Не съм щастлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм щастлива
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1018 пъти
Здравейте. Чудех се в кой раздел да пусна темата, но мисля, че в този е най-подходящ.
Проблемът ми е, че привидно имам добър живот, но въпреки това съм страшно нещастна. Всеки, който ме опознае, ме отбягва. Нямам на кого истински да се доверя и да споделя, че не се чувствам добре.
Във връзка съм от две години с мъж, доста по-голям от мен. В началото нещата бяха добре или поне на мен така ми изглеждаше, но той започна да ме разочарова с отношението си и непрестанните си лъжи. Имам чувството, че е с мен, защото "е отървал последния влак", както е израза. Отдавна мисля за раздяла, но проблемът е, че сме доста финансово обвързани един с друг. Нямам и при кого да остана, защото не съм от града, в който живея в момента, а всичките ми познати тук, са и негови приятели и не мисля, че ме имат за близък човек и че изобщо някой се сеща, че съществувам. Единственото, което правя, е да се саморазрушавам по какви ли не начини.
Наскоро хлътнах по един негов познат, който в момента е необвързан, но не смея да направя нищо, защото не мога да понеса наново да съм отхвърлена. Не мога да си представя някой да ми обърне внимание, камо ли да се впечатли от мен и да иска да съм в живота му.
Животът ми е пълна разруха без никакъв смисъл. Тази самота ме убива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 054ec14c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Говори с него, за да си оправите отношенията. Или се стегни и започни нов живот, ако няма оправия. Намери си приятели, за да не си самотна.
Късмет.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f828e0771e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тя и моята в началото гледаше на мен прекрасно но после започнаха глупавите женски безкрайни мрънканици, и накрая аз излезнах лошия. Типично по женски все мъжа ви е виновен, а замисляли ли сте се че и вие самите имате много вина за много неща?
Разбирам че имат изисквания но в днешно време какво ви стига и искате не знам, под лупа зор всичко да ви харесва, но ако някои жени се погледнат малко ще разберат, че имат и те много недостатъци пък и не само. Лесно е да се сочим с пръст, но това е глупаво. Перфектни няма!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b66c4693d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нали жените били финансово самостоятелни? Кво стана сега? Всички пишещи от женски пол май са финансово зависими от половинките си,обаче как пък все недоволни и нещастни?
Отиваш си в родния град и почваш работа,така ще си създадеш контакти,а и няма да си нещастна,че си с мъж по принуда.
Ако пък си толкова мързеливичка стой си с него,мечтай си за неговия приятел и живей механично.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f5bdb24ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Как няма да те отбягват като си държанка, храненица на мъжа си? Ти сигурно и на курсове не ходиш. Шопингче, молче и през останалото време спиш или ядеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 927fd6efa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами на 1 коментара е супер генерален, а на 2 и 3 са хапливи, но в крайна сметка са прави - намираш си приятели да споделяш, търпиш или си тръгваш и правиш 10 крачки назад, за да започваш отначало сама в родния град. Ако нещо в живота не ти харесва - въпроса е само готова ли ис да го промениш със цената на тази промяна? Гадно е да си самотен и да си нямаш никой, който да те разбира, гадно е и да си финансово зависим, но или се хващаш и променяш всичко или търпиш и се опитваш да издялкаш някаква малка промяна в нещата, за да е малко по-лесно.
Иначе това, че те е лъжел не е хубаво, ама нали се сещаш, че ти си снего също ей така без реално да се чувства някаква кой знае каква обич, а и си мечтаеш за приятеля му. Май хубаво сте се събрали.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ef294662f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре дошла в клуба, скъпа! Знаеш ли колко хора сме като теб. Не се отчайвай! И аз съм с мъж, по-голям и нашата връзка наподобява вашата. Все още не съм стигнала до етапа да хлътна по негови познати мъже, но той ги държи надалеч от мен :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1cdbd73734
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Моментното не удовлетворение е етап в развитието на всяко мислещо същество. Очаквания, мечти и реалност. Отново преподреди приоритетите и с пълна сила, така, че да се случат. Сама, ако не се напънеш/ постараеш, няма кой да се трогне за теб и твоите душевни тегоби. Само който НЕ ИСКА, НЕ МОЖЕ. Ще падаш по пътя, но, ако знаеш посоката ще се събереш и ще го извървиш. Ще те разколебават и разубеждават, но това е за тяхно удобство. Успех и сила в личните решения и избор.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3c67908c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Във финансова зависимост са женените с деца, при всички останали е лесно.
Намираш си квартира и се изнасяш. Не е нужно да зарязваш настоящата си работа.
Съжителството с по-възрастен мъж е по-трудно. Винаги ще ъе ъретира като дете, а и проблемите с все по-рядък секс, ще се появят много по-рано.
Когато човек е нещастен в една връзка, трябва да я прекрати, докато не са се появили и децата, че после става наистина трудно.
Запиши се на вечерни или съботно-неделни курсове и ще срещнеш нови хора. Ако си от София и не търсиш непременно среда с мъже ижени има много групи за модерни танци, подходящи за всички, цените за 2 пъти седмично са 70-80 лв. на месец, а групите са от около 15 млади жени и спокойно може да си намериш приятелки, а с приятелки лесно се намират и нови гаджета.
Не провесвай нос, а действай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker