Проблеми с бивша любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми с бивша любовница
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1381 пъти
Моят случай е малко по странен и много ми се иска да чуя обективни мнения от непредубедени хора.Историята започва преди години-изневяра от страна на съпруга ми с колежка.Било е за кратко,според него без чувства,поне от негова страна.За жалост тия служебни романи бързо се разчуват,стигна и до моите уши.Имах кратък разговор с нея,казах и каквото мисля-не,не съм крещяла,нито съм плакала,аз прекрасно разбирах,че ако някой ме е предал -това не е чуждата жена,въпреки че и на нея не и прави чест това,което е вършила.Никога в живота си не бих се карала и била заради мъж,дори да е мъжа,когото много обичам.Това,което усетих бе,че тя е силно влюбена в него.....говоря за моя мъж.Оттам пътищата ни се разделиха.Нея я уволниха,съпругът ми напусна,работи на друго място,не поддържахме никакви контакти.И отскоро тая жена започна да прави опити да контактува с мен.Разпитвала е общи познати за нас,а на мен ми праща съобщения за рожденния ми ден,за именния ми ден,последно беше за годишнината от сватбата ми.И за всеки личен повод.Само на мен,не на него.Когато той има рожден ден пише на мен-да ти е жив и здрав.Аз не и отговарям,но тя не спира.Как мислите,моля ви,кажете ми-защо го прави?Как да постъпя аз-мога много лесно да я спра,но не искам да си мисли че ме е страх от нея. и ревнувам.А не ми е приятно,никак даже,това в сърцето ми уж е заровено,а още боли.Помогнете със съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 344638f0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами блокирай я. Какъв страх бълнуваш? Просто не искаш да общуваш с нея, човек си, имаш това право. А тя го прави, защото и хлопа дъската.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b6d0419237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Преди време сте подходили рационално и цивилизовано. Това не е било разбрано и отчетено. Вече, ви има за приятелка от най- интимния си кръг. Търси внимание малко по италиански. Няма да се отдръпне или спре докато не подходите този път респектиращо. Тя в момента не разбира, че тази комуникация за Вас е неприятна. Може още да таи чувства и надежди, а Вас да ви държи под напрежение.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1d210dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз директно, но любезно, бих я попитала какво цели и за какво се бори. Ако е видяла човешко отношение от теб, въпреки че е спала с мъжа ти, може просто да изпитва някаква вина и дори разкаяние. Поне на мен, ако ми се случи такова нещо и отсреща съпругата е зряла, нормална и адекватна, ще се почувствам отвратително от себе си. Защото ти е ясно, че правиш нещо гадно, но като няма личен контакт, който на всичкото отгоре, не е дърпане на коси и побоища, е съвсем друго... но съм забелязала, че при жените, които са сваляли моя мъж, а ме познават, не е така.
Както и да е, просто питай или я игнорирай напълно. Показала си, че не те е страх от нея и не ревнуваш, така че няма какво да те притеснява. Имай предвид, че не е рядкост, две излъгани жени да се обединят срещу мъжа. Нищо не сближава хората така, както общият враг и идентичните проблеми. Може би изпитва симпатии и търси съчувствие - на теб ти е изневерил, а пък в нея не е влюбен. И двете сте наранени/жертви. Ако те беше оставил заради нея, вярвай ми, тя нямаше и сопола да си хвърли на теб.

Мисля, че е нещо средно между вина и опит за сближаване, защото и двете сте наранени от един и същ човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5892f11f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Кажи ѝ директно, че не ти е приятно и не искаш да общуваш с нея по никакъв начин. Като не може да се усети по друг начин я отрежи. С някои хора не може да си деликатен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 302a977b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че го прави от чувство на вина.

Ж30

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 344638f0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   3, в коя приказка живееш? Изпитвала вина и разкаяние? Симпатии? Иска да се обединят?
Въпросната има психични проблеми и злорадства. Изразът: " да ти е жив и здрав" вина ли показва, или детински инат?
Хайде без честитене на рожденни дни, годишнини и тем подобни и то от любовници. Жалко е за тях, че се излагат така. Жадни за внимание и подули се от злоба.
Авторке, блокирай и толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 869674a966
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Напомня ти за себе си по малко психарски начин. Може пък да се надява ти да се сдърпаш със съпруга си за това. Да започнеш да се съмняваш и искаш обяснение от него. Може да се надява да и отговориш нещо и така да може да разкаже за нейното време с него, че да провокира същото- разправии у вас и евентуална раздяла.
Аз съм от жените, които не биха простили! Тръгвам си без обяснения!
Но имах и аз една лепка, но много по- агресивна. Бивша е била. Разделили са се малко преди да се запознаем изобщо. Но тя си беше втълпила, че аз съм причината той да я напусне. То не беше рязане на гуми на колата ми, начупи ми огледалата, надраска я. Идва на работата ми и реве, щяла да се самоубива. Дори излъга, че е направила аборт когато е разбрала за мен, а тогава ние още не се познаваме с него. За лъжата за аборта разбрахме защото познаваме лекарят, който тя посочи.
Звънеше ми по 50 пъти на ден и дишаше тежко без да говори.
Накрая толкова ми писна от нея, че казах на явно "нашият" мъж според нея, да се оправя с нея, защото това психопатче нараства в лудостта си.
Какво да ти кажа...набил я!
Естествено, разделихме се с него. Достатъчно мотиви за размисъл ми даде нейното поведение и как той е бил с подобна цели 5 години, но после и начинът по който той реши да се справи с проблема...не, няма как да бъда с такъв човек.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4eda5da5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тормози те. Знаеш какво да направиш, но без обяснения.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 003e538386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да иска да те мине и теб. :D

Отмъсти на мъжа си за изневярата, като изчукаш любовницата му по-добре от него. хахахахах

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 17ff75349b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Мисля,че мъжът ти продължава връзкатс си с нея и това, което прави е самк бамек, за да се сетиш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2e04207f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако си мислиш, че с времето болката от предателството му ще намалее, много се лъжеш. Тази болка ще става все по-силна. Тя ще се превръща в яд, дори в ярост. Ще има моменти, в които ще си кажеш, че няма смисъл да се тровиш сама и да простиш веднъж завинаги. След известно време, мъката се връща с нова сила. За изневярата се сещаш когато си сама, дори на работа. Същевременно ще си даваш ясна сметка, какво е направил за теб, дома и семейството. Знаеш, че ако се разделите, ще ти е много зле. И въпреки това, болката не намалява. А на любовницата напиши, че всичко което е трябвало, си ѝ го казала и не ти е приятно да ти пише каквото и да е. Така или иначе, приятелки с нея няма как да станете. Добре е човек да може да изтрива от съзнанието си някои неща, но за съжаление това е невъзможно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fdbbc3a50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Надява се че след като се разделите, мъжа ти ще се събере с нея. Единствения въпрос е защо тя продължава след толкова време да чопли. Най-малкото си заслужава да провериш дали не се виждат все още, което да подклажда надеждите ѝ. А за да лапне чак толкова по твоя мъж, със сигурност не е било случайно или за кратко. Той се е постарал да ѝ влезе в акъла явно, та прави си сметка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7fb373488b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Гложди я съвестта, затова, че сте постъпила човешки и цивилизовано. Другият вариант е, ако наистина е била много влюбена в съпруга Ви, пишейки и поддържайки контакт с Вас, се чувства по някакъв начин близко до него. Важното е, че той не поддържа контакт с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7c68a7a32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: Много добре се почувствах след като прочетох коментарите ви-все едно поговорих с близък приятел или с психолог. Обясних, че не съм я блокирала досега не заради друго, а защото не искам да си мисли и да тържествува, че е заплаха за мен-защото наистина не е. Но може би ще послушам съветите и ще го направя. Категорично отхвърлям предположенията на някои, че го прави от чувство за вина-просто я познавам, тя е оперирана от чувство за вина, каквото и направи смята, че винаги тя е права. Най-вероятното обяснение, което срещнах в коментарите ви, е че иска да напомня за себе си, да създава напрежение между нас. Още има някакви чувства, усещам го, убедена съм. Категорична съм обаче, че между тях отдавна няма нищо-не, не се лъжа, тия неща повярвайте се усещат. Благодаря на всички коментирали, бъдете здрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker