Младите българки са се много запуснали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Младите българки са се много запуснали
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3966 пъти
Това не е тема за омраза към момичетата. По-скоро е плод на мой лични наблюдения плюс малко градивна критика.
Ходих тези дни по балове, също така и гледах снимки на абитуриенти в социалните мрежи. Масовата гледка беше следната, след стотици видяни абитуриенти на живо и онлайн - изключитлено запуснати момичета. Тук-там се срещат стройни и красиви разбира се, но масово са с много килограми, с целулит, личи си че спорт не са виждали, а основната им храна са дюнери и пици. За сметка на това, за разлика от абитуриентките, много момчета изглеждат доста добре - спортуват, ходят на фитнес, поддържат се. Дори и по-ниските момчета, изглеждаха набити, личи си че полагат грижа да са във форма. Разбира се, и там имаше доста изключения, но повечето момчета си бяха в спортна форма. Много случаи имаше, в които спира хубавата кола и от нея слиза стегнат, здрав физически младеж, който отваря вратата на момичето и от там излиза абитуриентката, която е с три обиколки на него в ширина. Такива гледки преди 10-ина години, когато аз завършвах, бяха изключителна рядкост. Тогава нямаше толкова стегнати момчета като физика, но пък момичетата масово си изглеждаха слабички и фини. Рядкост бяха гледки като сегашните. Явно през последните 10 години, младите българки изключително много са се отпуснали. Много. За сметка на това обаче, изискванията им за нас мъжете са се увеличили право нагоре, спрямо отпускането им. Изискват много, но не предлагат почти нищо.
Момичета, моля ви, започнете да се поддържате! Влезте във форма, ходете на фитнес, ходете да бягате, не яжте вредна храна, не пушете цигари, не прекалявайте с алкохола. За ваше добро е. Не случайно вие сте красивия пол, вие красите, не е нормално в днешно време младите мъже да изглеждат в пъти по-добре от младите момичета. Много жени които са от мойте набори или по-големи - сегашните 30-35 годишни, изглеждат доста по-добре от младите момичета сега. Ходят на фитнес, спортуват много активно, ходят на йога, на табата и тн. Вземете пример от тях, грижете се за себе си. Или ако ви харесва да сте такива, то поне си занижете и изискванията за мъже. Иначе не изглежда добре отстрани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 280fb1859e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   От две години съм гимназиален даскал. Две неща във външния вид на младежите ме изненадаха много:

1. колко малко са наистина хубавите момичета
2. колко са ниски учениците

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7cfc37fa76
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Момичетата трябвало да си снижат критериите, защото ти, авторе, не можеш да си намериш приятелка? Ама, че смешка!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c791a31a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Аха, ами задръж си ги за себе си тези "твоЙ лични наблюдения"!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8c64cbe7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Аз пък точно обратното наблюдавам - неподдържани мъже с високи стандарти, които те самите не могат да покрият.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 43b27532e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Брат, не всяка жена може да бъде стройна, дори да се счупи от тренировки. Ето, вземи мен: 58 килограма на 1.64. Постоянни ограничения в порциите, сладко в малки количества, плодове и зеленчуци, минимално хляб като искам да го спра, както и сладкото, но второто е мноого трудно. Ям готвена храна, предимно домашна (аз или майка ми сме я готвили). Мерките са ми 91- 60- 93 грубо казано, но не повече от 3- 4 сантиметра. Казвам това, защото като кажа, че съм 58 килограма, хората не ми вярват и казват, че кантарът ми е счупен, но не съм стройна, не съм слабичка и пр.
Спортувам 3- 5 пъти в седмицата или бягане, или упражнения вкъщи, в зависимост от настроението и за малко над час и рядко по 50 минути, ако съвсем не ми се тренира, което е по- добре от нищо. Видимо съм се постегнала и усещам, че съм заякнала. Е, да, ама не съм стройна. Едра съм (но не дебела, това са две различни понятия!!), така че няма как да съм стройна, за сексапил пък да не говорим да имам... Просто има жени, на които не ни е дадено много. Дето се вика: и на х*й да се завъртим, няма какво да направим толкова. Структура на тялото...
И междувременно, продължавам да тренирам, защото "прилично" е по- добре от тлъсто или дебело (да ме прощават пълните хора, ако се обиждат, но никога не съм била фен на тлъсти бедра, шкембета, дупета по 4 декара бузата и пр., а съм доста директна).

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f44ca7860d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   В България няма достатачно МЛАДИ ЖЕНИ 20-40г. Ето затова всяко десетилетие удвоява изискванията. За всяка жена има НЕВИДИМА опашка от стотина мъже. Срещите са като интервю за работа с хиляда изисквания на минимална заплата. Стегнато тяло, висок ръст, сладурско лице, железен характер, готин социален кръг, хобита, добро материално положение бяха изискванията на жената ПРЕДИ 10Г. Днешната жена иска двойно от същото плюс възможността зад гърба ти да се чука и с 2-3 кикбоксьора които могат да те смажат ако пожелаят.

Пазарът е такъв - търсене и предлагане, бейби!

Честито на мъжленцата в днешна България.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 76982f32b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Не разбрах само защо изобщо заглеждаш абитуриентки след като си им 2х на годините? И защо, по дяволите, си обърнал толкова внимание и на момчетата..? Педо и би едновременно??? След като твоя набор са топ, отивай при тях да си чешете джаджите и не се описвай.
За финал - успех да изкараш мамините "принцеси" от старбъкса, които от раждането си биват индоктринирани в нарциси, за да тренират във зала.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3545ad26fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   За две години Ковит, Земята е натежала с допълнителни 30% живо тегло. Безумнине мерки стресираха значително по- лабилните и те се скриха зад хладилниците. Имаше моменти и да искаш- няма как и къде. Генно българката е здрава жена, а и естествената диета- комунизма си отиде. Сега в "новото време" изобилието на храни и вериги предлагащи всякаква храна доведоха до мащабно дебелеене.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ca7d831e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   5 много си добре даже , аз съм същите сантиметри и три , четири кг над твоите и никой не ми е казвал да съм закръглена , не изглеждам дебела и не съм . С годините метаболизма се забавя .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16edd09e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   До 1 - Така е, младото поколение изобщо не се грижи за себе си.
================
До 2 - Разбира се, че трябва да си ги намалят. Не може всяка дебеланка да иска мъж спортист, висок, с пари и стандарт. Старите хора имат една много добра приказка - "всяка жаба да си знае гьола". Та така.
================
До 3 - Не можеш да ми казваш дали си ги задържа или не. Това е сайт за споделяне и аз споделям видяното и давам съвети на младите момичета. Това смятам е за тяхно добро. А това, че реалността ви жегва и не ви харесва, не е мой проблем. Истината си е истина, не е задължително да се харесва.
================
До 4 - Това е валидно, но за хората от предните набори. Тук говоря за току що завършващите ученици.
================
До 5 - съгласен съм, че не всяка може да бъде, но като цяло търсиш да оправдаваш мързелът. Тези момичета трябва да бъдат насърчавани да спортуват и да се грижат за себе си. Не е да не съм виждал, колко много ученички (повече от момчетата) нагъват вредна храна по улицата и са на 18-19 вече има паласки.
================
До 6 - съгласен съм. Днешната жена е с много изисквания, а насреща - нищо.
================
До 7 - защото за да бъдеш обективен когато правиш един анализ, трябва да видиш цялата картинка. Ти виждаш една двойка която е хваната под ръка, слязла от возилото и ги виждаш като едно цяло. Затова се нарича - двойка. Второ - годините ми какво общо имат в случая? Аз дори нямам 30 години, знаеш ли колко много момичета си търсят батковци, аз също съм имал връзки с 18 годишни ученички. Още докато бях в гимназията преди години, половината момичета излизаха с 30 годишни и нагоре. 10 години разлика между мъж и жена е приемлива разлика. Даже навремето са ги женили и с още по-голяма разлика. Освен това всеки мъж си търси млада жена, която да е в най-добрите си години за раждане, това е инстинкт за оцеляване и ти няма да го промениш.
=================
Май много хора се засегнаха в коментарите. Вместо да си извадят поука и те да се включат със съвети, защото статистиките показват, че днес в България жените пушат повече от мъжете и ядат по-вредна храна. Вместо да се борим всички срещу това и да помагаме на момичетата да живеят по-здравословно, защото това е много важно не само за външния им вид, но и за детето което един ден ще раждат, то обществото гледа да си затваря очите. Това ме навежда на мисълта, че хората се пропознаха в този пост.

Авторът.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e0894a1447
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   КП е забравил да се подпише.
И аз гледах доста снимки от балове и видях хубави млади хора - и момичета, и момчета. Да, имаше момичета с наднормено тегло, но бяха изключение, а не обратното. И какво от това всъщност? Никой не е длъжен да влиза в калъпа ви, когато нещо не ви кефи, просто подминете.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 033b3f6a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Спокойно, като станат на 30 и те ще почнат да се грижат за себе си. Аз като бях наскоро в София останах със съвсем други впечатления от младите хора. Особено жените много се гласят и са добре в телата. Някои прекаляват с изкуствените коси и мигли, но такава е модата за съжаление. Бъди жив и здрав!
Жена на 33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a36c862a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   "гимназията преди години, половината момичета излизаха с 30 годишни и нагоре" - това е крайно преувеличено твърдение. Има такива, но те са ЕДИНИЦИ, които в повечето случаи след завършване или като станат студентки се осъзнават и оставят 30 годишния, който впоследствие изпада в депресия с продължителност 3-4 години в най-добрия случай.
И да, това или е кп, или е ето този елемент: Защо се отказах от Ганьовката

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a39e082fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Номер 11, истината си е истина и не е задължително непременно КП да е съставил настоящата тема. Авторът на темата е друг човек, а не аз. Аз виждам на улицата същите неща като описаните в темата.

Между другото, миналото лято изпращахме две роднински деца - момче и момиче (от различни семейства), които завършиха гимназиите си. Имах възможността пред два различни хотела да видя накуп стотици абитуриенти и най-малко 30% от момичетата бяха с наднормено тегло и отпусната кожа, с твърде бързо увиснали гърди (личаха си лесно поради оскъдните им тоалети), двойни гуши, паласки, целулит и стрии. Момчетата почти без изключение бяха добре сложени, видимо спортуващи; тук-там имаше по някой дебеланко, но в пъти по-малко от момичетата дебеланки. Разликата във физическата форма между момчетата и момичетата е твърде голяма и не ми се мисли тези момичета как ще изглеждат след 5 години. Не са си изградили култура да спортуват, по цял ден киснат из търговските центрове и заведенията, пушат в пъти повече от момчетата, позволяват си редовно понички и дюнери и основно залагат на това, че са все още млади и с бърза обмяна на веществата. Тя обаче помага докъм 25-ата година, най-много до 30-тата; след това нещата рязко се променят и жените рязко се олелчват. Сред момичетата има в пъти повече такива с акне, отколкото сред момчетата, като основната "заслуга" за това е точно прекаляването със сладкото.

Част от жените, когато навършат 30-35 години, едва тогава "се сещат" що е то спорт и отчаяно започват да тренират нещо, тъй като изведнъж са установили как вече вниманието от страна на мъжете НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ към тях рязко е спаднало, флиртовете вече не им се получават така лесно, а огледалото им се цупи на качените им килограми и лелчинското им излъчване.

Всяко второ момиче има опропастени гърди още преди да навърши пълнолетие, тъй като като:
- младите рядко носят сутиен с цел да изпъкват зърната им изпод блузката и да привличат вниманието към себе си;
- започват да носят такъв твърде късно, а всъщност гърдите обикновено започват да растат още от 10-годишна възраст;
- носят неподходящи по форма сутиени с дебели подплънки, които притискат гърдите им вредно много, за да им придават изпъкнал и обемен вид и момичетата и младите жени изрично търсят такива, понеже повече се интересуват от това как ще изглеждат в очите на другите жени и на мъжете, а не от здравето и съхраняването на гърдите си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   6 добре къде изчезват тези жени или по-малко се раждат? Как така в други бивши соц страни жените, включително младите са повече? В Чехия, Словакия, Полша сякаш имат повече жени и много по-лесно е да си намериш красавица съответно. А у нас защо са толкова малко? Даже и на работата повечето бебета са момчета, много странно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d7cb17c4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Авторе, искаш много, а не предлагаш нищо. Никоя няма да те вземе такъв бай Ганьо. Имаш нереалистични претенции

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d1556e1d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   10, аз да оправдавам мързела? Аз, която спортувам 3- 5 пъти в седмицата и постоянно си налагам ограничения и смятам калории... Сериозно ли? Това не е мързел, а ген. С нито един спорт и диета не можеш да си направиш кокалите по- тънки. Стига сте си налагали вкусовете за слаби жени върху всички ни. Харесвайте си ги, но не казвайте на активно спортуващите, но едри жени, че сме мързеливи, защото това не е така. И аз искам да съм 40- 50 кила, но няма как да стане.

9, не е до метаболизъм, а до костна структура, пак повтарям. Плюс това аз не съм на 30 или 40, че да говорим за метаболизъм и години, а съм на 23. Откакто нафрасках килограми, ей, така, за няма и две седмици, още като бях на 12- 13, от тогава е голям зор, а активно танцувах почти всеки ден в онези години, така че да ми се обяснява колко съм мързелива, при условие че за мен пет часа ходене или час и нещо тренировка/ бягане не са нещо кой знае какво, е просто абсурдно. Явно по "НЕоправдаване на мързел' авторът има предвид да тренираме всеки ден по 4 часа яка силова тренировка, плюс един час интензивно кардио и да караме с по една ябълка на ден.
Между другото, имаше проучвания, които показват, че с възрастта метаболизмът не се забавя, но не знам, доколко е вярно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ca24d9847
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Авторът явно е много успешен с жените, щом вместо да се забавлява с готена мацка е седнал да пише в тона на самотните чичета-киселяци и мрънкачи тук и да дава непискани съвети.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 107762f799
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   Какъв ти е проблема не разбиран? Момичетата явно се чувстват добре в телата си? И аз съм висока 163 и тежа 60 килограма. Знам че трябва да сваля около 10 килограма, за да съм "стройна" по критериите на хора като теб. . Но за твое съжаление грам не ми пука. Такова селско оглеждане и коментиране на хората по улиците го има само тук. На Запад всеки си ходи както му е кеф. Какво да кажем пък за жените от Латинска Америка. Там всички са си пухкави и не им дреме да си ходят с къси роклички и да показвар пищни бедра. Никой не е длъжен да се съобразява с критериите
и изискванията на Сульо и Пульо.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ad50f09b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Тва е понеже мъжете са неиздържали, а жените са много важни и търсени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 736284c2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Доста перверзно е да зяпаш млади , като си на 35-36. Даже и 40.
Какво ще кажеш за младите българи? 1,60-1,70 високи. Блъскат в някакъв фитнес, зобят се и са вече пичове. Иначе да шумне нещо до тях и се спичат от страх. Казарма трябва, казарма. Масово след 25-6 започват да оплешивяват. Имат бирени коремчета и къси крака.
Много повече красиви абитиурентки има , отколкото момчетата. Пример-тоя с халата и джапанките. Кич.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d1556e1d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   15, и аз си мисля, че в Норвегия, Швеция и Финландия има повече финансово стабилни мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16edd09e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   До 11 - Има хубави момичета, разбира се. Никога не съм твърдял нещо друго. И аз видях много красиви и добре облечени дами. Но, това не променя факта, че затлъстяването е видно сред много от тях. Сред много повече от преди години. Това показва, че има проблем в обществото. Проблем с начина на живот, начина на хранене, липса на спорт и тн. Не може да ми кажете, че всичко е до гени. Да, една част от жените наистина не могат да бъдат стройни и фини, ако ще и да се скъсат от тренировки и здравословно хранене, но това са малък % от жените. Изобщо не са болшинство. Масово се касае за мързел. До кога в тази страна ще поощряваме мързела?
===========================
До 12 - Благодаря! Ти също бъди жива и здрава. Забелязвам, че доста дами на възраст около 30 се грижат и се поддържат доста добре. В много отношения трябва да сте пример за младите.
===========================
До 13 - Разбира се, че има много които се разделят, но този процес продължава и след гимназията. Тук някои ме изкараха, едва ли не, че е престъпление 20 и няколко годишен мъж, да се интересува от 18-19 годишни момичета. Няма никакъв проблем във възрастовата граница. Също така, познавам доста млади и интелигентни момичета, някои бяха мои колежки, други съученички, които не само не се разделиха с гаджетата си - мъже на 25-30-35, но даже и се омъжиха и родиха деца. Генетично е заложено на една жена да си търси подходящ партньор с който да създаде семейство и дори и младите момичета да се опитват да го потискат последните години този инстикт - срещу природата не може да бягаш! Винаги момичетата ще се интересуват от по-големи мъже. И нито съм КП. нито другия за който говориш.
==========================
До 14 - Съгласен с всичко казано. И мойте наблюдения са сходни с твойте.
==========================
До 16 - Нито знаеш какво предлагам, нито коя ме взима, нито нищо. Мога да ти кажа, че женски интерес към мен абсолютно никога не ми е липсвал! Написах тази тема с цел, да дам съвети към момичетата и да обобщя картинката, която става все по-често срещана в обществото.
==========================
До 17 - Това, че спортуваш, не означава, че трябва да си затваряш очите за обществото в което живеем. Никой не иска да слага момичетата в калъп, а да водят те по-здравословен живот. Не е нормално младо и очевидно красиво момиче в лице, да нагъва банички, дюнери и пици, в комбинация с газирани напитки и алкохол и да изглежда добре, и да бъде здрава. А точно така се хранят масово. И момчетата също, но те поне повечето от тях ходят на фитнес и успяват да направят мускули. Момичетата си остават само с яденето и резултата се вижда - затлъстели млади момичета.
===========================
До 18 - Написването на тази тема, както и отговарянето на коментарите Ви, ми отнема не повече от 1-2 от живота. Със сигурност е по-полезно, отколкото дюнера който ще изядеш след малко.
===========================
До 19 - Това, че се чувстват добре, не означава, че са добре наистина. Това са две много различни неща. Ти хубаво не ти пука, но след няколко години когато започнат да се появяват хроничните заболявания и останалите проблеми, свързани с липса на спорт и повече килограми, следствие на мързел (ти си го каза, че не ти се занимава да спортуваш, защото не ти пука), ще почнеш да мислиш по друг начин, но вредата върху организма ти вече ще е нанесена. Жените от Латинска Америка това им ген! Те са с едри крака и дебели дупета, но не отпуснати, а стегнати. Изобщо не са пример в конкретната тема.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bd4f2b5b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   На доста хора не им инзася истината особено на жените:) Идете в чужбина - там почти не може да видиш пушеща жена. За стила им на обличане пък да не говорим. За смета на това тук всяка втора къди като комин и е горда с това. "оо ама що да ги отказвам мен ми е кеф - не съм искала не съм ги спряла" мда бе сигурно. Същото и с килата - ти си длъжен да и се кефиш на тлъстините понеже тя е жена. И се почва веднага с тъпотиите като по горе - много претенции а ти кво даваш. Ти пък къв си и т.н. глупости.

Съвет към момчетата - вместо да си губите времето да сваляте разни инвестирайте времето си да трупате знания и станете богати :) Така хем ще имате интересен и хубав живот хем избор. Като имате кинти хубавите жени сами ще ви се слагат. А ако имате акъл ще знаете как да ги чукате без да давате и пари.
Иначе може и без пари - стига да знаеш какво да им говориш и как да се държиш. Като цялото - колкото повече ти пука за една жена толкова са ти по-малки шансовете да си с нея особено ако и го показваш :)
Но темата е друга...

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 19450a1dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   15, раждат се повече момчета отколкото момичета. В същото време немалко българки отиват да учат в чужбина и хващат чужденци.

Също така недостигът на млади жени е донякъде глобален проблем. Най-тежко е в България и Япония. Затова и тези нации ще изчезнат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cce3969d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   15,
Разликата не е голяма - обикновено 1 или 2 % процента повече мъже, но при едно голямо население пак хиляди мъже си остават сами, а в Китай или Индия - милиони.
А у нас младите хора масово емигрират, къде според теб изчезват жените (и не само те)...
У нас се води, че има повече жени, защото мъжете им измират масово след 55г. Процентът на млади хора у нас, както и на раждаемост, като цяло е пълна мизерия, сложи една емиграция и лоши условия на живот и здравеопазване, после има защо да ни наричат най-бързо изчезващата държава в света.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b20c43d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   15, винаги във всички държави се раждат повече от мъжки отколкото от женски пол. Но пък при мъжете смъртността вкл. и при младите е по-висока отколкото при жените. И в един момент се изравняват и след определена възраст съотношението се обръща, но това обикновено става на 50 в повечето държави. И Словакия не е изключение. Може би там жените са по-отвореникъм отношения като цяло, а българката все търси и придиря за най-богатите, най-красивите топ 5-10% и останалите 90% масово седят на сухо или се задоволяват с по-посредствена жена.

Ето и структурата на населението и.

https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Slovakia#/media/File:Slovakia_single_age_population_pyramid_2020.png

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 37bf0e19d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   И аз като учител в гимназиален етап да кажа, че според мен проблемът е в храненето и чист мързел. 80% от момичетата от 8-ми до 10-ти клас спокойно качват едни десетина килограма, в 12-ти вече нищо общо. Като влезна в час и на почти всеки чин има по едно енерджи и остатъци от чипс. Почти всички момичега са симпатични, но рядко полагат грижи за себе си. Модерно е в момента да имат орлови нокти и няколко пласта грим. А разсъжденията им даже не искам да ги коментирам, случайно чух разговор между две десетокласнички... едната на въпрос от другата "ако не си намериш работа за лятото, какво ще правиш?", спокойно отговори ще се намеря някой чичко с пари. Масово не тренират, не се поддържат, не четат книги. На снимки във фейса и на живо половината не мога да ги позная.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fc889afa73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Съгласна съм, по-лошото е, че си мисля, че ще става по-зле...

Лола

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e1c0668994
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Авторе, не може да задължиш всички жени да бъдат слаби и да се поддържат, само за да можеш да ти става змията по-лесно ! Схващащ ли, че за някои не е здравословно и дори опасно да се лишават от храна само и само за да спазват някакви обществено наложени норми за красота и талия? Замислял ли си се че красотата всъщност е доста обширно понятие, което в много случаи изключва външността? Женен ли си и имаш ли постоянна приятелка/жена? Нали знаеш, че с годините и тя няма да си остане толкова перфектна, пак по младо ще залиташ както сега нали? Външната красота си е до време и всеки включително и жените могат да изглеждат така, както се чувстват подчертавам чувстват добре в кожата си. По-добре с няколко кг отгоре, отколкото болна от анорексия, булимия или друго хранително разстройство, болна и обсебена от външността си. Истинските мъже, да все още има такива дори не забелязват закръглеността, а виждат вътрешната красота и силата на характера у момичето, което харесват. Тия напомпаните и много поддържани епилирани фитнес момченца са мъжките кифли на съвремието, меркантилни до припадък, а голяма част от тях си падат и по други мъже. Не, че има нещо лошо. Просто ти казвам да си знаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bca6876dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Авторе, ти май нещо не виждаш добре с очите си или разбираш написаното от мен, както ти изнася. Значи, аз не говоря за дебелите момичета, които нагъват банички и дюнери по цял ден и основно лежат на дивана у тях, а за нас едрите (но не дебели жени, пак повтарям, че това са две различни понятия), които спортуваме и живеем сравнително здравословно. Къде в описанията ми видя, че по цял ден аз и такива като мен, се тъпчем с баници и дюнери и че нищо не правим, че да ми ги пишеш тези неща? Написах, че ям сладко и хляб в малки количества, ограничавам се доста, броя калории и спортувам 3- 5 пъти в седмицата, също наблягам на готвена, предимно домашна храна, а ти ми говориш за някакви дюнери, баници, как съм затваряла някакви очи за нещо си и съм търсила оправдание за мързел. Посочи ми затварянето на очи и оправданието за мързел в този ми коментар или в другите (5 и 17 (22- ри коментар е мой, но там се държа с някои мъже така както те се държат с нас).

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf93329a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   18 не знаем дали яде дюнери, може и трева да пасе, но е напълно права! На всеки е ясно, че не става дума за време... ;) Ама забелязвам, че и ти като кифльото, когато някое мнение не ти изнася се отклоняваш от същността му.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b20c43d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Мъжете сме тройно преебани. Веднъж се раждаме в по-голямо количество и при младите сме в неизгодна ситуация спрямо броя жени. Второ сме преебани, че при нас смъртността е по-висока и продължителнсотта на живота е по-ниска. Трето сме преебани, че от нас се очаква да осиурим дом, обзавеждане и всичко на тепсия. Изобщо не е лесна нашта. Единствено не сме преебани, че като се разведем, по-лесно можем да започнем на чисто, понеже на разведен с дете не се гледа чак толквоа лошо като на разведена с дете. А да, и че стойнсотта ни при остаряване пада малко по-бавно от на жената. А ако сме богати, даже почти никак не пада с годините.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   33 изобщо това, че в България се раждат толкова момчета не е нормално, има нещо сбъркано тук. Я храната ни е зле, я някакво замърсяване в природата причинява хормонални изменения, които водят до по-благоприятно зачеване на мъжка рожба. Как може в толкова много други соц страни да има повече момичета, а тук момчетата да са повече?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b20c43d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   34, пак не си разбрал, ама карай. Явно няма и смисъл да ти се обяснява.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cce3969d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   34, отваряш уикипедия и четеш, твоите заключения са абсурдни - навсякъде е едно и също, просто в България има малко млади хора, масата народ е застаряла, затова ти се струва, че няма млади жени. То и млади мъже няма.
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_sex_ratio

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b20c43d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   38, опитах се да му обясня, но явно няма смисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   А ти виж това - виж Вилнюс и Братислава, че са розови, а Виена направо е тъмно розова, от там най-много ми се свалят. София уж и тя е розова, но вече не е така. Това е във възрастта между 25 и 28 години, но много от тези вече са емигрирали и масово емигрират повече жените че да си търсят чужденци. Докато словачките повече си седят там, от Вилнюс емигрират, но и много повече жени се раждат явно, защото е пълно с млади мацета там и са повече от момчетата. Интересно е, че в Прага мъжете са повече и сигурно затова там по-трудно ставаха свалките. Трудно ще ме закараш в синя област от тази карта хаха вече

https://www.espon.eu/topics-policy/publications/maps-month/gender-imbalances-european-regions

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Мъжете се женя с надеждата жената да не се промени, жените се женят с надеждата да променят мъжа. И двамата остават разочаровани. Жените остаряват и младостта и красотата си отиват. Един мъж ако не се е променил на 20 няма да се промени никога, даже след като се родят децата по-зле ще става...ами сами сте си виновни!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c766be9bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Мъжете сме прецакани.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b20c43d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   40 ми според тая картинка излиза, че в София също трябва да избиеш рибата, а в Свищов направо ще си цар.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: df87d82cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Малко оф топик, защото темата явно е много интересна за повечето, които коментират - отдавна науката е установила, че се раждат повече момчета в спокойни години, без войни, глад и мор. Тогава момчето за да продължи гените и да пребори конкуренцията, трябва да поддържа здрав и привлекателен вид, да е силен във всяко едно отношение (вкл. финансово), с добър характер и т.н. Т.е. природата прави селекция на здрави и силни гени. Обратното, в години на недоимък, глад, бедствия се раждат повече момичета, че продължаването на гените да се случва по-лесно, тогава тези качества отстъпват пред задачата човекът да оцелее, пък после ще се селектира. Освен това женските хромозоми плуват по-бавно, но за сметка на това живеят по-дълго. Т.е. в момент на овулация и след овулация, печели мъжката Y-хромозома, а няколко дни преди овулация - женската Х-хромозома. Ако обаче има високи нива на стрес - само женските хромозоми оцеляват (мъжките не издържат), т.е. ако родителите са по-стресирани (както при война, глад, бедствия, дори и лични драми) - вероятността да се роди момиче нараства. Отделно на някои жени по време на война буквално им спира цикъла, защото организмът знае, че е много рисково да се ражда в такъв момент. В света пробладават мъжките раждания, вкл. и в Европа. Но пак не е съвсем точна тази статистика, защото реално знаете, че в страни като Индия/ Китай например бебета от женски пол не са желани и там проблемът е вече доста голям с намирането на жени. Някъде имаше изнесена статистика, че в Азия има недостиг на близо 100 млн. жени. Има потресаващи случаи, когато една жена се дели от няколко братя и момичетата се продават срещу много пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   43 в София отдавна вече не е така, много жени емигрираха, повече и от мъжете даже. Дори в Студентски град като отида ако почна да броя кои са повече, мъжете са повече. Нали все се оглеждам за яко маце да огледам, ами по-малко са. И в студентските линии 280, 94 са по-малко дамите. Много кочове, малко кози е вече и в София положението.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbab34c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Важно е да са розови там долу, някак по-нежно е. Аз лично не харесвам жени с мургави вагини.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c5caa420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   5,

много добре, че тренираш, надявам се да успяваш да изгориш приетите калории. Разбира се, домашната храна е за предпочитане, обаче е важно колко и кога ядеш, а също и без хляб и сладко. Знаеш ли кой е най- тежкият орган в човешкото тяло? Кожата! Ти се оправдаваш с костната структура, но я да видим какво има около нея и как се е получило? Ръстът ти е по рождение, не килограмите, някои поддържат здравословно тегло без усилия, някои с големи, всичко идва от културата на хранене в едно семейство.
Храненето нека е разнообразно, максимум 3 хранения, без междинни похапвания, сутрин плод за закуска, повече пресни салати и ранна вечеря.


Авторе,

генерализираш, а ти виждал ли си как изглеждат младите момичета на Запад, примерно? Много по зле е положението. Това е проблем на съвременната цивилизация, получаваме бърза и вредна храна, темата е много дълга, който се интересува вече е наясно. В България поне човек има избор какво да яде.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 107762f799
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   19, Авторе, няма никаква гаранция за нищо. Има хора които цял живот не са спортували и са здрави. Имам съседка на 40-2/3 която е вманиачена на тема външен вид - фитнеси, масажи, не знам какви процедури, здравословно хранене и получи инсулт, за щастие лек. А по-възразтни съседки, които лятно време до 11-12 часа са пред блока с бирички и цигарки и си хапват каквото им е кеф изглеждат по-здрави от нея. Дядо като си пиеше ракия всеки ден и си пушеше кръвното му беше винаги като на 20-годишен - 120-80. А след пркаран Ковид ми откриха и лека анемия, така че е абсурд да се ограничавам от някои храни. Дреме ми на шишарката че някои чичиовци няма да ме оглеждат. Има кой да ме харесва такава каквато съм.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: af9c8cd574
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Е азсъм на 32 и 1.60 висока. Не спортувам и ям боклуци и бях 103 кика. Сега съм 96. Ям по-здравословно вече. Никой не вярва, че съм толкова кила. Всички мислят, че съм 80 кила. Симпатична съм. Не съм кифла. Ходя без грим и по-спортно облечена. Ама не ми пука хич кой какво мисли. Имам близки хора, има мъж до себе си. Вие мъжете ядете двойни тройни порции и може. А ние като ядем по нещо и ни се лепи. Ама много важно.. Всеки да си гледа паницата. Жени и момичета, живйте както ви е кеф!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9f781d7f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   47, написала съм мерки и съм написала какво ям и че съм в постоянни ограничения, често гладувам. Структурата има значение. Мъжете ще намерите проблем там, където го няма, само и само да вкарате всички жени в категорията 40- 50 килограма. Явно и ти като автора смяташ, че трябва да карам на по една ябълка на ден. Как така искаш да видиш какво има по кожата ми? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 62fbb2f7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Четейки коментарите човек много лесно може да види какъв е основния проблем на българина - мързелът. Мързи ви бе. Мързи ви да си размърдате задниците - да поспортувате, да се грижите за тялото си. Това изисква време, труд и дисциплина. За вас е по-лесно да си намирате оправдания. И коментарите го доказват - 50 коментара, от които повечето са само оправдания, оправдания и пак оправдания. Затова българите сме най-болната нация в Европа и българите сме ЛИДЕРИ по хронични заболявания. Супер много хора у нас, на 30 и вече са с хронични болести и преддиабетни състояния. За вас е най-лесно да си се тъпчите с боклуците, пиете и пушите и това го оправдавате по всевъзможни начини. Радвам се, че пуснах тази тема, че да ви се разкрият всичките ви същности.
Авторът

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c5caa420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   50,

стуктурата няма значение, при твоята височина килограмите са ти в повече. Не става с гладуване, явно не се храниш балансирано, за да бъде здравословно. Все някога ще намериш правилния начин за себе си. Не ме интересува кожата ти, не си рабрала, че става въпрос за процента подкожни мазнини, около костите, дето ги смяташ за виновни, така да се каже. И не съм мъж, жена съм, с около 20см по-висока и с 5кг по-тежка, дай да не си сравняваме костите, а? Млада си, най-важно е да си здрава! Харесвай се каквато си, за да те харесват и другите!

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker