цялостното излъчване (естествено, че трябва да ме възбужда, което не значи да е непременно красавица), обноските, искреността, осъзнатостта и най-вече да е с уравновесено и трайно във времето поведение, защото често точно там нещата буксуват жестоко при повечето съвременни жени.
Но с такава като авторката с мислене "хубаво нещо за от време на време" не бих бил. Отношенията с жена с подобно мислене са обречени още в зародиш, а след някоя година ще настане съвсем суша в леглото. Плюс това, никой себеуважаващ се мъж не би искал да споделя живота си с жена, която МРАЗИ милиони и милиарди други хора само по признак цвят или раса. Тази омраза рано или късно избива някъде в погрешна посока. Жената трябва да влага чувствата си в любовта и да бъде забелязвана от мъжа поради нежността и добронамереността си, а не в първичната омраза.
Авторке, нищо лично против теб. Просто уточнявам. Ти имаш право да желаеш каквито си искаш мъже и никой не те спира. Желая ти успех, дори и да имаш различно мислене и ценностна система! Важното за теб е ти да си щастлива и доволна от изборите в живота си.

=============================

Номер 7, ти да не си Black Sabbath? Тя години наред повтаряше любимата за нея дума "женки" и се оплакваше как ВСИЧКИ мъже били незнам си какви гадняри, които не оценявали жените и търчали все подир кифли с къси полички, но без да си признае, че всъщност тя има предвид само 5-10% от мъжете, които живо я интересуват и които действително си търсят само и единствено такива кифли.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6da9914e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Moде, не ти ли е твърде къса паметта за млад мъж? От вчера има тема за черните, арабите, циганите и пр. След това има тема , която плюе по тази тема. За педофилите също не е Ок, въпреки че щяла полицията да ги хваща. Даваш трибуна на хора с девиации, които не се влияят от неодобрително чуждо мнение. Колко такива ще я прочетат и ще си кажат" А, значи има и други като мен"
Имаше теми за турците, колко са гадни жените, други за гадните мъже и т.н. Всичко това е една помия върху главите и съзнанието ни. Тази омраза и агресия ни залива на талази и става още по-зле.

Мислиш ли, че помня всичко? На ден одобрявам стотици коментари и десетки теми. Ако ти влизаш в 5 теми, аз чета всичко наред, вкл. и неодобрените. Дай конкретен пример. Освен това с някои неща не съм съгласен с теб. Нямам право на мнение ли? Пренебрежителното ти отношение към полицията например не ми харесва. Дай тогава да не обръщаме внимание на педофилите и те да отидат в сайтовете за запознанства да задяват деца. А ние да се правим, че проблем няма.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 872e474eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   28, примири се. Никой не е длъжен да харесва цигани, араби и турци. Ти си откачен.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: f7a8754679
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   24, аз съм и ще ти кажа нещо. Виждам, че не си от най- умните, но не си ти човекът, който да определя аз дали се интересувам от 10- 15, 50- 60 или еди колко си процента от населението. Това определяне можеш да го правиш само и единствено за себе си и никой друг, още повече в анонимен сайт с хора, които ти дори не познаваш. Не знам къде в подигравките спрямо мен и дрехите ми си видял някакво интересуване от моя страна към някакви си 10- 15% или в моите наблюдения към мъжете. Защото аз, колкото и да ви се иска да съм "грозна и дебела, неподдържана метълка", когато си облеча рокли и токчета, ме поздравяват по улицата, дават ми път, заговарят ме и пр. (не че казвам, че съм красавица, защото и за това ще намери някой да се заяде с мен, 100% гаранция), но като тръгна с тениската и мешката на група, понякога ме псуват от колите си. За какви предпочитания към 10% от населението говориш, когато сама за себе си съм жив пример за това как повечето мъже ги вълнуват дрехите на една жена, а не качествата й. Затова смятам и че повечето мъже не заслужават жените да се интересуват от техните качества. Трябва да сме квит все пак. Аз винаги съм мразиш такова лицемерие и от двата пола: един и същи човек: различни дрехи, различно отношение. Коренно различно. Това няма нищо общо с моят интерес към мъжете, защото аз повърхностни мъже не харесвам и не ги допускам.

Black Sabbath / Satanic Blasphemer

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6da9914e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   28 съм
Моде, не искам да помниш всичко, а да имаш критерии за одобряване. Но, карай, явно няма да стане. И, как реши, че имам негативно отношение към полицията?!
29. Едно е да не харесваш такива и онакива, съвсем друго е да напишеш обидна, агресивна, насаждаща омраза статия. И, най-смешно е, когато някой започва да отговаря на въпроси, които никой не му е задал. Последното е за автора с циганите, негрите и т.н, да не се припознае някой.

Т.е. трябва да съм такъв, какъвто ТИ искаш АЗ да бъда и критериите ми да съвпадат с твоите?

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: afbf26ac72
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

33.   Тази Black Sabbath е върла, зла и устата феминистка! На всичкото отгоре е минала в нелегалност в сайта, не се подписва или ако го прави, то е с други никове.

Black Sabbath ти наистина си зле ориентирана. Всички неща, които пише КП се отнасят и за тебе в пълна сила! Ако изборът ти на мъж беше правилен, то НИКОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ, ЗАПОМНИ ТОВА - МЪЖ!, не би те траял такава. Никой и никога! Самият факт, че си с някакъв си металист/сатанист и той те търпи такава, ОЗНАЧАВА, че е МЪЖ-ЧЕХЛЬО! И когато ти омръзне, ще му биеш шута като на пудел, а той милият ще се свие в ъгъла на стаята и ще започне да си смуче палеца.

Ако попаднеш на мене:

1) Ще забравиш да заповядваш!
2) Ще забравиш да мърмориш!
3) Ще забравиш да изискваш!
4) Ще си държиш езика зад зъбите!
5) Ще говориш само при нужда!
6) Ще изпълняваш задачи!
7) Ще ме слушаш, иначе...
8) Ще готвиш, переш, чистиш, подреждаш...
9) Ще забравиш за всички НЕХАРАКТЕРНИ за една възпитана, млада дама дрехи и аксесоари!
10) Ще видиш метъл-сбирки през крив макарон!
11) Имаш правото да си послушна!
12) Имаш задължението да се отчиташ в леглото всеки ден, както аз пожелая и когато аз поискам!

Ясно?


Относно темата, харесват ми разсъжденията на авторката, но и на мен ми идва в повече това с ръста на мъжа. Авторката е силно комплексирана относно височината си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 дни
hash: f616ae9684
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Аман вече, какъвто и коментар да напиша, получавам по 200000 единички. Защо коментиращите не уважавате чуждото мнение? Защо всички трябва да харесваме комунизма? Защо расизмът се толерира тук? Защо омразата и злобата са на почит?
Идваше ми да напсувам коментиращите, но няма смисъл, защото на тях това им харесва. Те така си общуват, чрез обиди злоба и псувни. Ми няма да пиша нищо повече тук, то се вижда по коментарите какво е интелектуалното ниво на българите - комунисти, злобари и расисти. Пускат се провокативни теми и на скандалните коментари им цъкат по 200000 петички, а нормалните мнения ги хейтват. Неадекватен народ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 4c24d8474c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Номер 7/30, щом на мига установих коя точно си, значи явно не съм от най-глупавите, независимо какво си въобразяваш. Интересното е и това, че преди време потребителката с подпис "Satanic Blasphemer" ОТРЕЧЕ да е същата жена, която се подписваше като "Black Sabbath" и после позачезна от хирозонта, а сега пък горе се представяш едновременно и с двата подписа, което е противоречие и явно тогава си излъгала.
Много взе да нагрубяваш в мненията си, откакто започна да се подписваш с новия си подпис "Satanic Blasphemer". Преди със стария си подпис "Black Sabbath" се беше кротнала и даже те бях поздравил в две теми отпреди няколко месеца, че си станала по-зряла и умерена спрямо преди 3-4 години, да речем. Но явно просто е било временно явление при теб.

Относно въпросните 5-10% мъже, ти самата се поставяш в това определение, тъй като именно ти все за тези гадняри с грозно отношение към теб пишеш; съответно хората точно това установяват за теб и за средата ти на общуване сред определени мъжки типажи. Нормалните мъже не псуват и не обиждат жените въз основа на тяхното облекло, че били с тениски и дънки. Ти явно или си измисляш, или движиш нарочно в някакви долнопробни среди, или и аз не знам какво. Откъде си? В някакво забутано гето ли живееш, или в хубав квартал?
В Пловдив поне нямаме подобни идиоти, които "псуват от колите си" жените с такова облекло, както ти се изрази горе. тук хората са приятелски настроени. Също така, в Пловдив хората не правят път, не заговарят просто ей тъй и не поздравяват жените въз основа на това, че са с рокля и високи токчета. Това пък откъде го измисли?! Много пресилваш нещата и лъжеш само себе си. Така или иначе, доста голяма част от жените тук са с рокля или пола и високи токчета и това е съвсем обичайна гледка. Няма как с панталон и тениска да те нагрубяват и да са гадни с теб по всякакви начини, а пък с рокля да те боготворят. Ако все пак ти се случва редовно, явно просто наистина си се постарала да движиш в отровни среди години наред. Това в никакъв случай не е нормално и сума ти хора са ти го писали неведнъж из темите. А ти самата дали се държиш и на живо грубо с тези мъже, които те обиждат, за да имат причина да го правят? Това не си споменавала досега, а е съществено.
В Пловдив единствено правят път на по-нагласените мацки (дори и с панталони да са) на пешеходните пътеки, за да ги огледат хубаво от глава до пети, докато ако мъж опита да пресече, водачите на МПС по-скоро ще дадат мръсна газ с цел да отнемат предимството му. Но пак казвам - не роклята кара тези водачи да спират пред пешеходната пътека, а доколко жената има привлекателен вид - без значение типа облекло.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 344e4b773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   34, аз ви казвам, че сайта се е бъгнал. Даже написах тема и ме обвиниха, че съм трол.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: f7a8754679
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   33, значи, никой нормален мъж няма да ме погледне, обаче ако попадна на теб, ще те слушам, ще готвя, ще чистя, ще пера, ще изпълнявам команди, ще.... значи по собствената ти логика ти си този ненормален мъж, който ще ме вземе? :D Адмирации, че поне си наясно със себе си, защото за това се изисква голяма доза осъзнатост! С това, че ще се отчитам всеки ден в леглото, направо ме преби.
Иначе, аз по принцип си готвя и чистя. Харесва ми, пък и всеки човек трябва да може тези неща поне до някаква степен, най- малкото колкото да не живее в кочина и да не яде дюнери и пици и всеки ден, пък и е по- икономично. Готвенето е изкуство. Йела в нас да ти наготвя супичка, да се кротнеш малко, може и един шоколадов пудинг да ти направя, също и домашна лимонада. Ще ти подейства релаксиращо. Ще те запозная с моя "чехъл", за който бих казала че е по- скоро кубинка, но тази чест ще оставя на теб - алфа- мъжкаря. Пък приятелят ми наистина като цяло е разбран от мен. :D

Шегата на страна. Първо не знаеш какво наистина е зла феминистка и второ- да съм анонимна е мое право, още повече в анонимен сайт, а това с двата никнейма стана случайно и с идеята да го ползвам само в една тема (доколкото поне се сещам). Мисля, че е по- коректно спрямо потребителите на сайта да си призная, ако че точно тук никой на никого не дължи обяснение за нищо, пък и едва ли на повечето посетители им пука дали съм Black Sabbath, White Sunday, Satanic Blasphemer, Christian Worshipper и пр. Със здраве, командире!

Кифлоприземител, наистина нямам спомен да съм отричала да съм Satanic Blasphemer, но и не го изключвам. Може би така съм преценила на момента, но сега съм искрена. Колкото до средата ми: може би имам лошият късмет да попадам сред идиоти, а може и аз да съм била виновна за кофти отношението към мен и да съм го предизвикала несъзнателно с неувереността и плахостта си (все феминистки качества, между другото), но понякога и аз съм рязка, признавам си (в реалността по- малко, отколкото тук), когато съм смятала, че някой се държи грубо с мен, а всъщност той така си се държи или просто си изтърва нервите.
В годините, в който ме подиграваха, възрастта беше такава. Сега е различно, понеже, уж, сме големи хора. Като по- малка бях доста свита и срамежлива и това провокираше гадно отношение към мен и не само. Тениските дойдоха по- късно, после и по- агресивното ми поведение, което беше някакъв отговор на това отношение, но и но много други неща.
Ако сега мъж ме заговори, понеже се случва по различни поводи (нямам предвид свалки и такива неща), винаги съм учтива. Учтива съм и с жените. Ясно ми е че някъде се къса връзката в цялата работа и аз също имам вина.
Апропо, Пловдив все пак е столицата на културата и би било странно хората да не са учтиви. В моят град има учтиви хора, но всеобщата слава на хората тук, е че са надменни.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 751bf6e3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Бяс тресе междуполовите отношения. Недоволство и противопоставяне. Отново всичко е в грешна посока. Не търсим красивото, стойностното, а се зацуцкваме в кривотата и конфронтацията. Всичко това препредавате и на децата си (когато се появят, ако нямате в момента)! Защо замърсявате душите си с тежък негативизъм, озлобление и ненавист към всичко "различно"? С това си отношение не можете да го премахнете. Насочете усилията си към нещо съзидателно. Не съм идеалист- бъдете позитивни поне за три дни- може и да ви хареса!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 4c24d8474c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   Номер 37, ето, че можеш да се изказваш и по-умерено, а не само остро, така че изборът е твой занапред. Хубаво качество е това да притежаваш самокритичност, да знаеш каква искаш да бъдеш и да не се боиш да подобряваш себе си. Някои жени в този форум трябва да се учат от теб, защото им липсват обноски и това желание, което ти показваш. Когато жената е смирена и женствена като отношение, тя е много по-приятна за мъжете. Заядливите грубиянки обаче са на обратния полюс и те отблъскват с липсата си на елементарна култура. Такива жени ги е яд на себе си заради многократно допусканите погрешни избори в живота си и неспособността да владеят волята си да променят нещата в положителна посока, което пряко се отразява и на поведението им към останалите.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 21362d54ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   леле леле.... само attention seeker-и тука. Единия мечтаеш да приземява кифли дето има цял харем с жени уж пък на всяка тема е активен. Когато и да вляза като отворя нещо и нашия писал. Аве лек ти кога си с тия жени кога спиш с тях ахах. Незнам кой е тоя който е с хубава жена и вместо да е с нея влиза по разни сайтове да пише мнения ахах
Другата и тя дето се мисли за нещо повече от другите :) Различна понеже слуша метал ако изобщо сабат са метал, но карай :) И тя уж много щастлива с приятеля си ама и тя нон стоп тука дава акъли хаха
Като сложила токчета и пола и мъжете си чупили вратовете. Да бе повЕрвах...красиви метълки няма освен моделки дето им плащат да се правят на такива. Метълките са с ментални и хранителни проблеми :) Много ми е готин живота ама затова се наливам с алкохол и слушам shagrath или ghaal да ми се дере хаха Или някой с фалцет да ми вие. Леко е нелепо да наближаваш 30 и да ходиш с мешка кубинки и тениски с нечетливи надписи . Като си на 20 може и да е kvlt ама като наближиш 30 е есмешно и нелепо.


Който има живот пълен с любов и секс няма време да драска тука под всяка втора тема. Факта че си оставяте никове след постовете само показва колко сте неуспели в любовта и секса и се надявате тук някой да ви забележи. Що не пишете в бгмама или някой подобен форум:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 5216f4ea04
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

43.   Кифляк, 'чезвай от темата. На всяка манджа си мерудия, оспами всичко в сайта. Ти си един от последните, чието мнение ще се интересуваме. Темата е за адекватни коментатори, но като гледам почти няма в този сайт. Сереш по всяка хубава тема

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: d3e413b6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   42, китайска фолклорна музика са Black Sabbath с малко екзотични нотки от Майка Индия, дрънкащи чанове и бял шум за заден фон.
Иначе, адмирации за това, че си такъв фен на мен и Кифлоприземител. Иска се усилия да отделиш от своето време, да прочетеш и запомниш, макар и на кестерме, какво сме писали аз, Кифлоприземител и други "популярни личности" в сайта и да го наплюнчиш в един такъв подробен коментар, включващ рокли, токчета, някакъв алкохол, който не знам какво общо има с темата, че и Шаграт и Гаал намеси (ще вземеш да се окажеш скрит метълист ти :D). И всичкото е все от бурната любов, страстния секс и неспиращото щастие в живота ти, по- скоро от липсата на такива. Жените постоянно влизат в живота ти, ама май само ги помирисваш от разстояние. Успокой се, приятел. Много се излишна енергия влагаш ти, а и други хора на коментари в анонимен сайт, още повече на хора като нас, които очевидно те дразним с нещо, но явно така ти харесва. Оползотвори си времето с нещо полезно, а не с роклите или мешката ми. На кого му пука наистина какво нося и как изглеждам (май на теб, щом го обсъждаш).


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: fc48d37038
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   BS малко се беше кротнала покрай първото си гадже и как той я ценял и не знам си какво, сега нещо пак е запалила моторетката как всички мъже харесват чалгаджийки и кифли. Явно отношенията им със сатаниста са се влошили и няма кой да и укротява хормоните пак.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 21362d54ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   милата black sabbath колко и се иска някой да се занимава с нея. Не съм никакъв фен вие просто се набивате на очи - ясно нямате личен живот колкото и да се опитвате да обясните обратното. Мислиш се за много оригинална но не си. Хората ти се подиграват ти си мислиш че те харесват.Мислиш че като уж говориш на майтап не се вижда тъжната истина за теб? Живей си в заблуждение щом това те успокоява. И не съди за моя любовен живот по своя. Айде пусни си там някой блечец да се надъхаш за следващия пост

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: d436e62c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   42, айде по-кротко. Аз без да съм BS, харесвам метъл музика, също и рок, че даже и джаз! ;) Представи си наближавам 40 и си ходя редовно в ежедневието с тениски на групи и кубинки до коленете (макар и без мешка ;)) И даже на тази "бабешка възраст" се мъкна по концерти и фестивали в бг и чужбина. Кеф ми е и е без значение дали съм на 20-40 или 60.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 21362d54ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   до 48 и това е повод за гордост? Кажи сега и колко пиеш? Това ли е най великото в живота ти- ходене по концерти с хора под въздействието на опияти и обличане с кубинки и нечетливи тениски на 40 години? Браво - постигнала си високи цели и идеали в тоя живот. Ще оставиш нещо за идните поколения ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: d3e413b6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   47, според собствените си думи нямаш личен и любовен живот, щом си тръгнал да се занимаваш с мен, а имаш избор да не го правиш, обаче доброволно сядаш да ме коментираш, без никой да те е карал. Иронията... и това е все от интересния живот, в които ти е много важно да ме убедиш, че имаш, но всъщност на никой не му пука за него, както и за моя, освен на теб.
На мен не е важно дали някой ме харесва в анонимен сайт, нито дали изглеждам оригинално в очите на някой. Точно пък тук такива неща са от третостепенно значение, както и аз какво нося или ти какъв личен живот имаш, ама ти е много важно да ни убедиш, че имаш такъв. Стени се малко, пич.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: d92db03481
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   BS мястото на жените е в леглото и зад печката! Какво си се разписала и развикала тук? И не вие избирате мъжете, а мъжете избират вас, кои жени да заплодят и дали да ги гледат техните деца. Никой нормален мъж не иска жена 3-та възраст да му снася яйца. Я накарай насила някой мъж да те заплоди, да видим дали вие жените си избирате мъжете? А ако сте спали с негри, араби, турци и всякаква дрогирана западна сган, то по-долни от вас няма и никой няма да си хвърли семето на гнила почва. Да не е луд? Не знам на колко си, но щом още си метълистка, значи си жена с проблеми. Като ги знам жените метълистки на какво приличат...хайде няма нужда. Или дебели, миризливи, крякащи като тебе злобни създания, или шмуглави, невзрачни, свити тъмни особи - това са българките метълистки, като първата група са с толкова асиметрични пропорции, че са плашещи и на тъмно. Жената може да си избира мъж за секс, но мъжът е този, който си избира, от коя да има деца. Ето защо в обществото цари пълен разврат, защото вие като свободни феминистки обърнахте живота на леш. Меркантилни и непоносими използвачки сте. Авторке защо не ми отговори защо мъжът трябва да е с две глави над тебе? С какво ще ти допринесе неговата височина в твоя животец? Да не би да го използваш, за да ти къса листа от дърветата със зъби и да ти ги дава полусдъвкани в тойта уста като някой жирав? Няма ли да си лекуваш комплексите?

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 21362d54ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   BS аз за себе си никъде не съм говорил. Но явно съдиш за мен по себе си. Не на мен ми е важно да се подписвам под мненията си, че да се знае кой съм и не аз пиша от години тук и редовно за разлика от теб. Това че тука един ден съм седнал да пиша нещо не значи че редовно го правя. Ти тука обясняваш надълго и нашироко за себе си - търсеща внимание което явно ти липсва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: d3e413b6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   51 и 52, ей, ще почина с вас. :D Особено 51 е яко във филма. Ние спорим за музика и дрехи, той намесва печки, легла, негри и яйцеклетки. Надявам се, че само се шегува, че лошо.
52, да, ти не говориш за себе си, а за мен и ти започна пръв да ме обсъждаш тук. Там се крие разковничето.
48, недей шашка човека, де. Ще вземе да получи инфаркт само при мисълта, че някъде из държавата има 40- годишна "бабичка", която носи тениски и кубинки, че и по концерни ходи. Недей дава прекалено сложна информация за прекалено семплите му виждания. Пощади го!


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: fa8c4371d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   47, как може човек да се набие на очи в анонимен сайт? Това са глупости. Набиваме се в твоите очи, защото ти харесва да се заяждаш с някой, а после да се изкарваш жертвата. Онези от темата за гаджето- метълистка са същите, даже почвам да си мисля, че сте един и същи човек, а темата умишлено е написана точно с цел провокация. Аз мога да се подпиша с името "Снежанка" и ти откъде ще знаеш, че реално "Снежанка' е човекът, който използва псевдонимът "Black Sabbath" от години? Стегни се малко и стига си развивал теории на глупостта.

Голяма злоба и големи спорове, заради един псевдоним, да ви се чуди човек. Една и съща плоча я въртите от години и сега сигурно ще ми кажеш, че е заради някоя глупост, която съм написала преди 5- 10 години на която решавате да се нервите и до днес, защото ви харесва да се чувствате наранени жертви. Първи започвате споровете и обидните квалификации в темите, даже пишете такива, после се изкарвате жертвите на "лошата" Black Sabbath и другите, които се подписват, а себе си изкарвате невинни. Живи да ви ожалят. Ужким сте големи и зрели хора, а пише тъпотии... Еми, несериозно е.
47 и компания, ако сте същите заядливци и патологични жертви в реалния живот, не знам как земята ви издържа още. Вие сте живото доказателство, че годините и интелекта нямат нищо общо.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 4cb3abe864
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   До 48 от 49
"...и това е повод за гордост? Кажи сега и колко пиеш? Това ли е най великото в живота ти- ходене по концерти с хора под въздействието на опияти и обличане с кубинки и нечетливи тениски на 40 години? Браво - постигнала си високи цели и идеали в тоя живот. Ще оставиш нещо за идните поколения ;)"

Не го казвам като повод за гордост, а като факт. Аз слушам този тип музика цял живот. Това ми харесва и ме зарежда.
Не пия твърд алкохол. Никога не съм се напивала в живота си (ужас а! ;))) Понякога си сипвам по чаша розе с вечерята (1-2 месечно).
Не употребявам и опиати (освен чай от мента или лавандула (успокояват знаеш ;))
Целите и постиженията нямат общо с музикалните вкусове или начина по който човек релаксира от забързаното и напрегнато ежедневие.
Също нямат общо с начина му на обличане в ежедневието (когато от него не се изисква да спазва определен стил на обличане).
Лично аз нямам притеснение какво ще оставя на идните поколения - имала съм шанса да създавам, да се грижа и да помагам.
Между другото, тениските са си много четливи, ако човек все пак може да чете ;)))
Кажи нещо за твоите "високи цели, идеали и постижения, които ще оставиш за бъдещите поколения"? ;)) Много ми е любопитно да ги науча ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 дни
hash: 4cb3abe864
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   51,
Така ли?! Ти може да харесаш някоя жена, обаче тя ще реши дали да вземе точно теб (от многото, които се мъкнат след нея). Дали да те избере за баща на нейното дете. Аз ако искам дете, винаги мога да намеря някой да ми направи и ще си го гледам. От друга страна, ти трябва да се харесаш на някоя да те избере или да си платиш за сурогатна майка.
Жените винаги имаме опции и желаещи, докато при мъжете това се наблюдава при едни 5% от най-желаните. Останалите сте в масовката с надеждата все да "излъжете" някоя.
След като вие не можете без нас, а ние можем без вас е спорно кой кого избира ;))))))

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 дни
hash: a463e93041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   От авторката: Моля, спрете вече да се карате в коментарите. Голям спам, голямо кълване...

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 23c7d3bc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   51 Зад печката , но българина няма доход , за да и осигури само да е до печката , а трябва да прави хиляди са неща , плюс печката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 дни
hash: 21362d54ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

59.   BS само ако можеше да се видиш отстрани....
Мога само да съжалявам хората които общуват с теб.
Как само приписваш своите качества върху хората които те коментират :)
Имаш нужда от специализирана помощ - в сайта няма да я намериш нито в блек метъла

 
  ...
преди: 2 години, 2 дни
hash: 3e6d4584d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   до 10

Дано докараш на майка си баща си зет от Конго или Афганистан и да си народите много дечица!
Ама няма да стане, защото като ти увиснат даденостите пак ще дойдеш в България да търсиш българин.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e043756d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Обожавам да спя с тъмнокожи надарени мъже , секса с тях е несравним. Белите мъже са комплексари с малки пишки които свършват за две минути....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2c46184dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Арабите не са надарени, само приличат на животни, но са с по-малки от белите.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 635d16f016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   Браво, добре си ориентирана.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker