Миналото се обажда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121582)
 Любов и изневяра (29813)
 Секс и интимност (14412)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Миналото се обажда
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 766 пъти
Бях омъжена, за човек които предпочиташе да работи или да е някъде другаде, но не и в къщи при мен и детето. Секса беше трагедия, когато го имаше, но бяхме заедно от деца (15 г бях, а той на 22). На 20 г започнах първата си работа и се появи той(миналото) баткото на 29 които ми беше началник. Като с магнит ме привлече маниера му на държание нахакан с влудяващ поглед излъчващ секс. Ее.. направих всичко възможно за да спя с него. И ето, че в къщи секс нямаше все беше изморен или зает, а баткото къде има приятелка къде не, все ме търсеше. Паснахме си, той изкара дивото от мен. Когато осетих, че може би иска да ми даде повече побягнах за 2 г. През които напуснах тази работа и останах с гаджето си защото си мислех, че той ме обича, а другият иска само секс. Омъжих се родих и нищо не се промени. Живях в затвор почти 10 г с този човек. Но след раждането се виждах с баткото, просто не устоях. С времето той си намери жена роди им се дете, но пак се виждахме. Един ден просто ми писна от брака ми, все сама никой не ме виждаше никъде с мъжът ми, докато всички бяха семейства, аз бях жената на заетия. Разведохме се с гръм и трясък с кавги обвинения, бях спряла да се виждам с баткото, не ми беше до това. Тогава намерих друг човек които отговаря на очакванията ми, заминах с детето в неговият град на 150 км. От моя. Станах друг човек, блокирах миналото, за да не ме дразни. Един ден ми беше писал ти другаде ли живееш, защо ме изостави върни се при мен(за секс разбира се)обясних му че тук ми е добре и започвам на чисто без него, може да си пишем, но да си развалям новата връзка заради единият секс-не. След 4 г в новият град се омъжих пак, най-накрая омекнах да приема. После ни се роди дете, но миналото все ме тормози да се видим, той също има второ дете от същата жена. Казах му, че всеки е намерил това което търси, но той ми каза, аз изпуснах това което исках, обичам те, моля те искам да те видя за последно. Бяха минали 5 г. от както зарязах него и съпруга си. Той-миналото е женкар, разказвал ми е какво ли не, снимки даже ми е показвал на подвизите си, тогава се погносих, че съм спала с този мъж. Сега съм на 31 той 40 годишен зрял мъж, но още ме търси. Мен още ме жегва, това което имахме, за малко и на бързо без обвързване, беше моето условие преди толкова време. Понякога си казвам какво пък един път, но знам че почна ли мога да не спра. Сегашната ми връзка върви добре, но аз съм по душа мъж(видя ли нещо което искам умирам за него, и нищо не ме спира)секса е много добър, разбираме се заедно сме на всякъде, не ми е омръзнало, не искам разнообразие, не искам да ставам предишният човек. Но с тези слаби ангели, колко ли ще издържа?
Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5fb38430a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Няма да издържиш и пак ще правите секс с бившият началник. Ти просто си такава и е почти невъзможно да се промениш. Всъщност това ще стане, но когато сексът вече спре да те интересува. Жал ми е не за бившият ти мъж, а за настоящия. Добре се чувстваш с него, но въпреки това ще му изневериш. Впрочем, ти също го знаеш това. Не те съдя, но ти просто не можеш да си вярна, защото това е в кръвта ти. За теб, собственото ти удоволствие, винаги е на първо място. Ти просто не трябва да имаш постоянен партньор, защото не можеш да бъдеш вярна никому. Дано децата ти не са като теб и никога не разбират каква си. Отвратително е когато децата знаят, че майка им се води само от собствените си сексуални желания. Познавам такъв човек, който въобще не уважаваше майка си докато беше жива, точно заради това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker