Отчаянието на един млад човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаянието на един млад човек
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1266 пъти
Здравейте аз съм младеж на 21 години и искам да ви разкажа моята история. Когато бях на 10г почина майка ми, на 14г и баща ми приех го тежко но го преодолях с помощта на моята по голяма сестра с която имахме 14г разлика, за ужасно съжаление вече като 19 годишен заминах за чужбина за 3 месеца и преди да се върна почина и сестра ми на 33 години... На кратко за мен в момента постоянно депресиран ходещ да работя в чужбина след това се връщам харча парите и се налага пак да заминавам, иска ми се да се самоубия, не знам за какво живея, и в любовта не ми върви а много искам семейство и деца и бих дал всичко за ги имам.... някои ще кажат че живота е пред мен но аз се чувствам сякаш живота ми приключва,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: b779a6db4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Най-малкото, останал си само ти за да оставиш следа, че и тях ги е имало. Ако си посегнеш на живота, ти и те ще бъдете забравени още на утрешния ден...
Да изстрадал си, но не си единствения с проблеми с другия пол - ако се зачетеш, целият този форум пръщи от жлъч и ненавист.
Уви, не малко от нас се сблъскват с подобни гадости от рано. Кой с разведени родители, кой като теб, кой болен, беден, насилван, тормозен всячески и т. н.
Неравния старт в живота е отвратително нещо, особено като се загледаш в масата хора, които приемат нещата за даденост, а някои едва ли не, че са ги "заслужили" само защото дишат (а всъщност хабят кислорода). Но въпреки това, живота е един и трябва да се живее.
Намери нещо, което ти отвлича вниманието, кара те да се чувстваш добре и от което евентуално може да припечелваш за да не ти се налага да пътуваш. Най-вероятно самото пътуване не ти се отразява добре понеже виждаш как едва ли не навсякъде хората имат това, от което ти си лишен.
Аз съм на 29 и още не съм срещнал човек, с който да сме на една честота. Приех и факта, че такъв може и да няма - може да променяш себе си, но не и останалите. Все пак съм оптимист, че все някъде ще срещнем сродна душа - стига да сме живи и двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80558e81c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Човек много силно ти препоръчвам започни работа с кауза като това да станеш полицай или пожарникар нещо което виждаш смисъл и ще можеш да създадеш семейство. Всеки живот има смисъл не се отчайвай. Твоята съдба е много много тежка и съм твърдо убеден че ти предстои бляскаво бъдеще, научи се просто да разпознаваш вътрешния си глас и да го следваш. Стой далеч от хазарт и наркотици с тях никой не е прокопсал. Търси запознанства с хора които са се реализирали в тази държава и помагай на тях и много внимавай за измамници. На абсолютно никой не давай пари на заем и не прави нещо което не считаш за редно. Запомни от мен всички хора принципно сме лоши, но не се забърквай в абсолютно никакви схеми защото ще те използват. Прочети Селестинското пророчество много ще ти помогне.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: db384fbff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се отчайвай! Изпитанията са, за да ни направят по-силни! Мисли в тази посока... Скоро лъча слънце ще изгрее!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ae0db5904
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Много нещастия са ти се насъбрали, мило момче.. Искрено съжалявам за болката ти. Това, което си преживял, наистина е немислимо. Но ще ти кажа, че отчаянието никога не е решение. Един ден отново ще се събереш със семейството си и ще бъдете заедно завинаги.
Желанието ти да имаш жена и деца е прекрасно и съм сигурна, че ще срещнеш любовта. Само не се отчайвай, в никакъв случай. Семейството ти те гледа отгоре и не би искало това от теб. Те искат да те гледат щастлив и силен. След всяка буря, колкото и да е тежка, изгрява слънце и стопля сърцето и душата на човека. Пази спомена за тях жив и живей достойно, за да се гордеят, когато те гледат отгоре.
Мисля, че в момент като този е много подходящо да започнеш да четеш Библията. Няма две мнения, че ще ти помогне да се измъкнеш от дупката. Желая ти с цялото си сърце да се оправиш! С теб сме!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6f6d1c9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ужасно много ти съчувствам, животът ти до тук наистина е бил пълен кошмар, но помисли за семейството си, какво биха искали? Да се предадеш или да изживееш живота си достойно, да станеш човек с който биха се гордели и да сбъднеш мечтите им? И сам знаеш отговора! Да, ужасно трудно е, но мисли за тях, за това колко горди биха били с теб и с постиженията ти и живей! Живей и заради тях! А, някой ден, със сигурност ще идеш при тях, но не и преди да му е дошло времето.
Помисли за това. И запомни, ноща е най-черна точно преди изгрев! Много болка е имало до сега в живота ти, сега е време нещата да се обърнат към добро.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f011bb4d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За жалост колебанията ти, са сериозни и дълбоки. При теб болката е в повече. Не се предавай и не търси мир в смъртта- грешно и слабо е. Паднал си, събираш се и ставаш- това не е процес от днес за утре. Гони целите си- семейство е отличен мотив да превъзмогнеш болката и отчаянието. Ако си последователен, няка как да не се получи. Както се казва- лошото свърши, предстои слънце да огрее и твоята улица!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c2e7b4835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Приятел, ти си преживял страшно много. Твоята болка е неописуема. Не се предавай. Ти си надраснал годините си. Ти си много силен човек. Сигурен съм, че си се научил и да приемаш хората такива, каквито са. Не спирай да се трудиш. Бъди отдаден в своите занимания. Един ден ще срещнеш твоето момиче и ще създадеш голямо семейство. Ще си много добър баща! Идея си нямаш, че на базата на твоята жестока мъка, ти си много по-силен от всички останали и нищо не може да те спре!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 99b0bb672c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много съжалявам, мило момче. Сестра ти е починала твърде млада.Тя успя ли да създаде семейство, успя ли да има дете? Ако има, ти можеш да бъдеш подкрепа за това дете, така както сестра ти някога е била за тебе, а ако няма, то ти си единственият продължител на рода. Не си ли се замислял, че ако сложиш край на живота си, всъщност ще заличиш гените на тодителите ти, които толкова много са ти липсвали.
Не знам защо животът толкова рано те подлага на тези изпитания, но съм сигурна, че ще те компенсира с твое семейство и ще имаш 3 деца. Всички, които познавам и загубиха родителите си рано имат по 3 или по 4 деца. Тези 4 деца на едните са две двойки разнояйчни близнаци и цената всъщност роди само 2 пъти. По стечение на обстоятелствата и тя и съпругът й изгубиха родителите си при автомобилни катастрофи. Той - още като дете, а тя - след първата двойка близнаци. И сякаш съдбата ги компенсира...
Пожелавам ти скоро да срещнеш приятели, които да те обичат безпределно много и да откриеш момиче, което много да те обича и да сте много щастливи заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker